Verhalen Non-fictie


Kamer Soixante-Neuf

 

Ik denk dat ik zo'n vijf minuten bij de receptie zat toen ik je uit de lift zag stappen, en je op me af zag komen lopen. Je had een kamer geboekt in een trendy hotel in de oostelijke binnenstad, waar alle kamers tot de verbeelding sprekende namen hebben. Je had kamer Soixante Neuf geboekt, en je had me gevraagd of ik die avond langs wilde komen.

 

Na een geanimeerd gesprek en wat wijn kom ik bij je op bed zitten, op dat verhoogde, zwevende bed in kamer Soixante Neuf. Ik vraag of je me aantrekkelijk vindt, en wat je wil. Je kijkt me aan met een glimlach. Er is even een stilte. Dan buig je naar me voorover, en we beginnen elkaar heerlijk te kussen. Je proeft mijn tong, ik de jouwe. Ik herinner me weer hoe lekker onze kussen zijn. Je kust me in mijn nek. Je begint me aan te raken, en laat je vingers zachtjes over mijn borsten glijden. Ik kreun zachtjes en hoop dat je m'n kleren uit zult trekken. Ik raak je penis aan, en wrijf er zachtjes over door je spijkerbroek heen. Ik trek mijn rokje uit en mijn legging, je helpt me m'n t-shirt uit te trekken. Dan trek je in één geroutineerde beweging m'n slipje uit, terwijl je daarvoor heerlijk mijn vochtige kutje hebt bevoeld. Ik vraag of je het fijn vindt, je antwoordt bevestigend. Ik maak je riem los, je trekt je t-shirt uit. Je broek verdwijnt ook. Ik heb alleen mijn bh nog aan, net als de vorige keer. Ik vind het een heel erotisch moment. Je handen glijden heerlijk over mijn mooie bh, ik ben blij dat 'ie goed zichtbaar voor je is in de matig, maar sfeervol verlichte hotelkamer.

 

Soms pak je m'n borsten iets te stevig vast. Je maakt m'n bh los, terwijl ik je een handje help. Je kijkt naar mijn ontblote borsten, ik zie de opwinding weerspiegeld in je ogen. Ik ben ontzettend opgewonden en geil, ik wil dat je me penetreert. Ik sta even op om een condoom te pakken. Je doet 'm zelf om en gaat in me. Ik kreun zachtjes, ik geniet. Je duwt m'n knieën omhoog zodat je nog dieper in me kan. Je duwt m'n benen omhoog, ik doe m'n benen wijd. Ik hoop dat je kunt merken dat ik lenig ben, omdat ik een danseres ben...

 

Ik vraag of je m'n kutje lekker vindt, je antwoordt dat ik een strak kutje heb. Dan vraag je me of ik me om wil draaien. Ik weet gelijk wat je van me wil. Ik zit op mijn knieën, mijn billen uitnodigend in de lucht stekend. Je neemt me van achteren terwijl ik kreun van genot. Ik kijk voor me, ik kan ons in de spiegel zien. Een grote spiegel met een goudkleurige lijst passend bij het verder moderne en strakke interieur van kamer Soixante-Neuf. Ik zie in het spiegelbeeld dat we hier allebei van genieten. Mijn borsten bungelen ritmisch heen en weer op de maat van jouw penetratie, je trekt aan mijn haar, en geeft een paar zachte tikken op mijn kont. Het is heerlijk. Even later kom je klaar.

 

Je staat op om even te douchen, maar voegt eraan toe dat het niet je bedoeling is om gelijk na het hoogtepunt van me weg te lopen. Ik glimlach en zeg dat ik het begrijp. Er rolt een klein traantje van ontroering over mijn wang. Ons contact is intens, maar beperkt. Even later kom je weer in bed liggen, en je zegt dat je moe bent. We kletsen wat, en ik begin langzaam je penis te strelen, een beetje te masseren en af te trekken. Dan neem ik je pik in mijn mond, je kreunt. Ik begin je heerlijk te pijpen. Je geniet, en hij wordt weer hard. Ik vraag of je nog steeds moe bent, je antwoordt met een licht schorre stem: “Niet meer zo.” Ik pak het tweede condoom, die je ook weer zelf omdoet. Ik ga op je zitten, het voelt weer net zo lekker als de vorige keer. Ik maak draaiende bewegingen op je pik, en masseer je pik zachtjes met m'n natte kutje. Het voelt soepel en heerlijk. Maar helaas houd je het niet lang vol, omdat je toch wel moe bent.

 

Even later liggen we naast elkaar, we kussen, je streelt m'n rug en de bovenkant van m'n borst. Het voelt heel zacht en teder. Ik doe m'n ogen dicht en geniet van het moment, ik concentreer me op het moment. Het voelt heerlijk en intens. We kletsen nog wat, op mijn verzoek over politiek, en over je elektrische BMW. Ik weet dat je liever alleen slaapt dus ik zeg dat ik weer naar huis zal gaan. Je zegt dat je lekker zult slapen en ik merk dat ik dat fijn vind om te horen. Kamer Soixante Neuf is uitgerust met een set handboeien, die vastzitten aan het zwevende bed. Ik laat de handboeien gefascineerd over mijn polsen glijden, en zeg tegen je dat ik het niet zeker weet. Of toch... toch misschien wel. "Een volgende keer dan," zeg je met een glimlach.

 

Je biedt aan om me naar de lobby terug te brengen. Ik maak een grapje over mijn terugtocht naar huis, op mijn BMW-fiets. Voor de deur van het hotel nemen we met een paar kussen afscheid. "Tot de volgende keer," zeg je. Ik hoop het, ik kijk ernaar uit. Ik werp je een luchtkus toe, net als bij de vorige rendez-vous. Ik zie je verdwijnen door de elektrische schuifdeuren van het hotel. Au revoir.

 

 

 

Ik geef dit verhaal:

Rating: 4.4193548387097 sterren
31 stemmen

Attraction fatale

Hoofdstuk een: Turbulent

 

Donderdagavond. Na ruim een week van intense gesprekken via de telefoon zouden we elkaar dan eindelijk in levende lijve gaan ontmoeten.

 

Er was een periode dat ik zenuwachtig was voor een eerste date. Naarmate het aantal dates vorderde, namen mijn zenuwen af, tot op het punt dat ik er op een gegeven moment zelfs blasé van raakte. Maar er zijn van die dates waarbij de verwachtingen van te voren hooggespannen zijn, en waarbij je aan alles voelt dat het bijzonder zal zijn. Dit was zo'n date.

Je kwam me ophalen met de auto. Dat deed je normaal gesproken nooit, maar omdat het contact zo goed voelde maakte je een uitzondering. Ik had m'n zwarte hoge hakken aan gedaan. Ik hoopte dat ze je zouden bevallen, want ik weet hoezeer vrouwelijk schoeisel je bekoort. Je zag me aan komen lopen in het schijnsel van de koplampen van je auto. Je was al uit de auto gestapt, om de omgeving van waar ik woon in je op te nemen. Ik vond het fijn dat je dat deed, het haalde voor mijn gevoel de spanning wat weg. Ik liep op je af, en je begroette me met een kus op mijn mond. "Dag liefje," zei je. Het was alsof we al een stel waren, in plaats van dat het een eerste ontmoeting was. Het voelde vertrouwd.

 

In de auto zei je dat je me meteen herkende toen je me zag. Het klopte exact met het gevoel wat ik had. Ik legde mijn gehandschoende hand in jouw hand, en voelde op dat moment dat het een fysieke date zou worden. Even later liepen we over straat, op zoek naar een geschikt café. We liepen hand in hand. Uiteindelijk streken we neer in een restaurant waar het erg rustig was, en waar we welkom waren voor een paar drankjes. De lichten waren gedempt. Aan de muur hingen een paar foto's waar je vanuit je vakgebied belangstelling voor had. We namen plaats in het hoekje vlakbij het raam.

 

Het duurde niet lang voordat je me begon aan te raken. Je legde een hand in m'n nek, en streelde mijn wang. Af en toe gaf je me een kus op mijn mond. Niet veel later proefde ik je tong. We kusten elkaar met intensiteit en passie. "Je zoent precies zoals ik me had voorgesteld." Niet alleen complimenteerde je me met de kwaliteit van mijn kussen, maar ook mijn volle vrouwelijke lippen konden duidelijk je goedkeuring wegdragen. "Je hebt heerlijke volle lippen. Je bent een erotische vrouw." We kusten elkaar opnieuw. Er ontstond een ongeremdheid, waardoor je opeens twee vingers in mijn mond stak, en ik vol overgave aan je vingers begon te zuigen. Ik liet mijn lippen en tong op en neer over je vingers glijden. Het wond je duidelijk op, net als dat het mij opwond. Ik had me al aan je laten ontvallen dat ik het heerlijk vind om te pijpen. Dit was een voorproefje. We zaten echter nog wel in het restaurant, dus ik maakte me even van je los om de omgeving te inspecteren. Niemand leek het gezien te hebben. Ik glimlachte.

 

De avond duurde helaas niet lang, je moest de volgende dag weer vroeg op. Na twee drankjes bracht je me weer naar huis. In mijn straat aangekomen bleven we nog even in de auto zitten, en praatten nog wat. Even later trok je me bovenop je, en we begonnen weer gepassioneerd te zoenen. Toen ik daarna weer naast je zat, pakte je de zwart-rode shawl die om mijn nek zat, en bond 'm voor mijn ogen. "Je hebt prachtige volle rode lippen. Dat ziet er heel erotisch uit met een blinddoek om." BDSM kwam regelmatig terug in onze gesprekken. Was dit mijn eerste BDSM-moment? Ik voelde de erotiek van het geblinddoekt zijn, zelfs toen ik naar adem hapte in een soort paniek-reflex, omdat ik niets kon zien.

 

Ook je fascinatie voor mijn borsten was al duidelijk geweest in de telefoongesprekken eerder. Nu ik zo dichtbij je zat in de auto kon je je niet meer bedwingen. Je liet je handen over mijn borsten glijden, en in één snelle beweging haalde je een borst uit mijn bh. Het schijnsel van de lantaarnpaal buiten belichtte mijn ontblote borst perfect. Het leek een scène uit een film. "Zo mooi," mompelde je zachtjes. Je streelde mijn borst en likte m'n tepel. Ook hier moest ik me even onttrekken van het erotische moment: Er waren nog wel mensen op straat om de hond bijvoorbeeld uit te laten. Ik lachte, terwijl ik zwaaide naar de denkbeeldige buren die voor het raam stonden te kijken.

 

De avond was ten einde, je ging weer naar huis. De aantrekkingskracht en intensiteit waren onmiskenbaar geweest. Een fascinerende, turbulente en erotische ontmoeting, waarvan het effect nog lang zou nasluimeren.

 

 

 

Ik geef dit verhaal: 

Rating: 4.3181818181818 sterren
22 stemmen

Hoofdstuk twee: Zondagmiddag

 

Ik kom je appartement binnen en voel meteen weer de aantrekkingskracht, de aantrekkingskracht was vanaf het eerste moment dat we elkaar hadden ontmoet al sterk. Je geeft me een kus op m'n mond en probeert m'n jas uit te doen. Je krijgt de bovenste knopen niet open. Je streelt over m'n borsten, en maakt een grapje dat m'n borsten te groot zijn voor m'n jas. Ik grapte terug dat dat toch geen probleem moest zijn voor zo'n geroutineerd iemand. Het is fijn je weer te zien.

 

Ik ga tegenover je aan tafel zitten, maar je wil dat ik naast je kom zitten. Ik was al opgewonden op weg naar je toe. Je kust me en het duurt niet lang voordat ik je begin aan te raken. Ik streel je over je haar, ik streel je over je arm, over je rug. Ik zeg tegen je dat je een mooi overhemd aan hebt. We kussen elkaar meer, intens, passievol. Je zegt tegen me dat je m'n mond zo erotisch vindt, en dat je m'n kussen zo lekker vindt. Je streelt over m'n borsten en vraagt of je m'n borsten uit m'n bh mag halen. Ik vind het heerlijk dat je dat doet, en vervolgens m'n tepel likt.

 

Met ontblote borsten zit ik bij je aan tafel. Je geeft een paar petsen op 'n borst. Wel een beetje hard, maar wel geil. Je ziet de striemen op mijn borsten en vraagt bezorgd hoe dat komt. Ik leg je uit dat er is geen andere dominant in het spel is, maar dat ik in de winter vaak last heb van een droge huid. Je haalt je handen door m'n haar en trekt eraan. Het windt me op. Ik begin je aan te raken en streel over je penis door je spijkerbroek heen. "Wie zegt dat dat mag?" zeg je gespeeld streng, maar je gebaart me niet te stoppen. Je gaat staan en haalt je penis tevoorschijn. Ik kniel voor je en begin je te pijpen, neem je heerlijke penis in m'n mond. Je vindt het zalig hoe ik je pijp, ik hoor je genieten. “Ahh dat doe je zo lekker”, zeg je. Je vraagt of ik m'n tanden wil gebruiken. “Harder”, zeg je. Ik doe wat je me vraagt.

 

Ik had speciaal mijn nieuwe hakken voor je meegenomen en je wil dat ik ze voor je aantrek. Ik loop op je af en laat ze aan je zien, je vindt ze heel mooi. Ik ga weer naast je zitten en ik geef je op jouw commando mijn voet in de sexy hak. Je kust en likt m'n voet. Even later verplaatsen we ons naar de slaapkamer. Je wil dat ik in m'n zwarte lingerie naast je op bed kom liggen. Ik lig tegen je aan, we kussen, en ik zeg tegen je dat ik met je wil vrijen. We kussen weer en ik begin je opnieuw te pijpen. Je wil dat ik m'n hakken weer voor je aandoe die ik eerder had uitgedaan. Ik doe ze aan in de deuropening en loop weer op je af, waardoor ik wederom de opwinding in je ogen kan zien. Ik voel me heel sexy en geil in lingerie en met m'n hakken aan. Met ontblote borsten kom ik bij je zitten, je duwt je pik bij me naar binnen en begint me hartstochtelijk te neuken.

 

Je neemt me van opzij en missionaris terwijl m'n rechterbeen hoog in de lucht steekt. Je kijkt naar de sexy hak aan m'n voet, en ik zie dat dat je enorm opwindt. Ik ga op je zitten en geniet van het gevoel je heerlijke pik te berijden en door jou genomen te worden. Je vraagt me om rechtop op je te gaan zitten. Daarna neuk je me van achteren, terwijl ik m'n slipje nog steeds aanheb. Je neemt me goed hard. Dan draai je me om en trekt eindelijk m'n slipje met één snelle beweging uit. Je gaat weer in me en neukt me opnieuw. Ik geniet intens van deze rauwe vrijpartij, het maakt me ontzettend geil. Als we na afloop nog even op bed liggen zeg je tegen me dat je me een erotische en sensuele vrouw vindt, dat je alles erotisch aan me vindt. Je complimenten doen me goed.

 

Je wil opstaan om eten te gaan maken, het is inmiddels etenstijd. Maar ik wil je nog één keer voelen en ik vraag of je me nog een laatste keer wil nemen. Als ik je pik weer in m'n kutje voel stoten geniet ik bewust van elke seconde. Bewust genietend van het gepassioneerde en intense weerzien, op een grijze en koude zondagmiddag in januari.

 

 

 

Ik geef dit verhaal:

Rating: 4.3 sterren
20 stemmen

Hoofdstuk drie: Ziekenbezoek

 

Donderdagavond. Je bent ziek en hebt me gevraagd om voor je te zorgen. Ik arriveer na etenstijd, en nadat ik de boodschappen voor je heb opgeruimd kom ik bij je op bed liggen.

 

We blijven op bed, en kijken een een beetje t.v. Ik trek m'n pyjama aan, niet veel later wil je gaan slapen. We liggen tegen elkaar aan en je neemt me in je armen. We liggen zo even heel lief en innig tegen elkaar aan. Je begint m'n borsten te strelen, ik ben heel erg opgewonden en heb een nat kutje. Ik streel je penis, en begin je te pijpen. Ik merk dat je het lekker vindt. Je vraagt of ik me om wil draaien en je stopt je pik van achteren in m'n kutje. In die positie begin je me te neuken. Daarna wil je dat ik op je kom zitten, zo'n ontzettend lekker gevoel. Als ik me langzaam op je pik laat zakken doet een klein beetje zeer, maar eenmaal goed in me is het genot intens. Ik ga rechtop op je zitten, en neuk je zalige pik. Ik zeg zachtjes tegen je dat ik je pik zo lekker vind. Je had daarvoor mijn borsten al uit m'n zijden pyjamajasje gehaald, het geeft een heel mooi en geil beeld hoe ze prominent uit mijn pyjamajasje steken. Je likt en zuigt op m'n tepels, en geeft harde petsen op mijn borsten. Het neuken is heerlijk, maar omdat je ziek bent duurt het helaas niet zo heel lang.

 

De volgende ochtend worden we wakker en je vindt het lekker als ik tegen je aan kom liggen met m'n kontje tegen je pik aan, terwijl je m'n borsten vasthoudt, lepeltje-lepeltje. Het voelt heel fijn en teder. Daarna draai ik me om en streel zachtjes je pik, en begin je weer te pijpen. "Je pijpt als een engeltje," zeg je. Je wil dat ik je dieper pijp, en er komt veel speeksel vrij. Je pik is helemaal nat van mijn speeksel, zo geil om te zien. Ik probeer je zo diep mogelijk in m'n mondje te nemen. Ondanks dat ik af en toe moet kokhalzen is het heerlijk. "Je pijpt zo lekker," zeg je. Daarna ga ik weer op je zitten, en ik geniet intens. Mijn kutje is druipend nat. Terwijl ik je pijpte voelde je met je vingers hoe nat m'n kutje was. Dat voelde zó geil, en zó lekker. 

 

Als ik op je zit speel ik met m'n borsten, en kijk je heerlijk geil en verlangend aan. "Dat doe je zó lekker," zeg je. Je zuigt op m'n tepels, en geeft weer harde petsen op m'n borsten. De petsen komen hard aan. Ik probeer je handen een beetje weg te houden, maar daar ben je niet van gediend. Als ik je weer heerlijk en vol overgave neuk, gaat je aandacht uit naar m'n natte kutje op jouw pik. Op je zitten voelt heerlijk. Ik buig naar je voorover, ik gloei van opwinding, en kijk je met een gelukzalige glimlach aan. Je vraagt of ik ga klaarkomen, maar ik glimlach en zeg dat ik niet makkelijk klaarkom. Je wil dat ik wacht met klaarkomen, omdat je orgasmebeheersing van me wil. Ik geniet en voel je op een heerlijke manier zo voorovergebogen op je gezeten, maar ik kom niet klaar, zoals je wil.

 

Na het vrijen staan we op en gaan ontbijten. Ik kook een eitje en drink koffie, en maak ontbijt voor je klaar. We zitten gezellig aan tafel, jij achter je laptop (toch stiekem een beetje aan het werk) en ik zit tegenover je. Dit zijn misschien wel de momenten die ik het meest koester... Je gaat daarna weer op bed liggen, en nadat ik gedoucht heb en me heb aangekleed ga ik de stad in. Even de sfeer in de stad proeven, en op de terugweg boodschappen voor je doen. Met een tas vol boodschappen keer ik aan het einde van de middag terug naar het appartement.

 

Het is al tegen of na zessen, en nadat we de boodschappen hebben opgeruimd vraag je of ik wil beginnen met koken, zodat we daarna samen t.v. kunnen kijken. Je zet een plaat op. Ik vind het mooi, en vraag wie de zanger is. Johnny Cash, zeg je. Hij zingt een droevig liedje over een tragische liefde. Het klinkt autobiografisch, voor ons allebei. Even later is het eten klaar, en kom ik ook bij je op bed zitten. We eten op bed. Je vindt het lekker wat ik heb klaargemaakt, en dat maakt me blij. Gezellig liggen we op bed t.v. te kijken. Niet veel later gaan we slapen, je bent moe. Er volgt een turbulente nacht. De volgende ochtend ben ik emotioneel, en vertel je hoe ik me voel. Je luistert naar me. We gaan weer lepeltje-lepeltje liggen, en ik ben blij dat de warmte tussen ons is teruggekeerd. Je zegt tegen me dat ik zo'n zachte huid heb. Ik herhaal hetzelfde ritueel van de voorgaande keren: Ik begin je te pijpen (misschien wel mijn vaste ritueel...). Ik pijp je met veel speeksel, en probeer zo diep mogelijk. Je duwt zachtjes mijn hoofd naar beneden, zodat ik zo diep mogelijk kom. Het lukt me om een paar keer je pik bijna helemaal in m'n mondje te nemen. Ik lik je heerlijke ballen, ik vind het ontzettend geil om dat te doen. Je wil dat ik ze helemaal in m'n mondje neem, heerlijk. Het maakt me geil als het jou opwindt...

 

Mijn pyjama verdwijnt of was al verdwenen, en ik ga weer op je zitten. Ik geniet intens van je pik en kijk je vol verlangen aan, terwijl ik gepassioneerd tegen je zeg hoe lekker ik je pik vind. We neuken heerlijk. Je wil dat ik m'n kousen en hakken voor je aantrek. Ik sta op om te doen wat je me vraagt en trek m'n kousen en hakken aan zonder slipje, en kom even later weer naast je zitten op bed. Je wil dat ik m'n voet aan je geef. Je kust en likt m'n voet in die hoge hak, en kreunt van opwinding. Daarna wil je dat ik ga staan, zodat je me goed kunt bekijken. Je maakt een paar foto's, maar omdat ze mislukt zijn, verwijder je ze weer. Je vraagt of ik me om wil draaien en voorover wil buigen, zodat je m'n kutje goed kan zien. Je trekt je een beetje af, en laat je opwinding horen. Daarna kom ik weer bij je op bed zitten, en duw je pik zachtjes tegen m'n natte kutje. Ik masseer m'n kutje met je pik. Zalig. Het genot valt af te lezen op mijn gezicht...

 

Daarna laat ik je pik weer in m'n kutje glijden, en we neuken heerlijk. Je zuigt op m'n tepels, en geeft harde petsen op m'n borsten. Je wil niet dat ik je handen weghoud, maar soms doet het écht zeer. Ik zal mijn pijngrens moeten oprekken maar leg je wel uit hoe gevoelig mijn borsten zijn. Na onze heerlijke ochtend vrijpartij staan we op om te gaan ontbijten. Je zet een plaat van The Beatles op en vraagt of ik van The Beatles houd. "Ja," antwoord ik,  terwijl ik m'n eitje kook en ontbijt voor je maak. Je vraagt welk liedje mijn favoriete Beatles liedje is en ik noem je mijn favoriete liedje. "Dat zeg je ook alleen maar omdat je mij kent," zeg je. Maar volgens mij vind je het wel leuk dat ik juist dát liedje noem...

 

We ontbijten met The Beatles op de achtergrond, de sfeer is fijn. Maar ik weet dat ik die middag weer naar huis zal gaan. Ik doe nog boodschappen voor je, en kom bij je op bed zitten voordat ik wegga. Je vertelt me over je werk, terwijl ik je pijnlijke enkel en voeten masseer. Ik luister graag naar je verhalen. Ik kom bij je zitten, en je haalt m'n borsten uit m'n truitje. Je zegt dat je ze zo mooi vindt, en maakt een paar foto's. De foto's zijn mooi, en je stuurt ze naar me door. Ik buig naar je voorover, en kus je intens. Je zuigt op m'n tong, ik zuig op je vingers, je stopt er twee in m'n mond, al sinds onze eerste ontmoeting een terugkerend ritueel. Je vraagt of ik je wil laten voelen hoezeer ik je adoreer. Ik kus je met alle gevoel die ik voor je heb. Ik kijk in je ogen, en je glimlacht naar me. Het is een betekenisvolle glimlach, een glimlach van vertrouwen, en het raakt me diep.

 

Even later nemen we afscheid. Je laat me uit, en ik druk je nogmaals op het hart dat je me kunt bellen als je me nodig hebt. Ik werp je innige luchtkussen toe, en verdwijn in de gang, de trap af, naar huis.

 

 

 

Ik geef dit verhaal:

Rating: 4.304347826087 sterren
23 stemmen

De man zonder gezicht

Hoofdstuk een: Een digitale klik

 

Ik weet eigenlijk niet meer zo goed wie als eerste mailde. Ik weet wel dat ik op een avond wat profielen bekeek, en gefascineerd was door die van jou.

 

Gefascineerd door je taalgebruik, je sterke wapenfeit. Je gebruikte taal op zo'n originele en grappige manier dat ik geloof ik toen al verkocht was, alhoewel je profiel vragen opriep omtrent je relatiestatus. Ik denk dat het eerste contact door jou is gelegd, alhoewel ik het ook geweest kan zijn, ergens hopend op een vrijgezellenstatus. Er kwam een bericht, en er ontstond een korte mailwisseling. Het begrip digitale klik zou me aanstonds duidelijk worden, het was van meet af aan (zinnen)prikkelend mailverkeer. Hoewel toen het mij duidelijk werd dat je gebonden was het mailverkeer van mijn kant een geïrriteerde en teleurgestelde toon kreeg. Met een boos "Adieu!" probeerde ik het contact af te sluiten.

 

Ik probeerde het daarbij te laten, en dat leek ook te lukken. Maar nadat je mijn profielfoto daarna tot tweemaal toe had aanbevolen stuurde ik je tóch een bericht om je bedanken, en om je te laten weten dat ik niet meer boos was. Ik probeerde je gebonden status te relativeren en dacht dat als ik me hier goed van doordrongen zou blijven ik het vriendschappelijk mailcontact wel aan zou kunnen. Het werd een flirterig woordenspel waar de aantrekkingskracht doorheen sijpelde, een aantrekkingskracht waar ik me juist voor had willen behoeden, waar ik me tegen had willen beschermen. Maar toen je me naar mijn favoriete Beatles liedje vroeg of me digitaal plagerig op de vingers tikte dat mijn pastinaaksoep uit een pak van Unox kwam, wist ik dat mijn verzet verder zinloos was.

 

We mailden zo wat dagen heen en weer, ik gaf me over aan het mailcontact met jou. Je had mijn verhalen op bdsmzaken gelezen en complimenteerde me met mijn schrijfstijl. Je vergeleek mijn stijl met die van schrijfster Lydia Rood. Ik had net een mooie fotoserie gemaakt, ik mailde je de foto's als één van de eersten toe. Je vond dat ik er trots op mocht zijn. Ik vond het heerlijk de sexy foto's met je te delen, opgaand in het gevoel van wat er misschien mogelijk zou kunnen zijn. Jouw gezicht kreeg ik niet te zien, slechts fragmentarisch op verknipte foto's. In mijn emotie heb ik later alle mailwisseling en foto's verwijderd. Maar de contouren van je mond, en wat zo kenmerkend is aan je gezicht, staan op mijn netvlies gebrand.

 

Het prikkelende en intense mailverkeer riep bij mij vanzelfsprekend ook het verlangen op om je daadwerkelijk te zien. Een ontmoeting zou immers duidelijkheid kunnen bieden, was mijn gevoel misschien op een digitale illusie gebaseerd? Al de beter, wat moest ik dan ook met digitale gevoelens voor een onzichtbare man. Met het andere scenario durfde ik geen rekening te houden, de complexiteit die dat onvermijdelijk met zich mee zou kunnen brengen. Maar wat had ik eigenlijk het liefst? Het mailverkeer klapte echter na een paar dagen uit elkaar toen ik wilde aansturen op een ontmoeting, omdat ik behoefte had aan duidelijkheid, ongeacht de uitkomst. Voor jou kwam dat denk ik te dichtbij, en je hield de boot af. Ik was opnieuw teleurgesteld. Wat had het ook voor zin om gevoelens te krijgen voor een schim, een spook, een onzichtbare man. Een digitale verliefdheid. Maar het gebeurde, sommige dingen zijn zelfs met gezond verstand niet te voorkomen. Gevoel is gevoel. En zo probeerde ik wat er had plaatsgevonden een plekje te geven, en je te vergeten.

 

Maar het gevoel verdween niet, en ik moest nog vaak aan je denken. Het lukte me op de één of andere manier niet de gedachte aan ons korte maar intense contact kwijt te raken, het bleef in mijn hoofd rondspoken. Om de gedachten tot rust te laten komen dacht ik dat het misschien goed zou zijn om je te laten weten dat ik je niet vergeten was, wat daar verder je reactie ook op zou zijn, maar dan was ik het in ieder geval kwijt. Je mailde me tot mijn verbazing terug, met de mededeling dat je ook een klik had gevoeld, en dat ik je was blijven intrigeren. "En nu?" schreef je. Je situatie was niet veranderd, en het was aan mij om te besluiten wat ik met het contact wilde. Ik wilde het contact niet kwijt, ik wilde het liefste het gevoel wat ik bij ons contact voelde met je blijven delen. Dus ontstond er opnieuw een intense en zinnenprikkelende mailwisseling, waarin ik me zowel mentaal als fysiek zou blootgeven.

 

 

Hoofdstuk twee: Foto fetisj

 

Naast het onmiskenbare gevoel voor humor waardoor onze klik mede wordt bepaald, nam het mailcontact ook een erotische vorm aan. Achteraf bezien had het wel iets weg van een digitaal D/s contact. We delen een exhibitionistische inslag, die van beider zijde tot uiting kwam in het maken van pikante foto's voor elkaar. Foto's waarop ik me méér dan tevoren zou blootgeven.

 

Ik fotografeerde mezelf met volledig ontblote borsten, terwijl ik in bed lag. Het waren voor mij misschien wel de meest expliciete foto's tot dan toe. Maar je wist dat gevoel op de één of andere manier bij mij los te maken, ook al had ik nog steeds met een onzichtbare persoonlijkheid te maken. Maar ik vond het heerlijk om voor je te doen. Je vond de foto's mooi, ("Jezus wat lekker") en je wilde daarna foto's zien waarbij ik in mijn tepel kneep. Ik voerde de opdracht uit, en zond je deze foto's eveneens toe. Misschien dat ik wel zo ver voor je durfde te gaan omdat ik van jou óók niets verhullende foto's kreeg te zien, zij het zonder gezicht. Je maakte ze net als ik graag in opdracht, dus ik kon mijn fantasie de vrije loop laten. Je maakte een serie waarbij je je harde pik uit je boxer haalde, en uit je spijkerbroek. Ik heb mezelf menigmaal klaar gefantaseerd bij het kijken naar je goddelijke pik, op de diverse foto's die je me zond. Een droom lul, complimenteerde ik je. Zo groot, zo mooi, zo dik, zo heerlijk... Wat zou dat heerlijk voelen in mijn kletsnatte kutje...

 

Je gaf me de opdracht om een vinger in m'n kutje te steken, en je te vertellen wat ik daarbij voelde. Ik vond het heerlijk geil om de opdracht voor je uit te voeren, en ik genoot van het gevoel mezelf te vingeren voor jou. De opdracht eindigde in een heerlijk orgasme, waarbij ik fantaseerde gruwelijk door jou te worden genomen... Een volgende fotoserie combineerde dezelfde opdracht, waarbij ik mijn nat gevingerde vingers moest aflikken, en dit aan je moest laten zien. Ik maakte de foto's 's avonds laat. Het werd een mooie serie, met mooi belichte foto's. Ik voelde me ontzettend geil, gekleed in slechts een zwart slipje en zwarte hoge hakken. Ik drukte mijn kontje tegen de muur, en fotografeerde mijn naakte, volle, zware borsten, terwijl ik met mijn tong langs mijn lippen gleed. Zoals je wilde haalde ik mijn vingers door mijn natte kutje en likte ze voor de camera af, waarna ik twee vingers in mijn mond stopte. Het was zó geil om dit voor je te doen. Totaal opgewonden vingerde ik mezelf daarna klaar naar een heftig, heerlijk en explosief orgasme.

 

Je wilde een gedetailleerde beschrijving van hoe ik me had klaar gevingerd. Ik beschreef aan je hoe ik op bed lag, kijkend naar de foto van je ongelooflijk lekkere lul, mijn vingers glijdend over mijn drijfnatte kutje. Ik lag op mijn buik, slipje naar beneden getrokken, kontje in de lucht stekend. De combinatie van de geile foto's die ik net voor je had gemaakt met het aangezicht op jouw perfecte penis maakte me vreselijk geil. Ik masseerde mijn kutje naar een intens hoogtepunt, met jouw pik op mijn netvlies.

 

Foto's en fantasieën wisselden elkaar af, meer dan eens eindigend in een hevig orgasme. Ik vroeg naar het effect van mijn foto's op jou. Het zien van mijn weelderige, voluptueuze naakte borsten had een intens orgasme bij je teweeggebracht, je vertelde dat er nogal veel zaad vrijkwam. Het was een genot om te lezen dat ik dat mede met mijn foto's bij je los wist te maken. Ook mijn kontje kon op je warme belangstelling rekenen. Je had me gevraagd wat foto's van mijn billen te maken, aangezien je ze nog niet gezien had, en je er nieuwsgierig naar was. Veel foto's heb ik inderdaad niet van mijn 'fraaie kadetten', zoals je mijn welgevormde billen daarna origineel en geestig zou omschrijven.

 

Ik moest mezelf letterlijk in bochten wringen om mijn wulpse derrière goed op de foto te krijgen. Gehuld in slechts een zwart doorschijnend kanten slipje had het in ieder geval cachet, alhoewel je ze waarschijnlijk liever zonder slipje had gezien... Dat werd ook gelijk de volgende opdracht: Een foto met de zelfontspanner, waarbij ik naakt voorovergebogen zowel mijn wulpse billen als mijn verleidelijke kutje zou laten zien. Maar tot deze opdracht zou het helaas niet komen.

 

 

Hoofdstuk drie: Fantasieën

 

Fantasieën werden eveneens uitgewisseld. Mijn fetisj voor pijpen was je niet onopgemerkt gebleven, en je wilde dat ik zou beschrijven hoe ik dat bij je zou doen. Ik probeerde je zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven hoe ik je pik in m'n mondje zou nemen, en je zou likken en zuigen tot je zou exploderen in mijn mond. Het idee dat ik alles door zou slikken beviel je. Je voegde eraan toe dat je m'n zaadgevulde mond zou kussen voordat ik zou slikken. Ik glimlachte bij het lezen van je toevoeging.

 

Jouw fantasie betrof mij naakt op spitzen te zien dansen in mijn woonkamer, op muziek van Het Zwanenmeer. Ik sputterde nog tegen met betrekking tot de muziekkeuze, ik vond sensuele muziek wat meer gepast in deze setting, maar je wilde me zien dansen op muziek uit Het Zwanenmeer. "Op zwarte spitzen dan," probeerde ik nog, maar omdat ik iets aan je fantasie probeerde te veranderen moesten het witte spitzen zijn. Je beschreef hoe ik naakt voor je zou dansen, jij naar mij kijkend, gezeten in een fauteuil. Hoe je mijn geopende kutje zou zien, bij elke beenzwaai die ik zou maken. De muziek stopte abrupt. Langzaam liep ik op je af, tot ik vlak voor je stond. Ik boog naar je voorover, mijn volle borsten zwaar bungelend dichtbij je gezicht...

 

Op een ander moment beschreef je hoe je achter mij zou komen staan, je vingers glijdend over mijn tepelhoven, je pik priemend in mijn rug...

 

 

Hoofdstuk vier: Verrassingen

 

Foto's maak ik eigenlijk het liefst spontaan, als verrassing. Een terugkerend discussiepunt was dan ook dat ik nog het beste gedij bij een vriendelijke aanpak. Ik geloof dat dat uiteindelijk ook wel indaalde bij jou... Het zit van nature in mijn aard om te plezieren. Ik had al een spontane serie met ontblote borsten voor je gemaakt, op kantoor stuurde ik je een paar ludieke selfies waarbij ik mijn tong naar je uitstak en naar je knipoogde, om je te plagen. Natuurlijk kon je het niet laten om er iets aan toe te voegen, dus moesten mijn vingers óók in mijn mond. Ik voldeed maar half aan de opdracht, waardoor ik het 's avonds in een meer erotische setting heb overgedaan. Met het uiteindelijke resultaat was je tevreden.

 

De échte verrassing kwam echter toen ik op een donderdag helemaal alleen op kantoor was, en er ook niemand meer in het gebouw was. Ik zag mijn kans schoon en zocht een plekje op met goede belichting, zodat ik wat mooie pikante foto's voor je kon maken. Nadat ik de luxaflex had laten zakken drukte ik mezelf tegen de muur, en haalde één borst uit mijn truitje. Mijn naakte royale romige borst stak saillant af tegen mijn beige truitje. Het voelde heerlijk ondeugend om de foto's voor je te maken, en spannend. Het schijnsel van de lamp creëerde een mooi kleureffect. Ik haalde daarna beide borsten uit mijn truitje om voor je te fotograferen. Heerlijke spanning, zalig ondeugend.

 

Ik mailde je de foto's toe met in de onderwerpbalk de tot de verbeelding sprekende titel 'Meanwhile at the office'. Ik hoopte dat je aangenaam verrast zou zijn. Je mailde me terug met de woorden: Foei! Dat is heel, heel ondeugend! Ik las je antwoord met een glimlach van oor tot oor.

 

 

Hoofdstuk vijf: Au revoir

 

Het kortdurende contact was een intense roller-coaster, waarbij vrolijke verliefdheid soms snel werd afgewisseld door harde afwijzing en teleurstelling, die jouw gebonden status onherroepelijk met zich meebracht. Je vond echter dat ik het niet als afwijzing moest zien, maar het eerder als zelfbescherming moest beschouwen dat je het contact puur digitaal wilde houden. Hoewel je tot tweemaal toe serieus getwijfeld hebt om me dan tóch maar te ontmoeten kon dit de teleurstelling niet wegnemen. Een onmogelijk verlangen.

 

Misschien was de realiteit van de situatie mede zo pijnlijk vanwege de momenten van persoonlijke belangstelling die je óók voor me had getoond, naast de erotiek. Onze klik was mede gebaseerd op een wederzijds gevoel voor humor en exhibitionisme, daarnaast leken we ook een klik te hebben op artistiek/creatief vlak. Je noemde me je partner in crime. Op die momenten voelde ik me veel meer dan slechts je geile online minnares, hoe graag ik die rol ook voor je aannam. Vanwege je diepgaande belangstelling voelde ik me vrij om eveneens persoonlijke zaken met je te delen. Het gaf diepgang aan ons contact, en versterkte mijn gevoelens voor jou. Maar aan ons contact kwam wederom abrupt een einde, vanwege je gebonden situatie, en vanwege het feit dat je mij met het beperkende en anonieme digitale contact geen tekort wilde blijven doen. Ik begreep je beslissing en wist ergens ook wel dat ons contact met de huidige invulling geen lang leven beschoren was. Maar het afscheid deed zeer. Er was digitaal toch een zeer intiem en intens contact ontstaan, een bijzondere klik.

 

Ik nam afscheid met een laatste paar foto's waarop ik je een luchtkus toewierp. Een origineel en passend afscheid. Het verdriet kon ik helaas niet bedwingen, en was terug te zien in de foto's. Maar bovenal hoopte ik dat mijn afscheidsfoto's de passie zouden weerspiegelen die ik voor je had gevoeld tijdens ons korte, maar intense mailcontact. Passie voor een man wiens gezicht ik nooit zag, maar waarvoor de gevoelens des te werkelijker waren. Een digitale liefde, voortlevend in mijn herinneringen.

 

 

 

Ik geef dit verhaal:

Rating: 4.5263157894737 sterren
19 stemmen

Hotel V

Hoofdstuk een: Geen gewone dinsdag

 

"We waren met alles heel snel." Ik herinner me je woorden, terugdenkend aan onze date, die op jouw verzoek bij mij thuis plaatsvond. Het kon ook niet anders. Na weken van erotisch, intens en heftig WhatsAppverkeer, waarbij ik voor mezelf nieuwe grenzen verkende en overschreed, en waar ik intens van genoot.

 

Zoiets kan alleen maar ontstaan wanneer er sprake is van een speciale klik, het treffen van twee gelijkgestemden, twee mensen allebei verlangend naar hetzelfde. En als er sprake is van een goed gevoel: Geen turbulente, onrustige sfeer, maar een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Dit voelt goed, denk ik bij mezelf. De uitwerking op mijn seksuele- en BDSM verlangens is onmiskenbaar. De vertrouwelijke sfeer was al vóór de eerste date gewekt.

 

Als vanzelfsprekend fotografeerde ik mezelf in het pashokje van de lingeriewinkel, mijn pronte borsten goed in beeld gebracht. Ik zag dat ik lachte op de foto's. De blije, ontspannen uitstraling was het directe effect van jouw vriendelijke benaderingswijze. Ik wilde me al aan je geven voordat ik je had ontmoet. Gewillig en gretig voerde ik de fotografie opdrachten voor je uit. Natuurlijk ook met enige onzekerheid, maar het verlangen je te laten genieten van mijn half-ontklede of naakte lichaam op mijn foto's was vele malen sterker.

 

"Maak een foto van je been, in kous, met jarretel." Een simpele opdracht. Eenmaal voor de spiegel zag ik echter dat het niet ging, ik kreeg mijn been er niet goed op, ik maakte de foto's immers met mijn telefoon, zonder zelfontspanner. Dan maar in vol ornaat, dacht ik bij mezelf. In mijn zwarte lingerie, kousen, jarretels en hakken, een uitdagende houding aannemend voor de spiegel. Ik was tevreden met het resultaat. Jij des te meer, omdat je immers alleen om een foto van mijn been had gevraagd... Er volgden meerdere foto opdrachten, waarbij de grens steeds een beetje werd verlegd.

 

Een nieuwe serie van mijn decolleté, waarvoor ik mijn rode jurkje uit de kast had gehaald, ongeschikt om te dragen in het openbaar, maar zeer geschikt voor de foto opdracht. De meest sensuele serie zou nog volgen, naakt voor de spiegel, met alleen mijn zwarte hakken aan, mijn handen mijn borsten en vagina bedekkend. Het was de meest erotische serie tot dan toe. Het voelde heerlijk om te doen, het gaf een gevoel van bevrijding. Al die opgekropte vrouwelijkheid en sensualiteit liet ik vrij, voor jou. Het was de opmaat naar onze volgende ontmoeting.

 

Onze WhatsApp berichtenwisseling had een sterk erotisch karakter, de erotische opdrachten/verzoeken liepen als een rode draad door het contact heen. Je appte me op een ochtend dat mijn kutje van jou was, en dat ik er niet meer aan mocht zitten. Een tergende opdracht, omdat ik mezelf regelmatig vinger. Dat wist je. Een gemene opdracht... Maar ik had er een handige oplossing voor... Je had immers niets gezegd over mijn clitje... Loyaal probeerde ik het een paar dagen vol te houden, maar op een gegeven moment hield ik het écht niet meer. Mijn vingers schoven mijn slipje binnen, netjes mijn natte kutje ontwijkend, zoals je had opgedragen. Des te meer genoot ik van het alternatief, mijn geile clitje, mijn geile rozijntje, liefkozend, geil, hitsig, intens te vingeren. Ik stopte een vinger in m'n mond om m'n clitje goed nat te maken. Na een heerlijke massage kwam ik intens klaar. Wat een goed alternatief dacht ik bij mezelf, een alternatief waar ik eigenlijk veel te weinig gebruik van maak... Zonde...

 

De ontmoeting. Ik dacht vantevoren na over hoe we elkaar zouden begroeten. De traditionele drie zoenen op de wang paste mijns inziens niet bij het heftige erotische karakter van ons contact. Een kusje op de mond? Niet gepassioneerd genoeg. Een intense tongzoen? Dat was het enige wat overbleef voor mijn gevoel. Maar meteen ook gevaarlijk... Je had me gewaarschuwd, een goede zoen, en alle remmingen zouden weg zijn. Ik zag je de trap op komen lopen, ik wachtte je op, bij de voordeur. Je glimlachte, en merkte iets op over het aantal trappen dat je had beklommen.

 

Ik liet je binnen, en deed de deur achter je dicht. En toen ging het heel snel. Ik keek je een fractie van een seconde aan, boog naar je voorover, en zoende je. Je kuste me terug. Je drukte me tegen de muur, we zoenden elkaar intenser. Je pakte m'n handen vast, en drukte ze boven m'n hoofd tegen de muur aan. Ik genoot daar zichtbaar van, en je merkte dat. We kusten elkaar nog even, daarna liet je me los. Ik glimlachte verlegen en keek naar de grond. "Sorry, ik weet ook niet waarom ik dat deed." Je zei dat het niet erg was, en dat het ook wel paste bij ons intense contact.

 

Je nam plaats op m'n bank, en ik maakte koffie voor ons. Ik kwam naast je zitten, nog steeds wat verlegen, en vol ongeloof van wat ik zojuist had gedaan. Ik maakte weer mijn excuses, maar je leek het allemaal niet zo zwaar op te vatten, integendeel. En het gaf ons meteen gespreksstof... Middenin het gesprek boog je je naar me voorover, we zoenden weer. Het voelde prettig. Ik gaf me eraan over. We hervatten het gesprek, ik ontspande me wat meer. Ik genoot van je gezelschap, van de manier waarop je lachte. Ik voelde me steeds prettiger. Op een gegeven moment vroeg je of ik bij je op schoot kwam zitten. Gewillig deed ik wat je me vroeg. We kusten elkaar, ik haalde m'n handen door je haar, streelde je rug, je armen. Ik ontspande en voelde me als een klein meisje, heerlijk geborgen in je armen. 

 

Ik stond even later op om een kopje thee te zetten. Je kwam achter me staan. Meteen voelde ik de erotische spanning die jouw dichte nabijheid veroorzaakte. Terwijl ik de waterkoker vulde, streelde je met je vingers over de bovenkant van m'n rug. Ik sloot m'n ogen, zuchtte, liet m'n hoofd naar achteren hangen, voelde me totaal ontspannen. Je kwam dichter tegen me aan staan, tegen m'n kontje, en kuste m'n nek. Ik draaide me om, en kuste je. "Je windt me op.." zei je, "voel maar..." Je pakte m'n hand en legde die op je penis, die stijf aanvoelde. Ik wist vanaf dat moment dat het niet bij zoenen alleen zou blijven, zoals we beiden hadden voorzien.

 

Ik zag vanuit m'n ooghoeken dat er mensen op het dak buiten liepen, ze zouden ons eventueel door het raam kunnen zien. Ik lachte, en zei dat het beter was buiten het zicht te gaan staan. Je pakte m'n hand en nam me mee naar de slaapkamer. "Eh..." zei ik, en daarmee was de verdere intimiteit een feit. Meer kussen, en daarna ging je zitten op mijn bed. "Ga op je knieën zitten," zei je tegen me, "en kijk naar me." Je streek over je penis, en haalde 'm daarna uit je broek. "Je mag alleen kijken." Je wist dat ik dat tergend vond, omdat ik niets liever wilde dan je pijpen. Ik keek naar je handen die langzaam aan je pik trokken. Al heel snel hield ik het niet meer, kroop naar voren, en nam je pik in m'n mondje. Ik likte en zoog je pik, probeerde zo goed als ik kon je te laten genieten. Ik probeerde de belofte van mijn geilheid voor pijpen waar te maken. Ik merkte dat je van m'n mondje genoot. En ik werd op mijn beurt nat, heel nat. 

 

Je vroeg of ik m'n borsten uit m'n bh wilde halen. Ik streelde m'n borsten, en speelde ermee voor je. Ik maakte het bandje van m'n bh los en smeet mijn bh met één snelle beweging weg. Ik stond op, je nam m'n tepels in je mond en likte en zoog ze heerlijk. Niet te hard, maar precies zoals ik het lekker vind. Ik genoot... Daarna vroeg je of ik me om wilde draaien. Slipje naar beneden, rokje omhoog, kontje naar achteren, voorovergebogen. Je streelde m'n natte kutje, en stopte twee vingers in m'n gladde kutje. "Ooo je bent nat..." zei je. Ik genoot van je heerlijke vingeren. Je deed dat geweldig, het wond me enorm op. Ik duwde m'n kontje zo ver mogelijk naar achteren, kreunde, keek achterom, maakte draaiende bewegingen met m'n kutje. Het had wat mij betreft nog heel lang door mogen gaan... 

 

Maar je vroeg me weer om me om te draaien, stopte je vingers in m'n mondje, en vroeg me je vingers af te likken waarmee je me zo-even heerlijk gevingerd had. Daarna vroeg je me om je weer te pijpen. Gretig nam ik je pik weer in m'n mondje, likte, zoog intens, likte je ballen, pijpte je diep. Soms met kokhalzen, maar ook met veel speeksel. Toen ik je hard zoog kreunde je, en je slaakte een kreet. Je zou gaan komen in m'n mondje, toen ik je warme zaad m'n mondje binnen voelde stromen slikte ik het dankbaar door. Je zaad slikken gaf me zo'n intens, geil en liefdevol gevoel. "Je pijpt inderdaad heerlijk." Ik was blij dat ik het je had kunnen laten voelen.

 

De tijd was snel gegaan, je moest helaas naar je volgende afspraak. Ik vroeg of je me een knuffel wilde geven. Ik kon merken dat je liever langer was gebleven, ik had exact hetzelfde gevoel. Maar de klok was onverbiddelijk. Je liep de trap af, ik keek je na. Je keek nog even omhoog, en glimlachte. Je verdween in het trappenhuis, ik sloot de deur. Geen gewone dinsdag. Ik hoopte dat er nog vele zouden volgen.

 

 

 

Ik geef dit verhaal:

Rating: 4.4782608695652 sterren
23 stemmen

Hoofdstuk twee: Onverwachte apotheose

 

Na een lange tijd van weerzien een extra beladen ontmoeting...

 

Je had me van tevoren gevraagd wat ik aan zou doen. Ik beloofde je voorkeur voor jurkjes en rokjes in gedachten te houden. Vanzelfsprekend hoorden daar mijn sexy hakken bij. Het werd een zwart ensemble, met extra aandacht voor mijn bh en slipje. Ik zag je de trap op komen lopen, wachtte je op bij de deur. Zoals ik je had beloofd zou ik je niet begroeten met een gepassioneerde tongzoen, maar liet het initiatief bij jou. Je gaf me een kus op mijn mond. Wederom duurde het slechts enkele seconden, of onze monden vonden elkaar weer, handen aan shirtjes trekkend, naarstig op zoek naar blote huid.

 

Je liet je handen over mijn borsten glijden, en kneep in mijn tepels, door mijn shirtje heen. Je kneep harder. Ik keek je vol verlangen en geilheid aan. "Vind je dat lekker?" vroeg je me. "Ja.." antwoordde ik op bijna smekende toon. Je draaide me om, en duwde me tegen de muur. Als vanzelf duwde ik mijn kontje tegen je pik aan, en genoot van het gevoel weer zo tegen je aan te staan. Je kreunde, en trok mijn rokje omhoog. Ik voelde je handen over mijn kontje glijden. Er was geen sprake van 'het rustig aan doen'. Het was meteen weer heftig en intens. Vastbesloten duwde je me richting de slaapkamer. Ik sputterde nog wat verlegen tegen, maar wist dat het zinloos was. Je vroeg me op bed te gaan liggen, zodat je naar me kon kijken. Je kwam op me liggen. Ik krulde mijn benen om je heen, en kon meteen proeven van het genot missionaris door je genomen te worden. "Het kan niet..." zei je zachtjes. Ik wist het, we waren onbeschermd, dus geen risico's.

 

"Kom rechtop zitten, en spreid je benen voor me." Je ging tegenover me zitten op bed. "Zo?" vroeg ik enigszins onzeker. "Ietsje wijder." Ik deed wat je me vroeg. "Doe je rokje omhoog." Ik duwde mijn rokje omhoog, en liet mijn vingers over mijn vagina glijden, vochtig door de satijnen stof van mijn slipje heen. Ik keek verlangend naar je, zuchtte, kromde m'n rug. Je liet op jouw beurt je hand over je penis glijden. "Laat je kutje aan me zien." Ik kreunde, liet mijn vingers onder m'n slipje glijden, duwde de stof iets opzij. "Doe maar uit.." Ik aarzelde niet.  "Vinger je clitje maar voor me". Wellustig liet ik mijn vingers over mijn natte kutje glijden, kreunend, zuchtend, hopend op je goedkeuring, en genot. Ondertussen had je je harde pik in je hand genomen. Ik vond de aanblik op jouw harde stijve heerlijk. "Mijn kutje.." zei je. Uitdagend keek ik je aan, stopte af en toe mijn vingers in m'n mond, en liet mijn tong over mijn lippen glijden, je geil aankijkend. "Wind ik je op?" vroeg ik je enigszins onzeker. "Kijk maar.." zei je, je heerlijke harde pik aan me tonend.

 

Ik kon mijn ogen niet van je harde pik afhouden. "Wat wil je?" vroeg je me. "Wil je me pijpen?" "Ja..." Je woorden klonken als een verlossing. Gretig kroop ik naar je toe, om je pik weer te herenigen met mijn warme geile mondje. “Doe je kleren maar uit.” Mijn rokje en shirtje verdwenen snel. Ik had alleen mijn bh nog aan. “Zal ik mijn bh aanhouden, maar mijn borsten eruit halen?” Mijn suggestie werd goedgekeurd. Ik nam je pik in m'n mondje en zoog, likte, zoog en likte tot ik je hoorde zuchten en kreunen. "Fuck dat doe je lekker..." Heerlijk om je dat te horen zeggen. Je trok aan m'n haar, om me even weg te houden bij je pik. Ik keek je smekend aan, zodat je me snel weer toe zou laten om je pik. Je liet het toe en ik likte je vol passie. Tussendoor kwam ik omhoog en boog naar je voorover om op je tong te zuigen. Je kreunde, en zoog ook op mijn tong. Het tongen was intens geil, en versterkte de intensiteit van onze passie.

 

"Draai je even om, ga op je knieën zitten." Ik nam de uitdagende houding aan, en kromde m'n rug. Ik liet mijn vingers over m'n kutje glijden. "Vinger je clitje maar". Ik deed wat je me vroeg. Terwijl ik m'n clitje en kutje vingerde gaf je me een paar harde tikken op mijn billen, waar ik van genoot. "Wat doet dat met je?" vroeg je. Ik liet aan je merken dat ik het heerlijk vond. Ik kneep uitdagend in mijn kontje. "Vinger je kontje ook maar even." Ik stopte een vinger in mijn kontje, terwijl je naar me bleef kijken. Ik vingerde mijn kontje intenser en liet je mijn genot horen. Ik meende je goedkeuring te horen. 

 

Ik draaide me weer om. "Ik wil je proeven," zei je. Het bloed steeg naar m'n hoofd. "Echt.." stamelde ik. Je kwam dichterbij, schoof m'n benen uit elkaar. Je tong vond m'n clitje. Heerlijk genot. "Ooo je doet het zo lekker..." Ik kreunde, en kronkelde. Je stopte twee vingers in m'n kutje, en vingerde me hard. Ik zag je gezicht vertrekken van passie, je tanden op elkaar geklemd. Een woeste, dierlijke expressie. Intens genot. Je kwam omhoog, en bracht je pik bij mijn gezicht. Ik vroeg of je me nog even wilde likken, je willigde m'n verzoek in. Er verscheen een gelukzalige glimlach op mijn gezicht.

 

Je ging bovenop op me liggen. "Ik kan niet in je..." zei je. "Maar ik kan je wel een beetje plagen..." Je liet je eikel langs m'n natte kutje glijden. Ik kreunde. Wat een kwelling om je niet in me te kunnen voelen... Ik nam daarna je pik weer in m'n mondje. "Kom maar even voor me zitten naast het bed," zei je. Ik liet me op m'n knieën zakken, en pijpte je gretig. Je sloeg je eikel tegen m'n tong, druipend van het kwijl, zo geil. Ik likte en zoog je met alle intensiteit die ik in me had. Ik wilde je laten komen.  "Til je borsten op." Ik voelde je warme zaad over mijn borsten spuiten. Je kreunde. Ik genoot van het genot dat ik je had bezorgd. Nog even nam ik je pik in m'n mondje, om liefdevol het laatste zaad op te likken. Je boog naar me voorover en gaf me een kus. Je wist dat ik dat fijn vond. Het deed me goed dat je dat onthouden had.

 

We verlieten de slaapkamer. Het was onvermijdelijk geweest. Elkaar zien betekende nu eenmaal een heftige, intense explosie van passie en geilheid. En wat gaf ik me er gewillig en graag aan over. Met een kop thee op de bank en een goed gesprek werd de ontmoeting afgesloten. Een zinderende ontmoeting, verlangend naar een snel weerzien.

 

 

 

Ik geef dit verhaal:

Rating: 4.4444444444444 sterren
18 stemmen


Hoofdstuk drie: Weerzien

 

Ik opende de deur, daar stond je, bij mij op de stoep. Je draaide je om. Ik wist het weer. Ik wist weer waarom ik je zo leuk vond. In een flits van een seconde kwam alles terug. We hadden elkaar acht maanden niet gezien.

 

Ik had voorgesteld om bij mij in de buurt koffie te gaan drinken, in een stijlvol en sfeervol café, op loopafstand van mijn huis. Ik was zenuwachtig, maar dit ebde snel weg. Het was fijn je weer te zien. Het café werd goedgekeurd, en dat stemde me blij. We namen plaats op de bank. Het café was nagenoeg leeg. Dit bood ons privacy om over intieme onderwerpen te kunnen praten. Je bestelde een Flat White, na wat uitleg van de serveerster bestelde ik een Americano. De sterke aantrekkingskracht was ontzettend voelbaar, 'gewoon' naast je zitten op de bank voelde als een uitdaging, je niet kunnen aanraken als een kwelling. Ik nam de gevoelens met lichte verbazing, maar ook met genoegen waar. Acht maanden tijd had niets veranderd aan onze chemie.

 

We kletsten wat over wat je de afgelopen acht maanden had beziggehouden, en hoe ons vorige contact was verlopen. Het was goed om beider gezichtspunten uit te wisselen. De vroege lentezon verlichtte het café. Het was een mooie dag voor een weerzien. We bleven niet lang, je moest weer door naar je volgende afspraak. Ik merkte dat ik nog veel langer in je gezelschap had willen zijn, maar begreep ook dat je voor een eerste ontmoeting niet al te hoge verwachtingen had. We liepen terug naar mijn huis, keuvelend over de buurt waar ik woon en je verdere planning die dag.

 

We hielden halt voor mijn huis. Tijd om afscheid te nemen. Ik voelde een enorme behoefte om je te kussen. Je plaagde me door me langzaam drie zoenen op mijn wang te geven. Ik onderging het gewillig, maar inwendig schreeuwde ik om meer. Ik boog naar je voorover maar je hield je in. "Nee nee, we houden het bij drie zoenen op de wang," hoorde ik je zeggen. Verlangend, smekend keek ik je aan. "Één kusje dan," en plotseling voelde ik je tong mijn mond binnen glijden. Ik genoot van het zalige gevoel je tong weer verstrengeld met de mijne te voelen. Ik keek je wat verlegen glimlachend aan. Opnieuw boog je je naar me voorover om me te kussen. Gulzig, gretig liet ik je tong binnen, gaf me over aan de intensiteit van onze kus. Ik kreunde. We stonden midden op straat, maar de omgeving had z'n relevantie verloren. Er was alleen maar onze kus, onze passie. Een passie die ik zo goed herkende, een passie die ik zo gemist had.

 

We namen afscheid, ik keek je na terwijl je naar je auto liep. Ik bleef je nakijken, ik wilde niets van je missen. Alsof ik mezelf ervan wilde vergewissen dat dit wel écht gebeurd was. Maar de adrenaline die door mijn lijf gierde zei genoeg... Terug in mijn appartement kwamen je appjes binnen. Over hoe lekker het zoenen was, en dat je me letterlijk had moeten ontvluchten voordat het uit de hand was gelopen. Ik kon het alleen maar beamen. 'Ik keer om' appte je. Ik lachte en geloofde het niet. 'Jawel x' kreeg ik terug. Een paar minuten later ging de bel.

 

Ik opende de deur, zag je de trap opkomen. Ik liet je binnen met een brede glimlach. Zodra de deur dicht was vonden onze monden elkaar weer in een gretige tongzoen. Ik drukte me tegen je aan en draaide me om. Mijn kontje tegen je kruis aan, mijn borsten uitdagend naar voren gestoken, verlangend naar de aanraking van je handen. Ik legde mijn handen in je nek en kuste je gretig. Je handen gleden over mijn borsten, precies waarnaar ik verlangde. Gepassioneerd zoenen in mijn gang. Over déjà vu gesproken...

 

Je nam plaats op mijn bank, ik maakte thee voor ons. Het geheel voelde als vanzelfsprekend, alsof acht maanden van afwezigheid nooit hadden plaatsgevonden. Je keek naar me terwijl ik op het water voor de thee wachtte. Gezien vanaf de bank had je een mooi uitzicht op mijn voluptueuze figuur. "Ga eens midden in de kamer staan." Ik deed wat je me vroeg. "Vind je het fijn als ik naar je kijk?" "Ja..." antwoordde ik naar waarheid. "Draai je eens om..." Ik draaide me om en keek je uitdagend aan over m'n schouder. Ik schoof m'n rokje wat omhoog, zodat de contouren van mijn billen beter zichtbaar werden. Ik vond het heerlijk de sexy poses voor je aan te nemen en maakte een grapje over de inkijk die mijn buren mogelijk hadden op het interessante tafereel. "Doe je shirtje eens uit." Opnieuw gehoorzaamde ik, zowel mijn shirtje als mijn rokje verdwenen. Gekleed in mijn strakke zwarte hemdje en zwarte panty kon je mijn lichaam goed bestuderen. Ik was inmiddels voor je gaan staan en nam plagerig een balletpose aan, als extra toelichting waar ik mijn stevige vormen aan te danken had. Je glimlachte. "Kom eens voor me zitten."

 

Ik ging op mijn knieën voor je zitten, terwijl je hand over je penis gleed. Je wist welk effect dit op mij had en plaagde me ermee. Ik keek ongegeneerd naar je kruis in de hoop dat je je stijve lid tevoorschijn zou halen. Je keek naar me en zag de ongeduldige blik in mijn ogen. "Zuig maar even op m'n vingers." Ik nam je vingers in m'n mond en zoog er gulzig op, ik zag aan je reactie dat je het lekker vond. Je reactie wondt me op. Je ritste je gulp open en haalde je pik tevoorschijn. Ik kreunde zachtjes. Je masseerde je pik een beetje om me te plagen. Ik strekte mijn hand uit om je pik te kunnen strelen, je liet het tot mijn opluchting toe. Heerlijk om 'm weer in mijn hand te kunnen nemen, het voelde alsof er nooit acht maanden tussen had gezeten. Ik boog voorover en likte je zachtjes om daarna je stijve lul in m'n mondje te nemen. Je slaakte een zucht en kreunde. Het was heerlijk om je weer te kunnen voelen, en te kunnen proeven. Ik haalde mijn mond even van je pik af om naar je te kunnen kijken. Ik kreunde. Je pakte me bij m'n haar vast en duwde m'n hoofd weer naar beneden. Gretig likte ik je verder.

 

Ik weet niet meer precies hoelang we daar gezeten hebben, of hoe we weer terug in de gang belandden. In de gang hadden we in ieder geval geen inkijk van de buren en vroeg je me om mijn borsten uit mijn bh te halen, nadat je je hand in mijn bh had gestoken om mijn naakte borst te strelen en te bevoelen. Je hand voelde heerlijk warm. Ik mompelde nog iets in de trant van dat het nu geen verrassing meer was voordat ik ze weer in volle glorie aan je zou tonen, maar het was heerlijk om de glans van opwinding in je ogen weerspiegeld te zien. Ik liet me wederom op mijn knieën zakken om je te pijpen. Dit keer dieper en intenser, niet gehinderd door mogelijk publiek.

 

Ik kokhalsde. "Kom eens omhoog en draai je eens om." Ik kwam omhoog en draaide me voor je om. "Buk eens." Ik trok mijn panty en slipje naar beneden en boog zo ver mogelijk naar voren, mijn handen steunend op de grond. Mijn lenigheid kwam nu goed van pas, met mijn in de lucht gestoken kontje en kutje kon ik je zo een fraai uitzicht bieden. Ik voelde dat je dichterbij me kwam staan. Langzaam liet je je pik in m'n kutje glijden, het was een zalige eerste kennismaking. Ik genoot intens van je rustige en gelijkmatige stoten in mijn kutje alhoewel het moment jammer genoeg maar kort was.

 

"Ga op bed liggen," zei je. We verplaatsten ons naar de slaapkamer. Ik ontdeed me snel van de overgebleven kledingstukken en liet me op bed vallen. Je kwam bovenop me liggen, en duwde zachtjes je pik weer bij me naar binnen. Ik kreunde en keek je met een glimlach aan. Maar je trok je helaas snel weer terug, het kon nu eenmaal niet anders. De door jouw korte stoten veroorzaakte tinteling in mijn kutje maakte echter dat ik inwendig gek werd van verlangen, verlangde naar méér... Maar ik moest me er bij neerleggen dat we niet verder konden gaan. Ik kwam omhoog en mijn mond vond als vanzelf je pik weer. "Je kunt jezelf in de spiegel zien," zei je. Ik keek opzij en zag hoe ik aan je pik zoog, het geile beeld op mijn netvlies gebrand en in mijn geheugen gegrift. Ik likte en zoog je verder, maar het kwam niet tot een hoogtepunt. Je leek het uit te willen stellen tot een moment waarop er meer tijd zou zijn. Meer tijd voor elkaar, meer tijd voor intimiteit.

 

We stonden weer in mijn gang, je moest gaan. De volgende afspraak wachtte, het afscheid genadeloos afdwingend. We kletsten nog wat. De uitwisseling van woorden was goed, geruststellend, hoopvol. Het liefst bleef ik daar met jou, in mijn gang. Maar je moest helaas écht gaan. Ik gaf je een luchtkus terwijl je de trap afliep, je keek omhoog en glimlachte. Ik keek je vervolgens na uit mijn raam en zag hoe je in je auto stapte. Enkele ogenblikken later reed je mijn straat uit, mij smachtend achterlatend, intens verlangend naar het passioneel vervolg.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.625 sterren
24 stemmen
Hoofdstuk vier: Langverwacht verlangen

 

De volgende ontmoeting liet helaas lang op zich wachten. Het contact werd tussentijds gevoed en levend gehouden door veelvuldig WhatsAppverkeer, waarin ik je meer dan eens een pikante fotoserie toestuurde. Trots fotografeerde ik mezelf in nieuw aangeschafte lingerie, die ik graag aan je liet zien. Vaak koos ik ervoor om topless op de foto te gaan, ondersteund door slechts een ondeugend slipje, hold-up kousen en hakken. Heerlijk geil om voor je te doen, ik weet hoezeer je van hold-ups en hakken houdt. Zo trefzeker als de uitwerking van mijn foto's was, zo liet het maken van de foto's mij ook niet onberoerd. Elke keer weer apart om die transitie mee te maken, de geilheid die in mij opwelt zodra mijn kleding verdwijnt en ik mezelf terugzie in de spiegel met mijn royale naakte borsten, met zwarte hold-up nylons en met mijn glimmende zwarte of rode hakken aan, lippen altijd uitdagend (rood) gestift. En altijd met een nat kutje, door, voor jou.

 

In de tijd die tussen de ontmoetingen lag werden er digitaal opnieuw grenzen verkend en overschreden. Je gaf me herhaaldelijk opdrachten tot het maken van expliciete filmpjes, iets wat ik tot dan toe nooit eerder had gedaan. Maar het verbaasde me hoe makkelijk het me afging, en hoezeer ik er zelf van genoot, om me zo aan je te geven op film. Ik filmde mezelf herhaaldelijk wijdbeens vingerend terwijl ik verlangend de camera inkeek, mijn tong over mijn lippen glijdend, kreunend en smachtend. "Liefje," kreunde ik, terwijl mijn vingers over mijn natte roze kutje gleden. Het leverde heerlijk opwindend beeldmateriaal op dat ik je maar al te graag toestuurde. Trots om je geile sletje te zijn, trots om je te plezieren.

 

Het aanschaffen van een set buttplugs stond al lang op mijn verlanglijstje. Je gaf me een duwtje in m'n rug, en in opdracht van jou had ik opeens vrij snel de luxe set buttplugs in huis. Ik wilde de paarse siliconen buttplugs met de glinsterstenen al lang hebben en nu had ik ze eindelijk. Een cadeautje om mezelf mee te verwennen, maar ook om jou mee te plezieren. Vanzelfsprekend moest ik mezelf voor je fotograferen en filmen met buttplug in. Ik kon daarbij kiezen uit de formaten small en medium, large lieten we nog even in het doosje zitten ;-) Het verbaasde me hoe soepel de plug in m'n kontje gleed, na uiteraard goed te hebben ingesmeerd met glijmiddel. Maar het ging vrij gemakkelijk. Het voelde ongelooflijk geil, wat dientengevolge ontzettend geile foto's en filmpjes opleverde. Mijn grote ronde kont prominent in beeld met de glinsterende steen tussen m'n billen, tegelijkertijd uitzicht biedend op m'n natte roze spleetje. De filmpjes waren zo mogelijk nóg geiler. De camera gericht op nat vingerwerk van m'n geile kutje, met de glinsterende steen pronkend in m'n strakke kontje. Na het filmen kwam ik hard klaar.

 

Eindelijk is er dan de afspraak. Je komt weer bij mij thuis, en je hebt me opgedragen je te ontvangen in lingerie en hakken. Je voorkeur gaat uit naar een zwart kanten body en zwarte hold-ups waar ik zwarte lak hakken bij draag. Daarnaast moet ik de medium buttplug indoen. Het inbrengen voelt weer heerlijk geil en verhoogt de erotische spanning, die er al was. Tevreden bekijk ik mezelf in de spiegel terwijl de zenuwen door mijn lijf gieren. Opmerkelijk dat de zenuwen nooit minder worden... Elke keer in afwachting als een zenuwachtig schoolmeisje, hopend op je goedkeuring, hopend dat ik je verwachtingen waarmaak, hopend dat ik je beval.

 

Je bent onderweg, maar wil alvast een foto van me zien. Ik fotografeer mezelf in de spiegel zodat je me volledig kan keuren. Ik zie dat de linker hold-up kous niet goed blijft zitten en maak er een luchtig grapje over, om de spanning wat te doorbreken. Je bent er bijna... Ik werp nog een laatste blik in de spiegel als de bel gaat. Zenuwachtig loop ik naar de gang en druk op het knopje van de intercom om open te doen. Ik open de deur op een kier, en wacht gespannen af. Je moet eerst vier verdiepingen aan trappen op voordat je de hoogste verdieping bereikt, waar ik woon. Ik zie je de trap opkomen en verwelkom je met een glimlach, me iets verschuilend in de half open deur in mijn pikante outfit. Ik kan niet wachten je lippen weer op de mijne te voelen, mijn mond voor je te openen en je tong gretig naar binnen te zuigen, verstrengeld te laten raken met mijn warme natte tong. Zodra de deur zo goed als dichtzit druk ik me tegen je aan voor een onstuimige kus. Ik ben gretig, en kus je met alle passie die ik heb. Wat heb ik je gemist...

 

Je voelt heerlijk en ik haal mijn handen door je haar. Ik streel je armen, raak je aan, geniet van het feit dat je weer bij me bent, dat ik je weer kan voelen en aanraken. Je vraagt of ik me om wil draaien, zodat je me goed van achteren kunt bekijken. Ik hoop dat de zwart kanten body je bevalt, met de plug verstopt tussen mijn billen. Ik loop voor je uit naar de slaapkamer, we gaan op bed zitten. Je raakt m'n borsten aan, streelt ze, en haalt ze uit m'n body zodat ze in volle naaktheid te bewonderen zijn. Je knijpt in m'n linkertepel, daarna rechts, en streelt ze. Ik geniet van je handen op m'n borsten, krom m'n rug, en kreun zachtjes. Het is zó lekker... "Je windt me op weet je dat?" zeg je. Ik glimlach verlegen. Je wrijft met je hand over je pik, ik kijk gefascineerd toe. "Eindelijk zie ik je borsten weer eens echt in plaats van op film," zeg je. Je vraagt me mijn body uit te doen, terwijl jij je ook van je kleding ontdoet. Ik ga op bed liggen met m'n benen wijd en m'n hakken steunend op de rand van het bed. Ik trek met één snelle beweging m'n body uit, zodat je vrij toegang hebt.

 

Je komt op me liggen en ik voel je heerlijke pik soepel mijn kutje binnenglijden. Eindelijk is dan het langverwachte moment daar, het moment dat ik je écht in me kan voelen. Je stoot heerlijk in me terwijl ik de plug nog steeds in heb. "Jezus," zeg je. Je pakt m'n polsen vast en duwt ze boven mijn hoofd. Het windt me enorm op, heerlijk om vastgepakt te worden zoals jij dat wil... Je laat me op je vingers zuigen terwijl je in me zit. Het is zalig wat je met me doet. Dan vraag je me me om te draaien, kontje goed naar achteren gestoken, knieën op de rand van het bed. Je duwt je lul weer bij me naar binnen, ik geniet van elke seconde. Het voelt zo goed, het gaat zo soepel. Je neemt me zo heerlijk van achteren, terwijl je aan mijn haar trekt, en mijn keel en schouders vastpakt. Ik vind alles heerlijk, ik vind alles goed, ik wil je ultieme sletje zijn.

 

Je stopt even en vraagt of ik de plug eruit wil halen. Ik glimlach verlegen dat je dat misschien niet wil zien... "Doe maar even in de badkamer," merk je slim op. Ik begeef me naar de badkamer om de plug eruit te halen. Als ik de slaapkamer weer betreed moet ik opnieuw doggy gaan zitten, met mijn knieën op de rand van het bed. Je neemt me eerst zalig in m'n kutje waarna ik je pik langzaam mijn kontje voel binnendringen. Het gaat soepel, ik kijk naar je achterom met een gelukzalige glimlach op mijn gezicht. Je neukt me heerlijk in m'n kontje, zalig genot. Je gaat uit me en gaat op bed zitten. "Pijp me maar even, dan kun je jezelf proeven. Maak 'm maar lekker nat met veel speeksel." Maar al te graag doe ik wat je van me vraagt. Ik kruip naar je toe, en zet mijn lippen aan je pik. Ik zuig, ik lik, tot ik je pik helemaal kan omvatten. Mijn warme natte mondje heerlijk om jouw pik, ik geniet, ik kokhals. Ik lik je ballen gretig. Je neemt wat foto's met mijn telefoon.

 

Je wil dat ik op je kom zitten. Ik positioneer mezelf zodat ik op je kan gaan zitten, je helpt me een handje door m'n hakken uit te doen. Ik smeer je penis in met glijmiddel en ik smeer een klein beetje glijmiddel op m'n kutje. Voordat ik je bestijg lik ik je weer. Je pik heeft nu een heerlijke kersensmaak... Ik ga op je zitten tot ik je diep in me voel. Ik maak sensuele, draaiende en masserende bewegingen en geniet van je harde pik diep in mij. Goddelijk om je zo te neuken... Je moedigt me aan, je lijkt net zo intens te genieten als ik. "Sta maar even op en ga maar even voor de spiegel staan, dan kun je jezelf en ons zien hoe ik je neem.” Ik ga voor de spiegel staan, handen aan weerszijden van de spiegel geplaatst. Ik buig zo ver mogelijk voorover zodat m'n kutje en kontje goed naar achteren steken, open en uitnodigend. Je glijdt m'n kutje binnen en neukt me stevig. Ik kreun en geniet van hoe je me neemt, hoe je bonkt tegen mijn geile kontje, je harde lul heerlijk duwend en trekkend in mijn soppende kutje. Ik geniet van wat ik in de spiegel zie, de aanblik op je gezicht, vertrokken van geilheid en passie.

 

De ene positie is nog lekkerder dan de andere en ook zo had het voor mij uren mogen duren. Maar je wil dat ik weer op de rand van het bed ga zitten, op m'n knieën, je mijn kontje aanbiedend, waar je je stijve pik weer soepel in laat glijden. Je neemt m'n kontje stevig, je ballen ketsen verleidelijk tegen m'n gezwollen schaamlippen, een ongelooflijk geil gevoel. Je geeft me een paar zachte tikken op m'n kontje, het maakt me nóg geiler. Dan moet ik weer op mijn rug gaan liggen, je penetreert m'n kontje opnieuw maar nu missionaris. Heerlijk geil. Ik vinger tegelijkertijd m'n clitje terwijl ik je geil, uitdagend, smachtend, verlangend aankijk. Na een korte heerlijke beurt in m'n kontje kom je spuitend klaar over mijn borsten. Een straal warm zaad raakt m'n gezicht. Ik kijk naar je terwijl je rechtop bent gaan zitten, en je hoofd naar achteren gooit. Het genot is van je gezicht af te lezen. Je zo te zien genieten geeft me een gelukzalig gevoel en maakt me trots. Een gevoel van diepe passie raast door mijn lijf, terwijl ik onder je uit lig te hijgen.

 

"O sorry," verontschuldig je je, en je veegt met een vinger je sperma uit m'n gezicht. Ik wil echter niets liever dan dat je m'n gezicht volspuit... Gretig schraap ik je zaad van mijn borsten met m'n vingers en lik ze af, terwijl jij naar de badkamer loopt om je op te frissen. Als je terugkomt gaan we op bed liggen, je neemt me in je armen, onze warme lichamen tegen elkaar aangeplakt. Ik kus je borst, ik kus je arm, ik kus je overal. We kletsen ontspannen over van alles en nog wat. Ik maak een grapje dat ik nog een keer wil. "Volgende keer," antwoord je met een glimlach.

 

Je moet helaas weer gaan, er wachten andere afspraken, je werkdag is nog niet voorbij. Ik kijk je na als je de trap afloopt, en werp je een luchtkus toe. Je kijkt lachend omhoog. Ik open mijn raam om nog een laatste blik van je te vangen. Je zit alweer aan de telefoon, en ik zie je langzaam de straat uit verdwijnen. Ik doe het raam dicht en ga op bed zitten. Je geur zit nog in mijn kussen. Ik druk het kussen dicht tegen me aan, en inhaleer je heerlijke geur. Zo ben je toch nog een beetje bij me. Tegelijkertijd maakt het besef zich van mij meester dat ik verloren ben... Verloren in diepe passie, verloren in diep verlangen naar jou.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.65625 sterren
32 stemmen

Hoofdstuk vijf: Een gedeelde passie

 

Het moest een body zijn waar mijn borsten in zouden uitpuilen, dat was het kledingvoorschrift voor onze volgende afspraak. Ik had inmiddels een kleine collectie waaruit ik kon kiezen en daar zit ook een exemplaar bij waar mijn borsten ternauwernood in passen. Het werd die body, in combinatie met mijn zwarte hold-up kousen met naad en mijn zwarte lak hakken als finishing touch. Je had me van tevoren op de app gevraagd of ik je wilde zoenen, meteen bij binnenkomst. Ik gaf voorzichtig toe dat ik dat heel graag wilde. 'Dan doe je dat,' appte je terug.

 

Ik hoorde je de trap op komen lopen, je kwam binnen en deed de deur voorzichtig op slot. Je zag er goed uit in je leuke outfit, je haren in een leuk model geknipt. Ik was zo blij je weer te zien. Je keek me glimlachend aan. Ik drukte me tegen je aan, we kusten hartstochtelijk. Het was heerlijk om je lippen en tong eindelijk weer te kunnen voelen. Gretig zoog ik op je tong, kreunend, m'n mond gewillig en gulzig openend om je tong volledig te kunnen omvatten, vol overgave aan onze overheerlijke kus.

 

Je vroeg of ik op m'n knieën voor je wilde gaan zitten, je streelde je kruis en haalde je pik tevoorschijn. We stonden nog steeds in de gang. Ik liet me op m'n knieën zakken en nam je pik meteen in m'n mond om je nat, diep en kokhalzend te pijpen. Je kreunde en liet je genot duidelijk merken. Het was heerlijk om je zo te horen. Daarna vroeg je me om weer op te staan.
"Laat me je eens bekijken," zei je.
Ik nam een verleidelijke pose aan en draaide me voor je om. Je kwam dicht tegen me aan staan en drukte je pik tegen m'n kont, wat heerlijk geil voelde. Ik kreunde en legde m'n handen in je nek. Je handen gleden zalig over m'n borsten, ik drukte m'n kontje nog steviger tegen je aan. Je maakte m'n body los aan de onderkant waardoor ik meteen wist waar je naartoe wilde.
“Kunnen we even in de slaapkamer gaan zitten?” vroeg ik daarop een beetje verlegen.

 

We liepen naar de slaapkamer en gingen op bed zitten. Ik zat ergens mee, wat ik eerst met je wilde bespreken. Toen ik me had uitgesproken reageerde je tot mijn opluchting begripvol. Nu dat uit de weg was deed je je schoenen uit.
“Kan alles niet uit?” vroeg ik plagerig.
"O, moet alles nu uit?" zei je quasi geamuseerd, quasi streng. Maar je deed je kleren uit en eindelijk zag ik je naakte lichaam weer, het lichaam waar ik zo dol op ben. Ik moest me voor je omdraaien, met m'n kontje goed naar achteren gestoken. Je kwam dichterbij me staan en ik voelde je heerlijke pik weer in m'n kutje glijden, eindelijk... Je neukte me verrukkelijk doggy, achter me hoorde ik je kreunen en vloeken. Ik bood je m'n kutje zo goed mogelijk aan. Het genot weer door je geneukt te worden was overweldigend...

 

Nadat je me even zo geneukt had vroeg je me om op de grond te gaan zitten, naast het bed. Toen ik voor je zat keek ik naar je op.
“Nu nog een halsband om,” zei je, waarop ik glimlachte.
“Ja,” antwoordde ik, en ik vroeg aan je of die er zou komen. Je glimlachte eveneens en antwoordde bevestigend. Ik nam je lul weer in m'n mond en pijpte je opnieuw diep en gretig. Je pakte me strak bij m'n keel vast en kuste me. Uit je ogen sprak een dominante blik, uit je kus sprak tederheid. Zout en zoet, hard en zacht... Gewillig onderwierp ik me aan je dominantie, ik genoot ervan onderdanig voor je te zijn.

 

In onze berichtenwisselingen had je me meerdere malen naar mijn voorkeuren en kinks gevraagd. Zo kwam ook plasseks ter sprake, ik had je laten ontvallen dat ik dat opwindend vind. Je was erdoor geïntrigeerd en wilde het fijne ervan weten. Ik legde je uit hoe ik dat voor me zag en waarom ik het geil en kinky vind. Hieruit bleek opnieuw onze kinky match.
“Loop maar even mee naar het toilet,” zei je.
“Ga maar naast me zitten, en kijk maar hoe ik plas.”
Ik ging op mijn knieën naast je zitten en keek naar je terwijl je plaste. Nadat je klaar was met plassen nam ik je lul meteen in m'n mond om je weer te pijpen, diep en geil. Het was een korte eerste kennismaking.

 

Terug in de slaapkamer ging je op bed zitten. Ik kroop naar je toe en nam je pik weer in m'n mond, kokhalzend en met veel speeksel.
"Maak 'm maar goed nat," zei je.
"Moet ik er op spugen?" vroeg ik.
"Doe maar."
Ik spuugde een beetje op je pik en likte je gretig en geil verder, je kreunde en genoot.

 

"Ga maar weer rechtop zitten."
Ik ging voor je zitten en speelde met m'n borsten.
"Lik je tepels maar even."
Ik deed wat je me vroeg en likte geil beide tepels, eerst links, toen rechts.
"Heerlijke borsten," was je reactie. Ik was blij met je compliment.

 

Daarna vroeg je naar m'n plug en je vroeg je af of m'n kontje voldoende rekbaar was nu ik geen plug van tevoren had ingedaan. Ik antwoordde dat ik het niet helemaal zeker wist.
"Doe maar een plug in," klonk de volgende opdracht.
Gelukkig mocht ik de kleinste van je indoen omdat de grotere formaten pijnlijker zijn om in te brengen. Terwijl je naar me keek bracht ik het paarse siliconen speeltje met de glittersteen met gemak in.

 

"Zal ik me even voor je omdraaien?" zei ik.
"Doe maar."
Ik draaide me voor je om zodat je m'n volle kont met de glittersteen ertussen goed kon bekijken. Je betastte m'n plug, wat ik heerlijk geil vond.
"Kom maar weer even op de rand van het bed zitten."

 

Daarop nam je me weer van achteren in m'n kutje, met de plug nu in m'n kont was het genot ongelooflijk.
"Is het lekker met je plugje in?"
“Ja..." kreunde ik hijgend en steunend. Je gaf me een paar harde klappen op m'n kont en kreunde en vloekte terwijl je me zo goddelijk aan het neuken was.
"Jezus," hoorde ik je zeggen, en: "Je voelt zo goed..."

 

Ik smolt bij je woorden. Bevangen door geilheid maakte ik draaibewegingen op je pik waarop je me aanmoedigde:
"Goed zo, draai maar lekker op m'n pik."
Ik kreunde luid en kreunde herhaaldelijk hoe lekker ik het vond. Vervolgens wilde je me op m'n rug hebben zodat je me missionaris kon nemen. M'n benen werden hoog in de lucht geduwd waarbij mijn lenigheid niet onopgemerkt bleef. Ik moest glimlachen om wat je zei. Je neukte me zo zalig en strak...

 

Een golf van passie schoot daarna door mijn lijf terwijl je me kuste, resulterend in een nóg grotere glimlach op mijn gezicht. Je vingerde m'n clit, het voelde allemaal even heerlijk...
“Vinger je clitje zelf ook maar even,” hoorde ik je zeggen.
Verleidelijk likte ik m'n vingers af en keek je geil aan om daarna zoals gewenst m'n clit voor je te vingeren.
"Harder, sneller," klonk het boven me.
Zonder aarzelen deed ik wat je me vroeg.

 

“Kom maar weer even op de grond zitten.”
Ik ging voor je zitten en nam gewillig je stijve lul weer in m'n mondje. Diep en met veel speeksel, je pik glimmend van het kwijl. Tussen je harde pik en m'n mond bungelde een draad spuug. Geil en onderdanig keek ik naar je omhoog terwijl je wat foto's van me probeerde te maken en me probeerde te filmen. Onverstoord likte en pijpte ik je verder. Je stopte met filmen, sloeg je eikel tegen m'n tong en trok je af terwijl ik m'n mond gehoorzaam voor je open bleef houden. Uiteindelijk spoot je klaar op m'n tong en over m'n borsten terwijl je je hoofd naar achteren gooide en ik je intens zag genieten. Ik zat onder het zaad. Dankbaar onder het zaad...

 

"Doe je schoenen uit, dan kunnen we even op bed gaan liggen," zei je.
Ik kroop tegen je aan en liet m'n vingers over je borst en je armen glijden. We spraken over wat je momenteel bezighield en je vroeg me op jouw beurt naar mijn besognes. Ik vertelde je openhartig wat er speelde. Je luisterde aandachtig naar me en vroeg of ik je rug ondertussen wilde strelen. Zachtjes liet ik mijn handen over je rug glijden, een spoor trekkend van liefkozende strelingen. Je leek te genieten van mijn aanrakingen. Eventjes konden we zo blijven liggen, maar je baalde dat er weinig tijd was en dat je alweer moest gaan.

 

Terwijl je je aankleedde spraken we nog even over waarom we elkaar zo weinig zagen. Niet veel later stonden we weer in de gang, dit keer voor het afscheid. Ik omhelsde je en je gaf me een kus op m'n mond.
“Be a good girl,” klonk het lief.
Ik vroeg aan je of je me nog een laatste tongzoen wilde geven. We kusten nog één keer toen je de deur opendeed, en daarna de trap afliep. Ik wist je aandacht nog even kort te trekken om je een luchtkus toe te werpen. Je glimlachte. Ik liep daarna terug naar de slaapkamer om je na te kunnen kijken uit het raam, en zag dat je je telefoon alweer ter hand had genomen. Ik keek je na terwijl ik je langzaam uit het straatbeeld zag verdwijnen. En zo bleef ik alleen achter, met heftig verlangen, met de zoete pijn van het (tijdelijk) afscheid.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.8214285714286 sterren
28 stemmen


Hoofdstuk zes: Bliksembezoek

 

Je was in de buurt, en je kwam onverwacht langs! Ik had niet veel tijd om me voor te bereiden, maar ik was zó blij dat ik je weer zou zien. De korte voorbereidingstijd was bijzaak... In allerijl een zwarte body aangetrokken die je nog niet had gezien, en waar mijn borsten uitdagend en uitnodigend in uitkwamen. Natuurlijk ontbraken de zwarte hold-up kousen en zwarte lak hakken niet. In ieder geval een ontvangst zoals je van me gewend was, en zoals je het wenste...

 

Je kwam binnen en deed voorzichtig de deur dicht. Je draaide je om, ik keek je met een warme glimlach aan. Je vroeg hoe het met me ging, maar ik wilde geen seconde verliezen en wilde je meteen en alleen maar kussen. Ik kuste en likte je gulzig, zoog op je tong, drukte me tegen je aan. Het was zó ontzettend lekker om weer met je te zoenen. Je duwde je pik tegen m'n kutje aan, mijn handen gleden over je billen, over de zachte stof van je pak. Je streelde m'n borsten en haalde ze uit m'n body. Je kneep in- en kneedde m'n tepels. Ik genoot van je knijpende en knedende vingers op m'n tepels, terwijl we heerlijk geil en gretig zoenden...

 

Je liep even de woonkamer binnen om je jas uit te doen. Ik gebaarde naar je dat ik je weer tegen me aan wilde voelen, ik wilde geen moment onbenut laten om je dicht tegen me aan te kunnen voelen. We kusten opnieuw, je maakte je riem en broek los. Je haalde je pik uit je broek. Ik zakte door m'n knieën en nam je heerlijke lul in m'n mondje, terwijl je nog in de deuropening stond. "Jezus, wat lekker..." kreunde je. Ik kwam weer omhoog, je draaide me om, ik duwde m'n kontje hitsig tegen je kruis aan. Je maakte m'n body los aan de onderkant. Ik glimlachte verlegen en vroeg of we niet naar de slaapkamer konden gaan. "Loop maar naar de slaapkamer dan," zei je.

 

Ik ging op jouw verzoek weer op m'n knieën zitten, je diep en nat pijpend. Je hebt zo'n zalig formaat, hij past perfect... Je kreunde en vloekte "Fuck, Jezus..." Ik moest dikwijls kokhalzen, maar ik dwong mezelf over je pik te blijven glijden. Na even zo gezeten te hebben wilde je dat ik mijn dildo erbij pakte. Ik moest op m'n dildo gaan zitten terwijl ik jou tegelijkertijd zou pijpen. Heerlijk geile opdracht. Ik kreunde toen de dildo goed in m'n kutje zat, en ik mezelf voor je neukte. Geil en onderdanig keek ik je aan, een explosie van geilheid was van mijn gezicht af te lezen. Gretig nam ik je lul daarna weer in m'n mondje. Heerlijk kinky, heerlijk geil...

 

"Ga maar even op bed liggen," zei je, en je vroeg aan me wat ik wilde. Ik speelde met m'n borsten en keek je vol verlangen aan. "Ik wil je in me voelen..." zei ik smachtend. "Kom maar weer even omhoog en ga maar voor de spiegel staan," zei je, terwijl je een condoom omdeed. Je gleed van achteren in m'n kutje, ik voelde je pik heerlijk in me stoten. Ik had m'n kontje goed naar achteren gestoken zodat je je er goed in kon manoeuvreren, maar ik zakte nog iets dieper door m'n knieën zodat je me perfect kon raken. Je genoot, vloekte en kreunde, en gaf me een paar harde petsen op m'n billen. "Dat vind je lekker hè, om op je kontje te worden geslagen...” Ik draaide m'n hoofd om je aan te kunnen kijken en gaf kreunend antwoord. Ik draaide me weer om zodat ik weer in de spiegel naar je kon kijken, terwijl ik zalig door je werd geneukt. Het was heerlijk om je te zien genieten, en het was heerlijk om te zien hoe je me aan het neuken was. Ik had een glimlach op mijn gezicht. Gevoelens van euforie en geilheid namen bezit van mijn lijf, terwijl ik goddelijk door je werd genomen.

 

Je zei daarna dat je even naar het toilet moest. Ik ging weer op bed liggen en vingerde m'n kutje ondertussen. Ik kon goed voelen dat je er net in had gezeten, m'n kutje voelde warm en tintelend. Je kwam terug. Ik hoopte dat je me missionaris zou nemen, maar wegens tijdgebrek moest het programma helaas worden ingekort. Je keek naar me terwijl ik me aan het vingeren was. "Vinger je kutje maar even voor je meester," zei je. Je vroeg aan me of ik het meestal met speeltjes deed, of naturel. Ik beantwoordde je vraag, waarna je me vroeg mezelf sneller te vingeren, terwijl jij toekeek en jezelf aftrok. Ik keek je uitdagend aan, en liet m'n tong over m'n lippen glijden. "Waar wil je dat ik spuit?" vroeg je. "Over je borsten, over je kutje, in je mondje?" "Ooo, ik kan niet kiezen!" antwoordde ik. "Dat weet ik, toch moet je kiezen..." "Maar jij bepaalt..." zei ik. "Ja, maar nu mag jij kiezen." "M'n kutje," kreunde ik. "Daar hoort het ook thuis," zei je. Je trok je nog even af, terwijl ik kreunend vingerend voor je lag.

 

Je vroeg me om weer voor je te gaan zitten op de grond, gedwee nam ik je lul opnieuw in m'n mondje. Ik pijpte en likte je gulzig, nat en diep. Een draad kwijl hing tussen mijn natte mondje en je stijve pik. Je pakte m'n hoofd een paar keer vast om je pik dieper in m'n keeltje te duwen, het is heerlijk dat je pik helemaal in m'n mondje past... Ik likte, kokhalsde, zoog, je kwam vloekend en kreunend klaar. Je warme zaad zalig over m'n borsten gespoten, en maar al te graag opgevangen. Liefkozend nam ik je pik nog even in m'n mondje in een poging je schoon te likken van het resterende zaad, glinsterend op je eikel.

 

Het was opnieuw een zeer intense ontmoeting, en misschien nog wel het meest omdat je zo weinig tijd had dit keer. We stonden weer in de gang, we namen afscheid. Ik had moeite met het afscheid en smeekte je om nog een laatste paar kussen. Je daalde de trap af, ik wierp je een luchtkus na, het vaste ritueel. Je lachte terug, het vaste antwoord op het ritueel. Ik sloot de deur en liep naar het raam om je na te kunnen kijken, als altijd. Ondanks de herfst werd het zicht door het overgebleven bladerdak van de bomen al vrij gauw versperd toen je mijn straat uitliep en het fietspad overstak, op weg naar je auto. Het afscheid went nooit, zal nooit comfortabel zijn. Alleen een spoedig weerzien zou de pijn van het afscheid wellicht iets kunnen verzachten of draaglijker kunnen maken. Tot die tijd zal ik de pijn lijdzaam en geduldig moeten dragen, als je gretige en gewillige slet, je geile minnares, je toegewijde slavin, je devote sub, je girly, je meisje.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.72 sterren
25 stemmen


Hoofdstuk zeven: Zoete inval

 

Tijdens de berichtenwisseling die ochtend had ik niet kunnen vermoeden dat ik je een paar uur later ook écht weer zou zien. Maar je zat feitelijk niet ver weg, wat een spontaan bezoek natuurlijk verleidelijk maakte. Je had echter wederom weinig tijd. Je aarzelde, moesten we dit wel doen? Je liet de beslissing aan mij. Zoals gebruikelijk had ik moeite met kiezen, en vroeg of jij wilde beslissen. Je kwam langs.

 

Gelukkig kon ik vrij snel bedenken wat ik aan moest trekken, want ik had opnieuw weinig voorbereidingstijd. Veel hoefde ik natuurlijk niet aan te doen, en daarbij was de helft van mijn outfit al door jou bepaald: uiteraard zwarte nylon hold-ups met kant, en hakken. Daar trok ik mijn laatst aangeschafte zwarte body van doorschijnend zwart kant bij aan, weinig make-up, en geen lippenstift, zoals je het eigenlijk het liefste hebt.

 

Niet veel later gaat de bel. De deur gaat niet open, en ik hoor je heerlijke en vriendelijke stem even door de intercom. Ik merk hoe fijn het is om je stem weer te horen. Gelukkig gaat de deur alsnog open, ik zet boven de deur alvast op een kier. Ik luister naar je karaktervolle voetstappen op de trap, die steeds dichterbij komen. Ik zie je aan komen lopen met een glimlach op je gezicht. Je doet de deur voorzichtig dicht, draait je om, opnieuw ontmoet ik je vrolijk stralende blauwe ogen met bijbehorende glimlach. Je ziet er weer goed uit, als altijd. Stijlvolle jas, mooie trui en hippe donkerblauwe spijkerbroek met goede schoenen. Wat staat er opeens een mooie man in mijn gang, schiet het door mijn hoofd. Ik beantwoord je glimlach, we vinden elkaar in een gepassioneerde kus.

 

Ik druk me tegen je aan, haal mijn handen door je haar, streel je, raak je aan. Je haalt mijn borsten uit mijn body, we lopen iets verder de gang in. We kussen hartstochtelijk, je vraagt of ik me om wil draaien. Ik kreun en draai me om, druk mijn kontje weer wellustig tegen je aan. Je maakt m'n body los en komt tegen me aan staan, ik sta ver voorovergebogen met mijn handen steunend op de muur. Je maakt je broek los, ik voel je harde pik na wat manoeuvreren eindelijk weer in m'n kutje glijden. Je neemt me goddelijk van achteren, je voelt zó ontzettend goed, alsof je voor me gemaakt bent... Ik zak dieper door mijn knieën zodat je me nog beter kunt neuken. “O ja...” hoor ik je kreunen. Je haalt je pik uit me om hem heel even over m'n natte kutje te laten glijden. “Even plagen...” hoor ik je zeggen. Je eikel glijdt tergend lekker over het natte roze vlees van m'n kutje, ik kreun geil van extatisch genot. Je gaat terug in m'n kutje voor nog een paar laatste stoten, als je me vraagt me om te draaien, en voor je te gaan zitten. Gewillig draai ik me om en zak door mijn knieën.

 

Je lul is vlakbij mijn gezicht. Hongerig glijden mijn ogen over je pik voordat ik m'n mondje gretig over je lul laat glijden. Ik kwijl, kokhals, ik heb je helemaal in m'n mondje. Ik pak je billen vast, wat heerlijk geil voelt terwijl mijn mond diep om je pik zit. Je laat me op je vinger zuigen, daarna op twee, terwijl ik je geil en onderdanig blijf aankijken. Je pakt me stevig bij m'n haar vast, ik geniet van je controle, van je dominantie. Je moet even naar het toilet. “Pak je plakdildo maar even.” Ik doe wat je vraagt en kom bij je in de badkamer. “Ga maar naast me zitten op je dildo.”

 

De badkamervloer is koud en hard maar ik laat me gewillig op m'n dildo zakken. Terwijl je plast zit ik naast je en neuk m'n dildo. Je kijkt naar me en knijpt hard in m'n tepels, ik voel me heerlijk onderdanig. Je staat op, ik kniel voor je en neem je pik meteen in m'n mondje. Ik pijp je nat, diep en met veel kwijl en proef nog een beetje van je urine. Zalig. Als ik weer op mag staan tongen we geil. Ik vind het heerlijk dat je me tongt nu ik je pik net geil heb gepijpt na het plassen... Je draait me om, ik leun voorover tegen de wasbak. Je glijdt weer in m'n kutje en neukt me even tegen de wasbak aan. Ik ben inmiddels botergeil.

 

We gaan naar de slaapkamer. Je vraagt of ik op bed wil gaan liggen, dicht tegen de rand van het bed aan, zodat je me staand kunt nemen. Je neukt me missionaris, uitzinnig van genot laat ik m'n kutje door je nemen. Je vraagt of ik m'n clitje wil vingeren terwijl je me neukt. Ik lik uitdagend m'n vinger af en vinger m'n clitje voor je, terwijl ik je smachtend aankijk. Heerlijk om zo onder je te liggen, om zo door je te worden genomen. “Ga maar even voor de spiegel staan, dan kun je jezelf goed zien,” zeg je. Ik sta op en buig voorover voor de spiegel, mijn handen op de muur geplaatst. Je gaat in me en neukt me intens. Het is heerlijk om te kunnen zien hoe je van me geniet, terwijl ik wijdbeens voor je sta, mijn zware tieten bungelend op de stuwende bewegingen van je harde lul. Ik kijk naar mezelf in de spiegel. In de reflectie zie ik voor even een gelukkige vrouw, stralend, gelukzalig glimlachend, begeesterd door passie, bevangen door hartstocht.

 

We verplaatsen ons weer naar het bed. Ik moet op m'n handen en knieën gaan zitten, je pik gaat weer achterlangs in m'n kutje. Ik hoor je kreunen en vloeken. “Jezus,” “Je voelt zo goed...” De woorden klinken hemels, benevelend, verslavend. Verslaafd aan jou, verslaafd aan de passie die ik voor je voel, verslaafd aan de passie die ik met je deel. “Liefje...” kreun ik even later naar je terug, terwijl ik naar je achterom probeer te kijken. Maar dat lukt maar ten dele, ik krijg mijn hoofd niet helemaal gedraaid. De overgave aan het goddelijke gevoel door jou in m'n kutje te worden geneukt is sterker.

 

De climax vindt plaats naast het bed, gezeten op de grond, terwijl ik je nat, diep, kokhalzend en kwijlend pijp. Draden van kwijl hangen tussen m'n geile pijpmondje en je harde pik in. Ik kijk onderdanig en verlangend naar je op. Je torent hoog boven me uit, je gezicht vertrokken van geilheid en passie. Je trekt je af op m'n borsten, ik ontvang je warme zaad gretig op m'n uitgestoken borsten en uitgestoken tong. Een explosie van geilheid. Je warme zaad stroomt over m'n borsten en komt in m'n gezicht terecht. Heerlijk ondergespoten door jou. Vervuld met een gevoel van trots voel ik je zaad over me heen stromen, als je toegewijde en liefdevolle slet.

 

“Kom eens hier,” gebaar je naar me, en ik kom dichtbij je staan. Je veegt met het puntje van m'n handdoek liefdevol je sperma uit m'n gezicht. We gaan op de bank zitten in de huiskamer, ik nestel me tegen je aan. Het voelt heerlijk in je armen. Ik streel zachtjes je nek, we hebben nog héél even om wat te praten. Je vraagt hoe het met me gaat. Ik wil je de wirwar aan emoties die ik voel besparen, en zeg dat het wel gaat. Er volgt een korte stilte die niet onprettig, en natuurlijk aanvoelt. Het gelukzalige gevoel in je armen te zijn duurt helaas kort. Je kijkt op je horloge, ik weet dat het tijd is en dat je moet gaan. In de gang geef ik je nog een paar laatste kussen. De emotie is van mijn gezicht af te lezen. Ik omhels en kus je nog een laatste keer, je loopt de trap af. Ik werp je een luchtkus toe, je glimlacht. Ik roep over de trap dat het fijn was je weer te zien. “Wederzijds,” roep je terug.

 

Ik sluit de deur, je bent uit het zicht verdwenen. Ik loop naar m'n slaapkamer om je nog even na te kunnen kijken uit het raam. Je loopt m'n straat uit, telefoon in je hand. Ik weet je aandacht nog een laatste keer te trekken door je naam te roepen, en werp je nog een laatste luchtkus toe. Je kijkt omhoog en zwaait naar me. Ik zie je in je auto stappen, en zie je even later wegrijden. De intense en verzengende passie die er zo-even nog was heeft plaatsgemaakt voor een gevoel van verlating en eenzaamheid. Een gevoel dat er onvermijdelijk, elke keer na onze kortstondige, heftige en gepassioneerde ontmoeting zal zijn. Ik zal me moeten verzoenen met deze schaduwkant van de vurige passie die tussen ons is, onderwijl hopend en verlangend, reikhalzend uitziend naar een spoedig vervolg.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.8571428571429 sterren
21 stemmen

Hoofdstuk acht: Verleidelijk toeval

 

Je had bij toeval een afspraak bij een hip restaurant bij mij in de straat. Je was natuurlijk té dichtbij en het was natuurlijk té verleidelijk om niet even langs te komen, ook al was er weer heel weinig tijd en hadden we elkaar alweer een tijd niet gezien. Door de spontane inval had ik helaas te weinig tijd om mijn latex outfit voor je aan te trekken, maar het alternatief mocht er zijn: ik zou je ontvangen in mijn zwart satijnen kamerjasje, daaronder naakt met alleen zwarte hold-up kousen met kanten afwerking en mijn zwarte lak hakken.

 

Even later gaat de bel. Ik vraag voor de zekerheid door de intercom of jij het bent. "Hoi!" hoor ik je vrolijk terugzeggen. Ik lach en doe de deur open. Ik luister naar je voetstappen op de trap, zoals altijd sta ik je bovenaan de trap met de deur op een kier een tikkeltje zenuwachtig en blij op te wachten. Je bent er, je staat in mijn gang en doet voorzichtig de deur dicht. Het is alsof ik je gisteren nog heb gezien, het voelt meteen weer vertrouwd, terwijl het toch veel langer geleden is. Je lacht naar me, je lijkt blij me te zien. Ik lach blij terug naar je. Ik druk me tegen je aan, we kussen passievol. Het is veel te lang geleden... Al mijn zintuigen staan op scherp, ik wil je zoveel mogelijk en overal aanraken, elk moment en elke minuut koesterend die we hebben. Ik haal teder mijn handen door je haar, ik verbaas me erover hoe snel ik me weer op m'n gemak bij je voel en hoe vertrouwd het voelt om je weer aan te raken, hoe vertrouwd je geur is. Ik word even emotioneel en kan een paar tranen niet bedwingen. Je probeert me op te beuren, ik lach naar je door m'n tranen heen.

 

Je ziet er zoals altijd weer leuk uit, dit keer in een mooi blauw colbert, groene polo en donkerblauwe spijkerbroek. De stof van je colbert voelt zacht en fijn. Onze tongen zoeken en vinden elkaar in hongerige kussen, ik ga dichter tegen je aan staan en voel je harde pik drukken tegen m'n kutje. We tongen geil, nat en onstuimig, onze tongen verstrengeld in een geile wilde paringsdans. Tijdens het kussen kijken we elkaar aan. Ik doe mijn satijnen kamerjasje open, een ontblote borst wordt zichtbaar. Je laat merken dat je aangenaam verrast bent. Ik maak mijn jasje helemaal open, je streelt m'n borsten en knijpt in m'n tepels. Je draait me om, ik weet wat dat betekent en duw m'n kontje heerlijk wulps tegen je stijve pik aan.

 

Ik draai mijn hoofd om je te kussen, we tongen zo intens lekker terwijl ik hitsig tegen je aangedrukt sta, mijn ene hand om je nek, mijn andere hand in je haar. Je streelt heerlijk over m'n borsten. Ik ontbloot mijn schouder en laat m'n kamerjasje zakken, je ondeugend over m'n rechterschouder aankijkend. "O, wil je me verleiden?" zeg je quasi streng, maar ik zie de opwinding in je ogen. Mijn kamerjasje verdwijnt nu volledig. Je vraagt aan me wat ik wil, en ik zeg dat ik je wil verwennen. "Kom dan maar voor me zitten." Even later zit ik voor je op m'n knieën, met je zalige pik in m'n mond.

 

Ik pijp je gretig en gulzig, eindelijk heb ik je lul weer in m'n mondje... Ik kijk naar je op om je blik te vangen. Je kijkt me aan, maar je bent zichtbaar met je gedachten bij mijn warme natte mond om je pik. "Kom maar weer even opstaan." "Kunnen we naar de slaapkamer gaan?" vraag ik, omdat we nog altijd in de gang staan. "Daar gaan we zo naartoe," is je antwoord. Ik sta op en ga dicht tegen je aan staan, mijn kontje en natte kutje tegen je pik aangedrukt. Ik voel je eikel langs m'n natte kutje glijden, je probeert in me te gaan. Ik kreun verlekkerd, ik verlang er zó ontzettend naar om je in me te voelen.

 

"Kom maar even tegen de muur staan met je ballerinakontje." Ik buig ver voorover met mijn armen steunend tegen de muur, zodat je makkelijker in me kan. Je wrijft opnieuw gekmakend lekker met je eikel tegen m'n natte spleetje waarna ik je in me voel gaan, en je me goddelijk neukt tegen de muur aan. Ik kreun, ik laat je overduidelijk merken hoe geil ik ben en dat ik van je geniet, totale overgave aan het genot je stijve lul in m'n kutje te voelen. Ik zak wat dieper door m'n knieën zodat ik je dieper in me kan voelen. "Het is zó lekker," kreun ik naar je. Je kreunt en vloekt eveneens.

 

Je vraagt me om weer voor je te gaan zitten. "Proef jezelf maar even." Ik pijp je zo geil als ik kan, trek zachtjes je broek en boxer verder naar beneden zodat ik je ballen goed kan likken, mijn handen om je billen geklemd. Wellustig neem ik je ballen in m'n mondje en zuig er hongerig op, je stam geil aflikkend. Ik bestudeer je lul aandachtig en probeer het beeld van je harde natte stijf gepijpte lul in mijn geheugen op te slaan, elk moment koesterend dat we delen. "Je doet het zo lekker, zo goed," kreun je naar me. Heerlijk om je dat te horen zeggen, en heerlijk om zo voor je te zitten. Ik pijp je met alles wat ik in me heb, het is mijn doel, mijn missie, mijn opdracht om je te laten genieten. Je duwt zachtjes m'n hoofd naar beneden om me te laten deepthroaten, kokhalzend en proestend tot je helemaal in m'n mondje zit. Ik geniet, vervuld van trots om je geile pijpsletje te zijn, vervuld van trots dat ik je volledig in m'n mondje heb.

 

"Loop maar naar de slaapkamer." Ik loop voor je uit, je zo het aantrekkelijke uitzicht biedend op mijn naakte ronde wiegende billen. "Ga maar op bed zitten, zo dichtbij mogelijk, dat ik er goed bij kan." Ik ga op m'n knieën op bed zitten met m'n benen wijd en kontje goed naar achteren gestoken, m'n kutje open en toegankelijk. Even later glijd je bij me naar binnen en word ik achterlangs door je genomen. Het is overweldigend lekker hoe je me neukt, je pik past zó ontzettend goed... "Je bent zo lekker, je voelt zo goed," kreun ik extatisch naar je. Ik probeer naar je te kijken om je gezichtsuitdrukking te kunnen zien, maar ik kan m'n hoofd nét niet ver genoeg draaien.

 

Ik draai geil met m'n kutje op je pik en vraag of je het lekker vindt. Het antwoord op mijn vraag lijkt verloren te gaan in de hitte van het moment. Je vraagt of je in m'n kutje moet spuiten of over m'n tieten. Ik antwoord dat ik niet kan kiezen. "Nee, je moet kiezen," zeg je vriendelijk maar resoluut. "M'n kutje," kreun ik. Na een paar snellere stoten kom je voor het eerst klaar in m'n kutje. Nu lukt het me wel om naar je te kijken. Je staat rechtop, je hoofd in je nek, je ogen dicht, je gezicht vertrokken van genot. Het is heerlijk om je zo te zien.

 

"Wacht even, ik pak even een handdoek." Je staat op om een handdoek te pakken. Ik blijf voorover gebogen op bed zitten met m'n benen wijd, nagenietend van het goddelijk lekker door je geneukt te zijn, je pik en je warme zaad nog voelbaar in m'n kutje. Je komt terug en veegt het teder schoon tussen m'n benen. Als ik opsta vloeit er toch nog flink wat zaad langs de binnenkant van m'n dijbenen. Je spuit heerlijk riant... Even later staan we in de woonkamer. Ik pak je hand zodat we even op de bank kunnen gaan zitten. Je vraagt aan me hoe het gaat, ik antwoord een tikkeltje melancholisch dat er te weinig tijd is om daar goed antwoord op te kunnen geven. Je lijkt het er mee eens te zijn.

 

In de laatste paar minuten die we nog hebben raak ik je overal aan, streel je armen, je borst, je buik, over je kruis, over je benen. Als mijn hand over je penis glijdt verontschuldig ik me een beetje verlegen, maar we hebben allebei eigenlijk geen enkele moeite met het spontane intieme gebaar. De tijd dringt echter, er loopt een parkeermeter af, de volgende afspraak in je agenda dringt zich aan je op. Even later nemen we weer afscheid. Ik geef je nog een paar kussen in de gang voordat ik je écht moet laten gaan, en ik je de trappen zie afdalen in het trappenhuis. "Ik ga je missen!" roep ik je na. 

 

Geheel in traditie open ik daarna mijn slaapkamerraam om nog een laatste blik van je op te kunnen vangen. Je kijkt omhoog en zwaait naar me. Ik werp je een luchtkus toe en zwaai terug, een ogenblik later zie ik je verdwijnen uit mijn straat. Een klein uur later loop ik zelf op straat, onderweg naar allerlei afspraken. De zon is inmiddels gaan schijnen. Ik voel me euforisch, bemind, geïnjecteerd met een cocktail van endorfine, oxytocine en dopamine, wat me haast een onoverwinnelijk gevoel geeft. Geen sterkere vrouw dan een beminde vrouw. Ik voel me als een vers gewaterde plant, vol leven, vol vitaliteit. Liefdesdronken en gelukkig voor even, tot mijn deurbel weer gaat voor het zinderend weerzien met jou.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.7142857142857 sterren
21 stemmen


Hoofdstuk negen: De weg terug

 

Ik weet eigenlijk nooit precies van tevoren wanneer ik je zie. Ontmoetingen ontstaan vrijwel altijd spontaan, op het moment zelf. Terwijl ik met je aan het chatten ben kan het ineens gebeuren dat je besluit langs te komen, vaak omdat je dan al in de buurt bent. Je overlegt altijd met mij of we het wel moeten doen, omdat je meestal erg weinig tijd hebt in verband met je drukke agenda. Ik laat de beslissing dan aan jou omdat ik het gewoonweg veel te moeilijk vind om te beslissen. Je wél zien betekent zalige, heftige, intense, passionele, geile, ongelooflijk heerlijke seks waarbij er geen tijd voor iets anders overblijft, wat het dientengevolge een kortstondig en daarom ingewikkeld karakter geeft. 

 

Maar je niet zien is vele malen erger. We staan dus iedere keer voor een dilemma, waarbij het verlangen en de passie het uiteindelijk altijd winnen van het gezond verstand. Maar wat is gezond verstand? Natuurlijk probeer je in eerste instantie weerstand te bieden aan de verleiding. Je had de afslag richting je afspraak al genomen. Maar we chatten nog, je was nog redelijk in de buurt, er was nog geen definitief besluit genomen. Dan verschijnt er het berichtje dat ik niet kan beslissen. Je keert om en rijdt terug.

 

Ik hoor je de trap opkomen, je voetstappen zijn snel. Ik merk dat ik dat fijn vind om te horen, dat je je haast om mij te zien. Ik wacht je bovenaan de trap op in mijn zwart satijnen kamerjasje met daaronder zwarte nylon hold-up kousen en zwarte lak hakken. Geen slipje, geen bh. Niet bijster origineel, maar doeltreffend genoeg. Zodra ik je zie verschijnt er een grote glimlach op mijn gezicht. Je glimlacht terug, je ogen stralen ook, je lijkt blij om me te zien. Je ziet er werkelijk oogverblindend goed uit, gekleed in een prachtige en ongetwijfeld dure jas gecombineerd met een leuke polo en spijkerbroek. Je schoenen matchen perfect bij het geheel.

 

Voorzichtig doe je de deur achter je dicht. Ik kan niet wachten om je weer te voelen, om je te kussen, om je aan te raken, om je lichaam tegen me aan te voelen. We kussen wild, onstuimig en geil. Hongerig zuig ik je tong naar binnen. Je staat dicht tegen me aan, ik voel je harde pik tegen m'n kutje drukken. Ik haal m'n handen ongeduldig en tegelijk toch voorzichtig en liefdevol door je haar. Je pakt me stevig vast bij m'n kont. Het is heerlijk om weer in je armen te zijn, terwijl we innig en intens in mijn gang staan te zoenen. 

 

"Even m'n jas uitdoen." Je maakt je los uit mijn omhelzing en loopt naar de huiskamer om je jas neer te leggen. Ik sta in de deuropening op je te wachten. "Doe je jasje eens open, laat je borsten eens aan me zien." Ik aarzel geen moment en doe m'n jasje voor je open. "Mijn borsten, die ik eindelijk weer eens zie." Je loopt op me af en pakt m'n tieten heerlijk vast, en knijpt in m'n tepels. Opnieuw zoenen we hitsig en geil. Je maakt je broek los en ik vraag me af of ik voor je op m'n knieën moet, of dat je misschien toch iets anders wil. Je wil iets anders. Ik draai me om en ga tegen de muur aan staan, ver voorover gebogen en benen gespreid.

 

Even later duw je je stijve pik bij me naar binnen en neukt me stevig tegen de muur aan. "Is je kutje alweer nat sletje?" hoor ik je tevreden kreunen. Het doet me goed dat ik lekker nat voor je ben. Ik buig nog lager naar de grond en zak wat dieper door m'n knieën zodat je je goed kunt positioneren. Het is zalig hoe je me pakt. "Ooo dit is lekker..." hoor ik je kreunen. Ik kreun geil terug om je te laten weten dat ik minstens net zo erg van je geniet. "Moet ik dit uitdoen?" Ik wijs naar mijn kamerjasje. "Dat kan straks ook," is je antwoord. Misschien vind je het juist wel geil dat ik nog íets aanheb?

 

Ik begin me nu toch ernstig af te vragen wanneer ik je pik in m'n mondje moet nemen, en niet veel later zit ik voor je op m'n knieën. Mijn kamerjasje gaat nu wel volledig uit. Voorzichtig trek ik je boxer wat verder naar beneden zodat je pik en je ballen goed vrijkomen, en ik er zodanig goed bij kan. Teder en geil neem ik je lul in mijn mond, je kreunt en vloekt opnieuw dat je het zo lekker vindt. Ik neem je zo diep mogelijk, kokhalzend en kwijlend op je stijve paal. Ik probeer je helemaal af te likken waarbij je ballen extra aandacht krijgen. Ik kijk even omhoog om je blik te vangen. Je kijkt me glimlachend aan. Het doet me goed om de goedkeuring en het genot in je ogen te lezen. "Ik moet al sinds ik binnen ben even plassen." Mijn gedachtes en mijmeringen worden plotseling onderbroken. Ik vermoed dat er ook hier een rol voor mij is weggelegd, en ik volg je naar de badkamer.

 

Terwijl je plast sta ik in de deuropening naar je te kijken, er worden wat woorden gewisseld. Ik ga bij je zitten en kniel voor je neer, je bent net klaar met plassen. Gulzig neem ik je pik weer tussen m'n lippen om je schoon te likken. Ik proef het restje urine nog terwijl mijn tong over je eikel glijdt. Een druppel glazig zaad glinstert op je eikel. Gehoorzaam, geil en gedreven lik ik alles schoon. Je duwt je pik met één harde stoot helemaal bij me naar binnen. Ik geniet er elke keer weer van dat het perfect past... Met je lul diep in m'n keel moet ik echter hevig kokhalzen. Gelukkig weet ik het opkomend braaksel nog nét binnen te houden. "Sorry," verontschuldig ik me. Je lijkt het niet zo erg te vinden. Ik ga weer staan zodat je me nogmaals goed kunt bekijken.

 

Je bestudeert mijn lichaam en kijkt naar mijn verleidelijke en wulpse bewegingen, uitgevoerd in een ensemble van slechts een paar zwarte nylon hold-up kousen en glanzende zwarte lak hakken. Ik speel met m'n zware borsten en lik uitdagend de binnenkant van m'n bovenarm. "Draai je eens om zodat ik dat lekkere kontje van je kan zien." Ik draai me voor je om en steek uitdagend m'n kont zo ver mogelijk naar achteren. "Zo kan ik ook dat heerlijke kutje van je goed zien," hoor ik je zeggen terwijl je daarna in me glijdt en me opnieuw van achteren neukt. Ik kreun, ik geniet, hitsig en geil bied ik je mijn natte roze neukvlees aan. Na een paar verrukkelijke stoten zeg je dat we maar even naar de slaapkamer moeten gaan. Ik loop voor je uit.

 

Met één knie steun ik op de rand van het bed. "Wat wil je dat ik doe?" vraag ik aan je. "Ga maar op je rug liggen." Ik doe meteen wat je vraagt. Je trekt me ruw naar je toe dichter tegen de rand van het bed aan, waarna je je lul weer in m'n kutje stopt. Ik straal, ik geniet, ik kreun, dit is de hemel op aarde. Je neukt me niet vaak missionaris dus misschien geniet ik er daarom extra van. Maar alles, alles, werkelijk álles is ongekend lekker met jou. Je laat je gewicht op me zakken en kust me, terwijl je pik mijn kutje blijft nemen. Ik kijk je verliefd aan. Door je gekust worden tijdens het neuken is de kers op de taart. "Waar zijn je speeltjes? Waar heb je dat trilding?" Ik weet niet direct wat je bedoelt, maar een seconde daarna is het me duidelijk. "O de Doxy bedoel je?" "Ja." "Bovenop de kast," en ik wijs naar mijn kledingkast. Je vist de Doxy tussen mijn beddengoed en stapel handdoeken vandaan.

 

"O, er zit zelfs een hele draad aan," merk je verbaast op. Ik vind het op de één of andere manier prettig om te merken dat je daardoor verrast bent. "Stop 'm maar in het stopcontact." Ik plug de reuzevibrator in het stopcontact. Je gaat weer in me, en terwijl je me gruwelijk lekker neukt hoor ik je zeggen: "Zet 'm maar op je clitje." Ik zet de Doxy op de laagste stand en zet 'm op m'n clitje. De combinatie van de vibrerende knots op m'n clit met jou in mijn kutje brengt een sensatie teweeg die zijn weerga niet kent. "Zet 'm maar wat harder," draag je me op. De Doxy trilt en zoemt nu een paar standen hoger terwijl mijn gaatje nog steeds heerlijk door jou gevuld wordt. "Laat je maar lekker gaan," zeg je lief tegen me. Ik sluit mijn ogen om me totaal over te kunnen geven aan het overdonderende genot dat er tussen mijn benen plaatsvindt. "Je pik is zó lekker, je pik is het állerlekkerst," kreun ik verlekkerd naar je. "Zet 'm dan maar weer uit," is je antwoord, en ik leg de massager weer weg. 

 

"Draai je maar even om." Terwijl ik me omdraai pak je me weer stevig vast, en trekt me opnieuw ruw naar de rand van het bed. Ik voel je pik weer in m'n spleetje glijden en hoor je kreunen dat het zo lekker is, dat het zo goed voelt. Gewillig en botergeil laat ik me achterlangs door je berijden. "Liefje, het is zó lekker," kreun ik terug naar je. Ik moet al de hele tijd een glimlach hebben van oor tot oor, euforisch en extatisch als ik me voel. 'Ga nooit meer uit me,' is misschien nog de beste beschrijving van hoe ik me voel, maar je hebt andere plannen. "Kom maar even rechtop zitten." "Ooo, mag ik je nog even in me voelen?" smeek ik je bijna.

 

Je bent helaas niet over te halen. "Nee, ik bepaal," zeg je resoluut, en ik moet voor je komen zitten. “Ja meester,'' zeg ik zachtjes. Ik zet mijn mond weer aan je pik en lik en zuig je zoals dat van me verwacht wordt. Je grijpt me stevig bij mijn haar. "Vind je het lekker als ik je ballen lik?" wil ik voor de zekerheid weten. Het antwoord is positief. Gretig laat ik mijn tong over je ballen glijden, geen plekje overslaand, waarna ik weer gulzig om je lul zit. Je explosie is niet langer af te wenden. Een fontein van zaad komt even later neer op mijn tieten, terwijl jij je heerlijk aftrekt op mijn riante borstpartij. Je hoofd in je nek, je gezicht verkrampt van passie. Ik heb het inmiddels vaak gezien, maar van dit beeld zal ik nooit genoeg krijgen.

 

Je veegt met een handdoek m'n borsten schoon en verontschuldigt je voor het geweld waarmee je me hebt ondergespoten. Als er íets is waarvoor je je niet hoeft te verontschuldigen, dan is het wel voor je zalige spuiten... We gaan op bed liggen, ik streel en strijk met m'n vingers over je rug, overal kusjes plantend. Het is een klein cadeautje dat we nog even tegen elkaar aan kunnen liggen vanwege de beperkte tijd. Als je aan me vraagt hoe laat het is antwoord ik plagend dat ik natuurlijk een andere tijd kan zeggen, zodat ik je langer bij me kan houden. Je ligt ontspannen naast me en geniet zichtbaar van mijn aanrakingen en kussen. Elke kus, elke aanraking is doordrenkt van de passie en adoratie die ik voor je voel, elke minuut die we hebben is van onschatbare waarde. Maar helaas ook eindig.

 

Niet veel later nemen we afscheid, waarbij ik zoals altijd nog een paar laatste kussen van je probeer af te troggelen. "Ga maar weer uit het raam zwaaien straks," zeg je lief, en even later zie ik je verdwijnen in het trappenhuis. 'Hoe is het me in hemelsnaam gelukt je te laten gaan?' zal het later door mijn hoofd gaan. Ik open het slaapkamerraam en roep je naam. Je kijkt glimlachend omhoog en zwaait naar me, ik werp je innige luchtkussen toe. Het tafereel herhaalt zich nog een paar keer. Nét voordat je definitief uit beeld verdwijnt draai je je nog een laatste keer om. Je zwaait naar me. Ik werp je de laatste luchtkus toe, en zwaai terug. Daarna zie ik je verdwijnen tussen de bomen in het park. 

 

Ik sluit het raam. Je zalige parfum is aan me blijven kleven. Ietwat melancholisch en eenzaam snuif ik je geur op. Het is de geur van pijn, van verlating, van eenzaam achterblijven. Maar ook de geur van de gelukzalige en goddelijke hemel.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.8947368421053 sterren
19 stemmen

Hoofdstuk tien: Zomerdag in latex

 

Op uitgerekend één van de warmste dagen van het jaar, het kwik zou die dag de 37 graden bereiken, wil je dat ik je ontvang in mijn latex kousen. Onderhandelen is niet mogelijk, ik bied voor de grap nog aan om als alternatief je geheel naakt te ontvangen op uiteraard mijn lak hakken na, gezien de extreme hitte een zeer aantrekkelijk idee. Hoewel je mijn aanbod kunt waarderen ben je niet op andere gedachten te brengen. Je had me na ettelijke foto's en een paar filmpjes in het verleidelijke rubber er immers nog steeds niet écht in gezien, en je wilde het nu wel eens met eigen ogen aanschouwen. Ik kon je ook geen ongelijk geven. Als het niet zo warm was geweest had ik waarschijnlijk niet eens geprotesteerd. Alhoewel mijn protest mild was, want ik trek het geile en kinky rubber natuurlijk maar al te graag voor je aan. Omdat ik er mijn niets verhullende zwart leren riemenpakje bij aan moet doen zal het ontvangst het meest expliciete en verleidelijke ontvangst tot dan toe worden. Misschien nog wel explicieter en verleidelijker dan wanneer ik naakt de deur open zou hebben gedaan...

 

De deur staat op een kier. Af en toe werp ik een blik op de gang om te zien of je er al bent. Ik durf in mijn niets verhullende pakje je niet met de deur wijd open tegemoet te zien, wat ik het liefste had gedaan. Maar ik had even daarvoor één van mijn buren op het trappenhuis gehoord dus het leek me verstandiger om mijn naaktheid nog even te verbergen. Een paar tellen later zie ik je op de gang verschijnen, vlot gekleed in een hippe spijkerbroek en poloshirt met een goede zonnebril op. Als altijd smelt ik als ik je zie en worden mijn enthousiasme en mijn verlangen me bijna te machtig. Zodra de deur dichtzit druk ik me tegen je aan voor gepassioneerde en gretige tongzoenen en wil ik je overal aanraken.

 

Mijn enthousiasme laat je niet koud en je beantwoordt mijn passievolle en geile kussen met opwellende geilheid. Je lid is gezwollen in je broek als je me vraagt me voor je om te draaien zodat je me van alle kanten goed kunt bekijken in het met veel moeite voor je aangetrokken stroeve latex, en het uitdagende leren riemenpakje. Je komt weer bij me staan en knijpt in m'n tepels. Dierlijk verlangen spreekt uit je ogen en ik kreun van pijn en verlangen terwijl je aan mijn tepels trekt. Als vanzelf draai ik me om en druk mijn wulpse kont tegen je kruis. Als reactie op mijn expliciete uitnodiging maak je je broek los, en laat je je stijve pik in mijn natte kut glijden.

 

Je voelt heerlijk als vanouds en hitsig laat ik me in de gang van achteren door je neuken. Ik buig zo ver mogelijk naar voren en zak wat door m'n knieën zodat je me zo goed mogelijk kunt raken. Ik sta er niet comfortabel bij, maar het gevoel van je stotende harde en toch zacht aanvoelende lul doet alle ongemak vergeten. Er bestaat geen heerlijker gevoel dan opgevuld te worden door jou... Na dit korte genot zit ik voor je op de grond om mijn mond te herenigen met je pik. Ik omsluit je lul gretig waarna ik je ballen ook een goede beurt probeer te geven met mijn kwijlende tong. Na dit korte voorspel in de gang vraag je me waar je het beste je kleren uit kunt doen. De slaapkamer, zonder enige twijfel. Het is de enige ruimte op de badkamer na waar ik nagenoeg geen inkijk heb. We begeven ons naar de slaapkamer en terwijl jij je uitkleedt ga ik op bed zitten.
“Ga maar tegen de leuning van het bed zitten,” draag je me op.

 

Ik heb geen verdere uitleg nodig om te begrijpen wat er van me verlangd wordt. Ik spreid m'n benen zodat m'n roze kutje goed zichtbaar wordt. Terwijl ik m'n kutje geil voor je vinger knijp je opnieuw in m'n tepels, en geeft een paar petsen op m'n borsten. Je vraagt in welk standje ik genomen wil worden. Ik glimlach bescheiden en zeg naar waarheid dat ik het niet weet, dat ik wil wat jij wil.
“Draai je dan maar even om.”
Volgzaam ga ik op handen en knieën zitten in de gewenste positie, met uitgestoken kont in jouw richting.
“Je wil door mij geneukt worden,” zeg je quasi streng.
“Ja,” kreun ik gemeend.
Je duwt opnieuw je zalige lul bij me naar binnen.

 

Terwijl je me op z'n hondjes neukt voel ik je hand stevig kletsend neerkomen op m'n billen. Ik geniet van iedere pets op m'n trillende kont terwijl je lul in en uit m'n kutje gaat.
“Jezus...” hoor ik je vloeken.
Overweldigd door geilheid vraag ik aan je of je m'n kutje lekker vindt, in de hoop op een bevestigend antwoord. Alsof ik zeker wil weten dat jij voelt wat ik voel, dat ik niet de enige ben die dit heerlijke genot voelt. Ik hoor je zeggen dat ik een strak kutje heb en dat je zo goed in me past. Het antwoord stemt me gelukkig. Vol overgave laat ik me door je neuken. Zoals altijd wisselen de posities in vlot tempo en lig ik even later onder je. Je kust me en houdt m'n polsen stevig vast boven m'n hoofd. De blik in je ogen laat zich misschien het beste omschrijven als liefdevolle dominantie. Onmiskenbaar dominant, rauw en dierlijk, maar teder en liefdevol als je me innig kust.

 

Het korte bezoek is een aaneenschakeling van hoogtepunten, of valt misschien te omschrijven als één groot hoogtepunt, maar als je me kust tijdens het neuken ervaar ik een extase die zich met niets laat vergelijken. Ik straal, ik schenk je mijn gelukkigste glimlach, ik lik geil en verleidelijk met mijn tong over mijn lippen. Je laat me op je vingers zuigen. Uitdagend speel ik met mijn grote volle borsten voor je terwijl ik opnieuw de bevestiging zoek of ik aan je wensen en diepste verlangens voldoe.
“Vind je m'n borsten lekker?” hoor ik mezelf kwetsbaar en toch direct aan je vragen terwijl je lul goddelijk in m'n kutje blijft stoten.
“Je hebt de beste borsten,” luidt je geruststellende antwoord, terwijl je me gelijk een fantastisch compliment geeft. Mijn onzekerheid is nu compleet verdwenen. Er is alleen nog maar gelukzalige overgave.

 

Dan is er even een korte plaspauze en sinds onze laatste ontmoetingen houdt dat in dat ik je vergezel naar het toilet, en dat ik je aflik na het plassen. Gedienstig kniel ik voor je neer om de ziltige urine van je eikel af te likken, en je pik opnieuw optimaal hard te maken. Terug in de slaapkamer moet ik op herhaling op handen en knieën op bed gaan zitten terwijl je je stijf gepijpte lul terug in m'n kutje laat glijden. Ter afwisseling masseer je m'n natte kut met de reuzedildo die je van bovenop mijn kledingkast hebt gepakt. Alhoewel het ontzettend geil voelt smacht ik bijna onmiddellijk naar hereniging met je harde pik.

 

Lang wordt me dat genot niet onthouden en terwijl je in me glijdt hoor ik je zeggen:
“Dit is beter hè?”
Ik kreun terwijl mijn drijfnatte schaamlippen je pik gulzig omsluiten en ik een wilde paringsdans uitvoer op je duwende pik, figuren van natte cirkels draaiend om je stijve paal.
“Jezus,” hoor ik je opnieuw scanderen.
Je kunt me geen groter plezier doen dan met me te laten horen hoe je geniet van mij.

 

Je gaat uit me en gaat vervolgens op mijn bed zitten.
“Kom maar even voor me zitten.”
“Wat wil je?” hoor ik je daarna vragen.
Alhoewel ik begrijp wat er nu van me verlangd wordt raakt het me dat je me een keuze geeft, en tegelijkertijd aandacht schenkt aan mijn verlangens.
“Ik wil alles,” antwoord ik gepassioneerd, terwijl mijn stem toch wat verlegen klinkt.

 

Terwijl ik voorover buig om je in m'n mond te nemen hoor ik je zeggen:
“Je mag ook alles.”
Je woorden missen hun uitwerking niet, al heb ik niet veel aansporing nodig om je af te zuigen, voor mij is het immers een pure delicatesse.
“Pijp me zoals alleen jij dat kan.”
Opnieuw ontketenen je woorden een vurig enthousiasme, gulzig en gretig verdwijnt je lul nu in m'n kwijlende en sabbelende mondje. Mijn glijdende en gladde lippen moeten je op een idee hebben gebracht want plotseling hoor ik je vragen waar ik mijn rode lippenstift heb liggen.

 

“Ik moet even zoeken,” en ga haastig op zoek naar m'n make-up tasje. Mijn rode lippenstift zit er niet in. Ik baal van elke seconde tijdverlies, van elk moment dat ik je niet kan aanraken. Onze afspraken zijn schaars en vaak kort en daarom is iedere seconde kostbaar. Ik verontschuldig me dat ik m'n rode lippenstift niet kan vinden. Gelukkig vind ik 'm alsnog en stift ik mijn lippen zo snel als mogelijk. Ik kniel weer voor je neer, je hebt je telefoon er inmiddels bij gepakt. Terwijl je pik nu tussen mijn rood gestifte lippen zit probeer je me te fotograferen en te filmen.
“Steek je tong maar uit.”
Ik geef onmiddellijk gehoor aan je opdracht en bied je mijn uitgestoken tong aan. Een regen van warm zaad komt terecht op mijn gezicht en op mijn tong. Druppels glinsterend zaad bevochtigen mijn lippen terwijl een laatste straal zaad als een komeet uit je pik schiet.

 

Je loopt even naar de badkamer om een handdoek te pakken. Nadat we onszelf schoon hebben geveegd nestel ik me tegen je aan op bed. Mijn drijfnatte latex kousen zijn inmiddels uit. Terwijl we ontspannen en naakt tegen elkaar aanliggen hebben we een fijn gesprek, waarbij het me opnieuw opvalt hoe goed je kunt luisteren. Het vergroot het toch al niet geringe gevoel dat ik voor je heb. Hoewel je dit keer wat langer hebt kunnen blijven zijn er dringende zaken die je helaas dwingen om eerder afscheid te nemen. Ik heb begrip voor de situatie maar kan tegelijkertijd mijn emoties niet onderdrukken. De tranen zullen echter onzichtbaar vloeien, als je mijn appartement reeds verlaten hebt. Maar niet voordat ik je heb uitgezwaaid, hangend uit mijn raam, zoals ik altijd doe. Mijn tranen zijn voor later. Mijn liefdevolle glimlach zal het laatste zijn dat je ziet, voordat je tussen de met zonovergoten bomen van het park uit het zicht verdwijnt, en even later mijn straat uitrijdt.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.8095238095238 sterren
21 stemmen


Hoofdstuk elf: Het verjaardagscadeau

 

Het was goddelijk. Zoals altijd. Maar dit keer leek het goddelijker dan anders, goddelijk als een bijna buitenaardse ervaring...

 

Het is een dinsdag zoals elke dinsdag, dat wil zeggen, ik start mijn dag met de gebruikelijke gewoontes en routines waarbij het in de gaten houden van mijn laptop en telefoon of er een berichtje van je binnenkomt een vast onderdeel is. Vast onderdeel of niet, het staat nooit vast of ik je die dag ook daadwerkelijk zal zien. Een ontmoeting ontstaat altijd du moment en is iets waar ik vaak weinig tot geen invloed op uit kan oefenen. Nou ja, bijna geen invloed dan... In ieder geval kan ik bij aanvang van onze chat op deze dinsdag in december niet vermoeden dat ik een paar uur later weer oog in oog met je zal staan.

 

Je bent onderweg naar een afspraak niet al te ver bij mij vandaan, of beter gezegd: met de auto niet al te ver bij mij vandaan. Ik zie mijn kans schoon en probeer je, zoals altijd op dit soort momenten, te verleiden tot een kop koffie. 'Koffiedrinken' is onze metafoor voor een gepassioneerde rendez-vous en zodra ik de welbekende uitnodiging heb getypt wordt er iets in werking gezet, ook omdat je schema het toelaat een uurtje voor mij vrij te maken. Dat we elkaar ook daadwerkelijk zullen zien is niet meteen zeker, maar als ik even later onder de douche vandaan kom zie ik op mijn laptop dat je inderdaad komt en er met een half uurtje zult zijn. Ik moet lachen om het bekende tafereel dat op handen is: alles komt in een hectische stroomversnelling terecht omdat ik maar een half uur de tijd heb om me presentabel te maken. In plaats van de garderobe aan te trekken die ik alvast heb klaargelegd wordt het plotsklaps een véél luchtiger ensemble, een ensemble van aanzienlijk minder stof...

 

Het toeval wil dat je een paar dagen daarvoor jarig was en dat ik net een nieuwe pikante body heb aangeschaft. Je ontvangen in mijn nieuwe niemendalletje is dan gelijk een mooi verjaardagscadeau. Zoals altijd ben je nieuwsgierig naar hoe ik straks de deur open zal doen en moet ik traditiegetrouw een paar kiekjes sturen van tevoren. Van een spoileralert trek jij je niets aan, en dus krijg je op voorhand het tipje van de sluier van mijn 'verjaardagscadeau': een uiterst sexy pakje van doorschijnende rode stof met een zeer diep decolleté, afgewerkt met zwart kant, string en open kruis. Uiteraard ontbreken mijn zwart kanten kousen niet en verras ik je dit keer met mijn rode lak hakken in plaats van mijn zwarte. Ik ben je vleesgeworden ultieme verjaardagscadeau...

 

Het is om en nabij twee uur als ik de deur opendoe en je ontmoet met een stralende lach, als altijd overlopend van blijdschap om je weer te zien. Het duurt enkele seconden voordat we elkaar hartstochtelijk zoenen en aanraken en ik mezelf stevig tegen je heb aangedrukt. Ik kreun herhaaldelijk bij je aanrakingen en kussen en je vraag hoe het met me gaat wordt gesmoord door meer overheerlijke tongzoenen en strelingen. Alhoewel ik het gevoel heb dat je mijn speelpakje kunt waarderen duurt het niet lang voordat je m'n borsten volledig uit de rode verpakking hebt gehaald en in m'n tepels knijpt. Dat mijn nieuwe body een open kruis heeft was niet aan dovemansoren gericht en enkele tellen later voel ik je vingers door de opening in de rode stof glijden. Meer kreunen van genot volgen als je me heerlijk vingert.
''Proef jezelf maar even.”
Geil en gewillig lik ik je vingers af.

 

Een paar tellen later zit ik gehurkt voor je terwijl je je broek losmaakt. Behulpzaam trek ik je boxer over je billen en heupen om zo je pik uit de katoenen stof te bevrijden, en in mijn geopende natte en warme mond te nemen. Ik geniet er iedere keer weer van dat je volledig in m'n mondje past. Gulzig glijdt m'n tong over je ballen, het verhitte tafereel hitst ons beiden op waardoor je me vraagt op te staan en om te draaien.
“Draai je maar even om met je holle rugje.”

 

Ik ga in de gewenste positie staan zodat je me kunt berijden. Je stijve lul na zo'n lange tijd weer in mijn vulva te voelen glijden zorgt bijna voor kortsluiting in mijn hoofd. Overrompeld door genot laat ik me bereidwillig door je neuken. We zijn nog altijd in mijn gang. Na enkele heerlijke stoten zit ik opnieuw voor je op de grond om je kwijlend en kokhalzend te pijpen. Ik zuig je vol overgave en dat maakt dat ik je eindelijk hoor zeggen om naar de slaapkamer te gaan. Het voelt als een zoete verlossing. Ik kan niet wachten...

 

“Ga maar even voorovergebogen op bed zitten.”
Ik volg je instructie maar al te graag op, hunkerend naar je pik in m'n kutje. Je glijdt weer bij me naar binnen om me goddelijk te grazen te nemen. Ik kreun herhaaldelijk dat je me ontzettend lekker neukt en dat ik je pik zo lekker vind. Mijn lofzang wordt beantwoord met jouw gevloek en gekreun:
“Jezus,” en:
“Het past zo goed...” en:
“Je kutje is warm...”
Er ontstaat een explosie van endorfine en adrenaline als ik je dan ook nog hoor zeggen dat je pik van mij is. Het is alsof ik in brand sta. Meer lieve woorden volgen, waarbij je koosnaampje “Girly” opnieuw voor vuurwerk zorgt. Vuurwerk in mijn hoofd...

 

Na even hemels zo door je geneukt te zijn voel ik opeens een enorme behoefte om onder je te liggen. Mijn verzoek wordt ingewilligd en ik geniet enorm van het intieme gevoel je te kunnen zien terwijl je in me bent. Mijn benen worden hoog in de lucht geduwd en ik zie mijn rood gelakte hak naast je gezicht bungelen. Het rode schoeisel heeft duidelijk je goedkeuring. Je kust me terwijl je me neukt, voor mij altijd een hoogtepunt, en je knijpt in m'n tepels. Je bent niet ongevoelig voor de pijn die je dan in mijn ogen leest. Het is opnieuw het bewijs van je opmerkzaamheid, je talent om haarfijn aan te voelen wat ik voel en denk.

 

“Doet het pijn?” hoor ik je vragen.
Ik glimlach bevestigend, ietwat verlegen, en misschien ook wel wat beschaamd.
“Ik wil je geen pijn doen...”
Alhoewel het mijn wens is om door jou fysiek pijn te worden gedaan is het veelzeggend dat je rekening houdt met mijn grenzen. Het is deze gevoeligheid die maakt dat ik júíst mijn grenzen voor je wil verleggen...
“Maar ik moet het ook leren verdragen...”
Je glimlach onthult dat je genoegen neemt met mijn antwoord.

 

Je geeft aan dat je naar het toilet moet. 'Moeten' is misschien ook wel 'willen' aangezien we een gedeelde kink hebben voor plasseks, en deze 'plaspauze' inmiddels een vast onderdeel is geworden van onze rendez-vous. Het verlangen om door je ondergeplast te worden of je urine op mijn tong te voelen kletteren is een verlangen dat rechtstreeks voortkomt uit mijn liefde, mijn overgave en mijn passie voor jou. Misschien is het wel de ultieme overgave, de ultieme adoratie. Vooralsnog stroomt je urine nog altijd niet over mijn borsten maar smelt het laatste restje klatergoud op mijn tong, nadat ik je op het toilet heb gepijpt.

 

Hoewel je het antwoord waarschijnlijk wel weet, vraag je toch aan me wat ik er toch mee heb, misschien wel uit voorzorg.
“Het is zo intiem...”
Ik vergeet erbij te zeggen dat het vooral de liefde is die ik voor je voel die maakt dat ik bereid ben zo ver te gaan. De kans om nog iets te zeggen wordt gesmoord door wat misschien wel de meest intieme kus is van deze ontmoeting, en vinden we onze weg terug naar de slaapkamer.

 

Terug in de slaapkamer wil je dat ik alles uitdoe, op mijn kousen na.
“Laat dat mooie lichaam maar aan me zien.”
Opnieuw ontketenen je woorden een extatische kortsluiting in mijn hoofd.
Je wil dat ik op je kom zitten en je berijd. Het genot om na zo'n lange tijd weer eens op je te zitten is overweldigend, terwijl je me opdraagt om tegelijkertijd m'n clitje voor je te vingeren. Als ik dan op eigen initiatief ook m'n anus stimuleer wil je dat ik me omdraai om dat aan je te laten zien. Het resulteert erin dat je me wederom van achteren neemt en ik me gepassioneerd door je laat neuken, slaafs aan het genot, slaafs aan jou.

 

Ik lig daarna onder je als een opmaat naar de grande finale. Terwijl je in en uit me glijdt draag je me weer op om m'n clitje te vingeren, en op je vingers te zuigen. Vergezeld van gepassioneerd gekreun doe ik alles wat je van me vraagt, bedwelmd door geilheid, door overgave, door liefde. Kronkelend en kreunend zuig ik op m'n eigen vingers.
“Hoe wil je dat ik klaarkom?”
“In je kutje? In je mondje, over je gezicht? Of over je tieten...”
Ik kreun naar je dat ik het liefste wil dat je in m'n kutje klaarkomt.
Maar de meester kiest...

 

Je kiest ervoor om spuitend over me heen klaar te komen, naast het bed, trekkend aan je pik, terwijl ik voor je zittend op de grond je eerst nog even zalig, kwijlend, zuigend en kokhalzend gepijpt heb. Ik vang met uitgestoken tong je warme zaad op, je zaad dat als lava uit een kolkende vulkaan neerkomt op m'n tong, op m'n gezicht, en druppelt op m'n tapijt en dekbed. Ik kijk naar je op. Je hebt je hoofd in je nek en een verkrampt gezicht van ontlading, van genot, van extase, van geilheid. Het is iedere keer weer een genot om te zien, het is een beeld dat ik voor altijd op mijn netvlies zou willen houden. Je pakt even een handdoek om jezelf schoon te vegen, om daarna je zaad van m'n borsten en uit m'n haar te vegen, vergezeld van ludieke grapjes. Ik moet lachen om je relativerende woorden, tegelijkertijd kan ik alleen maar denken hoe verrukkelijk ik het vind dat je me zojuist hebt ondergespoten...

 

Ik ga daarna naakt tegen je aan liggen op bed, laat mijn vingers over je rug glijden, waarbij ik je billen nog even wat speciale aandacht geef. Ik kus je waar ik kan. We kunnen nog even praten, maar het is zoals altijd te kort. Je moet helaas weer aan het werk. Met de grootst mogelijke moeite laat ik je gaan. Terwijl je je aankleedt geef ik je kledingstukken aan, en ruik nog even aan je trui om je geur op te kunnen snuiven. Alsof ik je op die manier nog iets langer bij me kan houden.
"Dat zag ik," hoor ik je quasi streng zeggen.
Er verschijnt nog nét geen lichte blos op mijn wangen.

Met een laatste vluchtige kus in de gang zie ik je langzaam maar zeker in het trappenhuis verdwijnen. Ik open mijn slaapkamerraam om je na te kunnen kijken, voorzien van traditionele luchtkussen en gezwaai. Maar met elke stap die je zet ben je verder van mij verwijderd, en dichterbij je auto, dichterbij je volgende afspraak. Ik kijk machteloos toe hoe je in je auto stapt en even later uit het zicht verdwijnt. Minutenlang blijf ik naar het punt staren waar ik het laatste van je zag, de decemberwind koud op mijn huid. Niets voelt echter zo koud als de pijn van dit tijdelijke, maar lange afscheid. Afscheid van de man die mij met een simpele, vriendelijke blik of vluchtige aanraking vlam kan laten vatten, een vuur in mij kan ontketenen dat nimmer dooft. Het wachten is weer begonnen.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.5384615384615 sterren
26 stemmenHoofdstuk twaalf: Voor de camera

 

Het is een rustige zondagavond als mijn telefoon plotseling het typische geluid maakt dat het altijd maakt als jij mij een berichtje stuurt, en ik je inderdaad op het scherm van mijn telefoon zie verschijnen. Het laatste berichtje dateert alweer van een paar dagen terug dus ik ben enorm blij weer van je te horen.

Sinds corona zijn intrede heeft gedaan hebben we elkaar niet meer gezien en is communicatie via chat nóg belangrijker en waardevoller geworden. Daarbij is er ook een prominente rol weggelegd voor intieme foto's en filmpjes, iets wat al vanaf het begin als een rode draad door ons (digitale) contact loopt. Zeker als we elkaar een tijd niet hebben gezien speelt het prikkelende beeldmateriaal een belangrijke rol. 'Dan vergeet je niet hoe ik eruit zie,' is mijn standaard grapje als ik weer eens in een niets verhullend pakje voor je voor de camera ben gekropen, ofwel op jouw verzoek, ofwel op eigen initiatief.

Inmiddels heb je een zesde zintuig ontwikkeld voor wanneer ik nieuwe lingerie of accessoires heb gekocht. Je lijkt het altijd op exact het juiste moment te vragen, alsof je het aanvoelt dat ik weer iets heb aangeschaft. Ook nu wil je weten wat mijn laatste aankoop is. 'Een mooie zwart leren harnas open bh met halsband,' beantwoord ik je vraag. 'Laat eens zien' krijg ik terug, en is feitelijk de standaard reactie die hier altijd op volgt. Ik schiet in de lach. Ik had een rustige zondagavond voor me gezien, maar als de meester roept moet ik gehoorzamen... Ik typ als antwoord terug of je even een momentje hebt zodat ik me kan omkleden en kan opmaken. Mijn verleidelijke rode lippenstift mag hier immers niet bij ontbreken...

Zoals altijd geef je me de tijd me klaar te maken, alhoewel ik je niet langer wil laten wachten dan strikt noodzakelijk. Hoe eerder ik mijn wulpse naakte lijf aan je kan tonen, hoe beter... Eenmaal naakt schiet ik nog even in m'n satijnen kamerjasje om me op te kunnen maken. Daarna wurm ik me in het zwart leren harnas, dat erg strak zit rond m'n borsten. De cups zijn eigenlijk niet groot genoeg voor mijn E-F cup borsten, maar het gaat net. Als ik de collar strak heb aangesnoerd om m'n hals kijk ik naar het resultaat in de spiegel. Dat mag er zijn: mijn topzware borsten hangen als twee overrijpe meloenen uit de leren bh, een bh die feitelijk uit niets meer dan een paar leren riemen bestaat bijeen gehouden door een aantal metalen ringen. Het is werkelijk een prachtig gezicht, mijn volle tieten geperst in de riemen bh zodat ze nog eens extra worden uitvergroot. Ik kan niet wachten om het kinky 'kledingstuk' aan je te laten zien!

Ik besluit om er dit keer geen kousen bij aan te trekken maar om volledig naakt op de foto te gaan, op mijn zwarte lak hakken na. Als ik de belichting in orde heb gemaakt neem ik plaats tegen de slaapkamermuur waar ik meestal mijn plaatjes voor je schiet. Ik manoeuvreer me daarop in allerlei uitdagende poses, zodat het verlangen en de geilheid optimaal tot z'n recht komen op de foto's. Meer dan eens maak ik de foto's met een vochtige sleuf. Het vloeien stopt pas als ik na de fotosessie mezelf heb ontladen met beelden van jouw goddelijke pik in al mijn gaatjes...

Ik wrijf mijn tieten tegen de muur en zie op het scherm van mijn telefoon dat dat een enorm geil beeld oplevert. Als het me nu maar lukt om dit er goed op te krijgen... Uiteindelijk blijft er een tiental foto's over waar ik tevreden over ben en die ik aan je door kan sturen. In plaats van te reageren op mijn tieten die werkelijk van het scherm afspatten reageer je ontwijkend dat de bh er goed uitziet, en dat ik lekker bruin ben geworden. Ik glimlach. Dat is waarom ik zo dol op je ben: altijd een gentleman. Vanavond blijft het alleen bij foto's, maar ik beloof je van de week ook weer een filmpje te sturen zodat ik opnieuw m'n riemen bh aan je kan showen, dit keer met bewegend beeld én geluid.

 

Zaterdagmiddag. Ik heb een paar uur ingepland voor het filmen, feitelijk trek ik de hele middag ervoor uit. Dat is ook wel nodig want van m'n make-up tot aan de rekwisieten tot aan het 'decor': alles moet perfect zijn, ik neem geen halve maatregelen. Ik wil mezelf in optima forma voor je filmen. Als het strakke harnas weer om m'n borsten zit, m'n make-up in orde is en ik m'n lak hakken aan heb neem ik wijdbeens zittend plaats op mijn bed, waar ik mezelf voor je ga filmen. Als de camera loopt toon ik frontaal m'n borsten aan je, speel ermee en lik m'n tepels terwijl ik kirrend in de camera kreun dat ik je zo mis en dat ik niet kan wachten om je handen weer op m'n kolossale tieten te voelen.


Tegelijkertijd voel ik m'n kutje vollopen met vocht en ook daar maak ik close-up beelden van. Stroperig glijden m'n vingers door m'n vlezige schaamlippen terwijl je zó in de diepe gewelven van m'n roze grot kunt kijken, en getuige kunt zijn van hoe het witte vloeisel als een niet aflatende stroom mijn vulva bevochtigd. Nadat ik m'n kutje goed in beeld heb gebracht kreun ik opnieuw in de camera dat ik je ook een blik op m'n kontje (zeg maar gerust kont) beslist niet wil onthouden. Met één hand de camera bedienen om m'n achterste pontificaal in beeld te krijgen is echter nog niet zo makkelijk, maar na een paar 'try-outs' lukt het me om m'n riante achterwerk zó te filmen dat je nog nét m'n buttplug kunt zien glinsteren tussen het gebergte van zitvlees.

Smachtend kreun ik dat ik naar je verlang in m'n kontje, en dat de plug nog maar eens duidelijk moet maken waar je dan precies moet zijn. Als ik m'n billen voldoende zendtijd heb gegeven draai ik de camera weer frontaal om als afsluiting je te laten weten hoe erg ik je mis, en dat het wat mij betreft niet kort genoeg kan duren voordat ik mijn wulpse lijf eindelijk weer tegen je aan kan vlijen, terwijl mijn handen ondertussen verleidelijk mijn borsten strelen. Ik eindig het filmpje met traditionele luchtkussen en dikke smakkerds in de camera. Inmiddels ben ik botergeil geworden van het filmen en terwijl ik hevig fantaseer over jouw harde pik in al mijn openingen film ik nog even kort voor je hoe ik er nu bij lig, smachtend en kreunend in de camera dat ik naar je verlang terwijl in mijn geopende kut mijn roze vibrator op en neer glijdt.

Op mijn vraag hoe je de filmpjes vond krijg ik als antwoord 'Zaaaaalig'. Ook de plug tussen mijn vorstelijke billen blijft niet onvermeld. Ik glimlach om je onverholen waardering. Nu maar hopen dat ik je gauw weer in m'n armen kan sluiten. Want filmpjes zijn leuk en in tijden van lange afwezigheid zelfs noodzakelijk, maar uiteindelijk gaat er niets boven jouw heerlijke lijf dicht tegen de mijne, je zalige mond verstrengeld met de mijne, onze naakte lijven in zinderende passie met elkaar vervlochten. Dus tot gauw liefje, in mijn appartement, waar ik zoals altijd hunkerend op je wacht.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.7307692307692 sterren
26 stemmenHoofdstuk dertien: Als gisteren

 

Aan het wachten leek geen einde te komen, zoals aan corona geen einde lijkt te komen. Een en ander had natuurlijk ook met elkaar te maken. Maar dat maakte het lange wachten niet minder moeizaam, niet minder zwaar, niet minder eenzaam. Ik heb het immers maandenlang zonder je moeten stellen zoals jij het ook zonder mij hebt moeten stellen. We konden het contact wonderbaarlijk genoeg op de been houden met chat, met foto’s en met filmpjes, waarbij mijn enthousiaste exhibitionisme natuurlijk goed van pas kwam. Maar hoezeer ik er ook van kan genieten om voor de camera mijn nieuwste lingerie voor je aan te trekken en vervolgens weer uit te trekken, uiteindelijk kan niets je lijfelijke aanwezigheid vervangen. Het was daarom een zware beproeving je zo lang niet te zien. En toch wist ik dat als we elkaar weer zouden zien het als gisteren zou zijn. Alsof er nooit zoveel maanden tussen hadden gezeten, slechts enkele uren. Het is de drijvende kracht achter onze aantrekkingskracht, het is de reden de maandenlange abstinentie te kunnen verdragen.

 

Het was daarom heel bijzonder maar toch ook weer heel gewoon dat ik je eindelijk weer zag, op die onverwachte donderdagmiddag in november. Maar ik was in alle staten. Als een puppy zo blij stond ik je bovenaan de trap weer op te wachten in een zwart kanten body, ‘met het grootste open kruis dat ik heb’ grapte ik naar je via de chat. Ik kreeg twee tranen van het lachen smileys als reactie terug. Zowel mijn ‘kledingkeuze’ als mijn ondeugende opmerking werden gewaardeerd en daarmee was ook de sfeer gelijk ontspannen, al zou de sfeer hoe dan ook ontspannen zijn geweest.

 

Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht als je de gang op komt lopen. Je lijkt wat veranderd, en toch ben je hetzelfde. Overmand door emoties weet ik plotseling geen woord meer uit te brengen. Voorzichtig sluit je de voordeur.
“Hoe is het?” vraag je belangstellend. Ik krijg nog steeds geen woord uit mijn keel en kan je alleen maar met grote, verlangende ogen aankijken. De warme glimlach verraad echter mijn onuitgesproken blijdschap.
“Nu weer goed,” vul je treffend voor me in, waarmee je de spijker op z’n kop slaat.
“Ja,” kan ik er nog net uitkrijgen, voordat we gepassioneerd zoenend en in elkaar verstrengeld de gemiste tijd proberen in te halen. Bevangen door een onbedwingbare gretigheid zuig ik gulzig en geil op je tong.

 

“Laat me je eens even goed bekijken,” zeg je. Ik draai me voor je om zodat je m’n sexy pakje goed kunt bekijken, en druk daarna wulps mijn kont tegen je aan.
“Even m’n jas ophangen.”
Nadat je jas is opgehangen begeven we ons naar de woonkamer. Je komt bij me staan en haalt zonder aarzelen mijn borsten uit m’n body. Je mond vindt mijn rechtertepel waar je hard op zuigt, ik kreun van pijnlijk genot. Je maakt je broek los en gaat op de bank zitten. Er zijn geen woorden nodig om uit te leggen wat er nu dient te gebeuren. Bovendien zijn je wensen meerdere keren ter sprake gekomen in de chat. Wensen die ik maar al te graag vervul…

 

Wijdbeens ga ik voor je zitten en geniet van de aanblik op je harde pik, rechtop stekend uit je boxershort. Met een combinatie van onstuimige gulzigheid en ingetogen tederheid begin ik je eikel te likken, waarna ik mijn mond al snel volledig over je pik laat zakken om je gretig te pijpen tot je kwijlend en kokhalzend helemaal in m’n keel zit. Met m’n mondje vol kwijl hef ik m’n hoofd naar je op om je aan te kunnen kijken. Je glimlacht naar me terug, een glimlach van genotvolle passie. Je ogen stralen en lachen.
“Dit is zo lekker,” hoor ik je kreunen.
 “Je doet het zo lekker.”

 

“Laat me je nog eens even goed bekijken.”
Ik sta op om gehoor te geven aan je verzoek. Op een paar passen afstand kan ik mezelf goed aan je laten zien. Ik voer een korte sexy dans voor je uit, bestaande uit een aaneenschakeling van wulpse en sexy bewegingen. Ik speel met m’n haar en streel m’n borsten. Je glimlacht en je ogen glinsteren terwijl je naar mijn verleidelijke bewegingen kijkt. Langzaam draai ik me voor je om, buk, en trek de stof van m’n body tussen m’n billen. Ik wil je een goede blik op m’n kont beslist niet onthouden…

 

Ik kom iets dichterbij staan en buk opnieuw goed voorover zodat je erbij kan en je je vingers door het open kruis van m’n body kunt laten glijden. Ik kreun verlekkerd als je me even kort, maar zalig vingert. Ik ga naast je zitten op de bank terwijl ik m’n borsten uitdagend presenteer, kneed en streel, nog steeds een beetje in mijn rol van erotisch danseres. Ik vraag aan je of je het fijn vindt om ze weer te zien.
“Je hebt de beste borsten die ik ken,” is je onverholen antwoord.

 

Als je daarna tegen me zegt dat je me lekker vindt veroorzaakt je compliment bijna kortsluiting in mijn hoofd. Opnieuw buig ik voorover om je pik diep en nat in m’n mond te nemen, waarbij ik je meerdere keren al kwijlend en kokhalzend deepthroat. Het genot is tweezijdig als je tegelijkertijd een paar keer hard op m’n omhooggestoken billen slaat. Je pakt m’n haar stevig vast en schuift me over je pik heen. Ik onderga de overname gewillig. Het maakt me supergeil.
“Fuck dit is lekker,” hoor ik je zeggen. Je kunt me bijna niet blijer maken. Als ik m’n mond even van je pik af mag halen stel je me voor een keuze: pijpen of neuken?

 

Het is het plagerige spelletje dat je altijd met me speelt omdat je weet dat ik het bijna onmogelijk vind om te kiezen, en dat ook bevestigt:
“Ik weet dat je het moeilijk vindt om te kiezen.”
Hoewel dat een understatement is probeer ik een compromis te sluiten:
“Eerst pijpen, dan neuken?”
Ik lijk er mee weg te komen. Ik buig weer voorover om je te pijpen, waarna je me een plek uit laat kiezen om me te neuken. Naast mijn bankstel is een vrij stukje muur over. Nadat ik de plant opzij heb geschoven neem ik daar plaats, terwijl ik mijn kont ver naar achteren heb geduwd om je mijn natte kut zo optimaal mogelijk aan te kunnen bieden.

“Denk je dat het past?”
Ik snap waarom je het vraagt, het is immers een tijd geleden.
“Ik denk het wel.”
“Denk je het of weet je het zeker?”
Mijn soppende en geile kutje vormt het antwoord, inmiddels smácht ik naar je harde pik in mijn natte gaatje.
“Ik weet het zeker.”
Mijn inschatting blijkt te kloppen. Moeiteloos glijd je bij me naar binnen door het heerlijk obscene open kruis van m’n body. M’n tieten bungelen wild heen en weer terwijl ik me méér dan gewillig door je laat neuken. Het stukje muur biedt voldoende ruimte en houvast voor dit geile intermezzo. Wat heb ik je pik gemist…

 

Aan mijn verlangen naar de slaapkamer te gaan kan dan nu een gehoor worden gegeven. Ik loop zoals altijd voor je uit, zodat je een goed uitzicht hebt op m’n kont. Halverwege stop ik om je gretig te zoenen. Mijn enthousiasme veroorzaakt een lach op je gezicht. Als we voor mijn bed staan vraag ik aan je wat je wil.
“Kom maar even voor me zitten.”
Je pik glijdt weer tussen mijn lippen, of liever gezegd, ik stop ‘m zelf gulzig in m’n mondje om je kwijlend en kokhalzend te pijpen tot je opnieuw met je volle lengte in het achterste van mijn keel zit. Hebberig en wellustig, alsof ik geen tweede kans krijg. Het is het beste wat er in mijn mond gaat, het is haute cuisine. Want ik ben zó ontzettend gek op je lul…

 

Even later verplaatsen we ons naar het bed waar je me op m’n knieën laat plaatsnemen, met m’n kont naar achteren gestoken. Als ik goed tegen de rand van het bed aanzit heb je me waar je me hebben wil en glijd je weer in m’n hongerige, natte kut. Er is misschien wel niets beters dan zo door je geneukt te worden. Terwijl je in en uit m’n kut schuift besef ik opnieuw hoe erg ik het gemist heb je in me te voelen. Hitsig, geil en liefdesdronken bied ik je m’n geslacht zo optimaal mogelijk aan. Je daaropvolgende gekreun en gevloek is de ultieme reactie op mijn gewillig uitgestoken soppende kut. Ritmisch klotsen je ballen tegen m’n spleet. Amechtig kreun ik naar je dat ik dat “zó lekker” vind, maar het is zoveel meer. Het is pure extase. Terwijl ik me met volle overgave onderwerp aan je verrukkelijk neukende lul dansen mijn tieten enthousiast mee op je stotende bewegingen. Je ketsende ballen tegen m’n kutje en m’n bungelende tieten: ik word er zó ontzettend geil van…

 

Na dit goddelijke standje zit ik weer voor je op de grond om je nog een keer diep en nat te pijpen. Tot mijn verrukking wil je me daarna nog een keer nemen, dit keer missionaris. Je duwt m’n benen ruw uit elkaar en uit opnieuw je genoegen over mijn flexibele benen. Je gezicht is vertrokken van rauwheid en dierlijkheid terwijl je me tegelijkertijd teder kust. Ik smelt, ik geniet, ik aanbid, ik ben je gewillige neukvlees, maar al te graag ben ik je gewillige neukvlees. Woorden schieten tekort om het extatische gevoel van je in en uit schuivende lul te beschrijven. Voor de zekerheid wil ik weten of ik wel nat genoeg ben, hoewel er geen twijfel mogelijk is. Je slaat zachtjes tegen m’n kut, ik hoor het geil overduidelijk klotsen.
“Hoor maar.”
Het vragen naar de bekende weg werkt enorm stimulerend, hoewel de hoogtepunten zich blijven opstapelen. Als ik m’n clitje vinger en daarbij je neukende lul aanraak beleef ik opnieuw een ongelofelijke sensatie.

 

Even later spuit je riant klaar op m’n buik, kreunend, met je hoofd in je nek en je gezicht in een kramp van genot. Terwijl je een handdoek bent gaan pakken om de witte lawine schoon te vegen lik ik geil en begerig je zaad op van m’n borsten. Nadat we ons een beetje hebben gefatsoeneerd vlij ik me tegen je aan op bed, en vind een plekje in je armen. Terwijl we wat bijkletsen bedekken m’n handen je lichaam en plant ik overal kusjes. Ook heb ik m’n stem weer terug, hoewel er vanwege het nijpende tijdgebrek helaas niet veel gelegenheid is voor een uitgebreid gesprek. Je agenda houdt geen rekening met mijn vragen en dus zal ik je weer moeten laten gaan. Het afscheid is zoals altijd moeilijk. Ik probeer alles te leggen in mijn laatste omhelzing en kussen, om je daarna weer te zien verdwijnen, door de deur, het trappenhuis in. Traditiegetrouw werp ik je een luchtkus toe en roep ik je zoals altijd na dat ik hoop dat we elkaar gauw weer zullen zien.

 

Hangend uit het slaapkamerraam herhaal ik min of meer hetzelfde ritueel: zwaaien, luchtkussen, woorden die door de steeds groter wordende afstand steeds vager klinken. Ik zie je de straat uit verdwijnen en zoals altijd sluit ik pas het raam als ik je in je auto heb zien stappen en je bent weggereden. Ik kan je pas loslaten als je niet meer te zien bent. Even later, als werkelijk tot me is doorgedrongen dat je er niet meer bent begin ik aan mijn opruimrondje door het huis waarbij ik ontdek dat je heerlijke geur aan m’n kussen is blijven hangen. Met diepe teugen inhaleer ik je parfum, alsof ik je op die manier tot leven zou kunnen wekken.

 

Hoewel het iets verdrietigs heeft is het ook een troostende gedachte dat ik met je geur in slaap zal vallen. Dat je nog meer sporen hebt achtergelaten merk ik de volgende dag als ik je nog steeds in m’n kutje voel. Het meest tekenend is toch wel dat ik een week later nog altijd straal. Nog steeds gelukkig dat ik je zag. Het coronajaar heeft ons overduidelijk parten gespeeld. Maar corona heeft mijn liefde voor jou onaantastbaar gelaten. Daar bestaat geen geneesmiddel, vaccin of medicijn tegen. Zelfs niet als ik het zou willen.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.75 sterren
24 stemmen


Hoofdstuk veertien: Gestolen moment

 

Omdat we elkaar gedurende het hele jaar bijna niet hebben gezien leek het zo goed als uitgesloten dat ik je voor de jaarwisseling überhaupt nog zou zien. Maar ik had het ergens kunnen weten: juist als je het niet meer verwacht, gebeurt het alsnog.
‘We hebben dan niet zoveel tijd..’ waarschuw je me van tevoren.
‘Een half uur, drie kwartier.’
Onder normale omstandigheden was dat onacceptabel geweest. Maar het zijn geen normale omstandigheden. Wat was het vooruitzicht bovendien? Misschien zou ik je weer máánden niet zien. Beggers can’t be choosers, dus besluit ik akkoord te gaan met het bliksembezoek.

 

Aangezien ik nog in m’n pyjama zit ontstaat er zoals altijd een hectische chaos waarbij ik weer het maximale moet zien te halen uit minimale voorbereidingstijd.
‘Hoeveel tijd heb je nodig?’ probeer je met me mee te denken. Omdat je er met drie kwartier al zult zijn vrees ik dat ik niet meer gedaan zal krijgen dan het absolute minimum, en je in minimale setting zal ontvangen.
‘In je blootje?’ reageer je ondeugend.
‘Met hakken,’ kan ik je nog nét beloven. Het luchtige intermezzo zorgt in ieder geval voor wat ontspanning in de hectiek en het doel je enigszins presentabel te ontvangen daarmee haalbaar wordt.

 

Uiteindelijk krijg ik genoeg tijd om ook één van m’n nieuwe übersexy zwart kanten body’s aan te trekken, met een pikant touwtje tussen m’n billen. Ik hoef niets achterwege te laten dus kunnen daar ook een paar zwarte stay-ups bij. Dat door de extra voorbereidingstijd er echter minder tijd over zal blijven voor je bezoek kan ik op dat moment niet bevroeden. Het zal van deze ontmoeting achteraf gezien misschien wel de heftigste ontmoeting maken uit onze toch al turbulente geschiedenis…

 

Net voordat je er zult zijn vraag je me nog een paar foto’s voor je te maken, het vaste ritueel. Het lukt wonderlijk genoeg om in die paar spannende minuten een paar aardige selfies te maken. Mijn lach op de foto’s verraad wat ik denk: hoe kan het toch dat ik mezelf in die laatste paar minuten nog voor je op de foto moet zetten terwijl ik je een paar seconden later in levende lijve zal zien? Veel tijd om te filosoferen is er niet want een paar tellen later gaat inderdaad de bel en weer niet veel later kom je binnen, en doet behoedzaam de deur achter je dicht.
“Het is weer intens,” is je openingszin en daarmee zeg je niets teveel. Zo zenuwachtig als ik even daarvoor nog was zo kalm echter ontvang ik je nu in mijn armen, voor tedere maar gepassioneerde kussen.

 

“Even m’n jas uitdoen.”
Als je jas is opgehangen vlij ik me weer tegen je aan om gretig verder te kunnen zoenen. Wulps druk ik m’n kont tegen je kruis. Onze tongen vinden elkaar opnieuw.
“Zo, laat dat touwtje maar eens aan me zien.”
Dat er een flinterdun touwtje tussen m’n billen zit was duidelijk niet tegen dovemansoren gezegd.

 

Gehoorzaam draai ik me om en buk zo ver mogelijk naar voren om m’n riante achterwerk zo goed mogelijk aan je te presenteren. Behendig schuif je het touwtje opzij en duwt je pik zachtjes tegen m’n gleuf in een poging de opening te vinden. Ik vraag voor de zekerheid of ik wel goed sta en duw m’n benen nog iets verder uit elkaar.
“Je staat prima,” verzeker je me.
“Met je holle rugje,” klinkt het daarna goedkeurend.

Terwijl de zoektocht naar m’n gaatje verdergaat geniet ik intens van het geduw tegen m’n spleetje. Je voelt even hoe nat ik ben, om tot de conclusie te komen dat ik ruimschoots klaar ben voor ontvangst. Met wat eigen speeksel is je lul nu glad genoeg om me moeiteloos te nemen. Als altijd is het genot overdonderend en onderga ik de extase met enthousiaste kreunen. Na een paar heerlijke stoten waarbij ik eveneens getrakteerd word op een paar klinkende klappen op m’n billen stop je onverwachts. Jammerend moet ik accepteren dat je wil omschakelen naar een ander onderdeel, en dus zit ik voor je op mijn knieën waarna mijn mond zich automatisch om je pik sluit.

 

Misschien nog wat daas van de teleurstelling je niet meer in me te voelen krijg ik de slag niet gelijk te pakken. Maar als ik m’n tong teder over je eikel en ballen laat glijden kom ik al gauw in de juiste versnelling en verdwijnt je pik diep in m’n keel. Je besluit om me een handje te helpen en duwt m’n hoofd nog verder naar beneden. Kwijlend en kokhalzend doe ik me tegoed aan je stijve lul terwijl ik een glimp van goedkeuring probeer op te vangen. Je kijkt geconcentreerd en lijkt in het moment op te gaan. Als ik je dan niet veel later hoor vloeken en het welbekende “Jezus,” en “Dit is zo lekker,” en als kers op de taart dan ook nog “Goed zo sletje,” boven me klinkt weet ik dat ik het goed heb gedaan.

 

Om niets te vergeten houd ik bewust m’n ogen open om het beeld van je pik te kunnen onthouden. Het lijkt me nu pas op te vallen dat je eigenlijk heel licht behaard bent. Het liefst wil ik ieder haartje kussen, maar gezien het tempo en het gebrek aan tijd moet ik dat idee helaas laten varen.
“Sta maar op, dan gaan we naar de slaapkamer.”
Onderweg naar de slaapkamer kan ik de behoefte om je weer te zoenen niet onderdrukken. Je glimlacht en geeft mijn enthousiasme de ruimte. Terwijl ik tegen de muur sta geleund draaien onze tongen teder maar geil om elkaar heen. Mijn borsten worden uit het nauw zittende zwart kanten stofje bevrijd zodat mijn ontblote tepel kan worden gevonden door je mond. Het is voor mijn gevoel te lang geleden dat je aan mijn tepels sabbelde, dus geniet ik er extra van.

 

In de slaapkamer vraag ik zoals altijd om instructies.
“Ga maar op bed zitten met je kontje naar achteren,” luidt de opdracht. Als ik er goed voor zit glijd je opnieuw bij me naar binnen. Terwijl ik goddelijk word geneukt klinkt er een kakofonie aan gekreun en gevloek (“Jezus!”) van ons allebei. Opgezweept door geilheid en lust draai ik hitsige rondjes op je stijve pik. Dat blijkt helaas net iets teveel van het goede. Terwijl ik naar je kreun dat ik het godsgruwelijk lekker vind om op je harde lul te dansen gebied je me te stoppen omdat je het bijna niet meer houdt. Mijn teleurstelling is groot als je weer uit me gaat, maar er zit niets anders op dan het te accepteren. Ondertussen vraag je je af hoe je zult gaan klaarkomen. Lang hoef je daar echter niet over na te denken.
“Kom maar weer even op de grond zitten,” klinkt het vastbesloten.

 

Tegensputteren heeft geen zin en dus ga ik wijdbeens gehurkt voor je zitten om je opnieuw diep en kokhalzend te pijpen. Dan wordt het duidelijk hoe je de climax voor je ziet:
“Til je borsten maar op.”
Ik probeer nog voor te stellen om je zaadlozing gulzig met m’n mondje op te vangen, maar je bent wederom niet op andere gedachten te brengen. Je hoofd is in je nek als je jezelf daarna volledig leeg spuit over m’n tieten. Zoals het een goede slet betaamt smeer ik je witte vocht geil uit over m’n borsten. Hunkerend naar goedkeuring probeer ik je blik te vangen, maar je bent even onbereikbaar, in een extatische trance.

 

Ik waag een nieuwe poging nadat ik mijn vingers in je zaad heb gedoopt en ze vervolgens sletterig aflik. Het lijkt helaas weer langs je heen te gaan.
“Ik pak even een handdoek, dan kan ik mezelf even schoonmaken.”
Over tot de orde van de dag. Als je jezelf hebt schoongeveegd ben ik aan de beurt.
“Kom eens hier,” klinkt het zorgzaam. Teder veeg je m’n borsten schoon met het puntje van de handdoek. Dat je daarbij het restant teelvocht in mijn haar vergeet vind ik allesbehalve erg.

 

Samen even bijkomen op bed is er helaas niet bij. Een kwartier lang heb ik de klok kunnen vergeten, maar dat er dramatisch tijd tekort is word me ontnuchterend duidelijk als je op de bank in de huiskamer wil gaan zitten in plaats van een knusse cooling down op bed. In de laatste paar minuten van ons samenzijn probeer ik er als altijd nog uit te halen wat erin zit. Ik vlij me tegen je aan en kus teder je wang, terwijl ik leuk, grappig, intelligent en onderhoudend probeer te zijn in het korte gesprek dat ons nog is gegund. De avond is inmiddels gevallen en daardoor is de skyline van mijn uitzicht misschien nog wel indrukwekkender dan overdag. Terwijl je me met het uitzicht complimenteert besef ik me dat het de eerste keer is dat we daar samen van kunnen genieten, maar dat het niet meer dan een gestolen moment is.

 

Als je zegt dat je moet gaan komt het ondanks de wetenschap dat er weinig tijd zou zijn toch onverwacht. Dat het bezoek nog korter was dan aanvankelijk gedacht heeft daar natuurlijk alles mee te maken. Niettemin grijp ik de laatste minuut aan om je te omhelzen en je de dringende vraag te stellen die ik je altijd stel. Inmiddels zijn de stappen richting de voordeur gezet en heb je je tas gepakt. Een beetje treurig wens ik je alvast fijne feestdagen, wetende dat ik je waarschijnlijk niet meer zal zien. Als ik je heb uitgezwaaid en je heb zien wegrijden uit mijn straat dringt het besef van deze heftige ontmoeting zich aan me op, en de heftigheid van onze situatie in het algemeen. Ik weet dat ik het er de komende tijd extra moeilijk mee zal krijgen en dat het even zal duren voordat ik mezelf weer kan zijn. Dat ik moet accepteren dat ik hopeloos viel voor de man met wie ik niet meer dan gestolen momenten deel.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.6666666666667 sterren
21 stemmen


Hoofdstuk vijftien: Eindelijk weer samen

 

Gebeurt dit echt? gaat het door m'n hoofd, terwijl ik je opwacht in de gang en ik je voetstappen hoor naderen op de trap. Ik kan bijna niet geloven dat ik over slechts een paar ogenblikken weer oog in oog met je zal staan, aangezien het maanden geleden is dat we elkaar voor het laatst zagen. Een ontmoeting die een veel te lange aanloop had, maar die nu toch echt gaat plaatsvinden.

 

Langzaam schuif ik de deur steeds iets verder open tot ik voldoende zicht heb om je te kunnen zien aankomen, maar dusdanig dat ik me nog steeds kan verbergen voor nieuwsgierige buren. Ik ben immers weer in een niets verhullende body gekleed, van roze kant dit keer met een zéér gewaagd decolleté en open kruis. Mijn nieuwe zwarte wetlook kousen die ik pertinent aan je wil laten zien zorgen er ook al niet voor dat ik toonbaar ben, althans niet voor de buren. Voor jou des te meer. In plaats van zwarte lak hakken draag ik dit keer roze lak hakken, om het verrassingselement nog wat op te schroeven.

 

Dan heb je de bovenste verdieping bereikt en kom je met een stralende glimlach binnen. Voorzichtig sluit je de deur en draait je vervolgens om zodat je mij kunt begroeten. Je ziet er fantastisch uit met een goed zittend colbert, hippe polo en spijkerbroek. Casual chic, het staat je zo verdomde goed. Ik stamel dat het lang geleden is, echter voordat ik goed en wel ben uitgesproken hebben onze monden elkaar al gevonden voor een gretige kus en zijn we vervlochten in een gepassioneerde omhelzing. Eindelijk voel ik je weer, eindelijk streel ik je weer. Eindelijk zijn we weer samen.

 

We begeven ons naar de woonkamer waar je je jas over een stoel legt. En passant merk je op dat we het voor ons doen nog rustig aan doen, daarmee doelend op het feit dat we soms de woonkamer niet eens halen omdat we elkaar in de gang al opvreten. Los van het feit dat ik nog niet zo heel lang een groot kamerscherm in de woonkamer heb staan waar de nodige privacy door wordt geboden en dus ook de living nu tot speelterrein is verheven, is het gewoon ook weer even wennen om je in levende lijve te zien en je on top of it óók nog eens aan te kunnen raken. We staan er niet lang bij stil want een paar tellen later zijn we weer aan elkaar vastgeklonken voor een verrukkelijke en intense tongzoen, waarbij ik wulps mijn kont tegen je kruis druk terwijl je handen automatisch mijn borsten bevoelen.

 

De eerste opdracht volgt. Ik moet voorover bukken zodat je het open kruis van mijn speelpakje kunt verkennen, en je vingers in mijn smachtende vulva kunt laten glijden. Het vocht komt tot ons beider genoegen onmiddellijk op gang (“Oww, je bent nat,” reageer je tevreden), ik hoor het wild klotsen. Je bedreven vingers zijn werkelijk het summum.
“Jij maakt me altijd nat,” kreun ik geil van verliefdheid terug. Als ik mijn hoofd optil om je te zoenen laat je me je vinger aflikken. Gretig tast ik toe.

 

Na dit fijne, korte voorspel ga je op de bank zitten. Wederom word ik naar je toegezogen als een magneet en proberen mijn handen je overal aan te raken. Ondertussen raak je jezelf aan, gefascineerd aanschouw ik de bolling onder de ruwe spijkerstof van je broek. Mijn hand gaat naar je kruis, gepassioneerd laat ik me ontvallen dat ik van jou ben en terwijl je me verzekert dat dit wederzijds is zit ik voor je op de grond om te doen waar ik zo goed in ben. Je opent je gulp en haalt je pik tevoorschijn. Hij is zacht, nog niet helemaal op volle sterkte, maar hij is duidelijk op weg. Klaar om herenigd te worden met mijn geile, vragende mond, om uiteindelijk de maximale grootte te bereiken in mijn mondholte.

 

Gulzig neem ik ‘m tussen m’n lippen en terwijl ik je driftig lik en zuig kreun je dat het zo lekker is, dat ik het zo lekker doe.
“Jezus,” hoor ik je vloeken. Het is het ultieme compliment en de ultieme aanmoediging om je nóg lekkerder te pijpen, waarbij het alleen heen en weer bewegen van mijn lippen over je harde schacht duidelijk in de smaak valt. Vol van verlangen kijk ik je aan. Je glimlacht lief naar me terug.

Dan moet ik weer opstaan - je wil me uitvoerig bekijken. Nog wat daas van de passie sta ik voor je op en neem enkele verleidelijke poses aan. Je refereert aan het grapje dat ik altijd maak, en noemt me liefkozend je wulpse brunette. Ook mijn roze kanten body met de kruislings strak gespannen touwtjes tussen m’n borsten wordt gewaardeerd. Uiteraard wil je de achterkant ook bekijken, dus draai ik me gewillig voor je om. Ik probeer mijn rol als stripteaseuse en model zo goed mogelijk uit te voeren en trek de stof van m’n body wat omhoog waardoor mijn voluptueuze billen beter zichtbaar worden. Hitsig streel- en knijp ik in m’n billen en werp je vervolgens een flirterige blik over m’n schouder toe. Je glimlach verraadt je waardering.

 

Mijn borsten zijn tot dan toe keurig in het roze kanten topje gebleven, hoog tijd om ze eindelijk aan je tonen. Mijn suggestie wordt geapprecieerd en in no time heb ik mijn wulpse tieten tevoorschijn getoverd. Om het effect te vergoten grijp ik mijn G-cup bij elkaar en duw het overvloedige vlees samen. De blik in je ogen spreekt boekdelen.
“Je hebt de beste borsten, mijn beste borsten,” klinkt het lief, terwijl ik weer een paar stappen in je richting heb gezet.
“Kom eens even bij me zodat ik je borsten kan voelen,” moedig je me aan om nog dichterbij  te komen. Als ik bij je sta vind je mond mijn rechter tepel terwijl je handen mijn borsten heerlijk vastgrijpen. Je zuigt, je bijt, niet te hard maar precies goed, het is heerlijk.

 

Het is op jouw verzoek dat ik me wat verder over je heen buig zodat je me weer kunt vingeren. Vervolgens veroorzaken je vingers een ware explosie van genot. Dol van geilheid kreun ik dat het zó lekker is, dat je het zó lekker doet. Het is absoluut waar dat ik niet eerder zo lekker ben gevingerd. Je vingers glijden soepel door mijn spekgladde gleufje en ook m’n clitje krijgt de volle aandacht. Het geile spektakel roept de vraag bij je op hoe ik mezelf het liefst bevredig. Mijn antwoord lijkt je lichtjes te verbazen, ik ben toch immers in het bezit van een wand vibrator? Als ik heb uitgelegd dat ik vooral de eerste standen van de genotsknots goed kan handelen is verdere uitleg overbodig.

 

Tijd om het rollenspel te hervatten van erotisch model en voyeur. Je laat me achterstevoren op m’n knieën plaatsnemen op een stoel zodat je je kunt verlekkeren aan het geile beeld van mijn naar buiten geduwde kut. Omdat ik in de liefdesdronken toestand waarin ik me bevind vergeten ben een kussen onder m’n knieën te leggen en het op een houten stoel dan al gauw ondragelijk wordt mag ik me omdraaien, maar dan wel met m’n benen wijd zodat je opnieuw mijn kutje in het vizier hebt. Terwijl ik mezelf op jouw instructie vinger kijk ik toe hoe jij je inmiddels paalharde pik rustig aftrekt. Het beeld van je harde en geaderde lul maakt me bijkans nog geiler dan ik al ben. Ik ben sprakeloos. Zo hard en stijf rechtop tussen je benen is hij goddelijk. Er nu niet bij te kunnen is hemeltergend…

 

Terwijl ik m’n kutje zo geil mogelijk voor je vinger wil je weten of ik zo zou kunnen klaarkomen. Ik weet van mezelf dat ik een vaginale klaarkomer ben, en dat er niets zaliger is dan jouw lul in mijn gaatje. En dus hint ik naar je dat de kans groot is als je me neukt. Ook je vraag of het toekijken soms afleidt kan ik als jouw kleine exhibitioniste geruststellend beantwoorden: het is heerlijk om door je te worden bekeken. Mijn ongeduld om dichtbij je te zijn wordt echter nijpender, en dus vraag ik of ik weer dichterbij mag komen. Maar ik moet nog even blijven zitten waardoor mijn kwelling voortduurt. Zoals gewenst ga ik door met het strelen van mijn wijd open vulva.
“Ik ben de baas, dat weet je,” zeg je vriendelijk.
“Ja,” geef ik je gelijk.

Dan komt het gesprek plotseling op de filmpjes die ik voor je maak en je vraagt opnieuw aan me of ik mezelf film met m’n telefoon. Ik antwoord bevestigend waarop je reageert dat jij me eigenlijk zou moeten filmen. Het is een lang gekoesterde wens van ons beiden, die nog altijd niet is uitgekomen. Het stemt me een beetje melancholisch maar ik blijf in de houding zitten om mezelf zo goed mogelijk voor je te vingeren. Als je tevreden bent met mijn optreden mag ik weer bij je komen zitten om je opnieuw in m’n mond te nemen. Je pik verdwijnt diep in m’n keel en terwijl ik je gulzig en nat aflik geef je me de opdracht om je te deepthroaten. Dat is voor mij een fluitje van een cent en met je lul volledig in m’n keelgat stort je je kreunen over me uit.

“Ben je mijn sletje?" vraag je me daarop. Het antwoord ligt voor de hand maar het is fijn om het nog maar eens te herhalen dus kreun ik verliefd van “ja”. Als ik naar je opkijk hangt het kwijl te bungelen tussen m'n mond en je rechtopstaande pik. Ik kijk rechtstreeks in je stralende, lachende ogen. In de hitte van het moment volgt er nog een intieme vraag als je vraagt of ik geschoren ben. Vanzelfsprekend kan ik positief antwoorden.
"Met een streepje?" wil je voor de zekerheid weten. Mijn antwoord zal je niet verbazen, je weet immers maar al te goed hoe mijn kutje getrimd is.
"Zoals het hoort," glimlach je tevreden. Ik vind het weer een lief compliment.

 

Dan sta je op, het teken dat we richting de slaapkamer zullen gaan. Maar niet voordat ik je nog snel even zuig, dit keer op m'n hurken voor je gezeten. Je pakt m’n haar stevig vast dat inmiddels doordrenkt is van het zweet. Ik verontschuldig me en leg uit dat het waarschijnlijk door de overgang komt. Je lijkt er absoluut niet mee te zitten en opnieuw is dat voor mij een bevestiging dat je me heerlijk vindt zoals ik ben. De stappen naar de slaapkamer worden gezet waarbij ik zoals altijd voor je uitloop om je het prominente uitzicht op mijn volle kont te bieden, en je daardoor ook de kans hebt om me even een schalkse tik op m'n billen te geven.

 

In de slaapkamer laat je me op z'n hondjes plaatsnemen op bed zodat je me van achteren kunt nemen. Als je dan in me gaat is het gevoel je eindelijk weer in me te voelen onbeschrijfelijk. Het verbaast me iedere keer weer hoe goed het past, hoe goed je me aanvoelt. Het is zo lang geleden en toch zo vertrouwd. Beneveld door liefdevolle geilheid bied ik je m'n kut zo goed en zo nat mogelijk aan. Mijn vraag of je mijn kutje lekker vindt is ten overvloede, omdat het antwoord al in je passievolle kreten (“Jezus,” en “O mijn God,”) besloten ligt. Onze kreunen en kreten versmelten zich met elkaar waardoor er een soort samenzang ontstaat van ons beider genot. Ik voel je ballen zalig ketsen tegen m’n kontje.

 

Helaas is de extase van korte duur omdat je noodgedwongen een strak programma moet hanteren, er is jammer genoeg weer veel te weinig tijd. De focus lijkt dit keer te liggen op oraal en dus zit ik weer voor je op de grond om je in m’n mondje te nemen. Als ik je enkele ogenblikken gretig heb gepijpt volgt er een absolute verrassing. Ik moet op bed gaan liggen met m’n hoofd aan de rand van het bed en mond wijd open. Een seconde later ontvang ik zo je neukende lul in m’n mondje, een primeur. En wát voor een primeur. Niet alleen geniet ik met volle teugen van je in en uit schuivende pik in m’n keel, het uitzicht van onderen op je ballen en je pik is niet meer dan fantastisch. Dit moet haast wel het ultieme onderdanige gevoel zijn, om zo onder je te liggen en naar je op te kijken, om zo onderworpen aan je pik te zijn.

 

Voordat ik uiteindelijk weer op m’n knieën beland zit ik nog even in normale positie aan de rand van het bed om je te pijpen. Als een choreograaf beweeg je me van de ene in de andere houding. Als muze heb ik er niet veel over te zeggen dus moet ik accepteren dat ik je niet meer in me zal voelen maar dat de climax zich naast mijn bed zal afspelen, voor je op de grond. Als m’n mondje dan weer kwijlend over je lul glijdt vraag je aan me of ik het over m’n tieten of in m’n gezicht wil. Keuzestress vind ik altijd lastig dus laat ik de beslissing graag aan jou. Je komt hard spuitend over m’n tong en in m’n gezicht klaar.

 

Terwijl je hoofd in je nek is in een kramp van passie kijk ik smachtend naar je omhoog, secondenlang wachtend op oogcontact. Hongerig van geilheid slik ik het zaad dat ik opving door, hebberig veeg ik de klodders van mijn gezicht om eveneens door te slikken. Je zaad is warm en zalig.
“Ik ben nog nooit zo hard klaargekomen,” kreun je tevreden. Je waanzinnige compliment laat mij alsnog klaarkomen. Geestelijk dan.

 

Ik pak een handdoek voor je en nadat je je hebt schoongeveegd veeg je mij teder schoon. We verplaatsen ons weer naar de woonkamer waar we onze ontmoeting afsluiten met een intens, moeilijk, maar onvermijdelijk gesprek. De gesproken woorden zullen vanwege hun impact nog lang naklinken in mijn hoofd maar kunnen niet verhinderen dat ik je uit alle macht in de laatste seconden van ons samenzijn nog mijn liefde wil laten voelen. Dus raak ik je nog zoveel mogelijk aan, omhels ik je en kus ik je een laatste keer voordat ik je echt moet laten gaan.

 

Terwijl je de trap afdaalt in het trappenhuis roep ik naar je dat ik hoop dat we elkaar snel weer zullen zien, ook al hebben de zojuist gesproken woorden een volgende ontmoeting mogelijk op losse schroeven gezet. Als je niet meer te zien bent in het trappenhuis volg ik je uit mijn slaapkamerraam waar ik zie dat je telefoon reeds je aandacht heeft opgeëist. Ik weet je aandacht echter nog één keer te trekken om naar je te zwaaien. Even later zie ik je wegrijden uit mijn straat. Met een gemengd gevoel van diepe passie en diepe eenzaamheid blijf ik achter, hopend op een goed einde, hopend op een spoedig weerzien. Tot die tijd zal ik geduldig en sterk moeten zijn. Moedig leven met de onzekerheid, tot we eindelijk weer samen zullen zijn.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.92 sterren
25 stemmen

Hoofdstuk zestien: Een nieuw begin

 

Achteraf gezien kun je de stilte die volgde na onze laatste date misschien interpreteren als een soort reset, als een aanzet tot reflecteren. Stilstaan bij hoe het was, nadenken over hoe het zou kunnen zijn. De maanden van stilte nodigden automatisch daartoe uit, alhoewel dat niet bewust zo was bedoeld. Evengoed levert terugblikken en stilstaan bij ons intense en gepassioneerde contact zinderende, mooie, leuke, opwindende, ronduit geile en heerlijke herinneringen op. Inmiddels zo’n vier jaar van spetterende en knetterende passie. Ik heb er de afgelopen weken veel over nagedacht. En samengevat, in dit (h)eerlijke nieuwe hoofdstuk van ons verhaal.

 

Het is soms onstuimig en turbulent. Het is soms emotioneel, en het is soms onzeker. Maar het is ook zó ontzettend gepassioneerd. God wat is er passie. En liefde. Zoveel liefde. Liefde die alles overstijgt. Liefde die me grenzen doet opzoeken en doet overschrijden, liefde waardoor ik álles geef, en meer. Bij jou ervaar ik het ultieme geven. Ultieme naaktheid, ultieme kwetsbaarheid. En dat alles met een vanzelfsprekendheid, alsof ik ervoor gemaakt ben. Alsof ik voor jou gemaakt ben. Ik heb het weleens tegen je gezegd: voor jou ben ik het áller verst gegaan. Ik heb het idee dat je dat moeilijk vindt te geloven. Misschien als je dit leest dat je het dan toch gelooft. Want het is écht zo. Er zit frivoliteit en een exhibitioniste in mij, maar ik vraag me oprecht af of ik me ooit nog zo vrij zal voelen bij een man. Jij krijgt het beste van mij.

 

Dat ik mezelf al gauw bij je op m'n gemak voelde en mezelf daardoor makkelijk volledig aan je kon geven bleek al vroeg in ons contact. Tot dan toe had ik nog niet veel topless selfies gemaakt, ik was daar voorzichtig en zuinig mee geweest. De topless selfies die ik had gemaakt waren ook voornamelijk zonder gezicht. Maar jij kreeg 'the full monty', al vrij snel in het contact. Zonder dat je daar veel moeite voor hoefde te doen of nadrukkelijk om hoefde te vragen. Mijn naakte lichaam voor je fotograferen ging en gaat zo vanzelf en zo natuurlijk, het was en is vanzelfsprekend. Achteraf gezien denk ik dat het door je vriendelijke dominantie komt, het soort dominantie dat mij past als een handschoen, dat me als was in je handen maakt.

 

Je hebt het weleens tegen me gezegd: onze klik is bijzonder, onze D/s klik ook. Ik denk dat dat ook een belangrijke rol speelt in het feit dat ik me zo makkelijk bij je kan laten gaan. Dat, en je vriendelijke karakter. Om nog maar te zwijgen van de ongebreidelde passie en stomende BDSM seks die we hebben, waarvan we nu eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg hebben gehad. Het is al extatisch en euforisch, kun je nagaan hoe het zou zijn als we meer tijd met elkaar zouden hebben. Omdat er meestal niet veel tijd is is het van experimenteren de afgelopen jaren veel te weinig gekomen, en zijn veel verlangens daardoor on hold komen te staan. Maar er is eigenlijk weinig voor nodig om die verlangens alsnog tot uiting te laten komen. Er is slechts voor nodig dat ik je in mijn armen kan sluiten, en dat je een béétje tijd voor me maakt...

 

Onze gezamelijke interesse in plasseks, het dragen van een halsband en aangelijnd voor en door je zijn, gespankt worden met een flogger of paddle, polsboeien (en een blinddoek) voor je dragen en dan door je genomen worden: het zijn slechts enkele verlangens die vanwege het gebrek aan tijd nog niet konden worden waargemaakt. Maar daar staat tegenover dat het maken van naaktfoto's en privé porno des te meer aan bod is gekomen. Dat is misschien ook wel de lijm dat een grotendeels digitaal contact bij elkaar houdt: als je elkaar bijna niet ziet wordt (opwindend) beeldmateriaal extra belangrijk, zijn foto's en filmpjes bijna een voorwaarde voor de instandhouding van het contact. En die foto's en filmpjes zijn er, getuige het feit dat onze map er inmiddels ruim 1900 telt, in overvloed....

 

Foto's en filmpjes waar ik overigens op uitdrukkelijk verzoek van jou soms wél aangekleed ben.
'Wat is de outfit van vandaag?' zeg je dan.
De verzoekjes komen vaak onverwacht waardoor ik me in allerijl nog even moet opmaken, zodat ik daarna een paar mooie plaatjes aan je kan doorsturen. Veel van die foto's kan ik dan ook als profielfoto voor het een of ander gebruiken. Want als ik me voor jou fotografeer dan stráál ik. De verliefde blik in mijn ogen op de foto's die ik voor je maak ontroert me nog elke keer. Ik heb het al gezegd: jij haalt het beste in mij naar boven.

 

En dat geldt zeker ook voor de gedurfde en expliciete foto's. Zowel op de topless-en naaktfoto's, maar al helemáál in de filmpjes: er huist een ware porno actrice in mij waarvan ik voor jou het bestaan niet wist, en waarvan na jou het bestaan hoogst onzeker zal zijn. Het was denk ik zo'n anderhalve maand na onze reünie, nu drieënhalf jaar geleden, dat je me voor het eerst vroeg een filmpje voor je te maken. Het zou mijn allereerste spannende filmpje worden. Wellicht dat je de opdracht daarom eenvoudig hield:
'Zuig op je vingers alsof je mij pijpt'.
Niet meteen alles vragen, maar opwindend en geil genoeg. Vol overgave zoog ik voor je op mijn vingers, gezeten op mijn bed, en vergat daarbij niet geil te kreunen. Voor een eerste seksfilmpje zag het er overtuigend uit, al zeg ik het zelf.

Meer opdrachten volgden al snel, waarbij ik steeds verder durfde te gaan en meer en meer van mezelf durfde te laten zien. En ook gretig aan je wílde laten zien. Achteraf gezien lijkt alles stapsgewijs te zijn gegaan. In het daaropvolgende filmpje toonde ik mijn ontblote borsten. Dat je fan bent van mijn borsten heb je nooit onder stoelen of banken gestoken. En dus trakteerde ik je op een striptease, waarbij mijn pyjama opeens dienst deed als uiterst spannende kledij waar ik mij al zachtjes kreunend en wulps wrijvend over mijn grote (blote) borsten op geroutineerde wijze van ontdeed. De technisch lastige momenten werden opgevuld door uitdagend gelik aan mijn vinger. Niet slecht voor een beginner. Ik had blijkbaar snel door hoe je het momentum van een geil filmpje gaande moest houden.

 

Het terugkijken van enkele filmpjes uit onze uitgebreide collectie laat zien dat ik naarmate ik mezelf vaker voor je filmde, ook losser en vrijer werd. Waar ik eerst nog wat terughoudend was met luid kreunen in de camera werden de kreunen al gauw steeds duidelijker, tot het punt dat ik luid kreunend m’n kutje voor je vingerde of bespeelde met één van mijn vibrators, waarbij ik hele monologen vol geile praat hield. Dat ik naar je verlangde in m’n kutje, of in m’n mondje, en alsjeblieft óók in m’n kontje. Vergeet vooral m’n kontje niet lijk ik je in meerdere filmpjes te willen smeken. Misschien omdat ik je daar nog veel te weinig heb gevoeld. Omdat ik daar zo vaak over fantaseer. Omdat het zo ontzettend geil is als je me daar neukt.

 

Ook als het om sekstoys gaat heb ik door jou en dankzij jou een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De interesse en nieuwsgierigheid was er al wel, maar in het contact met jou heeft het kunnen culmineren. Mijn verzameling speeltjes ontstond tijdens ons contact en kreeg een steeds prominentere rol in de filmpjes, vaak direct (zeker in het begin) in opdracht van jou. De spontane aankoop van mijn siliconen zuignap dildo was daarbij een schot in de roos en werd al gauw een favoriet item. Waar ik aanvankelijk nog twijfelde over de enormiteit van de kunstpenis werd al snel duidelijk dat jij daar allesbehalve moeite mee had. En dus werd de forse kunstlul vanaf dat moment geregeld ingezet.

 

Vastgezogen en zwabberend aan mijn slaapkamerdeur terwijl ik ‘m in opdracht van jou in mijn natte kutje wurmde, om de plastic giga penis vervolgens geil voor je te neuken terwijl mijn eveneens zware tieten enthousiast heen en weer bungelden voor de camera. Of gezeten op bed in een latex harnas terwijl ik de dildo frontaal voor de camera voor je bereed. Driftig, en geil. Want ik werd er absoluut geil van om mezelf zo voor je te filmen, terwijl de siliconen lul z’n werk deed in m’n natte kut. Nee, de kunststof reuzepiemel heeft ons zondermeer al veel stimulerend beeldmateriaal opgeleverd. Niet in de laatste plaats als ik ‘m voor je in mijn mond stopte en de dildo vervolgens nat en kokhalzend voor je pijpte. Het zal er dus om spannen in de top drie van je favoriete filmpjes…

 

Als het om favoriete accessoires gaat dan scoort de set buttplugs die ik bezit zeker ook hoog. Nog zo’n item dat het altijd goed doet in onze filmpjes, al helemaal in combinatie met één van mijn vibrators. Of het nu de Doxy of mijn luxe paarse vibrator in de vorm van een penis is: als ik wijdbeens voor de camera lig en de trilstaaf tegen de plug in mijn kontje houd weet je zeker dat ik aan het genieten ben, en dat ik daarmee tegelijkertijd ook een supergeil filmpje voor je maak. Dat het genotsjuweeltje regelmatig voor prikkelende scènes zorgt blijkt bijvoorbeeld ook uit het filmpje waar ik de grootste plug live voor je inbreng. Dat was niet eenvoudig aangezien ik maar één hand vrij had om de uit de kluiten gewassen plug in m’n nauwe kontgaatje te duwen, terwijl ik met mijn andere hand de camera bediende. Maar met wat kunst en vliegwerk lukte het om de mega plug in m’n kontje te drukken. Als ’ie er uiteindelijk ingaat ontsnapt er een luide kreun aan mijn lippen, een combinatie van geilheid en pijn. Het leverde een fantastisch geil shot op. Een cadeautje.

 

Ik blader verder door onze map en stuit op een filmpje waar ik in opdracht van jou diezelfde reuzeplug in m’n kutje duw. Met m’n benen wijd liggen voor de camera levert niet alleen geil beeldmateriaal op, gynaecologisch kan ik er ook nog eens mijn voordeel mee doen. Enfin. Het filmpje toont een prachtig shot van mijn roze vruchtvlees, een natte, gladde, gapende, smachtende vulva die dringend naar opvulling verlangt. Die opvulling komt al gauw als ik, nadat ik de plug meermalen wulps over m’n clit en langs m’n spleet heb gewreven, de plug in m’n opening duw en ‘m er daarna langzaam weer uit haal om ‘m er vervolgens weer in te stoppen, zodat er werkelijk heerlijke expliciete porno ontstaat. Een meesterwerkje.

 

Misschien komt het allemaal wel samen in het filmpje (een drieluik overigens) waar ik zowel een geil en smachtend betoog houd over hoe ik naar je verlang in al m’n gaatjes, als dat ik onder misschien wel het luidste gekreun tot dan toe mijn geilheid demonstreer door mijn luxe vibrator in close-up in en uit m’n kut te laten glijden en daarbij de paarse trilstaaf ook nog even tegen de plug in m’n kontgaatje houd. Even later film ik mijn van passie verkrampte gezicht zodat je een ultiem beeld krijgt van mijn opwinding. Op film klaargekomen voor je ben ik helaas nog niet. Misschien komt dat omdat ik het allemaal professioneel benader, van de belichting tot aan het decor en de decorstukken: alles moet perfect zijn.

 

Een zekere spanning vanwege het nastreven van een perfect resultaat voorkomt dan misschien dat ik voor de camera kan ontladen. Maar het zou ook kunnen komen door het filmen met één hand met een telefoon: dat is geen sinecure. Hoe dan ook het shot van mijn gezicht waar de geilheid vanaf druipt komt het dichtst bij een gefilmd orgasme. Het resultaat mag er daarom zeker zijn. Ter afsluiting film ik nog even mijn lekkere ronde billen voor je, waartussen een kleine glittersteen je stiekem tegemoet schittert. Want zoals gezegd wordt mijn kont veel te vaak vergeten. En dat is zonde, om nog maar eens een gevleugelde uitspraak van jou te citeren.

 

Ons contact is intiem, is intens, en is bovenal gepassioneerd. Ik zou nog talloze pagina’s door kunnen gaan over de intense intimiteit die we delen, over de vele spannende foto’s en de talrijke expliciete filmpjes, over de (stoute) berichtjes die bijna dagelijks uitgewisseld worden. Om nog maar te zwijgen over de hartstochtelijke en passionele ontmoetingen die nu inmiddels zo’n vier jaar plaatsvinden. Onuitputtelijke passie en intimiteit die het fundament vormen van onze aantrekkingskracht, van onze D/s, van onze liefde. Een aantrekkingskracht die door de jaren heen zeer sterk blijkt te zijn, evenals een liefde die zeer sterk blijkt te zijn. Een liefde die soms wankelt door de complexiteit van onze situatie, die soms wankelt door de complexiteit van mijn persoonlijkheid of door de complexiteit van jouw persoonlijkheid. Het is een liefde die soms wankelt door de sporadische ontmoetingen en het verdriet dat daar bij hoort. Het is een onstuimige liefde, het is een turbulente liefde, het is een intense liefde. Het is een liefde die af en toe wankelt, maar die nooit omvalt. Het is een liefde die terugkeert. En die dan opnieuw begint.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.75 sterren
20 stemmen


Hoofdstuk zeventien: Gouden regen

 

Zoals altijd kwam ook deze ontmoeting weer geheel onverwachts tot stand. Hoewel je wel vaker in de buurt bent voor afspraken is het gebrek aan tijd vaak een reden om niet langs te komen, omdat te weinig tijd onze dates vaak beladen maakt, en daarom riskant. Maar het verstand wint het niet altijd van het verlangen. Doen wat verstandig is heeft ook een keerzijde, namelijk dat ik je dan maanden niet zie. Dus moet ik soms een risico nemen. Ja zeggen tegen passie betekent ook ja zeggen tegen de pijn van een kortstondige date, ja zeggen tegen een extreme high en het zwarte gat van verlating en eenzaamheid dat daar onherroepelijk op volgt. Soms vind ik dat ik geen keus heb. Dat er geen juiste beslissing is. Er is één ding echter wel heel zeker: je niet zien is geen optie. En dus valt het jawoord op de app, op de vraag wat ik wil. Ja, ik wil je zien.

 

Ik zit nog in mijn leren bh en zwarte wetlook kousen als ik je antwoord lees: ‘ok’. Omdat ik net een paar foto’s voor je heb gemaakt van mijn nieuwe bh en daar ook de bijpassende entourage bij aan heb getrokken ben ik meteen klaar voor ontvangst, wat in ieder geval een stressvolle last minute verkleedpartij scheelt. Dat laat niet onverlet dat ik nog snel even wat kleine rommeltjes probeer weg te moffelen, en ervoor zorg dat het kamerscherm goed uitgeklapt staat in de woonkamer voor het geval dat. M’n make-up zit er voor zover ik weet nog goed op, en dus is het nu wachten tot de bel gaat. Als de bel inderdaad gaat maakt mijn hart zoals altijd een sprongetje, en spoed ik mij op mijn hoge hakken naar de intercom. Er ontstaat lichte paniek als de deur niet meteen open wil gaan. Nadat ik de knop meerdere malen hardhandig heb ingedrukt (het ding is altijd en eeuwig stuk) gaat de deur tot mijn opluchting eindelijk open, en hoor ik je nog net zeggen ‘nu wel.’ Je vriendelijke stem na vier maanden weer te horen doet me opnieuw beseffen hoe ontzettend ik je heb gemist.

 

Met de deur op een kier hoor ik een paar verdiepingen lager je snelle voetstappen naderen op de trap. Terwijl gelukzalige adrenaline door mijn lijf raast open ik voorzichtig de deur om je binnen te kunnen laten, en sta je na vier maanden eindelijk weer in mijn gang. Als altijd is daar je ontwapenende glimlach, en voelt het als vanouds meteen weer vertrouwd. Terwijl je je jas uitdoet wil je weten hoe het met me gaat. Ik heb maar één antwoord:
“Ik ben blij je weer te zien.”

 

Dat is natuurlijk niet een standaard antwoord op die vraag, maar ik weet niets anders uit te brengen. Je herhaalt de vraag nogmaals:
“Hoe gaat het met je?”
Weer hetzelfde antwoord, dat ik blij ben je weer te zien. Misschien is dat ook wel het enige waar het om gaat: dat ik je weer zie. Want niets maakt mij gelukkiger dan dat ik je zie. Het gaat niet goed met mij, nee, het gaat op dat moment fantastisch met mij. Want eindelijk zie ik je weer.

 

De drang om hevig met je te zoenen is groot, maar het herpes simplex virus gooit roet in het eten. Ik moet mijn dringende verlangens en lusten in toom zien te houden wat bijna een onmogelijke opgave is. Maar het lukt me wonderwel om me in te houden. In plaats daarvan kus je me op mijn wangen, en ik voel daarbij je begeerte en je liefde. Het haalt het niet bij je overheerlijke tongzoenen, maar de intieme kussen op mijn wang maken heel veel goed. Ik haal teder mijn handen door je pas geknipte haar en probeer je overal te strelen. De krolse staat waarin ik ben maakt dat ik me wellustig tegen je aan vlij, mijn kont tegen je kruis druk en mijn handen in je nek leg terwijl ik vurig hoop dat je me in mijn nek zult kussen. Maar begrijpelijkerwijs ben je wat voorzichtig, waar we anders allang in gepassioneerd zoenen waren ontstoken.  

 

De beperking in het mond-op-mond contact zorgt ervoor dat de focus op een ander favoriet onderdeel komt te liggen. Hoewel. Zonder deze tergende beperking was die focus er ook geweest. Je bent nu eenmaal gek op m’n open mondje… En dus klinkt het als vanouds:
“Ga maar even op je knieën.”
Natuurlijk ga ik voor je op mijn knieën, en probeer je tegelijkertijd te assisteren bij het omlaag trekken van je broek.
“Mag ik?” vraag ik beleefd.
“Uiteraard,” zeg je vriendelijk, en voorzichtig schuif ik de flanellen stof van je broek over je heupen en billen.

 

Ik raak even afgeleid als ik een pluisje katoen in je navel zie zitten. Liefdevol verwijder ik het bolletje pluis, voordat ik me volledig concentreer op je penis. Teder laat ik ‘m in mijn mond glijden waarbij teder al gauw verandert in gulzig en gretig. Als ik je ter afwisseling in mijn hand neem om je vervolgens geil af te trekken houd je me zachtjes tegen.
“Vind je het niet lekker?” vraag ik onzeker. En ik had me nog wel in het onderwerp verdiept, zodat ik goed beslagen ten ijs zou komen.
“Ja, maar het is lang geleden...”
Gelukkig, het ligt niet aan mijn vaardigheden. Maar dat het lang geleden is natuurlijk ook niet de bedoeling…

 

Gauw neem ik je weer tussen m’n lippen om je te zuigen. Je pakt m’n haar vast terwijl ik je geconcentreerd probeer te pijpen. Ik kan er geen genoeg van krijgen de haartjes op je onderbuik te bewonderen… Nadat je me even hebt laten begaan wil je je naar de woonkamer verplaatsen. Opstaan op hoge hakken gaat niet zo makkelijk en ik vraag voorzichtig aan je of je me wilt helpen met opstaan. Galant biedt je je hand aan en probeert me omhoog te helpen. Uiteindelijk lukt het om op te staan. Ik verexcuseer me dat het zo stroef gaat.
“Ik ben een oude vrouw,” probeer ik mezelf met een luchtig grapje vrij te pleiten.
“Een oude vrouw met hoge hakken,” reageer je lief. Op mijn bank in de woonkamer worden de intimiteiten voortgezet.

 

Als je op de bank zit zit mijn mond in mum van tijd weer om je heerlijke stijve, diep sabbelend, zuigend en kokhalzend. Zoals gewoonlijk is het een afwisselend programma en moet ik al gauw weer van je opstaan.
“Vinger je kutje maar even.”
Lichtelijk verbaasd haal ik mijn zuigende mond van je pik, maar als jij wil dat ik m’n kutje voor je vinger, dan doe ik dat. Balancerend op één been en met mijn andere been steunend op de bank bied ik je een voortreffelijk zicht op mijn geopende vulva. Mijn slipje had ik immers even daarvoor van je uit moeten trekken.

 

Zodra ik mijn vingers tussen mijn lippen heb gestoken vult het vocht onmiddellijk de dikke vlezige opening. Ik doe m’n best om een geil showtje ten beste te geven, en aan je gezicht te zien slaag ik in mijn opzet. Mijn opwinding bereikt een hoogtepunt als je hand in m’n bh glijdt en je mijn borst vastpakt en in m’n tepel knijpt. De warmte van je hand op mijn huid veroorzaakt een explosie van oxytocine bovenop de al aanwezige adrenaline. Het is alsof ik even de hemel kan aanraken.

 

Mijn behoefte om je daarna weer te pijpen blijft niet onopgemerkt. Alsof je mijn gedachten kunt lezen.
“Wil je ‘m weer in je mondje?” merk je slim op. Dat je feilloos aanvoelt waar ik op dat moment aan denk brengt een combinatie van bewondering en het gevoel betrapt te zijn teweeg. Hoewel in dit geval betrapt worden juist een gelukkige zaak is. Ik laat me voor je op de grond zakken om je weer enthousiast en gulzig te zuigen. Als je me even hebt laten begaan klinkt het boven mij:
“Ik moet even naar het toilet.”

 

Verbaasd kijk ik je aan, er bekruipt mij een plotseling gevoel van déjà vu. Je raadt opnieuw waar ik aan denk:
“Alwéér denk jij,” zeg je glimlachend. Je slaat de spijker op z’n kop, maar ‘when you got to go, you got to go…’ Je staat op om richting de badkamer te gaan. Voorzichtig vraag ik aan je of je wil dat ik je gezelschap houd. Dat is meestal het geval, maar ik vraag het toch maar weer even, voor de zekerheid. Het is en blijft immers een intieme aangelegenheid. Maar ik mag je gezelschap houden, zoals ik dat (bijna) altijd mag. Dus volg ik je naar de badkamer.

 

Ik kijk naar je terwijl je plast en streel je ondertussen zachtjes.
“Je kijkt er graag naar hè?” zeg je tegen me terwijl je gouden straal in mijn toiletpot klettert. Ik kijk überhaupt graag naar jou, of je nu plast of niet… Plotseling krijg ik een ingeving om te doen wat ik al heel erg lang wil doen. Ik ga achter je zitten op mijn hurken en terwijl jij je gouden stralen blijft richten op het sanitair duw ik zachtjes je billen uit elkaar, en druk mijn tong voorzichtig tegen je gaatje. Teder, geil en vol overgave lik ik je heerlijke kontje, terwijl je zilt-zoete smaak smelt op mijn tong. Wat een genot om je spleetje te likken. Wat had ik dit al veel eerder en veel vaker moeten doen. Wat een primeur. En dat terwijl er meteen daarna nóg een primeur zal volgen…

 

Het plassen wordt eventjes gestaakt als je voor me komt staan. Ik heb me nu op mijn knieën laten zakken om je te pijpen, aangezien je pik nu vlakbij mijn gezicht is en boven me uitsteekt. Vanaf dat moment laat mijn geheugen me even in de steek, maar wat me glashelder bij staat is dat je je pik op mijn borsten richt en dat de urine die niet in het toilet belandde, nu rijkelijk over mijn borsten stroomt. Met een grote glimlach kijk ik naar je op en vraag aan je of ik mijn bh misschien niet uit moet doen.
“Nee hou maar aan,” zeg je vastberaden, terwijl je warme gele straal over mijn borsten blijft stromen.

 

Veel tijd om te beseffen wat er nu gebeurt is er niet, ik wil immers zo goed mogelijk anticiperen in het hier en nu op wat mij nu overkomt. Wat óns overkomt. Eindelijk. Na jaren van speculeren en fantaseren is het moment dan eindelijk daar, het moment dat je me goddelijk onder plast. Dat ik je urine mag opvangen, dat ik je ultieme geile sletje mag zijn. Dat je reservoir behoorlijk vol zit blijkt als ik ook nog de kans krijg om je straal op m’n tong te laten kletteren en gulzig van je gouden waterval te drinken. Nadrukkelijk slik ik je zilte gouden drank door zodat je zeker weet dat ik ervan geniet om je te drinken. Dat ik ervan geniet om ultiem onderdanig te zijn. Dat ik ervan geniet om je ultieme sletje te zijn.

 

Als de laatste druppel over m’n tieten heeft gevloeid pijp ik je geil klaar. Je van genot vertrokken gezicht is naar het plafond gericht, wat je altijd doet als ik je in extase heb gebracht. Het is het duidelijke teken dat ik je zojuist ongelofelijk genot heb bezorgd. Het ongelofelijke genot van door je over me heen te laten plassen, en het zinderende genot dat ik óók nog eens gretig van je heb gedronken. Het extatische genot dat we nu misschien wel de ultieme D en s ervaring delen. Want ultiem was het, in álle opzichten.

 

Als je even later weer weg bent proef ik nog steeds je zilte smaak, en voel ik van binnen nog steeds dat ik je gedronken heb. Het is een apart gevoel in mijn keel dat zich met niets laat vergelijken, en dat ik de hele avond nog zal blijven voelen. Dat ik je urine heb gedronken is alsof je onder mijn huid bent gekropen, alsof je in mij bent gekropen. Alsof ik jou nu op een bepaalde manier in mij draag en ik me meer verbonden met je voel dan ooit. Het is misschien wel het meest intieme gevoel, het komt misschien wel het dichtstbij de ultieme verbinding. Een gevoel dat nog lang zal na sluimeren, en mijn gedachten nog lang zal bezighouden. Dat je geheel onverwacht, maar langverwacht, je warme gouden regen eindelijk over mij uitstortte, op die herfstige maandagmiddag in november.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.96875 sterren
32 stemmen


Hoofdstuk achttien: Uit de kleren

 

Het is vrijdagmiddag. Ik zit in mijn favoriete buurtrestaurant bij te komen van een spannend huisartsbezoek als je me plotseling appt. Nou ja, dat je me appt is geen volslagen verrassing, maar omdat we niet op vaste tijdstippen appen is elk bericht van jou altijd wel een beetje onverwacht.
'Hoi hoi' zeg je vrolijk. Het is maar goed dat ik mijn koffie verkeerd en tosti al achter de kiezen heb, want voor de appwisseling die nu volgt heb ik al mijn concentratie nodig.

'Ben heel even in de buurt' luidt het volgende bericht. Mijn hartslag gaat opeens een heel stuk sneller, een shot adrenaline schiet door m'n lijf. En dat terwijl ik nét ben hersteld van een kleine chirurgische ingreep door de huisarts, wat feitelijk al spannend genoeg was voor één dag. De verdoving die nog geen uur geleden is toegediend kan de oplaaiende consternatie niet sussen, al mijn zenuwen liggen bloot. Omdat je heel even in de buurt bent. Maar het is misschien wel juist dáárom dat er plotselinge turbulentie ontstaat. Uiterlijk zit ik er nog steeds kalm bij, de overige gasten in het restaurant merken niets van mijn verhoogde hartslag of van de lichte paniektoestand waarin ik me bevind. Ondanks de gierende zenuwen probeer ik zo goed mogelijk te anticiperen op ons gesprek.

Ik stel in eerste instantie nog voor om je in het restaurant te zien, zodat ik je daar in ieder geval even een knuffel en een zoen kan geven. En misschien dat je dan nog net tijd hebt voor een kop koffie, voordat je weer door moet. De neutrale setting van het restaurant lijkt eventjes een aantrekkelijk idee omdat we elkaar dan kunnen zien zonder dat seks de toch al gecompliceerde vluchtige ontmoeting nóg gecompliceerder kan maken. Maar je beslist toch dat je me bij mij thuis zult ontmoeten, en dus laat ik het idee van de korte maar veilige ontmoeting in mijn favoriete restaurant varen.

Op stel en sprong sta ik op van mijn tafeltje en spoed me naar de kassa. Het is ongeveer vijftien minuten lopen naar mijn huis en je bent er al bijna.... Als de serveerster mijn rekening niet kan vinden in de computer breekt er lichte paniek uit. Onze tijd samen is kostbaar en die ga ik niet verkwanselen, al helemaal niet aan onzinnig oponthoud. De serveerster kan niet anders dan meteen met me afrekenen. Omdat je bijna voor m'n deur staat bezit ik plotseling een overredingskracht waar niets tegen is opgewassen. Zo snel als ik kan loop ik daarna naar huis, ondertussen met je append. Dat je al voor mijn deur staat maakt het tot een snelwandeling op olympisch niveau, maar het feit dat ik over enkele ogenblikken weer oog in oog met je zal staan maakt de zenuwachtige exercitie meer dan de moeite waard.

Als ik er bijna ben, slechts enkele meters verwijderd van mijn voordeur, kan ik bijna niet geloven dat ik je weer ga zien, na maanden. Maar als ik de hoek om loop zul je daar echt staan... Met elke stap die ik zet kom je dichterbij. Ik versnel m'n pas, voor zover ik niet al in de vijfde versnelling zat. Ik loop de hoek om en zie je staan, met je rug naar me toe gekeerd. Om je aandacht te trekken maar ook vanuit enthousiasme roep ik je naam. Je draait je glimlachend om. We begroeten elkaar, en ik omhels je vrijwel meteen. Je beantwoordt mijn enthousiasme met een glimlach. Na de eerste innige omhelzing gaan we snel mijn flat binnen. In de hal omhels ik je opnieuw en kus ik je op je mond. Maar er is geen tijd te verliezen, dus begeven we ons gauw naar de bovenste verdieping, naar mijn appartement.

Als je je jas hebt uitgetrokken vinden we elkaar opnieuw in een innige omhelzing en in hete, gepassioneerde zoenen. Ik sta tegen de tafel geleund en druk verleidelijk mijn borsten tegen je aan. Onze tongen draaien geil om elkaar heen, zowel mijn ogen als die van jou zijn geopend. Het is máánden geleden dat we elkaar zoenden, maar het voelt alsof er nooit meer dan een dag tussen heeft gezeten. Het blijft bijzonder hoe vertrouwd je voelt na zo'n lange tijd, hoe gemakkelijk het altijd gaat, en vooral hoe ontzettend lekker je zoenen zijn. Als er even een pauze is zie ik dat mijn knalroze lippenstift nu vooral op jouw lippen zit. Met een lief gebaar en met een luchtig grapje veeg je zowel bij jezelf als bij mij de lippenstift weg.


De broeierige sfeer zorgt ervoor dat we al gauw een volgende fase in gaan, hoewel je je van tevoren had voorgenomen het bij zoenen proberen te laten. Maar de wederzijdse drang naar intimiteit en lichamelijk contact is, zeker na zo'n lange tijd, sterker dan alle voornemens. Dus schuif je voorzichtig m'n shirtje over m'n hoofd, en doe ik vervolgens een duit in het zakje door m'n onderhemdje uit te trekken. De vraag of je m'n borsten weer wil zien is een open deur, dus trek ik met een vlotte en soepele beweging mijn bh voor je uit. Een seconde later voel ik je handen eindelijk weer op m'n dikke borsten en trek je zoals altijd geil aan m'n tepels.

Je gaat op de bank zitten en terwijl je toekijkt trek ik de rest van mijn kleren voor je uit.
"Je vindt het leuk hè, om je kleren voor me uit te trekken?"
"Vind jij het leuk om naar me te kijken?" wil ik voor de zekerheid weten. In je glimlach ligt het antwoord verscholen. Als ik bij je sta -naakt, op m'n slipje na, op jouw verzoek- bevoel je m'n borsten opnieuw en knijp je weer in m'n tepels. Ik laat mijn zware tieten uitdagend en uitnodigend voor je bungelen.
"Trek je slipje maar even uit."
Nu wel. Het voelde inderdaad toch niet helemaal af. Als ik het satijnen broekje op de grond heb laten vallen duurt het niet lang voordat het volgende verzoek zich aandient.

"Raak je kutje maar even aan."
Gehoorzaam als altijd laat ik mijn vingers tussen mijn gleuf glijden. Het is geen verrassing dat het nat aanvoelt. Zonder verdere aanwijzingen nodig te hebben vinger ik mezelf voor je, en laat me gewillig door je bekijken. Je zegt niets, maar ik vermoed dat je het sexy schouwspel kunt waarderen. Nadat ik me kort voor je heb gevingerd zit ik voor je op de grond. Vanuit die positie kan ik niet anders dan onbeschaamd naar je kruis gluren. Mijn argusogen ontgaan je niet en je vraagt of je je broek los moet maken. Met een verlegen glimlach geef ik antwoord. Als je je broek over je heupen hebt getrokken staar ik verlekkerd naar je pik.

Zoals altijd zit je daarna in een mum van tijd in m'n gretig pijpende mond. Hoewel ik je diep en gulzig neem grijp je m'n haar vast om me nóg dieper over je heen te duwen. Als je m'n doordrenkte haar vastpakt besef ik pas hoe bezweet ik ben. Je zit er niet mee, mijn mond zit immers om je pik. Ook je ballen krijgen speciale aandacht, als altijd. Hoe zou ik anders kunnen? En dit keer focus ik me nog eens extra op de naad van je balzak, ik heb gelezen dat stimulans daarvan erg lekker moet voelen. Ik merk het niet specifiek aan je, maar misschien vind je op dit moment alles wel lekker.

De verschillende onderdelen wisselen elkaar zoals altijd in rap tempo af, dus dient het volgende verzoek zich aan.
"Laat je billen maar even aan me zien, want dat moet ook," merk je terecht op. Elke gelegenheid die zich voordoet om mijn billen aan je te laten zien grijp ik met beide handen aan, en dus buig ik zo ver mogelijk voorover, steunend op mijn kleine salontafeltje. Ik zoek naar de juiste houding zodat je een optimaal zicht hebt op mijn natte roze spleetje. Mijn pronte derrière nodigt uit tot onvervalste billenkoek, en dus voel ik een zachte tik op mijn billen. Omdat je mijn lichaamstaal perfect leest hoor ik je zeggen:
"Dat is te zacht hè?"
Je slaat de spijker op z'n kop, dus sla je nu wat harder op mijn verleidelijk uitgestoken kontje, geheel tot mijn genoegen.

Na de korte maar heerlijke spanking vinger ik opnieuw m'n kutje voor je, nu ik er toch zo goed voor sta. Het riante uitzicht dat je hebt motiveert mij om dan meteen ook even geil mijn kontje voor je te vingeren. Terwijl mijn middelvinger in en uit m'n strakke gaatje glijdt groeit bij mij natuurlijk het verlangen om door jóú gevingerd te worden.
"Wil je me niet vingeren?" vraag ik smachtend.
"Ja, maar dan is er geen houden meer aan..."
Ik snap waarom je het zegt, maar ik had natuurlijk niets liever gewild dan dat je had gevoeld hoe nat ik ben, dat ik je heerlijke vingers eindelijk weer tussen m'n lippen had gevoeld. Maar ik zal me erbij neer moeten leggen dat je je dit keer niet laat verleiden.

Na mijn opwindende exposé zit ik weer voor je voor meer orale extase. Dit keer kom je zo diep in mijn keel dat ik mijn lunch maar net binnen kan houden. Je vindt het niet erg, althans je laat het in ieder geval niet merken. Wel moet je even naar het toilet. Als je weer terugkomt pijp ik je naar een geile climax, waarbij je je zaad rijkelijk over mijn tieten spuit. "Fuck," klinkt het boven me, terwijl ik nog probeer om je zaad met m'n uitgestoken tong op te vangen. Maar mijn borsten zijn zoals altijd de main target. Ook goed, ook geil, ook heerlijk. Je ogen zijn dicht, je gezicht is verkrampt van genot. Als de extase is geluwd loop je naar de badkamer om een handdoek te pakken. Ik gebruik het korte intermezzo om mijn borsten lekker in te smeren met je glazige zaad, en het restant van m'n vingers af te likken.

Wetende dat het een flitsbezoek zou zijn kan niet verhinderen dat ik even later met grote moeite weer afscheid van je neem. Terwijl je je jas aantrekt vraag ik nog even hoe het met je werk gaat, en troggel ik nog een laatste omhelzing en 'echte' kus van je af. Maar daar ga je weer, door de deur, de trap af. Ook al ben ik poedelnaakt, (ik ben de sjaak als één van m'n buren nu besluit de deur te openen) ik moet en zal je nog even uitzwaaien.
"Doei!" roep ik je na, terwijl je glimlachend omhoog kijkt en me lachend waarschuwt voor de buren. Maar de buren kunnen me gestolen worden. Want niets of niemand ontneemt mij dit laatste moment met jou.

Terwijl je afdaalt in het trappenhuis schiet ik snel in m'n kamerjasje om je nog even uit te kunnen zwaaien vanuit m'n slaapkamerraam. Als ik je in m'n vizier krijg zwaai ik naar je. Mijn laatste "Doei!" beantwoord je met een glimlach, terwijl je telefoon je daarna zoals altijd in beslag heeft genomen. Ik zie je steeds verder de straat uitlopen, tot je het fietspad bent overgestoken en je in je auto bent gestapt. Enkele ogenblikken later rijd je weg. Minutenlang blijf ik staren naar het punt waar ik je het laatst zag, waar je verdween. Alsof ik mezelf ervan moet overtuigen dat je echt bent weggereden.

Dan dringt een zweem van je parfum mijn neus binnen, dat is blijven kleven aan mijn vingertoppen. Het is een klein aandenken. En een kleine troost.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.4193548387097 sterren
31 stemmen

Hoofdstuk negentien: Voor een kusje

 

Zaterdagochtend. Het wordt een zaterdag zoals alle zaterdagen, daar hoef ik niet aan te twijfelen. Dat wil zeggen, ik heb geen enkele reden om daaraan te twijfelen. Alles wijst er namelijk op dat ik de gebruikelijke zaterdagse dingen zal gaan doen, zoals ik ze altijd doe. In mijn geval betekent dat een combinatie van enkele huishoudelijke verplichtingen, met ‘s middags een kop koffie ergens buiten de deur. Het wordt dus een rustige zaterdag, dat weet ik gewoon zeker. Dat is toch altijd zo?

 

Natuurlijk werd ik wel wakker met je appje, en raakten we aan de klets over je plannen van deze zaterdag. Maar het was kinderweekend, dus elkaar zien was uitgesloten. Het kwam dan ook geen seconde in me op dat ik je überhaupt zou kunnen zien, tot je in de chat laat vallen dat je even voor een korte boodschap in de buurt moet zijn. Ik schiet van een relaxte zaterdagochtend-stand meteen in een opperste staat van alertheid.
‘Overweeg je om langs te komen?’ vraag ik hoopvol, en een tikkeltje nerveus.
‘Voor een kusje,’ antwoord je terug. Potverdorie, je meent het echt. Ik zie mijn rustige zaterdag onmiddellijk in rook opgaan. Maar wat zou dat. Rustige zaterdagen genoeg!

 

De gedachte je op de valreep toch nog te zien doet mijn hart als een razende tekeer gaan, net als het feit dat ik nog lang niet klaar ben voor ontvangst. Gelukkig is er nog zo’n anderhalf uur om me presenteerbaar te maken, dus dat moet voldoende zijn. Natuurlijk komt zoals altijd ook m’n outfit ter sprake. Je ontvangen in pikante lingerie is gezien de korte duur van onze dates altijd een dingetje, maar zoals altijd ga ik overstag. Soms denk ik dat ik het op die korte dates beter niet kan doen, maar ik kan het gewoon niet helpen. Ik kan de verleiding je in sexy lingerie te ontvangen simpelweg niet weerstaan. Omdat ik jou niet kan weerstaan. En omdat ik mijn sexy niemendalletjes maar al te graag voor je aantrek… Dus vraag ik aan je wat het moet worden, en kies je tot mijn genoegen voor mijn nieuwe lak body met uitdagende ritssluiting en uitnodigend open kruis. Een uitstekende keuze.

 

Na de traditionele teaser selfies (waarbij ik tot mijn verbazing de ritssluiting van het sexy pakje juist wat meer dicht moet doen in plaats van schaamteloos open, zoals ik had bedacht) en de ‘ik ben er bijna’ appjes gaat niet veel later de bel, zoals de bel alleen maar gaat als jij aanbelt. Stijf van opwinding druk ik op de bel van de intercom en slaat mijn hart een slag over als ik je vrolijk “Hoi!” hoor zeggen. Door de kier van de deur hoor ik je voetstappen naderen op de trap en als je mijn verdieping hebt bereikt doe ik enthousiast open.

 

Na de vaste openingszin ‘Hoe is het?’ zitten we binnen mum van tijd aan elkaar vastgeklonken voor gepassioneerde, hete, geile, tedere en intense tongzoenen. Het is het vaste ritueel, ik vrees dat het ook nooit anders zal zijn. Ik vrees dat ik nooit anders zal willen, en ik vrees dat jij ook nooit anders van mij zal verwachten. Ik kan het niet helpen. Ik word wild van je heerlijke mond, van je zalige tong, van de knetterende chemie die tussen ons is. Bovendien heb ik je viereneenhalve maand niet gezien. Als dat geen goede reden is om je niet gelijk te bespringen weet ik het ook niet meer…

 

“Even een glaasje water pakken.”
Als je jezelf van een glas water hebt voorzien neem je plaats op mijn leren tweezitsbank. Je hebt misschien net één slok kunnen nemen als ik direct naast je zit om weer gretig met je te tongzoenen. Innig draaien onze tongen om elkaar heen, de puntjes van onze tongen zijn verwikkeld in een hartstochtelijke omhelzing. Buiten zinnen van passie glijden mijn handen over je lijf, onder je shirt, over je broek. Voorzichtig maar doortastend streel ik je harige borst, je tepels, je harde pik. Je heerlijke harde pik. Zonder toestemming, maar dat je me laat begaan ís je toestemming. Zoveel om aan te raken, zo weinig tijd. Als we een half uur hebben is het veel…

 

Dan komt m’n sexy pakje ter sprake.
“Heeft je pakje een open kruis?"
"Ja."
"Laat maar zien dan," en ik buk voorover zodat je het gat in m'n pakje kunt vinden en je vingers erin kunt steken. Je vingers glijden heerlijk over m’n vulva en terwijl ik me zoveel mogelijk probeer te concentreren op je zalige vingers in m’n gleufje zeg je dat je kunt merken dat ik net heb gedoucht. Wat dat precies betekent weet ik niet, zolang je er maar net zo van geniet als ik…

 

Ik zit daarna snel voor je op de grond waar zich het alom bekende tafereel zich zal afspelen: ik werp steelse blikken op je kruis, wachtend op toestemming, voordat ik me ongeduldig op je pik stort. Toestemming die je me non-verbaal overigens allang hebt gegeven, sterker nog, het is júíst de bedoeling dat ik dit heerlijke spelletje (mee)speel om vervolgens gretig toe te kunnen tasten. Maar niet voordat je me nog even op je vingers hebt laten zuigen. Dan steek ik m’n hand uit om ‘m eindelijk vast te kunnen pakken, en om er eindelijk weer op te kunnen zuigen. God wat is het toch lekker om op je pik te zuigen. Als ik tijdens het pijpen omhoog kijk heb je een brede glimlach op je gezicht. Dan doe ik vast iets goed. Als je dan tussen de bedrijven door óók nog tegen me zegt dat ik van jou ben kan mijn zaterdag al helemaal niet meer stuk. Mijn hele weekend kan niet meer stuk. En mijn week ook niet…

 

Het pijpen wordt even onderbroken als ik m’n vingers in m’n kutje moet steken. Voor de zekerheid stop ik ze eerst in m’n mond. Je vindt mijn initiatief prima. Na deze korte opdracht zit mijn mond weer om je pik, en krijg ik dit keer assistentie: je hebt m’n haar stevig vastgegrepen en terwijl ik op en neer glijd over je harde duw je mijn hoofd krachtig mee. Er klinkt een ‘plop’ geluid iedere keer als je mijn mond van je pik aftrekt. Het is geil, en het is grappig. En het is bovenal zalig. Ondertussen is mijn haar weer drijfnat van het zweet dus verontschuldig ik me, maar je vindt mijn doordrenkte haar nooit een probleem. Als ik tijdens het geile pijpen dan ook nog even je hand warm op de mijne voel is het verliefde gevoel compleet.

 

Volgende opdracht.
"Ga maar een glaasje water voor me pakken."
Terwijl ik opsta om je glas bij te vullen ben ik me ervan bewust dat het je in de perfecte gelegenheid stelt om naar mijn wulpse, wiegende billen in mijn sexy stringbody te kijken. Dat vind ik allesbehalve erg, en dus laat ik me uitgebreid en graag door je bekijken. Als ik terug ben met het glaasje water zit ik binnen no time weer op m'n knieën om je te pijpen. Maar twee glazen water hebben onmiskenbaar een uitwerking, dus een bezoek aan het toilet is onvermijdelijk. Terwijl je probeert te plassen fungeer ik als prikkelende afleiding. In een sexy pakje met de ritssluiting open tot aan m’n navel (nou ja, het scheelt niet veel) en m’n borsten (half) hangend uit het imitatie latex gaat plassen begrijpelijkerwijs wat lastig. Maar ik mag blijven, als eye candy voor bij het plassen.

 

Ondertussen kletsen we wat en komt onze plasseks niet geheel toevallig weer ter sprake. Dat ik me door je onder heb laten plassen een paar dates geleden is iets dat ons beiden, maanden later, nog steeds bezighoudt. Hoe makkelijk het nu ook zou kunnen en hoe geil de gedachte aan het opvangen, drinken en het door je laten besproeien van mijn borsten ook is, de beperkte tijd die je hebt maakt dat ik het uiteindelijk niet verstandig vind om het te doen. Je bent het met me eens. Het is beter van niet, maar spijtig is het wel. Zowel het moeten missen van dit ongelofelijk geile en intieme onderdeel, als de (veel te) korte duur van onze dates.

 

Dat neemt niet weg dat iets anders wel kan, en dus zit ik tussen je benen om je opnieuw in mijn bereidwillige mondje te nemen. De stenen vloer is onaangenaam hard knielend op mijn blote knieën, maar je pijpen terwijl je op het toilet zit heeft ondanks de drempel die ik over moet toch ook iets heel kinky. Ik zie in ieder geval duidelijk dat je geniet terwijl ik je pik gulzig en gretig lik en zuig en besabbel, hangend boven mijn wc bril, toch niet de meest aangename positie. Maar zoals altijd zet ik mijn bezwaren voor je aan de kant, het gaat immers om jouw genot. En jouw genot is mijn genot.

 

Na het badkamer moment staan we weer in de woonkamer waar ik je weer omhels en waar we opnieuw ontsteken in gepassioneerd en hartstochtelijk zoenen, je kwam tenslotte langs voor een kusje. Af en toe kijken we elkaar aan. Je zegt iets tegen me, en hoewel ik naar je luister staar ik tegelijkertijd naar je zinnelijke mond. Ik staar naar je heerlijke lippen, naar je heerlijke baard. Ik staar naar de mond die ik zo vaak kus op m'n telefoon, maar die ik nu echt voor me zie, en die ik nu écht kan kussen. Het is alsof ik elk detail wil opslaan in mijn geheugen om maar niet te vergeten hoe zalig je lippen zijn. Dat ik nooit zal vergeten hoe zalig je lippen zijn.

 

Met het intense tongen is gelijk een bruggetje geslagen naar meer oraal genot, dat meteen ook het sluitstuk van deze onverwachte en snelle zaterdagmorgendate zal zijn. Op mijn hurken pijp ik je naar je climax, met mijn borsten inmiddels hangend uit mijn wetlook pakje (op jouw verzoek), opgetild en aangeboden alsof ze op een dienblad liggen. Mijn tong moet ook naar buiten en zo spuit je je warme zaad, op mijn wulpse blote tieten en op mijn geil uitgestoken tong, met je hoofd als vanouds in je nek, ogen gesloten, hoofd in de wolken. Daar waar ik je even niet bereiken kan, volledig in extase. Terwijl je naar de badkamer loopt om een handdoek te pakken smeer ik mijn borsten zoals altijd in met het warme vocht dat ligt te glinsteren op mijn gebergte, en waar ik zoals altijd ook even van moet proeven. Proeven van het genot dat ik je zo-even met liefde heb bezorgd.

 

Als we onszelf wat hebben gefatsoeneerd komt het appje waar je blijft. Het zou kort zijn, er moet weer afscheid genomen worden, ik weet het. Maar niet zonder laatste kusje. Die plant je sensueel in mijn nek, terwijl ik sexy met mijn kont tegen je aan gevlijd sta. Lang duurt deze intieme verstrengeling helaas niet, je moet immers echt naar huis. Terwijl je door de deur verdwijnt en de trap afdaalt wens ik je een fijne vakantie, en weet ik nog net je toezegging te krijgen dat je tijdens je vakantie met me in contact zult blijven.

 

Terwijl je steeds verder in het trappenhuis verdwijnt schiet ik in mijn kamerjasje en open het raam om je zoals altijd uit te kunnen zwaaien, en om je na te kunnen kijken tot je niet meer te zien bent. Dat moment is al gauw, de bomen in het park met het volle bladerdak versperren het zicht als je aan het einde van de straat oversteekt naar de parkeerplaats van je auto. Ik blijf zoals altijd staren naar het punt waarop je in je auto bent gestapt. Pas na een paar minuten sluit ik het raam, als ik zeker weet dat je echt bent weggereden.

 

Als ik even later mijn speelpakje weer uittrek voor de spiegel sta ik stil bij het afgelopen half uur, dat in een flits aan me voorbij is getrokken. Ik realiseer me dat het weer kort was, en intens, en gepassioneerd, en hemels. Dat het weer turbulent en onstuimig, intiem, fijn en heerlijk was. Dat het weer veel te weinig was, veel te weinig van alles. En toch deed het ertoe, wat er wel was. Dat je voor een kusje kwam. En voor zoveel meer dan dat.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.95 sterren
20 stemmen

Hoofdstuk twintig: Voldongen

 

Ik kan natuurlijk zeggen dat het niet anders is gegaan zoals het altijd gaat, om het te relativeren. Om het te verzachten, om de pijn wat dragelijker te maken. Maar de waarheid is dat het natuurlijk ontzettend pijnlijk was dat ons wederom niet meer dan een vluchtig halfuurtje was gegund. En misschien was het wel extra pijnlijk omdat je dit keer écht meer tijd leek te hebben (gemaakt) om me te zien.

 

Maar het liep anders, het werd weer een kortstondig, koortsachtig halfuur. Een half uur na je maanden niet te hebben gezien. Het leven kan zo wreed zijn. En tóch wil ik het weer beschrijven. Wil ik ook dit halfuurtje weer vastleggen. Omdat ik me ieder moment met jou wil kunnen herinneren, omdat ik elke minuut met jou koester, ook al zijn het slechts minuten. Want als ik het opschrijf dan herinner ik me onze passie weer. Dan herinner ik me de tederheid, die er was. Dan herinner ik me hoe heerlijk je zoende, hoe heerlijk je voelde. Dan herinner ik me hoe lief je was. En dan is de pijn die ik achteraf voel misschien een klein beetje beter te (ver)dragen.

 

Die ochtend appte je al vroeg dat je aan het begin van de avond een afspraak in de stad had, en of ik misschien al plannen had. Als je afspraak niet te lang zou duren kon je namelijk op de koffie komen. Áls ik al plannen had gehad had ik ze resoluut verzet, want onze laatste ontmoeting dateerde alweer van de zomer, dus dat ik die avond beschikbaar zou zijn stond vast.

 

Gedurende de dag houd je me op de hoogte van je schema en laat ik je weten dat ik ondertussen druk bezig ben om het hier picobello in orde te maken. Terwijl ik bezweet een afwas weg sta te boenen vraag je of ik even een foto voor je wil maken. Gelukkig kan ik het fotomoment tot later uitstellen, als de afwas lang en breed is gedaan en ik de stress van het koortsachtig opruimen van me af heb kunnen laten glijden.

 

Je hebt altijd medezeggenschap over mijn outfit en het liefst heb ik zelfs dat jij voor me kiest, dan weet ik namelijk zeker dat ik eruit zie zoals je me hebben wil. Dat, en ik kan gewoon niet zo goed kiezen. Met een kast die inmiddels uitpuilt van de lingerie en spannende speelpakjes is het natuurlijk ook lastig kiezen.
‘Waar kan ik uit kiezen?’ app je ’s ochtends al. Van de drie pakjes die ik voorstel kies je voor een nieuw zwart wetlook speelpakje met opengewerkte top en open kruis. We zijn allebei groot fan van (imitatie)latex, dus ik kan niet anders dan het stellig eens zijn met je keuze. Ik draag er op jouw verzoek ook zwarte wetlook kousen bij, en met mijn zwarte lak hakken eronder is het kinky ensemble compleet. Zo kan ik wel op de foto en traditiegetrouw leg ik mezelf dan ook nog even voor je vast op de gevoelige plaat, vlak voordat je er zult zijn.

 

‘Hoe laat ben je er ongeveer?’ app ik je, inmiddels op van de (prettige) spanning.
‘Ik ben er nu,’ app je terug, en inderdaad, het indringende geluid van mijn bel vult meteen de ruimte. Ik spoed me zoals altijd op mijn ongemakkelijke hoge hakken naar de intercom en als ik je heerlijke, vriendelijke stem “Hoi!” heb horen zeggen druk ik de deur open. Dit keer houd ik me goed verscholen achter de op een kier staande deur. Ik ben allesbehalve preuts aangelegd, maar in dit pakje hoeven mijn buren me toch echt niet te zien. Ik spiek ondertussen door het kijkgat in de deur of je al boven bent, terwijl ik je voetstappen dichterbij hoor komen op de trap. Voorzichtig schuif ik de deur open om je binnen te laten en als je de deur achter je hebt dichtgedaan begint het gepassioneerde weerzien.

 

Terwijl ik overmand door blijdschap toekijk hoe je binnenkomt en je tas in de gang neerzet verwelkom ik je met een grapje, doelend op mijn tot de verbeelding sprekende wetlook outfit:
“Ik ben in vol ornaat.”
Dat is natuurlijk ook de bedoeling, maar je glimlacht er evengoed om. Nog voordat je jas uit is zoenen we hartstochtelijk en haal ik zoals altijd begerig mijn handen door je haar, raak je aan waar ik kan. Het is heerlijk om je eindelijk weer te voelen, om je eindelijk weer te zoenen, om je eindelijk weer te zien. De passie die tussen ons ontvlamt op het moment dat we oog in oog met elkaar staan (helemaal als ik je halfnaakt op hoge hakken ontvang) maakt dat ik al gauw tegen je aangedrukt sta, mijn ronde, volle kont tegen je kruis aan, mijn handen in je nek, zacht kreunend en zuchtend. Je handen gaan naar mijn grote tieten om er vervolgens hard in te knijpen.

 

Als je je jas hebt uitgedaan vraag je aan me of ik me opnieuw om wil draaien, handen steunend tegen de muur, diep voorovergebogen, kont naar achteren, mijn vochtige roze lippen daarmee binnen bereik. Je duwt je vingers door het open kruis van mijn pakje en vingert me hard en snel. Ik kreun. Dankzij je ruw stotende vingers hoor ik het nat van m’n kutje duidelijk klotsen. Je handen glijden even over m’n fluweelzachte billen, je lijkt aangenaam verrast te zijn dat mijn zitvlees zo zacht aanvoelt. Ik laat maar achterwege dat daar heel wat huidolie en crèmes voor nodig zijn. Zacht lillend vlees, dat lekker trilt als je er een paar heerlijke, klinkende klappen op geeft. We gaan in de woonkamer zitten en voor een ogenblik ben ik in je armen, en zoenen we elkaar opnieuw.

 

Lang zitten we niet op de bank. Een ogenblik later zit ik voor je op de grond terwijl je je broek losmaakt en ik je assisteer bij het omlaag trekken van je boxershort, waar jij me op jouw beurt overigens ook weer een handje bij helpt. Terwijl de katoenen stof omlaag getrokken wordt komt je stijve pik tevoorschijn, klaar voor een langverwachte hereniging met mijn hongerige mond. Dat ik net zo lang heb uitgekeken naar deze hereniging blijkt wel als ik je teder maar gretig in m’n mond neem, je billen omklemd, om je daarna vol overgave te pijpen, diep, gulzig, kokhalzend, met veel kwijl en je ballen aandachtig likkend. Als ik omhoog kijk kijk je glimlachend op me neer, je ogen glanzend van genot.
“Je kunt het zo goed,” complimenteer je me zoals altijd. Ik pijp je vol passie verder, je compliment mist z’n uitwerking duidelijk niet.

 

Mijn spieren raken wat verkrampt door de gehurkte houding waardoor we tijdelijk even moeten stoppen. Behulpzaam help je me overeind, je voelt perfect aan dat een dame op hoge hakken soms een handje moet worden geholpen.
"Wil je 'm in je voelen?" vraag je aan me als ik weer rechtop sta. Je vraag ontketent onmiddellijk een golf van opwinding en geilheid, het antwoord laat zich natuurlijk raden. In de slaapkamer positioneer je me op bed, op handen en knieën en met m’n kont naar achteren gestoken. Het is even manoeuvreren tot ik goed zit en je er bij kan, maar als ik eenmaal in de juiste positie zit trek je gedecideerd m’n string opzij en duw je je pik daarna eindelijk weer in m’n natte en smachtende kutje. Het is werkelijk ongelofelijk om je pik na zo’n lange tijd weer te voelen, om je eindelijk weer in me te voelen stoten. Ik heb het al zo vaak over onze seks gezegd, en ik zeg het opnieuw: er bestaat geen grotere euforie.

 

Helaas duurt de euforie maar kort, want zoals altijd is het een gevarieerd programma en zit ik weer voor je op de grond om je te pijpen. Terwijl ik me opnieuw vol enthousiasme op je pik stort stop je me even om me te zoenen. Het onverwachte en liefdevolle moment ontroert me. Vol passie zuig ik je verder, maar ook nu volgt er snel iets anders: je wil dat ik weer opsta om mezelf goed aan je te laten zien. Dat doe ik in m’n nieuwe pikante wetlookpakje natuurlijk maar al te graag. Als ik wat uitdagende en verleidelijke poses voor je heb aangenomen wil je dat ik me omdraai. Ik begrijp natuurlijk wat er van me verwacht wordt en terwijl ik tegen het dressoir aanleun duw ik m’n kont zo ver mogelijk naar achteren.
"Buk maar even goed voorover zodat ik je kutje kan zien," moedig je me aan. Het uitzicht moet inspirerend zijn, want ik voel je vingers al gauw weer tussen m’n lippen. Je vingert me opnieuw krachtig.

 

Dat ons wederom niet veel tijd voor een samenzijn is gegund blijkt als we snel daarna weer in de woonkamer belanden, en je op je telefoon een gemiste oproep van het thuisfront ziet. Je bent op dat moment misschien twintig minuten binnen.
“Mag ik even bellen?” vraag je alsnog. Wat kan ik daarop anders dan "ja" antwoorden? terwijl ik eigenlijk dan al weet dat het geen goed nieuws kan zijn. Hoewel ik slechts één kant van het korte gesprek kan horen komt het niet als een verrassing als je nadat je hebt opgehangen tegen me zegt dat je wegens onvoorziene omstandigheden weer naar huis moet, en dat ons weerzien na bijna zes maanden weer niet langer zal duren dan hooguit een half uur.
“Dat méén je niet,” roep ik uit in een soort automatische reflex, deels omdat ik het ergens niet kan geloven, deels omdat ik natuurlijk weet dat het maar al te waar is.
“We hebben wel pech hè?” reageer je laconiek. Gezien de enorme teleurstelling is dat nog een under-understatement, desalniettemin is het een harde waarheid als een koe.

 

Vanwege de al eerder hoog opgelopen emoties zit mijn mascara inmiddels over m’n hele gezicht. Ik wil nog mijn Amy Winehouse grapje van stal halen in een poging met wat humor de situatie nog een beetje te relativeren, maar voordat ik de kans krijg heb je me al naar de badkamer geloodst om de zwarte vegen uit m’n gezicht te vegen. Terwijl je met het aangereikte wattenschijfje m’n gezicht schoonveegt besef ik me weer dat het dit soort momenten zijn waarop het duidelijk is waarom ik van je houd. En dan is het ook zo hardop gezegd:
“Ik ben al zo lang verslingerd aan je,” weet ik uit te brengen zonder m’n mascara opnieuw te laten lopen.
“Ik ook aan jou,” zeg je lachend. Gelukkig kun jij nog wel lachen. En gelukkig is het wederzijds.

 

In de gang omhels en zoen ik je nog snel even voordat je weer weg bent, en zak ik nog één keer door m’n knieën. Het voelt gezien het plotselinge en abrupte einde natuurlijk niet af, dus kus ik je buik nog snel even en laat m’n vingers over je heerlijke borsthaar en tepels glijden, nu het nog kan. In een laatste poging je te willen bevredigen vindt mijn mond je penis, die inmiddels weer tevoorschijn is gehaald. Teder en passievol kus ik je eikel, maar net voordat ik ‘m weer tot me wil nemen houd je me zachtjes tegen. Het is beter van niet, vind je. Het kost me de grootste moeite, maar ik ben het gezien de situatie met je eens.

 

Je jas is weer aan, je bent bijna bij de deur. Nog een paar laatste kussen.
“Duurt het niet wéér maanden voordat we elkaar weer zien?” klinkt mijn laatste wanhoopskreet. Je lacht, misschien klinkt het ook wel melodramatisch. Alhoewel ik op dat moment alle reden heb om melodramatisch te zijn.
“Natuurlijk niet,” klinkt het lachend. Wat had je anders kunnen zeggen op dat moment? De realiteit ligt vaak anders, maar daar gaat natuurlijk niet veel troost van uit.

 

Ik zie je de trap afdalen, ik roep nog van alles naar je, lieve, liefhebbende woorden, die je wellicht door de haast niet hoort. Als ik je niet meer kan zien open ik zoals altijd mijn slaapkamerraam om een laatste beeld van je te vangen, terwijl je naar je auto loopt. Het is inmiddels gaan sneeuwen, de witte laag heeft de straat onherkenbaar getransformeerd. Alsof het wil verhullen dat je even later de hoek omrijdt en uit het zicht verdwijnt. Ik staar nog even naar het winters tafereel, maar de koude avondlucht dwingt me uiteindelijk het raam weer te sluiten, en je te laten gaan.

 

 

 

Dit verhaal 5 sterren geven? ❤️ Klik dan hier!

Rating: 4.7333333333333 sterren
30 stemmen