Fantasie Erotique

 

Scènes van een gepassioneerde, intense en stijlvolle D/s verhouding tegen het decor van een metropolitische skyline.

 

Hoofdstukken/verhalen:

 

1. Fantasie Erotique

2. Zwart-wit

3. Het meisje met de halsband

4. De rode schoentjes

5. Le chambre noir

6. Een stevig ontbijt 

7. Fruits de Mer

8. Klatergoud

9. Kir Royale

10. De hand van de meester

 

 

Prikkelend Proza

Een melange van opwindende fantasieverhalen

 

Verhalen:

 

1. Kamer voor Twee

2. Feest van verlangen

3. Adieu tristesse

4. Gentlemen prefer brunettes

Fantasie Erotique

Hoofdstuk een: Fantasie Erotique

 

Ze wachtte op hem in de lobby van het hotel, waar ze hadden afgesproken. Ze was weliswaar te vroeg, maar maakte zich toch zorgen of hij wel zou komen. Doe niet zo gek, riep ze zichzelf tot de orde, tot nu toe had hij altijd woord gehouden.

 

Ze had plaats genomen op een rode bank, recht tegenover de receptie. Ze liet haar vingers glijden over de stof en sloot haar ogen. Ze was zenuwachtig. Haar hart bonsde in haar keel, haar handen klam van het zweet. Ze probeerde te ontspannen door zich te concentreren op haar ademhaling. Ze inhaleerde de lucht van haar zware, zoete parfum, in de hoop dat het haar wat zou verdoven. Toen ze haar ogen weer opende zag ze hem uit de lift komen stappen. Met vastberaden tred liep hij op haar af, charmante grijns op zijn gezicht. "Je bent vroeg, keurig," zei hij met een lach. Op zijn verzoek had ze een sexy zwart jurkje aangetrokken, met zwarte hoge hakken en een simpele glinsterende armband om haar pols, als enige accessoire om het geheel af te maken. Zwart is de kleur van de nacht en accentueerde haar vrouwelijkheid en sensualiteit optimaal. Ze zag aan de uitdrukking op zijn gezicht dat hij tevreden was. "Kom, de wijn staat koud," en hij gebaarde haar mee te gaan. Dit is wat ze wilde, dit was waar ze naar had verlangd.

 

Ze waren alleen in de lift. Hij trok haar tegen zich aan, en legde zijn hand op haar billen. Hij liet zijn vingers door de zachte stof over haar billen heen glijden. "Hmm, het verrast me elke weer opnieuw hoe heerlijk stevig en rond je billen zijn. Een droom..." Hij kuste haar nek, terwijl hij met zijn andere hand haar rug streelde en plagerig met het bandje van haar bh speelde. Ze duwde haar stevige, grote borsten tegen hem aan en genoot van de opwinding die hij bij haar teweegbracht. Dit leek wederzijds te zijn. Ze wist dat dit slechts een voorproefje was van wat er zou volgen, als ze eenmaal in het penthouse zouden zijn... 

 

De lift had de bovenste verdieping bereikt. Hij nam hij haar mee naar de loft, die hij speciaal voor de gelegenheid had geboekt. Het was een ruim en modern ingericht penthouse, met grote ramen die fantastisch uitzicht boden over de stad. Ze was onder de indruk van de entourage. Hij zag dat ze onder de indruk was, en het amuseerde hem. Hij bood haar een koel glas champagne aan. "Hier, dan ontspan je een beetje." De verkoelende en bruisende champagne werkte als een antidote voor de nog altijd aanwezige nervositeit. Maar ze wist dat het nerveuze gevoel langzaam weg zou ebben. "Je ziet er fantastisch uit," opperde hij. "Zó sexy. Ik ben benieuwd wat je zo voor me aan gaat trekken." Hij zinspeelde op de sexy lingerie die ze deels al aanhad, en deels nog zou toevoegen aan het ensemble. Zwarte lingerie was zowel zijn- als haar favoriet. Ze had er rekening mee gehouden... "Ehm, kan ik me ergens omkleden?" Hij wees op de riante badkamer aan de linkerzijde van het appartement. Ze sloot de deur van de badkamachter zich. Ze bekeek zichzelf in de spiegel. Haar rood gestifte lippen, de glans in haar ogen. Ze verlangde zo naar hem, naar dit moment. Hoe vaak ze dit in gedachten al had beleefd. En nu was het werkelijkheid.

 

Ze droeg een doorschijnend zwart kanten slipje, en zwarte bh met kanten afwerking. Haar gewelfde borsten mooi samengetrokken tot een uitnodigend decolleté. Ze trok haar zwarte kousen en jarretels aan, haar hoge hakken maakten het geheel af. Nog een laatste blik in de spiegel. Vuurrode lippen, golvende haren, ogen vol passie. Ze betrad de woonkamer. Ze liep op hem af, zich volledig bewust van het effect van haar wiegende heupen, in combinatie met haar pikante zwarte lingerie. Hij keek naar haar, gezeten op de riante zwart lederen bank. Ze meende de goedkeuring in zijn ogen te kunnen zien. Hij bevestigde haar vermoeden. "Je bent prachtig. Draai je eens om, laat me je helemaal bekijken." Ze deed wat hij vroeg. Ze voelde dat hij ervan genoot haar van top tot teen te bekijken. Ze bemerkte bij zichzelf dat het haar eveneens opwond, ondanks het feit dat ze uitgebreid gekeurd en bekeken werd.

 

"Draai je weer om. Raak jezelf aan, en dans voor me. Verleid me." Ze wist wat er van haar verlangd werd. Gewillig gaf ze zich over aan de erotische opdracht. Ze kromde haar rug, spreidde haar benen, en liet haar handen over haar borsten glijden. Ze keek hem uitdagend en vol verlangen aan. Ze maakte draaiende bewegingen met haar heupen, en speelde met de bandjes van haar bh. Ze liet haar handen over haar lichaam glijden, betastte haar kutje, haar kontje. Ze zag dat zijn opwinding steeds groter werd, net als de hare. Ze stak een vinger in haar mond, en begon deze uitdagend voor hem af te likken. Hij genoot van het privé optreden. Met sensuele bewegingen maakte ze haar bh los, speelde nog even met haar bh, waarna de bh verdween en op de grond viel. Ze hield nog even plagend haar handen voor haar borsten, masseerde en kneedde haar tepels, waarna ze hem haar borsten volledig toonde.

 

"Kom bij me." Hij beval haar dichterbij te komen. "Kniel voor me." Ze aarzelde geen moment. Hij maakte zijn broekriem los, en haalde zijn harde pik tevoorschijn. "Pijp en zuig me stijf schat, zoals alleen jij dat kan." Gretig nam ze zijn harde pik in haar mondje. Ze deed niets liever. Ze zoog, likte en pijpte hem met alle passie die ze in zich had. Ze stopte even om naar zijn verrukkelijke eikel te kijken, die glinsterend nat was van haar speeksel. Een spuugdraad die van haar mond naar zijn pik liep liet langzaam los. Haastig nam ze zijn pik weer in haar mondje, alsof ze geen moment wilde verliezen van het zalige gevoel zijn pik in haar keeltje te voelen glijden. Ze was zijn goddelijke pijpslet, zijn ultieme natte droom. Ze verlangde er intens naar hem straks in zich te voelen, op alle mogelijke plaatsen. Haar slipje was zeiknat. 

 

Hij kreunde, gromde en vloekte. "Jezus, je bent zo lekker." Hij greep haar bij haar haar, en dwong haar naar hem te kijken. "Je maakt me zo geil." Hij duwde haar hoofd weer naar beneden, zodat ze nog even door kon gaan hem te pijpen, haar warme natte mondje vastgezogen om zijn pik. Hij genoot intens, maar vond dat het tijd werd om zich te verplaatsen naar de slaapkamer. In de slaapkamer stond een kingsize bed, met satijnen lakens. Hij beval haar haar slipje en kousen uit te doen. Haar hakken moest ze aanhouden. Hij beval haar op het bed te gaan liggen. Hij haalde zwart bondage touw en leren pols- en enkelboeien tevoorschijn, en bond haar handen en voeten vast. Ze lag op vier punten vast, armen en benen gespreid uit elkaar. Ze kreeg een zwarte satijnen blinddoek om. Het was de eerste keer voor haar, maar in gedachten had ze dit al zo vaak beleefd. Gek genoeg voelde het vertrouwd, ondanks de spanning die ze voelde.

 

"Je bent weerloos nu, je bent volledig in mijn handen," zei hij. "Maar ik wil dat je je ontspant, dat je je veilig voelt. Ik wil je laten genieten, zoals ik weet dat je mij zult laten genieten. God wat lig je er geil bij, wat ben je mooi. Je borsten zijn hemels. En wat ziet je kutje er uitnodigend uit..." Haar adem stokte in haar keel. Zou hij haar straks...? Omdat haar zicht haar ontnomen was kon ze slechts afwachten. Ze voelde zijn gezicht dichtbij, zijn warme adem wasemen op haar huid. Hij liet zijn tong langs haar nek glijden en kuste haar in haar nek. Zijn tong vervolgde zijn weg naar beneden, haar tepels werden plagerig gekust en gelikt. Hij beet zachtjes in haar harde tepels. Ze kreunde.

 

Hij liet zijn tong verder naar beneden glijden, over haar buik, tot hij de binnenkant van haar dijbenen had bereikt. Hij likte haar tergend plagend. Toen zijn tong haar clitje vond kreunde en kermde ze van genot. Hij liet zijn tong herhaaldelijk heen en weer glijden over haar kutje, om daarna haar clitje opnieuw stevig te masseren met zijn tong. Ze trok aan de touwen, kromde haar rug en kreunde. Hij keek geamuseerd naar haar. "Vind je het lekker liefje?" Hij likte haar kutje nog even, om vervolgens zijn tong naar haar kontgaatje te brengen. Dankzij de speling die er in de touwen zat kon ze haar benen wijd doen. Zo kon hij makkelijk haar kontje likken. Hij stopte er een vinger in, daarna twee, en vingerde haar even. "Hmm, het is strak, maar ik wil toch dat je het probeert." Hij smeerde wat glijmiddel op- en rond haar kontgaatje, ze voelde dat hij een siliconen buttplug bij haar inbracht. "Dit is een cadeautje van mij schat, je zult 'm mooi vinden..." Ze deed haar best de plug te verdragen, maar eenmaal gewend voelde het heerlijk.

 

Ze lag nog steeds op haar rug met haar benen wijd en opgetrokken, de paarse buttplug opvallend uit haar kontje stekend. Ze hoorde hem iets pakken. Het zoemende geluid verraadde dat het een vibrator was. Hij duwde de vibrator tegen haar kutje aan, ze kreunde wild van al het genot dat haar werd aangedaan. Haar kutje was soppend nat. Hij keek tevreden naar haar. "Omdat je zo'n geil sletje bent, omdat je mijn sletje bent." Hij bracht zijn lul weer bij haar mond, en terwijl hij de vibrator in haar kutje duwde stootte hij zijn lul ruw bij haar naar binnen. "Laat me eens voelen hoe graag je me pijpt schat." Al haar gaatjes waren gevuld. Gretig zoog ze op zijn pik, ze moest zich inhouden niet nu al klaar te komen. "Het wordt tijd om je om te draaien." Hij maakte haar los. Ze moest op haar knieën gaan zitten, haar kontje stak uitnodigend in de lucht.

 

Hij bond haar polsen bij elkaar en haalde de plug uit haar kontgaatje. Ze kreunde. "Ben je er klaar voor schat?" Ze kreunde opnieuw. "Ohhh... neuk me... neuk me alsjeblieft..." Hij stopte twee vingers in haar kutje. "Goed zo sletje van me, je bent lekker nat, je bent klaar voor mijn harde lul..." Hij liet zijn harde pik eindelijk in haar kutje glijden, en neukte haar lang, met harde stoten. Ze gloeide van genot, hier had ze de hele avond naar verlangd. Ze genoot van zijn herhaaldelijke stoten in haar, van zijn ballen die steeds weer opnieuw tegen haar kontje ketsten. Ultiem genot, hij neukte haar zó ontzettend lekker. Ze werd afwisselend in haar kutje en kontje genomen, het geil droop vanuit haar kutje langs haar benen. Ze voelde dat ze ging komen. Nadat hij z'n pik weer uit haar kontje had gehaald kwam ze na een paar harde, snelle stoten in haar kutje explosief klaar, samen met hem.

 

Hijgend lag ze daarna in zijn armen, haar gloeiende lichaam tegen hem aan, haar wangen rood van inspanning. "Je bent zo lekker, je was zo fantastisch. Je hebt het goed gedaan." Hij had een tevreden glimlach op zijn gezicht. Ze zou bijna vergeten dat het voor haar de eerste keer was dat ze zo werd bemind, vastgebonden en geblinddoekt. Maar met hem voelde het vertrouwd, als vanzelfsprekend. Hij gaf haar een lange en innige tongzoen. Het was inmiddels middernacht, vanuit het penthouse hadden ze een prachtig uitzicht op de skyline van de stad, met de glinsterende lichtjes in de verte. Ze hieven nogmaals het glas. Een toast op een avond die ze niet snel meer zou vergeten.

 

 

Hoofdstuk twee: Zwart-wit

 

Ze zouden elkaar dit keer ontmoeten in zijn appartement, de belofte van zinderende passie in het vooruitzicht. Een opgewonden tinteling ging door haar buik. Hij had haar van te voren gevraagd hem te verrassen: "Ik wil dat je het open laat of je wel of geen slipje draagt onder je rokje of jurkje. Verras me maar." Het idee alleen al wond haar enorm op. Ze droeg geen slipje.

 

Ze belde bij hem aan, de gezonde spanning in haar buik had zich verder meester van haar gemaakt. De deur ging open. Met een grijns liet hij haar binnen. "Je bent vroeg. Alsof je er zo snel mogelijk vanaf wilt zijn", zei hij plagerig. Niets was minder waar. Het verlangen naar het weerzien was intens geweest... Ze had voor een wit topje en zwart rokje gekozen. De gladde stof van het rokje viel vrij om haar benen, haar mooie zwart-witte pumps maakten het geheel stijlvol af. "Je hebt jezelf weer overtroffen. Het is elke keer weer een genot om naar je te kijken." Hij schonk koele witte wijn in twee mooie kristallen glazen. Zijn appartement was modern en strak ingericht, een beetje zoals hijzelf was, grapte ze in zichzelf. Zijn warme kant kwam terug in de keuze van de schilderijen en foto's die aan de muur hingen. Hij kwam naast haar zitten op de zwart leren driezitsbank. Ze kon nog nipt een slokje van haar wijn nemen, of hij vroeg haar op te staan.

 

"Kom eens voor me staan." Ze torende op haar pumps hoog boven hem uit. Zijn handen gleden over haar benen, over de zachte gladde stof van haar rokje. Behendig schoof hij de stof opzij, zijn vingers vonden haar kutje. Hij streelde haar natte gladde kutje aandachtig. "Geen slipje dus. En lekker nat. Een heerlijk geile verrassing voor je dominant." Het was zo heerlijk om hem te pleasen. Ze was inderdaad drijfnat. Hij maakte het knoopje van haar rok los, ze stond half ontkleed voor hem, in haar witte strakke topje, zwarte kousen en haar stylish zwart-witte pumps. Hij greep haar benen vast, duwde haar dichterbij en bracht zijn tong naar haar kutje. Ze slaakte een kreet, en gooide haar hoofd naar achteren. Instinctief deed ze haar benen wijder. Zijn tong likte gretig het geil van haar kutje, haar dieprode schaamlippen penetrerend met zijn tong. "Verrassingen worden beloond," gromde hij. Zelfs als het alleen hierbij zou blijven had ze al een heerlijk geil moment met hem beleefd.

 

Zijn warme tong speelde nog even met haar clitje, toen hij haar vroeg zich naar de grote zwarte eettafel in de hoek van de kamer te begeven. "Er ligt iets voor je. Maak maar open." Ze liep naar de tafel. Hij keek haar met een blik van goedkeuring na, haar naakte wulpse billen dansend door zijn woonkamer. Het was een klein pakketje, ingepakt in zacht papier. Het was een mooie zwarte bh die haar borsten naakt liet, een soort harnas. "Trek maar aan." Het geheel stond haar prachtig, haar grote romige naakte borsten perfect geaccentueerd door de zwarte omlijsting van de bh. Ze was er zich volledig bewust van hoe geil en mooi ze eruit zag. "Heerlijk. Kom." Hij ging haar voor naar zijn slaapkamer.

 

Ze zag dat het bed in zijn riante slaapkamer was opgemaakt met zwarte latex lakens, het zou mooi afsteken tegen haar roomblanke huid. Er lag eveneens een verzameling speeltjes klaar. Hij duwde haar op bed, spreidde haar benen wijd en forceerde zijn tong opnieuw haar kutje binnen. Ze kreunde. Hij likte haar zó ontzettend lekker. "Maakt het je geil schatje?" fluisterde hij in haar oor. Voordat ze echter antwoord kon geven, zette hij zijn dieppaarse eikel tegen haar lippen, en stootte zonder aarzeling zijn lul haar mondje binnen. Gretig en gulzig begon ze hem te pijpen. Ze deed wat ze het liefste deed: Hem likken en zuigen tot hij verzadigd zou zijn. Met haar vrije hand had ze een vibrator tot haar beschikking, die ze moeiteloos in haar drijfnatte kutje liet glijden. Was er een groter genot denkbaar?

 

Dit duurde even voort, tot hij zijn natte harde lul uit haar mondje haalde, en haar beval zich om te draaien en op haar knieën te gaan zitten, met haar kontje naar achteren. Opnieuw haalde hij het zwarte touw tevoorschijn, waarmee haar polsen werden vastgebonden aan de spijlen van het bed. Ze zat er ideaal voor om een goede spanking te ontvangen. Omdat haar rug naar hem toe was gekeerd kon ze niet zien welke attributen hij zou gaan gebruiken. Ze voelde zich gespannen. Hij merkte het meteen, en besloot haar op haar gemak te stellen. Hij streelde zachtjes haar nek, en liet zijn handen teder over haar rug glijden. Zijn vingers vonden haar natte kutje opnieuw. Hij stopte zijn vingers in haar soppende kutje, en vingerde haar hard. Ze liet de spanning varen en gaf zich over aan haar geilheid. Ze kreunde. Met zijn duim masseerde hij haar kontgaatje, hij voelde of het ruim genoeg was voor zijn lul. Met het geil van haar kutje bevochtigde hij haar kontgaatje. Maar hij zou haar eerst hard en geil neuken in haar kutje, zo had hij besloten. 

 

Ze voelde zijn eikel naar binnen glijden, tot zijn hele pik haar kutje vulde. Ze werd steeds natter, terwijl hij haar hard neukte. Haar billen trilden ritmisch op de maat van het harde stoten van zijn pik. Met zijn linkerhand greep hij haar haar, en trok er stevig aan. Ze kreunde van geilheid. Met zijn rechterhand gaf hij ferme petsen op haar kontje, steeds iets harder. Haar billen kleurden langzaam lichtroze. Dit was de warming-up... Hij vingerde haar kontje stevig, om vervolgens haar kontje goed te kunnen neuken. Hij masseerde nog even plagend haar kutje met zijn eikel voordat ze zijn lul langzaam in haar kontje voelde glijden. Ze was zo ontzettend geil, hij neukte haar intens lekker. Terwijl hij haar kontje neukte gaf hij opnieuw harde petsen op haar billen. Ze wist dat er iets bij ging komen, maar ze voelde dat ze het aankon. Hij had een zwart leren paddle klaargelegd voor haar eerste spanking. De paddle leek hem een goed instrument om mee te beginnen.

 

Ze voelde de paddle gelijkmatig neerkomen op haar billen. Hij bouwde het rustig op, pauzeerde af en toe om haar tijd te geven aan de pijnlijke sensatie te wennen. Haar billen gloeiden rood, ze wist dat hij genoot van de aanblik op haar roodgekleurde billen. Zelf genoot ze van zijn genot en van de warme sensatie van haar pijnlijke billen. Ze voelde zich overmand door een mengeling van verliefdheid en pijn. De paddle maakte plaats voor een zwart leren flogger, de leren strengen kwamen in gelijkmatige slagen neer op haar huid. Ook nu koos hij voor een rustige, maar gestage opbouw. Hij hield goed in de gaten wat ze aankon. Ze wilde echter verdraagzaam voor hem zijn, ze wilde hem tevreden stellen. Bij elke slag ging er een siddering door haar lijf, maar ze voelde eveneens haar kutje drijfnat worden. Hij besloot dat het genoeg was voor een eerste spanking. "Je hebt het goed gedaan schatje, je maakt me zo geil." Het was heerlijk om hem dat te horen zeggen. Hij maakte haar los, en legde haar op haar rug. Hij duwde haar benen omhoog en stootte zijn harde lul diep bij haar naar binnen. Hij neukte haar en zichzelf naar een intens en geil orgasme, ze voelde zijn heerlijke zaad haar kutje binnenstromen. Op haar gezicht viel het genot van een overdonderend orgasme af te lezen. Hij glimlachte, en kuste haar teder.

 

De gepassioneerde rendez-vous werd afgesloten met de witte wijn waarmee ze eerder die middag waren begonnen. Witte wijn in het bed met de zwarte latex lakens. Ze vleide haar warme, gloeiende lichaam tegen hem aan. Wat was het toch heerlijk om van hem te zijn.

 

 

Hoofdstuk drie: Het meisje met de halsband

 

Hij had van tevoren aangegeven hoe hij haar wilde aantreffen in haar appartement. Volledig naakt op haar zwarte hakken na, buttplug in, zittend op haar knieën, handen op haar rug, benen uit elkaar, met haar rug naar de deur van de woonkamer gekeerd. Klaarzittend voor hem. Dat was de opdracht, zoals ze die eerder die dag op haar telefoon van hem had gekregen.

 

Ze had gelukkig toestemming gekregen om een kussen onder haar knieën te leggen. Het hielp de pijnlijke druk op haar knieën te verminderen, en verzachtte de ongemakkelijke en expliciete houding ietsjes. Ze zat immers lang in dezelfde houding, en ze had geen tapijt op de vloer. Ze leek daar voor haar gevoel uren te zitten, terwijl het in werkelijkheid iets van een kwartier moet zijn geweest, toen ze de sleutel in het slot hoorde steken, en ze hem de woonkamer hoorde betreden. Langzaam kwam hij dichterbij, het gelijkmatig geklak van zijn schoenen weerklinkend op het parket. Hij legde zonder een woord te zeggen zijn jas en zijn autosleutels op tafel neer. Gespannen wachtte ze af. Ze hoopte vurig dat het hem beviel wat hij zag, dat ze verleidelijk voor hem was.

 

Ze deed haar uiterste best om de opgedragen houding zo sensueel mogelijk uit te voeren, benen wijd uit elkaar, de buttplug uitnodigend uit haar kontje stekend, holle rug, haar volle romige borsten uitdagend naar voren gestoken, haar tepels stijf van opwinding. Als altijd had ze op de details gelet, en aandacht geschonken aan haar make-up en haar parfum. Haar rood gestifte lippen als haar uitdagend handelsmerk. Eindelijk zei hij iets. "Uitstekend. Je hebt goed naar me geluisterd." De woorden klonken aardig, maar zijn stem klonk koel. Ze hoopte dat ze hem tevreden kon stemmen, dat hij wat minder afstandelijk zou zijn. Misschien beeldde ze zich maar in dat hij wat koeltjes reageerde. Het kwam door de spanning, besloot ze.

 

Hij liep om haar heen, haar inspecterend, haar keurend, haar in zich opnemend. Ze keek hem niet aan, ze hield haar ogen op de vloer gericht. Het had iets intimiderends, en tegelijkertijd iets zéér opwindends, dat hij haar volle naaktheid aanschouwde, haar ongegeneerd keurde. Hij richtte zich weer tot haar. "Je hebt je onderdanigheid en je bereidheid om je dominant te plezieren opnieuw bewezen. Ik wil je belonen met iets speciaals." Hij liep naar de tafel, en haalde iets uit zijn jaszak. Ze bleef naar de grond staren. Hij kwam weer bij haar staan, en liet haar de zwart leren collar zien die hij voor haar had gekocht. Ze voelde zich dankbaar. Ze wist wat hij van haar wilde horen. "Dank u, meester." Hij leek nu minder koel, toegankelijker. Het luchtte haar op. "Goedzo, sletje van me." Hij deed de collar bij haar om, en bevestigde de bijbehorende ketting aan de zilveren ring. 

 

Hij ging achter haar staan, beval haar omhoog te komen, en haalde zijn vingers door haar natte kutje. Een siddering ging door haar lijf. "Heel goed. Zo heb ik het graag, dat weet je. Kruip nu voor me naar de slaapkamer." Ze zakte weer door haar knieën, en nam een uitdagende houding aan. Terwijl ze op handen en knieën zat kromde ze haar rug extra, en stak haar stevige, ronde kontje met de buttplug in zo ver mogelijk naar achteren. Ze begon naar de slaapkamer te kruipen, terwijl hij haar strak had aangelijnd, waardoor ze gedwongen was haar hoofd wat naar achteren te houden. Hij genoot van het prachtige uitzicht van haar dansende billen, met de glinsterende buttplug ertussen. "Goedzo meisje, kruip voor mij..." sprak hij haar toe.

 

In de slaapkamer mocht ze opstaan. "Buig zo ver mogelijk voorover over de rand van het bed," zei hij. Zijn toon klonk vriendelijk, maar nog steeds dwingend. In deze pose zag ze er verrukkelijk uit, haar ronde, verleidelijke billen ver naar achteren gestoken, vrij uitzicht biedend op haar heerlijke schaamlippen, de toegang tot haar kutje gevuld met goddelijk nat geil. Hij werd keihard. Ze was nog steeds aangelijnd, ze voelde de strakke spanning van de ketting drukken op haar keel. Hij bond haar vast aan het bed, zodat ze in de voorovergebogen houding zou blijven staan, en hij zich van zijn kleding kon ontdoen. Zijn op maat gesneden pak gleed gemakkelijk van zijn lijf, ze hoorde de zachte stof op de vloer terechtkomen. Hij kwam achter haar staan, en maakte de ketting weer los van het bed.

 

Hij priemde z'n harde pik in haar onderrug om hem vervolgens naar haar kutje te brengen. Hij besloot de buttplug te laten zitten, het zou haar een extra genot geven bij het neuken van haar kutje. Vervolgens gleed hij met het grootste gemak bij haar naar binnen. Ze wist dat dit één van zijn favoriete posities was, zoals het ook één van de hare was. Maar zó geneukt worden, aangelijnd met collar om en buttplug in, was nieuw voor haar, en bracht een extra sensatie bij haar teweeg. Terwijl hij haar hard en diep neukte hield hij de spanning strak op de ketting, maar liet de ketting af en toe iets vieren zodat ze iets meer bewegingsvrijheid had, en er een prettige afwisseling was. Ze merkte dat het haar nóg geiler maakte dan anders. Zijn harde lul diep in haar, de strakke collar om haar nek, de buttplug in haar kontje, het voelde als pure verwennerij...

 

Ze hoorde hem grommen en kreunen, God wat genoot ze van zijn oerkreten. Ze voelde zich vervuld van trots en diepe liefde dat ze dit bij hem teweeg wist te brengen, zijn trotse, geile sletje. Trots, dat ze elke opdracht met overgave en geilheid volbracht, voor hem. En daar stiekem zelf ook zó ontzettend van genoot... Intense overgave aan zijn harde, opgezwollen lul, diep stotend en vastgezogen in haar kletsnatte, gladde kutje, terwijl ze strak aangelijnd was. Ze werd onafgebroken van achteren geneukt, toen hij besloot er een nieuw element in te brengen. Hij haalde even zijn pik uit haar om de zwarte gag te pakken, die hij haar van tevoren had laten klaarleggen. De zwarte rubberen bal nu in haar mond, met collar om en buttplug in, op haar hoge zwarte hakken, voorovergebogen op het bed, het geil glimmend en parelend uit haar kutje. Ze voelde zich ultiem slet. Wat verlangde ze nu ontzettend naar een compliment van hem. Ze deed het toch ook ontzettend goed?

 

Ze voelde zijn lul weer in haar glijden. Hij neukte haar harder, intenser. Eindelijk hoorde ze hem de woorden zeggen waar ze zo naar had verlangd: "Je bent subliem, je bent heerlijk, je bent zó geil. En je bent helemaal van mij..." Ze voelde zich warm worden van binnen, en wilde zich nóg meer aan hem geven dan ze al deed. Haar schaamlippen rood gezwollen van geilheid, haar kutje volgelopen met nat geil. Hij duwde haar op het bed, zodat ze op handen en knieën op het bed kwam te zitten, terwijl ze nog altijd strak aangelijnd was. De plug werd uit haar kontje gehaald om plaats te maken voor zijn lul. Hij neukte haar lang, diep en intens in haar kontje. Dankzij de plug had ze de benodigde weerstand kunnen opbouwen, zijn lul was fors. Het zweet parelde op haar lijf, en op de zijne. Stevig in elkaar verstrengeld, twee dampende lijven vervlochten in een ritmische seksuele dans, hard worden geneukt door zijn goddelijke pik. Hij gromde en vloekte hoe lekker ze was. Ze wist dat hij zou gaan klaarkomen, ze voelde zelf eveneens haar geile explosie naderen. Nu de gag in haar mond zat kon ze daar echter geen uiting aan geven zoals ze dat normaal deed, kermend en kreunend als zijn geile sletje. Opeens voelde de gag in haar mond heel gemeen... 

 

Zijn gekreun werd harder, zijn stoten sneller. Hij haalde met een snelle beweging zijn pik uit haar kontje, om hard klaar te komen in haar kutje. Ze kwam een paar tellen later door het heerlijke stoten van zijn pik, terwijl ze haar kutje voelde volstromen met zijn heerlijke, warme zaad. Ze kreunde inwendig. "Liefje van me..." Hij haalde eerst de gag uit haar mond en maakte de collar los, voordat hij haar in zijn armen nam. Bezweet en hijgend plakte ze zich tegen hem aan. Hij lachte. Hij kuste haar bezwete voorhoofd, en kuste haar lippen. Zijn lijf was zo heerlijk warm, zijn harde spieren zo volmaakt. "Ik was even bang dat je ontstemd was eerder.." zei ze met zachte stem. Hij keek haar met een glimlach aan. "Ik raak nooit ontstemd door jou, gekkie!" grapte hij. "Een beetje streng zijn hoort bij het spel, maar God wat ben je heerlijk, wat ben je toegewijd. Ik ben een geluksvogel..."

 

Ze lagen zo nog even na te genieten, tot de avond zich aandiende. Als beloning zou hij haar meenemen naar haar favoriete restaurant. Even later verlieten ze haar appartement, gearmd, en beiden in avondkledij gestoken. Ze keek hem van opzij met een glimlach aan. Hij glimlachte terug naar haar. Tevreden en voldaan, een sprankelende avond tegemoet tredend.

 

 

Hoofdstuk vier: De rode schoentjes

 

De avond in het restaurant was lang en plezierig geweest. De wijn had rijkelijk gevloeid, en had een prettige roes gecreeërd. Een roes waaraan ze zich gewillig overgaf, zoals ze zich vandaag aan hem had overgegeven, en zoals ze zich aan hem zou blijven overgeven.

 

De adrenaline en geilheid vloeiden als een niet-aflatende stroom door haar aderen. Hij zat naast haar, en leek haar opwinding te voelen. Hij raakte haar schouder lichtjes aan, en boog zich voorover om iets in haar oor te fluisteren. "We gaan terug naar je appartement. We maken af waar we vanmiddag mee begonnen zijn." Ze voelde de stroom van opwinding haar kloppende vulva bereiken. Ze verlieten het restaurant, hij begeleidde haar naar zijn auto. Eenmaal naast hem gezeten voelde ze zijn hand tussen haar benen glijden, en zijn vingers tergend langzaam haar slipje binnendringen. Hij masseerde haar clitje, en liet zijn vingers over haar natte kutje glijden. Ze duwde haar borsten naar voren, opende haar benen wijd en drukte haar hoofd naar achteren tegen de hoofdsteun. Hoe was het mogelijk dat hij zich zo goed op de weg kon blijven concentreren, terwijl zijn vingers haar lieten kronkelen van genot. Ze keek hem aan. Een ietwat sadistische glimlach krulde zijn mond.

 

Bij binnenkomst in het appartement drukte hij haar tegen zich aan, en sprak in haar oor: "Ik wil dat je je uitkleedt, maar je string en kousen aanhoudt. En ik wil dat je deze zwarte hakken verruilt voor je nieuwe rood gelakte hakken. En je borsten ontbloot. Ik wacht op je in de huiskamer." Zijn opdracht bracht een zinderende spanning teweeg, een opdracht die ze maar al te graag vervulde. Ze begaf zich naar de slaapkamer. Ze keek naar zichzelf in de spiegel, terwijl haar zwarte jurkje van haar lichaam gleed. Ze maakte haar bh los en keek vol bewondering naar haar volle, romige borsten. Met haar borsten ontbloot en slechts gehuld in een zwarte string en zwarte hold-up kousen zag ze er verrukkelijk uit. Als finishing touch deed ze haar nieuwe rood gelakte hakken aan. Ze kleurden perfect bij haar rood gestifte lippen. Nu was het compleet... Ze wierp nog één laatste blik in de spiegel, voordat ze zich aan hem zou overgeven. Alles aan haar ademde sensualiteit. Ze voelde zich heerlijk.

 

Hij zat op haar bank, zijn ogen strak op haar gericht, toen ze de woonkamer binnenkwam. Langzaam liep ze op hem af, zodat hij haar wulpse bewegingen zo lang mogelijk kon bekijken. Zijn ogen namen haar deinende bewegingen aandachtig op, zoals een roofdier zijn prooi bestudeert. De gretigheid in zijn ogen ontvlamde een intens verlangen in haar. "Die rode hakken staan je zó geil. God wat ben je geil." Aangemoedigd door zijn woorden kwam ze voor hem staan. Ze wilde dat hij haar borsten vast zou pakken, zou grijpen, ze verlangde zo ontzettend naar zijn heerlijke tong likkend en zuigend aan haar tepelhoven, haar harde tepels zoet bespelend. "Ga zitten." Ze zakte door haar knieën, ging voor hem zitten, en keek hem ondeugend aan. Hij pakte haar collar en deed hem bij haar om. Hij klikte de ketting vast aan de ring. Hij spreidde zijn benen, om haar te dwingen naar zijn kruis te kijken. Ze zag zijn gezwollen lid door zijn broek heen. Onmiddellijk voelde ze haar kutje reageren. "Wat kijk je brutaal naar mijn kruis. Brutale meisjes moeten manieren worden bijgebracht. Maak mijn gulp los, je weet wat ik van je wil." De woorden klonken eerder als een geschenk dan als een bestraffing. Maar al te graag wilde ze zijn harde pik in haar gulzige mondje nemen. Strak aangelijnd aan haar collar was dat extra geil.

 

Ze liet haar vingers langzaam over zijn pik glijden, strelend en masserend. Ze deed de knoop van zijn broek open, en haalde zijn harde lul tevoorschijn. Haar kutje was zeiknat. Ze zou hier nooit genoeg van krijgen... Gulzig zette ze haar lippen op zijn pik, en likte zijn paarse eikel. Ze hoorde hem kreunen. "Fuck dat is lekker." Aangemoedigd door zijn gegrom liet ze zijn lul dieper in haar keeltje glijden, aangelijnd aan haar collar maakte het pijpen zó ontzettend geil. Ze genoot intens van zijn lul in haar mondje, terwijl hij haar strak aan de ketting hield. Zijn pijpsletje, zijn pijpslavin. Vol overgave had ze zijn lul diep in haar keel, zuigend en likkend tot ze bijna buiten zinnen was. "Ahh fuck, je pijpt goddelijk met dat geile pijpmondje van je..." Het vocht liep inmiddels uit haar kutje van overweldigende geilheid.

 

Zijn stam was kloppend hard tussen haar warme, natte lippen. Ze verlangde naar zijn warm spuitende zaad in haar mondje, in haar gezicht, over haar geile tieten... maar hij hield zich in, alhoewel ze kon voelen dat het hem moeite kostte. Hij trok aan de ketting en pakte haar bij haar haar, en dwong haar hem aan te kijken. "Nog niet, schat. Ik ben nog meer met je van plan. Kom omhoog, en ga op de bank zitten met je kontje naar me toe, met je benen wijd." Ze kwam omhoog, en positioneerde zich op de bank zoals hij wilde. Haar kontje stak uitdagend in de lucht, haar rug hol. Uitdagend keek ze hem over haar schouder aan. Ze wist dat ze er onweerstaanbaar uitzag in haar kousen en de vlammend rood gelakte hakken. Hij kwam achter haar staan en trok haar string ruw naar beneden, haar kutje kwam nu vrij. Hij stopte twee vingers in haar vloeibare kutje en vingerde haar hard. Ze kreunde. Ze genoot van zijn krachtige, dwingende vingers in haar.

 

Hij had zich inmiddels van zijn kleding ontdaan toen ze hem iets hoorde pakken. Aan het geluid te horen was het iets metaal-achtigs. Hij kwam dichtbij haar staan, en maakte van achterlangs een extra haakje vast aan haar collar. Het waren tepelklemmen, die met twee kettingen naar haar beide tepels liepen. De kettingen hingen in twee sierlijke boogjes over haar borsten. De druk van de klemmen op haar harde tepels veroorzaakten een pijnlijke, maar prettige sensatie. Hij zette z'n harde stam tegen haar natte kutje, en gleed soepel bij haar naar binnen. Ze sidderde van genot bij het gevoel van zijn lul diep in haar. Hij neukte haar met diepe, lange stoten. Bij elke stoot nam de druk op haar tepels toe, door de stevig vastzittende klemmen. De kettingen aan haar tepels dansten ritmisch heen en weer, op de maat van zijn harde stoten.

 

Ze kreunde, ze genoot, ze gaf zich over aan zijn dierlijkheid, zijn drang om haar hard en diep te neuken. Hij kreunde en vloekte bij elke stoot in haar. Het maakte haar nóg natter en gruiziger. "Fuck je bent zo geil!" vloekte hij. Ze was nog steeds aangelijnd. Hij moest wel volledig in zijn mannelijke element zijn, terwijl hij haar aangelijnd aan haar collar neukte. Ze genoot intens van het gevoel dat hij door haar overgave zijn dierlijke instincten totaal de vrije loop kon laten. Ze bood haar kutje gewillig aan, ze was tenslotte van hem, zijn geile muze, zijn goddelijke slet. De lichtgrijze leren bank in de woonkamer leende zich uitstekend voor dit geile tafereel. Ze genoot ervan om zo te worden genomen door hem, van haar mocht de climax hier plaatsvinden, ze zou het heerlijk vinden om zo naar haar hoogtepunt te worden geneukt. Maar hij was iets anders van plan. Hij haalde zijn stijve lul uit haar, maakte haar collar los, en haalde de tepelklemmen voorzichtig van haar tepels. "Ik wil je neuken in de douche, ik wil dat je me leeg zuigt, terwijl het warme water over je geile lichaam stroomt." Alhoewel ze de climax anders voor zich had gezien, was het alternatief zéér opwindend.

 

Ze liep in slechts haar rode hakken gekleed achter hem aan, naar de badkamer. Ze schopte haar hakken uit, terwijl hij de douche aanzette. Het warme water liep in gelijkmatige stromen langs zijn heerlijke gespierde lijf. Ze knielde voor hem, en nam zijn harde lul weer gulzig in haar mondje. Hij vloekte en gromde. "Jezus dit is zo lekker." Haar hete tong gleed geil langs zijn eikel, ze zuigde en likte zijn stam, zijn ballen, ze pijpte hem met alle intensiteit die ze had. Ze maakte haar status als ultiem slet méér dan waar... Aangevuurd door haar geile mondje pakte hij haar stevig vast bij haar haar en duwde haar hoofd naar beneden, zodat ze zijn lul dieper in haar keeltje kon laten glijden. Ze omvatte zijn stam nu volledig en kon hem deepthroaten. Hij liet haar even deepthroaten, tot hij zijn explosie onafwendbaar voelde naderen. Hij duwde haar ruw tegen de muur en liet zijn pik in haar kutje tot een heftige explosie komen. Door zijn harde stoten en de geilheid die zich bij haar had opgebouwd kwam ze gillend klaar, het warme water nog altijd over hun beider dampende lijven stromend. 

 

Gehuld in een comfortabel zittende badjas vleide ze zich na afloop op de bank tegen hem aan. "Waar rode hakken al niet goed voor zijn," grapte ze. "Rode hakken zijn niets zonder de onweerstaanbare vrouw die ze aanheeft," reageerde hij. Ze was nog gloeiend warm van de passie die ze hadden gedeeld. Een passie die nog lang na zou smeulen, tot de volgende dag zou zijn aangebroken.

 

 

 

Hoofdstuk vijf: Le chambre noir

 

Ze had hem aan de telefoon over hun volgende afspraak. "Ik ben dit keer van plan om veel bij je te gaan gebruiken schat," zei hij op besliste toon. Een toon die ze zo goed kende, een toon die geen ruimte liet voor inspraak. Hij doelde daarmee op het ruime assortiment instrumentarium dat hij tot zijn beschikking had. Ze luisterde zo graag naar zijn imponerende stem, ze hield van de donkere klank, waar toch ook een soort van luchtig optimisme in doorklonk. Een onweerstaanbare combinatie. "Het zal intens worden..." Daarmee sloot hij het korte telefoongesprek af. Tot nu toe waren al hun ontmoetingen intens en grensverleggend geweest. Ze wist inmiddels niet beter, en ze zou het ook niet anders meer willen. Hij had haar kennis laten maken met de diepere lagen van de erotiek. Het had haar voorgoed getransformeerd, ze wist dat er geen weg terug meer was.

 

Ze hadden afgesproken bij zijn appartement. Hij zou haar meenemen naar een château annex hotel, net buiten de stad. Ze stapten in zijn zwart glanzende auto. De lucht was zwanger van zinnenprikkelende erotiek, van zinderend verlangen. Hij had haar opgedragen een elegante, maar sexy jurk te dragen. Ze droeg een nauwsluitende lange zwarte jurk met een lange split aan de zijkant, waardoor haar welgevormde been goed zichtbaar was. Haar jurk had eveneens een laag uitgesneden rug, en een bescheiden, maar zichtbaar decolleté. Een fraaie omlijsting van haar volle vrouwelijke vormen, waar hij zo gek op was. Vanzelfsprekend ontbraken haar zwarte kousen en zwarte 10-inch heels niet.

 

Ze arriveerden bij het château, hij haalde de sleutel op bij de receptie. De sleutel verschafte toegang tot de suite met de illustere naam 'Le chambre noir'. Waarom de suite die naam had zou haar aanstonds duidelijk worden. Hij opende de deur, ze liep achter hem aan, hij sloot de deur achter haar. De inrichting van de suite was klassiek, maar strak. Het hoogpolige tapijt voelde zacht en comfortabel aan haar voeten. Zwart en gebroken wit bepaalden het interieur. Een prachtige kristallen kroonluchter sierde het plafond. Hij stak wat kaarsen aan, bij elkaar gehouden door een sierlijke kandelaar. Het warme kaarslicht zorgde onmiddellijk voor een sublieme sfeer.

 

Hij had een heerlijke Châteauneuf-du- Pape laten klaarzetten, die hij voor hen inschonk. Ze voelde dat de tongstrelende, fluweelzachte wijn haar meteen ontspande. Ze was ontspannen, maar tegelijkertijd gretig, verlangend, reikhalzend uitziend naar wat er zou gaan komen. De adrenaline stroomde door haar lijf. Hij observeerde haar en zag dat ze zich langzaam meer ontspande. "Ga je maar omkleden." Zoals altijd had ze instructies van hem gekregen welke lingerie ze voor hem moest dragen. Hij wilde haar dit keer zien in een zwart kanten body, met zwarte kousen, afgemaakt met haar zwarte stiletto's. Haar zware voloptueuze borsten zouden daar prachtig in uitkomen, knellend, uitpuilend door het dunne, zwart kanten doorschijnende stofje. Ongeschikt om in het openbaar te dragen, volledig geschikt voor de zinderende, passionele en intense avond die voor hen lag.

 

Ze vond haar weg naar de slaapkamer, die zo mogelijk nog mooier was ingericht dan de riante en overdadige huiskamer: Een schitterend hemelbed prijkte in het midden van de slaapkamer, gedrapeerd met zwarte gordijnen. Het zwart satijnen beddengoed maakte het geheel perfect af. Ze hees zich in haar sexy zwart kanten body en bekeek zichzelf in de spiegel. Ze was tevreden met het ensemble, dat werd gecompleteerd door haar zwarte hold-ups en uitdagende zwarte stiletto's. Haar haar loshangend op haar rug, haar lippen als altijd passioneel rood gestift.

 

Ze presenteerde zichzelf aan hem. Hij keurde haar van top tot teen, ze voelde zijn priemende ogen over haar lichaam glijden. "Goed zo meisje, heerlijk. Kom maar even hier." Ze liep op hem af, tot ze vlakbij hem stond. "Leg je hand maar op mijn pik." Ze deed wat hij vroeg en legde haar hand op zijn pik. Ze had geen enkele moeite met de schaamteloze handeling. Ze streelde zijn kruis, en voelde dat zijn lid hard gezwollen was onder haar hand. "Alleen maar door naar je te kijken," zei hij met schorre stem. Ze was zich bewust van het effect van haar wulpse, voloptueuze, sensuele lichaam, extra verleidelijk geaccentueerd in haar zwart kanten string body. Haar billen waren uitnodigend bloot, haar borsten knellend en uitpuilend, nauwelijks verhuld door het zwart doorschijnende kant.


Hij drukte haar tegen zich aan. Hun tongen vonden elkaar in een hongerige, wilde kus. Ze zoog gulzig op zijn tong. Hij kreunde. "Gretig, geil sletje van me..." Ze liet haar handen over zijn harde gespierde billen glijden. Plotseling pakte hij haar stevig vast bij haar haar, en trok haar hoofd naar achteren. "In dit prachtige zwarte boudoir zal je geilheid en sensualiteit optimaal tot z'n recht komen." Hij voelde met z'n hand tussen haar benen, gleed met z'n vingers over haar clitje, schoof zijn vingers tussen het kant van haar body en streek langs haar natte kutje om vervolgens zijn vingers naar haar kontgaatje te brengen. "Je hebt je plug niet in." Opeens herinnerde ze zich dat hij dat inderdaad van haar had gevraagd. "Sorry meester," stamelde ze. "Door de opwinding ben ik het glad vergeten..." Ik heb er gelukkig aan gedacht," zei hij resoluut. "Op het bed liggen je speeltjes klaar. Ik wil dat je de grootste zwart siliconen plug in je kontje stopt, met de zwarte glinstersteen. Als je de plug inhebt wil ik dat je voorovergebogen over de rand van het bed, met je benen wijd, op me wacht." "Ja meester," antwoordde ze gedwee. Hoe had ze dit nu kunnen vergeten?

 

Terug in de slaapkamer zag ze inderdaad diverse speeltjes uitgestald liggen op het statige hemelbed: Twee dildo's in verschillende formaten, twee zwarte buttplugs met zwarte glinsterstenen in de maten medium en large, een zwarte gag, zwart leren polsboeien met een ketting, en een zwart satijnen blinddoek. Ze liet de zwarte body van haar lichaam glijden, nu nog slechts gekleed in haar zwarte hold-ups en zwarte hakken. Ze voegde snel nog een sexy detail toe aan haar ensemble: Ze had haar zwarte tepelkwastjes meegenomen als ondeugende verrassing voor hem. Ze plaatste de kwastjes op haar tepels en bekeek tevreden het resultaat in de spiegel. Ze zag er verrukkelijk uit, en dat vond ze zelf ook.

 

Ze pakte de grootste plug van het bed en liet 'm voorzichtig in haar kontje glijden. Ingesmeerd met glijmiddel ging dat vrij gemakkelijk, maar ze had dan ook veel geoefend, in opdracht van hem. Ze was er klaar voor, en positioneerde zichzelf op de rand van het bed zoals hij had gevraagd: Voorovergebogen, kontje in de lucht, holle rug, benen wijd, schaamteloos haar kutje tonend als zijn gewillige geile slet. Ze hoorde hem de kamer betreden. Naarmate ze hem voelde naderen nam de spanning toe, hij wist dat al met slechts zijn aanwezigheid bij haar op te roepen. Ze was alert vanaf het moment dat hij de kamer binnenstapte. Beviel het hem wat hij zag? Had ze haar positie goed ingenomen? De buttplug glinsterde tussen haar weelderige billen, haar kutje was geil geopend. De kwastjes op haar fraaie borsten bungelden speels door de zwaartekracht. Ze was zijn seksgodin.... Hij had gezegd dat hij veel bij haar zou gaan gebruiken. Hij zou de daad bij het woord voegen.

 

Tijdens hun laatste speelsessies had hij steeds de collar en riem bij haar gebruikt, dit bleek hij voort te willen zetten. Ze voelde het leer van de halsband om haar nek bevestigd worden, het koude metaal van de riem over haar rug glijden. Ze verbaasde zich keer op keer over de sensatie die het dragen van de collar bij haar teweegbracht. Het maakte dat ze zich ultiem sub, en ultiem geil voelde. Hij deed daarna de zwart satijnen blinddoek bij haar om en plaatste de zwarte ball gag in haar mond. Ze stond nog steeds in de door hem opgedragen positie. "Ga met je benen wijd op je knieën op het bed zitten." Ze schoof naar voren, en nam de positie aan. Hij deed leren polsboeien om haar polsen, aan elkaar vastgemaakt met een metalen ketting. "Je ziet er prachtig uit zo. En ik ga je heerlijk gebruiken als mijn slet," zei hij op donkere toon.


Ze was praktisch immobiel gemaakt, ze voelde zich aan hem overgeleverd. Maar hij had zo zijn eigen ideeën over haar immobiliteit, en bond ook haar enkels met leren enkelboeien aan een metalen ketting aan beide zijden van het hemelbed vast. Het bood hem een prachtig uitzicht, hoe ze vastgeketend aan het bed, met de kwispelende tepelkwastjes op haar royale borsten en de glinsterende buttplug tussen haar romige billen, klaarzat voor hem, tegen de achtergrond van het zachte zwart satijnen bedovertrek en het imposante, haast koninklijk aandoende hemelbed.

 

Hij ging vlak achter haar staan en pakte de riem vast die aan haar collar bevestigd was. Ze steunde nog altijd op haar ellebogen, polsen geboeid, en voelde dat hij de ketting strak vasthield. Het gaf een gevoel van totale onderwerping om zo aangelijnd en geboeid te zijn, het zicht en het vermogen tot spreken ontnomen, om hem de totale contrôle te laten nemen. Ze voelde zich heerlijk, het maakte haar gelukkig om zich zo over te kunnen geven aan hem, om zijn sletje, zijn slavin te zijn. Hij liet de ketting even los en pakte één van de dildo's van het bed, en duwde die tegen haar natte clitje aan. Ze wilde kreunen van genot maar haar kreunen werden gesmoord door de zwart rubberen bal in haar mond. Hij pakte de riem weer vast, schoof zijn hard kloppende pik in haar kutje en neukte haar hard en intens. Ze sidderde van genot terwijl hij haar ruw nam en bereed, het zuigende effect van zijn harde lul in-en uitgaand in haar drijfnatte kutje, zijn ketsende zwetende lijf plakkend en ketsend tegen haar zachte, gladde en zwetende lijf, een geile paringsdans met een sadistisch randje. Ze kon haar genot immers niet uiten, terwijl zijn lul haar kutje met zalig geweld neukte en hij haar clitje tegelijkertijd sensationeel lekker masseerde met de dildo. Hij gromde en vloekte. Ze genoot van zijn primitieve geluiden, en ook al was ze zelf niet in staat om haar genot te laten horen, haar genot werd wel degelijk door hem gevoeld en gemerkt.

 

Hij haalde zijn pik uit haar kutje en liet de riem los. Ze voelde dat de dildo van haar clitje af werd gehaald. Ze wilde haar teleurstelling uiten, maar werd belemmerd door de gag in haar mond. Ze voelde dat hij voor haar ging zitten en nam de blinddoek bij haar af. Hij maakte de gag los, eindelijk kon ze exhaleren. Ze keek naar zijn hard kloppende pik vlakbij haar gezicht, en keek hem smekend aan. "Je weet wat ik van je wil..." zei hij op commanderende toon. Hij pakte haar bij haar haar en duwde haar hoofd naar beneden. Haar mond vond zijn pik, nog heerlijk nat van haar soppende kutje. Ze liet haar tong op- en neer glijden over zijn stam en likte zijn gezwollen eikel vol overgave. Ze gleed vervolgens met haar tong langs zijn stam naar zijn ballen, en likte gretig zijn testikels. Hij vloekte en kreunde. "Jezus wat is dit lekker!" Gesteund door zijn aanmoedigende kreten nam ze zijn ballen volledig in haar mondje, voordat ze haar tong weer langs zijn harde pik omhoog liet glijden om het vervolgens bijna tot een orale explosie te laten komen.

 

Maar hij haalde zijn pik uit haar mond, en beval haar te stoppen. Enigszins teleurgesteld keek ze hem aan. "Nog niet mijn goddelijk geile slet, je weet dat ik óók gek op je kontje ben..." Hij ging weer achter haar zitten en haalde de buttplug uit haar kont, om plaats te kunnen maken voor zijn harde, gladde paal. Ze kreunde en sidderde toen hij haar kontje binnengleed. Hij pakte de riem weer vast, en trok haar nek naar achteren. Met zijn andere hand pakte hij de dildo die hij dit keer diep in haar kutje duwde. Opnieuw kreunde ze hard, overweldigd door het heerlijke genot van de dubbele penetratie en zijn zwetende, harde, pompende lijf ketsend tegen haar aan. Hij neukte haar met lange, harde en aanhoudende stoten wat een zinderend heftige orgastische explosie tot gevolg had. Eindelijk kon ze het uitschreeuwen, terwijl zijn warme zaad haar kontje rijkelijk vulde. Kreunend, vloekend en hijgend gleed zijn pik weer uit haar kont terwijl hij tegelijkertijd de dildo uit haar kutje haalde. Ze kreunde opnieuw, kermend en jammerend dat zijn pik en de dildo verwijderd werden. De geilheid sijpelde uit elke porie van haar lichaam, haar kutje en kontje heerlijk nasmeulend- en geurend van het godsgruwelijk lekker hard en geil door hem te zijn geneukt.

 

Hij maakte haar boeien los en even later lag ze naast hem, bij te komen van de intensiteit en explosiviteit. Ze keek even omhoog naar het hoge plafond, versierd met prachtige ornamenten. Alles aan deze avond was perfect, inclusief het decor. De Châteauneuf-du-Pape werd verruild voor een koel en bruisend glas champagne, geserveerd met aardbeien voor de extra smaak. Hij streelde zachtjes haar nek, die nog bezweet aanvoelde. De naweeën van de onstuimige passie gierden nog door haar lijf. Hij leek er zich bewust van, en kuste haar voorhoofd. "Goddelijke vrouw," fluisterde hij in haar oor. Dronken van zijn zoete woorden nestelde ze zich tegen hem aan, in dat prachtige zwart satijnen hemelbed, in de fabuleuze chambre noir. Zo moest hemels geluk voelen.

 

 

 

Hoofdstuk zes: Een stevig ontbijt


Ze lag naast hem in zijn royale tweepersoonsbed, ze bracht een weekend bij hem door in zijn appartement. Het zwarte latex hoeslaken had dit keer plaatsgemaakt voor zwart-wit satijnen beddengoed. Hij sliep nog. Ze bestudeerde de contouren van zijn lichaam, zijn heerlijke spieren, zijn mannelijke trekken. Ze kon zich niet bedwingen hem even aan te raken. Ze streek zachtjes met een vinger langs zijn wang, om vervolgens langs zijn nek een spoor te trekken over zijn schouder, zijn borstkas, zijn buik, om tot een halt te komen tot vlak boven zijn schaamstreek. Hij leek niets te merken van de choreografie die ze met haar vingertoppen op zijn lijf aan het uitvoeren was. Het strelen van zijn lichaam wond haar onmiddelijk op, haar kutje nat, kloppend en gezwollen.

 

Ze maakte licht masserende bewegingen op zijn huid, vlakbij zijn lid. Hij sliep nog steeds. Hoe dichter ze zijn penis met haar vingers naderde, hoe natter ze werd. Ze likte met haar tong over haar lippen. Wat zou ze zijn pik nu graag in haar mondje nemen, hem hard en stijf pijpen, hem wakker pijpen, hem wekken met haar geile tong... Zou ze het durven? Ze wist dat er mogelijk consequenties aan waren verbonden. Haar meester pijpen zonder zijn toestemming mocht niet zomaar, maar ze was zó geil, ze wilde hem zó graag likken... Ze gaf toe aan de verleiding en kroop tussen zijn benen. Ze zag er verleidelijk uit zo gezeten op haar knieën, kontje en kutje in de lucht gestoken, benen wijd uit elkaar, met het vocht glimmend op haar roze, vlezige schaamlippen. Ze schoof langzaam naar hem toe. Eenmaal in positie klemde ze zijn pik tussen haar duim en wijsvinger om losjes de huid van zijn penis te masseren. Zijn pik was nog niet helemaal stijf, maar ze nam gulzig zijn nog wat slappe lul in haar natte en warme mondje, en begon hem wellustig te zuigen. 

 

Zelfs nu zijn lul nog slap aanvoelde in haar mond voelde ze een enorm genot opwellen van binnen. De heerlijke smaak van zijn vlezige lul, de geile textuur van zijn lul glijdend langs haar natte kwijlende tong... Ze zou er nooit genoeg van krijgen hem te pijpen, zijn lul hongerig verslindend met haar gulzige vochtige mondje. Langzaam voelde ze zijn pik steeds stijver worden tussen haar lippen. Ze moest zich bedwingen niet hard te kreunen... Plotseling werd ze stevig bij haar haar gegrepen. "Wat heeft dit te betekenen?" gromde hij. "Wie heeft jou toestemming gegeven slet, om je meester zomaar te pijpen?" Zijn inmiddels hard geworden lul schoot uit haar mond door zijn onverwachte reactie, en het feit dat hij haar had vastgegrepen bij haar haar. "Sorry meester," stamelde ze. "Ik kon het niet laten..." verexcuseerde ze zich verder. "De verleiding was te groot, ik adoreer uw goddelijke lul..." Hij leek not amused, alhoewel ze zijn pik had zien opzwellen tot de keiharde stam die ze nu voor zich zag. "Dus jij verafgood mijn pik hè geile slet? Eens even zien of je dat straks ook nog kunt waarmaken. Ga op je rug liggen, benen wijd, je kutje en kontje aanbiedend, met je handen boven je hoofd." Hij klonk streng. Ze probeerde echter niets te laten merken van hoe geil ze van de aanblik op zijn harde pik werd, en hoe zijn dwingende bevel haar kutje liet overstromen met druipend vocht.

 

Hij pakte zijn zwarte bondage touw en bond haar polsen strak vast boven haar hoofd. Uit zijn ogen sprak een harde, primitieve blik, zijn lichaamstaal ademde dominantie. Het maakte dat ze complete overgave voelde, volledig subject was aan zijn contrôle, aan de lust, aan de passie en aan de intensiteit. Hij duwde zonder waarschuwing zijn harde, kloppende pik bij haar naar binnen. "Je hebt er zelf om gevraagd sletje..." gromde hij, terwijl hij haar ruw en hard begon te neuken. Zijn stijve paal bonkend in haar natte soppende kutje, het zweet glanzend op haar lijf. Hemelse straf, dacht ze bij zichzelf. Alsof hij haar gedachten kon lezen voegde hij eraan toe: "Denk maar niet dat het hier bij blijft..." Er ging een zekere dreiging uit van wat hij zei, ze kende hem goed genoeg om te weten dat hij het meende. Hoewel ze de waarschuwing serieus nam lukte het haar om te ontspannen, en om intens te genieten van zo gruwelijk lekker door hem te worden geneukt.

 

Na haar kutje uitgebreid te hebben genomen duwde hij zijn harde lul in haar vochtige kontje. Met een stuwende kracht drong hij haar anus binnen, ze kreunde ongemakkelijk. Het ontspannen gevoel was verdwenen, ze voelde zich nu minder comfortabel. Hij nam haar minutenlang in deze positie. Ze was volkomen onderworpen aan zijn dominante geilheid, terwijl ze verleidelijk naakt onder hem lag, polsen aan elkaar gebonden, haar grote borsten trillend op het gebeuk van zijn harde penetratie. "Jezus wat zijn je tieten toch geil," hoorde ze hem uitschreeuwen. "Die verdienen meer aandacht sletje!" Hij greep haar borsten vast en likte en zoog op haar tepels, die keihard werden onder zijn dwingende tong. "Zo zie ik het graag..." siste hij. Hij kneedde haar borsten opnieuw en gaf een paar stevige petsen op haar trillende tieten, terwijl hij haar kontje hard bleef neuken. Het natte geil sijpelde inmiddels uit haar ruwgeneukte kutje langs de binnenkant van haar dijen.

 

"Dit was nog maar het begin, slet." Hij ging uit haar en stond op. Hij gebaarde haar eveneens op te staan en maakte haar polsen weer los. "Kleed je om. Ik wil dat je een geil setje aantrekt, daarbij rekening houdend met mijn voorkeuren, en tegen de muur gaat staan met je benen wijd, wachtend tot ik terugkom." "Ja meester." Hij verliet de slaapkamer. Ze wist maar al te goed wat zijn voorkeuren waren, ze had haar lingerie en zwarte lakhakken meegenomen voor de logeerpartij. Veel zou ze echter niet aantrekken. Ze trok een klein zwart korsetje aan dat haar voloptueuze naakte borsten perfect accentueerde, het geregen lint met het ondeugende strikje aan de voorkant gaf het een pikante en speelse touch. Daar trok ze haar zwarte nylon hold-ups met zwart kant bij aan en de zwarte lak stiletto's om het af te maken. Borsten, kutje en kontje vrij. Haren los op haar rug, wat lichte make-up en felrode lippenstift. Ze glimlachte naar haar spiegelbeeld in de imposante spiegel die aan de muur hing en ging in de opgedragen houding staan, borsten tegen de muur gedrukt, benen wijd, kontje uitdagend naar achteren gestoken. Ze hoorde de deur van de slaapkamer opengaan.

 

"Uitstekend." Zijn opmerking luchtte haar op, gevleid nam ze zijn compliment in ontvangst, zij het in stilte. Hij kwam dichtbij haar staan, waardoor ze zijn heerlijke geur kon ruiken. "En ook prima in de houding, zoals ik had gevraagd." Ze wist dat hij daar z'n bedoelingen mee had, maar ze kon slechts afwachten. "Strek je armen boven je hoofd, polsen bij elkaar," sommeerde hij haar. Ze strekte haar armen boven haar hoofd. Opnieuw bond hij haar polsen vast, dit keer met de zwart leren polsboeien, bijelkaar gehouden met een ketting. Ze stond nog steeds wijdbeens tegen de muur aan. Hij deed boeien om haar enkels, waar een stalen spreidstang tussenzat. Met zowel geboeide polsen als enkels was haar bewegingsvrijheid verdwenen. Ze was aan hem overgeleverd, ze was van hem.

 

Ze hoorde hem een lade opentrekken en er iets uithalen. Ze wist dat hij op die plek zijn accessoires en speeltjes bewaarde. "Een ongehoorzame slet verdient billenkoek," zei hij streng. Met de spreidstang tussen haar benen zou hij haar goed kunnen raken, met welk voorwerp dan ook. Ze voelde zich een tikkeltje zenuwachtig worden. Hij streek met een paardrijzweepje langs haar billen, en langs de binnenkant van haar dijen. "Zo'n lekker kontje..." Ze voelde de paardrijzweep in een paar flinke tikken op haar ronde billen neerkomen. Ze kreunde. De pijnprikkels waren venijnig, tegelijkertijd voelde ze haar kutje opnieuw nat worden. Hij gaf haar een paar tikken aan de binnenkant van haar dijen, en streek verleidelijk over haar gladde kutje met het hart-vormige leren uiteinde van de zweep. Ze kreunde, ze wilde door hem worden genomen... "Nog niet, sletje. Ik wil eerst een rode kleur op die heerlijke geile kont van je zien." Wéér leek hij haar gedachten te kunnen lezen. Hij gaf haar nog een paar tikken op haar kutje, voordat hij opnieuw de paardrijzweep in een paar harde tikken op het naakte vlees van haar ronde, inmiddels roze gekleurde billen liet neerkomen.

 

Hij legde de zweep neer om deze te kunnen verwisselen voor een andere. Ze stond nog steeds roerloos tegen de muur gedrukt, handen geboeid boven haar hoofd, spreidstang tussen haar benen, haar roze kontje naar achteren gestoken. Hij kwam weer achter haar staan. Ze voelde de leren strengen van zijn flogger langzaam over haar billen glijden. "Deze ken je hè," zei hij zachtjes. Ze knikte. Wat hoefde hij toch weinig te doen of te zeggen om haar tot het uiterste op te winden. Hij liet de flogger steeds iets harder op haar billen neerkomen, in gelijkmatige slagen, tot hij wist dat het maximum van wat ze kon verdragen was bereikt. Ze kreunde, en voelde tranen over haar wangen rollen. Tranen van liefdevolle onderdanigheid, tranen van liefdevolle toewijding, tranen van liefdevolle overgave. Haar wulpse billen hadden nu de door hem gewenste rood gestriemde kleur gekregen.

 

"Goed gedaan mijn heerlijke slet." Zijn goedkeuring voelde als een warm bad. "Je hebt je beloning verdiend." Hij duwde zijn keiharde paal in haar drijfnatte kutje, en neukte haar ruw en rauw. Ze gilde, ze kreunde van orgastisch genot. Ze was zijn gewillige neukslet, zijn geil neukvlees. Ze hoorde hem eveneens kreunen en vloeken terwijl hij pompend en beukend haar kutje nam, beiden nat van het zweet. Ze had verwacht dat hij haar zou neuken totdat hij z'n lul zou laten overstromen in haar, maar hij ging tegen haar verwachting in uit haar, en maakte haar pols- en enkelboeien los. "Ga op je knieën voor me zitten." Ze knielde voor hem. Zonder aarzeling opende ze haar mondje om op zijn lul te zuigen. "Fuck ja, pijp me tot ik in je mondje spuit slet." Wild zoog ze op zijn pik, nam zijn ballen in haar mondje, likte gulzig zijn ballen. Even later kwam hij klaar, een fontein van sperma stromend over haar gezicht, stromend over haar romige, volle borsten. Ze ving het laatste restje zaad hongerig op met haar uitgestoken tong. "Lik me maar schoon." Als zijn gehoorzame slet likte ze zijn pik brandschoon.

 

Hij drukte haar tegen zich aan en kuste haar op haar slaap. "Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan wel een ontbijt gebruiken." Hij verliet de slaapkamer. Ze ging op de rand van het bed zitten om de denderende passie die had plaatsgevonden even te laten bezinken. Niet veel later drong de heerlijke geur van verse koffie de slaapkamer binnen. Ze voegde zich bij hem in de woonkamer, waar inmiddels een heerlijk ontbijt klaarstond op de ruime eettafel. Ze ging tegenover hem zitten en streelde zijn naakte benen liefkozend met haar voet. Hij bood haar een stukje toast aan, en schonk koffie voor haar in. Het zonlicht drong de woonkamer binnen. Tevreden en verzadigd zaten ze aan het zondagse ontbijt. Nagenietend van de zinderende erotiek, van de onstuimige passie, ondergedompeld in puur geluk.

 

 

Hoofdstuk zeven: Fruits de Mer

 

Als zijn berichtjes binnenkomen op haar telefoon lijkt het geluidssignaal op de een of andere manier altijd wel intenser en indringender te zijn dan bij andere binnenkomende berichten, dacht ze bij zichzelf. 'Om 15.00 uur vanmiddag in m'n appartement. Trek een leuk jurkje aan, hakken, en uiteraard de zinnenprikkelende lingerie die ik van je gewend ben.'  Ze dacht aan haar korte zwarte jurkje die haar linkerschouder verleidelijk bloot liet. Een mooie doorschijnende zwart kanten strapless bh, zwart kanten slipje en zwarte hold-up kousen eronder, met extra hoge stiletto's. Zo zou zich ze wel kunnen vertonen besloot ze optimistisch. Ze voelde een aangename spanning, een vast gegeven bij elke ontmoeting met hem.

 

Ze belde bij hem aan. Met een zwaai ging de deur open. Hij zag er wederom gevaarlijk aantrekkelijk uit in z'n stijlvolle overhemd, pantalon, en dure schoenen. "Wat luister je toch goed naar me, wat zie je er weer heerlijk uit," zei hij lachend. Haar ensemble was duidelijk goedgekeurd. Ze glimlachte en vleide zich tegen hem aan, haar gewelfde borsten tegen zijn borstkas gedrukt, een heerlijke tongzoen als uitnodigend aperitief. Zijn handen gleden over haar billen, haar jurkje omhoog schuivend. Zijn vingers schoven onder haar slipje, haar kutje werd onmiddelijk vochtig. "Ik zal je niet meteen bespringen," lachte hij, "Alhoewel de verleiding erg groot is." Op de riante eettafel stonden twee glazen mousserende wijn. Hij bood haar een glas aan. "Proost liefje. Op een heerlijke rendez-vous..."

 

De wijn was prettig, net als de sfeer. Hij wist haar altijd op haar gemak te stellen, het maakte dat ze als was in zijn handen was. "Doe je jurkje eens uit." Ze liet het sexy jurkje van haar lichaam glijden. Hij bekeek haar met een hongerige blik. "Verrukkelijk..." "Loop maar voor me uit naar de slaapkamer." Hij keek graag naar hoe ze bewoog, haar naakte, ronde, sexy billen dansend bij elke stap die ze zette. "Doe je bh uit en ga op bed liggen, handen boven je hoofd, met je benen wijd." Als vanzelf deed ze wat hij zei. Ze kreeg een zwart satijnen oogmasker op, haar polsen bond hij vast met zijn zwarte bondage touw. "Doe je benen goed wijd." Ze duwde haar benen zo wijd mogelijk open. "Goedzo sletje." Zijn heerlijk warme handen gleden langs de zijkant van haar benen om haar slipje uit te trekken. Haar roze gezwollen kutje was nu prominent zichtbaar. Zijn pik zwol op tot een keiharde paal, zijn kleren verdwenen eveneens.

 

Ze had een schaaltje met aardbeien zien staan op het dressoir, toen ze zijn slaapkamer binnenliep. Dat schaaltje had hij daar niets voor niets neergezet. Ze voelde dat hij een aardbei over haar clitje liet glijden, en in haar kutje stopte. Hij haalde de aardbei weer uit haar kutje en liet haar de aardbei aflikken. "Proef jezelf maar even. Eet maar op." Ze at de aardbei, gedoopt in haar vochtige kutje, gewillig op. Hij streelde haar natte kutje nogmaals met een sappige aardbei, en at deze vervolgens zelf op. "Uitstekende kwaliteit aardbeien," merkte hij schalks op. Ze kreunde, wat was dit geil. "Ja, vind je het lekker, liefje? Wat vind mijn sletje hiervan?" Hij duwde zijn tong in haar kutje en begon haar gruizig te likken. Het genot was explosief.

 

Hij had haar minutenlang gelikt toen hij omhoog kwam, en zijn harde pik tussen haar grote tieten duwde. Hij duwde met beide handen het zachte vlees stevig bij elkaar om er goed en strak tussen te kunnen neuken. Hoewel ze niets kon zien vanwege het oogmasker en waren haar handen vastgebonden, ze wist zijn lul feilloos te vinden met haar geopende mondje. Hij kreunde en vloekte terwijl zijn paal zowel haar tieten als haar mondje neukte. "Goedzo sletje, open je geile pijpmondje voor je meester," gromde hij. Ze likte en zoog hem gehoorzaam, zijn lul stuwend tussen haar tieten, beukend in haar mondje. Ze was buiten zinnen van geil genot.

 

Hij stopte om weer een aardbei in haar kutje te dopen, die hij haar vervolgens weer liet aflikken en opeten. "Draai je om en ga op je handen en knieën zitten, met je kontje naar me toe," was zijn volgende opdracht. Ze stak haar kontje goed naar achteren, hem zo een fenomenaal uitzicht biedend op zowel haar fraaie billen, als op haar natte vruchtvlees. Hij stopte opnieuw een aardbei in haar kutje en begon haar wederom te likken. Ze kreunde wild, ze wist niet meer hoe ze het had. Met zijn pulserende tong en mond zoog hij de aardbei weer uit haar kloppende vulva, en at deze smakelijk op. Niet eerder was de smaak van aardbeien zo volmaakt.

 

Hij bond haar enkels nu ook vast met zwart leren enkelboeien, bijelkaar gehouden door een ketting. Het satijnen oogmasker liet hij haar nog even ophouden, net als dat hij haar polsen geboeid liet. Hij ging achter haar staan en forceerde zijn harde stam tussen haar gladde schaamlippen, en nam haar kutje schaamteloos. Hij nam wat hem toekwam. Ze was een bron van genot zo voorovergebogen met haar ronde kont in de lucht, en haar onbeschrijflijk lekkere kut. Hij vloekte, hij zweette. Ze genoot van zijn rauwe, banale, dierlijke geluiden, van zijn beukende lul diep in haar. Het vervulde haar als altijd met trots zijn geile neukobject te zijn. Terwijl hij haar kutje bleef neuken masseerde en vingerde hij haar anus. "Genoeg ruimte..." Zijn lul gleed uit haar zeiknatte kutje om meteen in haar vochtige, strakke kontje te glijden. "Goedzo sletje, bied je kontje aan aan je meester," gromde hij. Hij neukte haar kontje lang en stevig. Ze liet zich gewillig door hem nemen, beneveld door geilheid.

 

Nadat hij zowel haar kutje als kontje had uitgewoond hoorde ze de lade met accessoires opengaan. Ze voelde een paar seconden later zijn zwart leren paddle over haar billen strijken. "Je hebt ook zo'n heerlijke, perfecte kont," zei hij met een strengheid, die toch ook teder klonk. Ze wist dat hij gek was op haar billen. De paddle kwam petsend op haar fraaie billen neer, eerst rechts, toen links, toen op beide billen tegelijk. Ze kreunde van pijnlijk genot. Hij wisselde de slagen op haar billen af met petsen op haar dijbenen, terwijl hij haar strak vasthield bij haar haar. De slagen op haar billen werden steeds iets intenser, tot ze rozerood waren gekleurd. Tevreden met het resultaat legde hij de paddle weer weg. Hij deed het oogmasker bij haar af, en maakte haar enkelboeien los. Het touw liet hij echter om haar polsen zitten. Hij ging bij haar op bed liggen. "Kom op me zitten en schuif je kutje naar me toe, je mondje bij mijn pik," was zijn commando. Volgzaam nam ze de door hem opgedragen positie in.

 

Hij streek zachtjes over haar pijnlijke rozerode billen, en duwde haar billen uit elkaar. "Pijp me met je geile pijpmondje slet, terwijl ik je kutje genadeloos zal nemen met mijn tong." Ze zat over hem heen gebogen met haar polsen nog geboeid, maar ze had haar zichtsvermogen weer terug. Ze zag zijn glorieuze erecte pik voor zich en zette gulzig haar lippen op zijn paal. Op hetzelfde moment voelde ze zijn tong haar kutje binnendringen, en werd haar vulva krachtig en nat door hem genomen, zijn tong geil een pas-de-deux dansend met haar clitje. Ze haalde abrupt haar mond van zijn pik af om het uit te schreeuwen. "Nee, nee, sletje, terug met je mondje!" commandeerde hij haar met lichte ironie in z'n stem. Het genot was bijna ondraaglijk. Ze deed echter wat hij zei, en likte en zoog hem sletterig en geil.

 

Nu was het zijn beurt om te schreeuwen. "Fuck ja..." Zijn tong gleed niettemin vrijwel meteen weer over haar kutje, stroperig, plagend, tergend, duwend, stuwend. Ze kwam ongelooflijk klaar, terwijl haar mondje gevuld werd met zijn hemels zaad. Hij maakte het touw om haar polsen los en kuste haar nog met zaad gevulde mond. Hij haalde twee vers gevulde wijnglazen uit de huiskamer, reikte haar de witte bubbelwijn aan, en stopte een aardbei in haar mond. De endorfine was nog niet uitgewerkt, hijgend en klam van het zweet lag ze op bed, de passie nog wild dansend door haar lijf. "Was het lekker liefje?" zei hij zachtjes plagend. Hij voelde haar perfect aan, zoals ze van hem gewend was. "Dat verdient een beloning. En waar zou ik je nu anders mee naartoe kunnen nemen, dan naar mijn favoriete visrestaurant?" Schalks als altijd. Ze lachte.

 

Even later stond ze klaar in haar sexy zwarte jurkje en elegante stiletto's om hem te vergezellen naar het restaurant. Een tongstrelende Chablis, en een verrukkelijke avond in het vooruitzicht.

 

 

 

Hoofdstuk acht: Klatergoud

 

Het was een avond die zich perfect leende voor een intense avond met haar meester. Ze had hem uitgenodigd bij haar thuis, het ontvangst zou bestaan uit een goede cognac met een plateau van lekkere franse kaasjes en feestelijk kaarslicht. De pièce de résistance was zij echter zelf: Gekleed in een niets verhullende doorschijnende zwart kanten body met uitnodigend decolleté, daaronder zijdezachte zwarte hold-up kousen, hoge zwarte lakpumps uit haar indrukwekkende schoenencollectie, haren los op haar rug en de felrode sexy lippenstift die ze bijna altijd droeg, maar zeker altijd droeg voor hem. Haar zwaar zoete parfum maakte het op geraffineerde wijze af.

 

Het was iets voor achten toen de bel ging. Ze deed open in haar sexy pakje, wat onmiddellijk effect had. "Wat een heerlijke verrassing!" lachte hij, en kuste haar innig. Verleidelijk wreef ze haar imposante E-cup tegen hem aan, en lachte ondeugend terug. Ze moest zich inhouden niet over zijn kruis te strelen, om zijn reactie op haar wulpse verschijning te kunnen voelen. In plaats daarvan nam ze zijn jas aan, terwijl hij plaats nam op haar bank. Ze drapeerde zich een paar seconden later tegen hem aan. Hij keek naar de feestelijke salontafel met de cognac, de kaasjes en het kaarslicht. "Heerlijk liefje." Opnieuw kusten ze elkaar, hun tongen hongerig op zoek naar intense verstrengeling. Ze schonk een glas cognac voor hem in en voor zichzelf. Het vloeibare caramel leek alle eigenschappen in zich te hebben van een afrodisiac, ze voelde zich ontspannen en geil.

 

"Wat wilde je net eigenlijk doen, toen ik binnenkwam?" Hij las haar werkelijk zo ontzettend goed. Ze voelde haar wangen rood kleuren. "Ik wilde, ik keek, ik bedoel, ehm..." Ze durfde het gek genoeg niet meteen te zeggen. "Zeg het maar sletje," fluisterde hij aanmoedigend. "Wat wilde je net het liefste doen, toen je de deur voor me opendeed?" "Ik wilde uw harde pik voelen meester," biechtte ze eerlijk op. "Zie je nou wel, zo moeilijk was dat toch niet?" Ze voelde zich een beetje betrapt, maar opgewonden tegelijk. "Ga maar voor me zitten, je hebt mijn toestemming." Ze knielde voor hem neer en liet haar vingers zachtjes over zijn lid glijden, hard en kloppend door de zachte stof van zijn broek heen. Hij deed z'n benen wijd en kreunde. "Ja sletje, goedzo, streel en masseer 'm maar, haal 'm maar tevoorschijn..." Ze ritste voorzichtig zijn gulp open, zijn harde paal nu tussen haar vingers. Zonder opdracht van hem opende ze haar mondje als vanzelf om zijn lul naar binnen te laten glijden. Ze zoog hem nat en geil.

 

Likkend en zuigend aan zijn lul voelde ze haar kutje volstromen, het geil soppend tussen haar schaamlippen. Hij boog voorover en liet zijn vingers onder haar body glijden. "Hmm, goedzo sletje." Hij maakte de knoopjes los en vingerde haar kutje van achterlangs, terwijl zijn lul nog heerlijk door haar gepijpt werd. "Je bent duidelijk gemotiveerd. Daar weet ik wel raad mee." Hij liet haar nog even om zijn harde paal, toen hij haar vroeg op te staan en zich naar de slaapkamer te begeven. Ze liep voor hem uit, het kruis van haar body nu hangend boven haar zalige naakte, ronde, wiegende billen.

 

Ze stond voor het bed. Hij kwam tegen haar aan staan, ze voelde zijn harde pik tegen haar kontje drukken. Hij trok haar body uit en masseerde haar volle tieten stevig, zijn vingers knedend op haar tepelhoven en tepels. Gek van geilheid gooide ze haar hoofd naar achteren, kreunend en kermend, haar kontje stevig tegen zijn pik aangedrukt. Hij had haar zwart leren collar gepakt die ze op een vaste plaats in haar slaapkamer bewaarde, in de bovenste lade van het dressoir. De bijbehorende ketting was in zijn bezit, die hij voor deze avond had meegenomen. Ze voelde de collar om haar nek glijden en stevig door hem worden vastgemaakt. Hij klikte de ketting aan haar collar vast. Wat had ze dit gevoel gemist... "Mijn eigendom, vastgelijnd aan de ketting, mijn geile slet die ik ga gebruiken zoals ik dat wil." In zijn donkere woorden weerklonken een intense passie en lust. Ze voelde haar vulva kloppen tussen haar benen, nat en geil.

 

"Buig voorover, benen wijd," was zijn commando. Ze leunde voorover en steunde met haar handen op het bed. Hij deed handboeien bij haar om, die hij eveneens uit de lade had gepakt. Elegante, maar stevige handboeien, geschikt voor ruw spel. Hij ging weer achter haar staan en liet de ketting van haar collar over haar rug hangen, trok deze door haar kontje en kutje en maakte de ketting van voren vast aan haar handboeien. Het leverde een ongelooflijk geil beeld op. Hij ontdeed zich rustig van zijn kleding om van het sublieme uitzicht te kunnen genieten, van haar uitgestoken gezwollen schaamlippen met de stalen ketting er doorheen. Zijn lul was hard en erect.

 

Eenmaal naakt kwam hij voor haar zitten. Ze keek onderdanig op naar zijn gezwollen, stijve penis, zo dicht bij haar gezicht. "Open je mondje," zei hij op bevelende toon. Ze likte even met haar tong langs haar volle, wellustige lippen, en begon zonder aarzeling op zijn harde lul te zuigen. "Fuck..." hoorde ze hem kreunen. Hij pakte haar stevig bij haar hoofd vast om haar op zijn beurt diep in haar mondje te kunnen neuken. Met geboeide handen, de collar om haar nek, de ketting door haar kutje en zijn pik in haar mondje was ze inderdaad totaal zijn eigendom, zijn exclusieve pijpslet, zijn eigen pijpslavin. Hij nam haar mondje egoïstisch en meedogenloos. "Goedzo slet, open je mondje, fuck..." De ketting in haar kutje glom van het gutsende vocht tussen haar benen.

 

Alhoewel ze wist dat ze hem zó naar een extatisch hoogtepunt had kunnen pijpen, wilde hij het daar beslist niet bij laten. Hij haalde na een aantal flinke stoten zijn stijfgepijpte paal uit haar mond en maakte de ketting los van haar handboeien. Ze kreunde teleurgesteld dat de ketting uit haar kutje werd gehaald. Hij liep echter onverstoord naar het dressoir om een andere accessoire te pakken. "Hier is het ook wel weer eens tijd voor," hoorde ze hem zeggen. Ze kreeg de zwart rubberen ball gag in haar mond. Aan het andere eind van de ketting plaatste hij het zwart leren handvat. Haar kutje en kontje waren nu vrij toegankelijk, terwijl zij geboeid, gekneveld en aangelijnd slechts kon afwachten wat hij met haar zou gaan doen.

 

Hij had haar strak aangelijnd, ze voelde de spanning van de ketting drukken op haar hals. Hij ging dichter tegen haar aan staan en duwde zijn roodkloppende eikel tegen haar kontgaatje. Hij liet zijn gladde en stijve stam rustig in haar anus glijden, terwijl ze kreunend en hijgend zijn penetratie onderging."Dat had je niet verwacht hè sletje, dat ik eerst je kontje zou neuken?" De woorden klonken spottend. Ze had inderdaad niet verwacht dat hij haar daar eerst zou nemen. Maar het genot was ongelooflijk, het was heerlijk om hem diep in haar anus te voelen, haar gaatje volledig opgevuld, strak en geil.

 

Met pompend en stotend geweld neukte hij haar kontje tot het vlees van haar anus rood zag en ruw aanvoelde, zijn gevloek en geschreeuw over haar heen razend, totaal onderworpen aan een overweldigende geilheid. Ze leek als in een trance, haar ogen waren gesloten. Ze was zijn geile neukslet, zijn slaafse neukvlees... Nadat hij haar kontje naar believen had genomen en gebruikt gleed zijn lul weer soepel uit haar kontgaatje om vervolgens haar spekgladde kutje te neuken. Ze kon niet kreunen, de gag in haar mond hield iedere zucht of kreun tegen, het genot noodgedwongen imploderend in haar. Ze was nog altijd strak aangelijnd terwijl ze door haar meester diep in haar kutje werd genomen, hard en rauw, schreeuwend, kreunend, beukend, zwetend. "Ik zou zo uren door kunnen gaan sletje," exclameerde hij, "Maar ik ben nog niet helemaal klaar met je..." Ze bemerkte wederom een gevoel van teleurstelling toen ze hem uit haar kutje voelde glijden.

 

Hij haalde de gag uit haar mond en maakte haar handboeien los. "Sta maar op en loop maar even mee." Ze stond op van het bed, nog natrillend van de heftige neukpartij die net had plaatsgevonden. Hij liep voor haar uit, ze liep aangelijnd aan de ketting achter hem aan. Hij stapte de douche binnen en draaide zich om. "Trek je kousen en hakken uit." Ze ontdeed zich langzaam van haar kousen en hakken, terwijl hij haar nog steeds aan de lijn had, elke beweging van haar analyserend. Ze was nu volledig naakt, in gespannen afwachting van wat er zou gaan komen. Hij maakte haar collar los en sprak vervolgens: "Omdat dit de eerste keer voor je is zal ik meteen de douche aanzetten." Ze wist niet wat hij van plan was, maar zijn woorden veroorzaakten onmiddellijk extreme gevoelens van opwinding en spanning.

 

Hij ging onder de warme douche staan en beval haar voor hem te gaan zitten. "Open je mondje," klonk het boven haar uit. Ze deed gehoorzaam wat hij zei. Hij masseerde zijn keiharde pik zachtjes, en voordat ze het wist ving ze zijn warme urine als kletterend klatergoud op met haar tong. "Heel goed sletje," kreunde hij tevreden, terwijl hij op haar tong urineerde. Het opvangen van zijn urine stimuleerde haar op een manier die ze nog niet eerder had ervaren. Dit moest wel het toppunt van geilheid en serviliteit zijn, dacht ze bij zichzelf. Hij kreunde en vloekte, en richtte zich vervolgens weer tot haar: "Je hoeft het nog niet door te slikken, maar ik wil je wel laten voelen wat het betekent om mijn slet te zijn." Hij liet daaropvolgend zijn urine over haar gezicht en lichaam stromen, vermengd met het warme water van de douche. Zijn pis kwam als een gouden regen op haar neer.

 

Gezeten op haar knieën, met gesloten ogen en met totale overgave onderging ze wat tot nu toe wel het meest grensverleggende moment in hun relatie moest zijn geweest. "Goedzo sletje..." klonk het boven haar. Ze kon horen dat hij tevreden was, dat ze hem exceptioneel genot bezorgde. Ze voelde zich buitengewoon trots om hem op die manier te kunnen dienen, om zijn gewillige, gedienstige, toegewijde slavin te zijn, om zijn geile slet te zijn, ondergespoten met zijn vloeibare goud. "Lik 'm maar af," hoorde ze hem zeggen. Ze nam gulzig zijn harde staaf in haar mondje en likte hem schoon, het laatste restje urine ziltig smeltend op haar tong. Zonder dat hij iets hoefde te zeggen nam ze zijn lul dieper in haar mond. Zijn stam hard en groot tussen haar lippen, zijn gekreun en gevloek echoënd door de badkamer, het warme water als een waterval over hun lijven stromend. Ze voelde zijn climax naderen. Als een grande finale spoot zijn roomwitte zaad als ontkurkte champagne over haar heen, in haar mondje, over haar gezicht, op haar uitgestoken tong.

 

Ze keek liefdevol naar hem op terwijl hij boven haar stond uit te hijgen, zijn gezicht verkrampt van passie. Ze streelde zachtjes zijn liezen en kuste zijn penis, nu ontspannen en zacht tussen zijn benen. Hij trok haar omhoog en gaf haar een kus. "Ga maar even lekker douchen liefje," zei hij teder, "Dan vul ik alvast de glazen bij." Terwijl hij de badkamer verliet spoelde ze zich schoon met een weldadige douchecrème, terugdenkend aan wat er even daarvoor had plaatsgevonden, hoe ze opnieuw haar grenzen voor hem had verkend en verlegd. Hun D/s verhouding had een nieuwe dimensie gekregen. Ze voelde zich gelukkig en trots.

 

Gehuld in slechts haar zwart satijnen kamerjasje kwam ze bij hem zitten op de bank. Hij reikte haar een goedgevuld glas cognac aan, en voerde haar toastjes met de exquise franse kaasjes. Het kaarslicht zorgde voor een romantische sfeer. "Je weet niet half hoe trots ik op je ben, hoe je me keer op keer je onderdanigheid bewijst, je toewijding, je liefde, wat je me toelaat met je te doen. Wat zou ik me in hemelsnaam nog meer kunnen wensen?" Ze nam zijn warme woorden dankbaar in ontvangst. Hij nam een slok cognac en zei vervolgens lachend: "Ik denk dat je een logé hebt vannacht..." Dat hij bij haar bleef slapen was de perfecte afsluiting van een perfecte avond. Ze nipte van haar glas, de cognac vloeide als een warme gouden stroom door haar keel. Ze kon niet meer van hem houden dan ze nu deed, op deze avond, op dit moment, in zijn armen op de bank, zat en voldaan van de explosieve passie, van de hemelse intensiteit, van de goddelijke extase.

 

 

Hoofdstuk negen: Kir Royale

 

"Wie jarig is tracteert," had hij tegen haar gezegd. Het was zijn verjaardag en hij zou haar tracteren op een intiem etentje bij hem thuis. Ze kende zijn kookkunsten, ze wist dat haar een culinaire verrassing stond te wachten. Ze wilde hem op haar beurt eveneens verrassen, het was tenslotte zijn verjaardag. Ze had voorgesteld alvast wat voorbereidingen te treffen voordat hij thuis zou zijn. Ze had inmiddels de sleutel van zijn appartement. Hij zou aan het einde van de middag thuiskomen, tegen die tijd zou ze voor een feestelijk onthaal hebben gezorgd.

 

Hij had een heerlijke open keuken met een bar. Zijn verjaardag leek haar de gelegenheid bij uitstek om hem bij thuiskomst te fêteren met een lekkere Kir Royale cocktail. Ze zette de flessen champagne en crème de cassis alvast in de koelkast, en begaf zich naar de slaapkamer. Als extra verrassing maakte ze het bed op met het zwarte latex hoeslaken. Ze wilde er zélf ook uitzien als een cadeau en trok een kort zwart satijnen negligé aan met provocerend decolleté, haar volle borsten flink geaccentueerd door het miniscule doorschijnende stofje. Ze completeerde het sexy niemendalletje met zwarte hold-up kousen en haar zwarte lak naaldhakken met plateau. Haar lange bruine haren stak ze dit keer nonchalant op, haar lippen gestift met een felle kleur. Ze droeg geen slipje onder haar negligé.

 

Ze liep terug naar de keuken om de Kir Royale te maken. Ze hoorde de voordeur opengaan op het moment dat ze het tweede champagneglas aan het vullen was met de rozerode bruisende emulsie. Ze kon nog nipt de frambozengarnering op de glazen prikken, en een verleidelijke pose aannemen op één van de zwarte designer barstoelen. Een paar tellen later stond hij in de woonkamer en legde zijn sleutels neer op de eettafel. "Ohlala, dat is nog eens een verjaardagscadeau!" zei hij grinnikend en liep op haar af om haar te kussen. "Gefeliciteerd liefje," was haar antwoord terwijl ze hunkerend haar mond opende om zijn tong naar binnen te laten. Ze zoog en sabbelde op zijn tong terwijl zijn handen over haar negligé gleden en hij de satijnen stof omhoog schoof. Hij gleed met zijn vingers over haar venusheuvel en masseerde zachtjes haar natte plekje. "Hmm, je weet je meester wel te verrassen," kreunde hij tevreden. "En je hebt ook voor een smakelijke versnapering gezorgd zie ik."

 

Ze nipten beiden van de zoet bruisende cocktail. Hij kwam tegen haar aan staan en speelde met de zachte stof van haar negligé. Hij schoof opnieuw de stof omhoog, en trok haar negligé uit. Ze zat nu naakt op de barstoel met alleen haar hold-ups en plateauhakken nog aan. "Laat je natte kutje eens aan me zien," droeg hij haar op, "en speel er eens mee voor me." Ze opende haar benen wijd zodat hij een goed uitzicht had op haar natte poesje. Ze speelde met haar borsten terwijl ze hem speels en uitdagend aankeek, en likte verleidelijk met haar tong over haar lippen. Vertraagd gleden haar vingers naar haar kutje om plagerig stroperig het roze vruchtvlees te masseren, glimmend en glad van haar geil, ondertussen rijdende bewegingen makend op de barstoel, haar natte kutje hitsig en geil wrijvend tegen het zitje. "Tong me alsjeblieft schat, en neem m'n kutje schaamteloos en hard," kermde ze smekend. "Daar heb ik de hele dag al zin in sletje," was zijn grommende antwoord, en hij trok haar van de barkruk. "Draai je om, kontje naar achteren, benen wijd, ik zal je mijn pik eens goed laten voelen." Ze leunde tegen de bar aan, ver voorovergebogen en in spreidstand, zoals hij beveelde. Hij duwde zijn pik hard in haar en begon haar stotend te neuken. "Een uitstekend verjaardagscadeau," hoorde ze hem hijgen.

 

Ze schreeuwde het uit terwijl zijn lul haar kutje vulde, haar natte vulva glijdend over zijn stijve pik, haar lijf schokkend bij elke duwende- en trekkende beweging die hij maakte. Het had iets enorm geils en opwindends om bij klaarlichte dag zo plotseling tegen zijn bar aan te worden genomen. "Ik wil dat je straks je stalen buttplug voor me indoet, maar ik zal alvast wat ruimte maken," zei hij sarcastisch, en ze voelde zijn lul nu in haar kontgaatje geduwd worden. Ze hoorde hem genieten terwijl hij op- en neer gleed in haar anus en een paar stevige klappen op haar billen gaf. Hij trok aan haar haar, ze hield zich stevig vast aan het zwart granieten keukenblad van de bar. "Heerlijk om zo enthousiast ontvangen te worden op je verjaardag," siste hij.

 

Hij haalde na enkele minuten zijn stijfgeneukte pik weer uit haar kontje en greep haar bij haar haar, en draaide haar om. "Ik geloof dat je hier ook om had gevraagd," en hij stopte bruusk zijn tong in haar mond. Ze liet zich vol overgave door hem tongen. "Daar geniet je van hè sletje," klonk het nog steeds sarcastisch, alhoewel ze wist dat hij het liefkozend bedoelde. "Ga je plugje maar indoen, dan kan ik alvast een begin maken met het eten. Doe maar rustig aan." Ze liep naar de slaapkamer. "En neem ook je collar, de ketting, een gag, polsboeien en een flogger mee," riep hij er achteraan. Ze had voor deze avond niet alleen haar nieuwe zilverkleurige stalen buttplug meegenomen die ze samen hadden uitgezocht, maar ook haar zwarte latex pakje en zwarte latex kousen. Zo zou ze zich straks als een spannend cadeau aan hem presenteren.

 

Ze vond het fijn dat hij haar de ruimte gaf om zich even rustig om te kleden. Vooral haar latex kousen waren een crime om aan te trekken, dus dat ze daar even voor kon gaan zitten was prettig. Ook haar open body van latex, die feitelijk uit niet meer bestond dan een paar riempjes van latex om haar borsten en vagina heen gespannen, was elke keer weer een exercitie om goed aan te krijgen. Eenmaal in haar outfit kon ze tevreden zijn met het resultaat. Ze wreef de buttplug warm met haar handen en smeerde er wat glijmiddel op om hem soepel in haar kontje te kunnen laten glijden. De buttplug had een kristallen hartje ter versiering, nu speels prijkend tussen haar volle billen. 'Kom maar tevoorschijn,' lachte ze in zichzelf voor de spiegel.

 

Ze pakte de accessoires waar hij om had gevraagd en liep de woonkamer weer binnen. Voorzichtig legde ze de speeltjes neer op de eettafel. Hij kwam uit de keuken, zijn ogen glinsterden gevaarlijk. "Een cadeautje om uit te pakken én om aan te pakken," klonk het tevreden, hij was duidelijk content met wat hij voor zich zag. Ze voelde zich enorm sexy. "Ga op de bank zitten op je knieën, met je gezicht richting de werkkamer." Ze nam plaats op de zwart leren bank zoals hij had opgedragen. Hij pakte de accessoires van tafel en deed de collar bij haar om, plaatste de zwarte ballgag in haar mond en maakte haar polsen vast op haar rug met de zwart leren polsboeien. Hij klikte de ketting vast aan haar collar en trok de ketting strak langs haar rug om vast te maken aan de sluiting die tussen haar polsboeien zat. Ze zag er ontzettend geil uit in haar open latex pakje met haar collar om, ketting over haar rug en geboeide handen, het kristallen hartje tussen haar ronde billen. "Ik word zo geil van je schat, en ook zo heerlijk dat je nu niks terug kan zeggen," klonk het vilein. Gemeen of niet, haar kutje was kletsnat.

 

Ze voelde zich altijd wat gespannen als hij achter haar ging staan en ze zich niet mocht omdraaien zodat ze hem kon zien. Ze kon echter horen dat hij zich aan het uitkleden was. "Goedzo sletje, braaf in de houding blijven zitten zoals je meester dat van je verlangt..." Ze voelde zijn ogen in haar rug priemen terwijl ze zijn kleding op de grond hoorde vallen, elke millimeter van haar naakte huid in zich opnemend, genietend van het latex genot dat hij voor zich zag. Hij kwam achter haar zitten op de bank en duwde haar voorover, haar gezicht tegen de bank aangedrukt, haar kont nu vrij in de lucht stekend. "Zo ziet gewillig neukvlees eruit," klonk het sardonisch. "Plus je kutje is al opgewarmd," vervolgde hij, waarop hij zijn inmiddels weer hard geworden lul in haar zeiknatte spleetje duwde. "Oh ja, fuck dit is lekker!" schreeuwde hij terwijl hij haar neukte op de bank. Bij elke stoot werd haar gezicht dieper in de bank geduwd. Met de gag in haar mond en met haar handen op haar rug geboeid maakte dat ze zich hulpeloos voelde, en tegelijkertijd een enorme geilheid en dienstbaarheid voelde. Ze bestond om zijn gewillige neukvlees te zijn.

 

Tijdens het stoten voelde hij aan haar plug. "Zit 'ie lekker schatje?" Ze kon geen antwoord geven, maar ze wist dat antwoord geven overbodig was. Het was een genot om zowel door hem als door de stalen plug gevuld te zijn. Hij liet zijn vlakke hand kletsend neerkomen op haar trillende billen, om vervolgens te verruilen voor de leren reepjes van haar favoriete flogger, een klein en handzaam model met fijne leren strengen. Toch miste ook deze flogger zijn uitwerking niet: Haar billen kleurden langzaam rood, lichte striemen werden zichtbaar. Ze beleefde de pijnprikkels inwendig. "Goedzo sletje," moedigde hij haar opnieuw aan. "Laat je geile kutje maar goed neuken door je meester," klonk het daarna. Zijn harde paal stootte robuust en ruw in haar spekgladde kutje, ze moest moeite doen haar orgasme tegen te houden.

 

Nadat hij haar minutenlang zo had genomen sommeerde hij haar om rechtop op haar knieën te gaan zitten. Hij maakte de ketting los van haar boeien, en haalde ook de gag uit haar mond. Hij kwam voor haar staan en forceerde nu zijn stijve lul in haar mond terwijl hij haar strak vasthield aan de ketting, verbonden met haar collar. Bevelend en kreunend klonk het boven haar: "Gebruik dat geile pijpmondje van je slet, pijp me hard en stijf!" Met ongekende intensiteit likte en zoog ze op zijn pik, kwijlend, nat en geil, op- en neer likkend over zijn ballen, glijdend over zijn stam, hongerig zuigend aan zijn rode gezwollen eikel, zijn stam diep in haar natte warme mondje nemend tot het haar lukte hem te deepthroaten. Een bulderend gevloek en gekreun barstte boven haar los.

 

Ze keek naar hem op, zijn hoofd was naar het plafond gericht, zijn gezicht verkrampt van geilheid, zijn geschreeuw afketsend op het plafond. Vertwijfeld vroeg ze zich af of ze hem moest klaarpijpen of dat hij de climax nog even wilde uitstellen. Hij leek haar gedachten wederom te kunnen lezen, en pakte haar vast bij haar haar. "Nog niet sletje, je meester is nog iets met je van plan. Sta maar op en loop maar achter me aan." Hij hield haar vast aan de ketting terwijl ze achter hem aanliep, haar handen nog altijd geboeid op haar rug. Hij liep met haar de slaapkamer binnen. "Kijk eens aan, je weet je meester wel te verrassen..." Hij doelde op het latex hoeslaken dat ze om het matras had gedaan. "Ga maar op de rand van het bed zitten." Hij maakte haar polsboeien los op haar rug en maakte ze nu vast aan de voorkant. Hij deed een zwart satijnen oogmasker bij haar op. "Ga achterover liggen, knieën omhoog, je benen wijd, armen boven je hoofd," klonk het dwingend. Ze steunde met haar plateauhakken op de rand van het bed terwijl ze in de door hem opgelegde positie ging liggen, benen wijd, armen boven haar hoofd, kutje vrij toegangelijk, de kristallen plug knipogend tussen haar fraaie, lichtrode billen. Het latex hoeslaken voelde heerlijk koel op haar huid.

 

Hij kwam op haar zitten bij haar gezicht en duwde zijn stijve pik opnieuw in haar mond. "Zuig me nog maar even schat, voordat ik je straks geef wat je verdient..." Ze omsloot zijn pik gedienstig met haar vochtige lippen en zoog en likte zijn harde stam kwijlend en kokhalzend. "Fuck ja..." scandeerde het door de slaapkamer. Hij nam haar mondje beukend en stotend. Ze hield haar mond gewillig voor hem open, hij zou elk moment in haar mond kunnen exploderen om vervolgens over haar gezicht te spuiten, zijn zaad druipend op haar tong en op haar lippen. Maar in plaats daarvan stopte hij om in haar gladde kutje te glijden, en haalde het oogmasker weer van haar gezicht. "Wie jarig is tracteert..." fluisterde hij in haar oor. "Ik wil dat je lekker komt schat, laat je maar goed verwennen door mijn pik," zei hij liefdevol. Ze kon zich niet herinneren dat hij eerder op die manier de focus op haar orgasme had gelegd, het gebaar ontroerde haar. Met totale overgave kwam ze klaar, een zinderende tinteling trok door haar met zijn warme zaad volgespoten vulva.

 

Hij streek met een vinger langs haar wang. "Ik haal de drankjes even." Een moment later proostten ze op bed met de Kir Royale die ze eerder voor hen had ingeschonken. "Zo wil ik elke dag wel jarig zijn," grapte hij. Ze beantwoordde zijn grapje met een lome glimlach, nog beneveld door de intense vrijpartij. "Ik maak het eten even af, dan kun jij je rustig omkleden." Ze nam nog een slok van de roze vloeistof, genietend van het heerlijke gevoel door hem genomen en bemind te zijn, bevangen door een roes van geile verliefdheid. Ontspannen lag ze af te koelen op het bed van latex. Tijd om het latexpakje weer te verruilen voor het sexy negligé, zo zou ze met hem dineren vanavond, dacht ze bij zichzelf. Ze stond op om van entourage te wisselen. Eenmaal weer in haar negligé en nylon hold-ups betrad ze de woonkamer.

 

De tafel was prachtig gedekt, de klassieke kandelaar met sfeervol brandende kaarsen vormde een mooi contrast met de moderne zwarte eettafel. De wit damasten servetten bij het couvert gaven het geheel een chique allure. Een intiem verjaardagsdiner met grandeur. Ze nam plaats aan tafel, een fles Chardonnay stond klaar om geopend te worden. Even later bracht hij het voorgerecht binnen en schoof bij haar aan. Hij schonk de Chardonnay in de grote kristallen wijnglazen, ze hieven het glas. Een toast op zijn verjaardag, een toast op oneindige passie.

 

 

Hoofdstuk tien: De hand van de meester

 

Het was alweer een tijd geleden dat ze de opdracht van hem had gekregen om hem op te wachten in een onderdanige houding, in combinatie met een kledingvoorschrift. Voor hem klaarzitten en hem opwachten in door hem opgedragen lingerie of met helemaal niets aan haar lijf kon haar nog altijd tot het uiterste opwinden. Hij wilde er een speciaal weekend van maken, tegelijkertijd had hij haar gewaarschuwd dat hij opnieuw grenzen wilde verkennen, wilde kijken of ze iets nieuws aankon. Een heerlijk weekend samen in het vooruitzicht waarbij opnieuw grenzen zouden worden verkend en verlegd. Ze voelde dezelfde aangename spanning en opwinding als bij hun eerste ontmoeting, hij wist dat gevoel nog altijd bij haar op te roepen. Alsof het hun eerste afspraakje was.En ze wilde nog altijd niets liever dan hem behagen. Met het liefst zo min mogelijk kleren aan...

 

Hij had voor het weekend een prachtig penthouse gehuurd in de stad, van waaruit je een adembenemend uitzicht had over de rivier en de skyline van de stad. Het luxe appartement had een dakterras, een badkamer met bubbelbad, een open keuken met een bar en een prachtige master bedroom. Hij wist het wel te brengen, lachte ze. Wat was ze toch een bofkont, met hem, en met hem als meester. Hij had haar die ochtend gebeld met instructies.
"Op de begane grond van het appartementencomplex is een receptie. Daar kun je de sleutel ophalen op mijn naam. Ik zal er rond vijf uur zijn. Zorg ervoor dat je eerder bent. Ik wil je aantreffen in je zwarte latex kousen en je hoogste zwarte lak hakken. Verder ben je naakt. Je hebt je collar om en tepelklemmen met kettingen aan je collar vastgemaakt. Uiteraard ben je weer mooi voor me opgemaakt. Je zit dit keer met je gezicht naar de deur toe, zodat ik meteen je heerlijke naakte borsten kan zien zodra ik binnenkom. Je blik is op de grond gericht. Pas als ik het zeg, mag je me aankijken. Is het zo duidelijk?"
"Ja meester."
"Prima liefje, ik had ook niets anders van je verwacht. Ga er maar vanuit dat het een bijzonder weekend zal worden. Er staan je nieuwe ervaringen te wachten."
Het klonk als een belofte, en ze wist dat hij zich aan zijn beloftes hield.

 

Nog een laatste keer keek ze haar rolkoffertje na of ze niets vergeten was. Het leek erop dat ze alles had. Ze sloot de deur van haar appartement achter zich, en vertrok. De appartemententoren lag in een hippe wijk aan de rand van het centrum. Ze hoefde niet heel ver te reizen en ruim een half uur later arriveerde ze bij het appartementencomplex. Het was een statig en modern gebouw, ze schatte dat het zo'n zestien verdiepingen had. Ze begaf zich naar de receptie op de begane grond om de sleutel op te halen. De hal had een luxe uitstraling, een beetje zoals de lobby van een hotel. Nadat ze de sleutel had opgehaald stapte ze in de lift, op weg naar een zinderend, spannend en extreem geil weekend met haar meester.

 

De lift stopte bij de zestiende en hoogste verdieping. De bovenste verdieping bevatte slechts twee appartementen, beide dakappartementen. De toegangsdeur tot hun loft bevond zich recht tegenover de lift. Het luxe penthouse zag er net zo uit als op de website: Ruim en modern ingericht met dat fantastische dakterras en verpletterende uitzicht. Ze verheugde zich er nu al op om met hem in het bubbelbad te zitten. Het was drie uur, ze had nog twee uur de tijd om zich klaar te maken zodat ze hem kon opwachten zoals hij haar had geïnstrueerd. Ze vond haar weg naar de master bedroom die met recht een master bedroom kon worden genoemd, groot en met een prachtig kingsize tweepersoonsbed in het midden van de kamer. Het hoogpolige beigekleurige tapijt kleurde uitstekend bij de rest van het interieur, dat voornamelijk uit warme beigetinten bestond. Het bed was opgemaakt met een prachtig zandkleurig satijnen dekbedovertrek. Grote spiegels bekleedden de ruime kledingkasten.

 

Ze opende haar koffer om haar spullen weg te leggen. Op het bed lagen de spullen uitgestald die ze meteen nodig had: Haar zwart leren collar, de tepelklemmen met kettingen, zwarte latex kousen en haar hoogste zwarte lak hakken. Ze trok haar kleren uit en bekeek zichzelf in de grote spiegel van de kledingkast. Hij was nog altijd gek op haar ronde vormen, haar volle zware borsten, haar heerlijke ronde billen en dijen, het subtiele streepje op haar venusheuvel, haar prachtige benen, haar nek en sierlijke armen. Straks in haar fetisj outfit zou ze er werkelijk onweerstaanbaar uitzien, en geil. Ze gleed met een vinger in haar kut. Glad, zacht vocht vulde de ruimte tussen haar vlezige schaamlippen. Was hij nu alvast maar hier... Ze ging op de rand van het bed zitten om haar latex kousen aan te trekken. Wat later bekeek ze zichzelf opnieuw in de spiegel, dit keer in vol ornaat, met de collar om haar nek, de kettingen die aan haar collar vastzaten en sierlijk verbonden waren met de klemmen op haar tepels, de glimmende latex kousen en haar glanzende lak hakken. Zijn wellustige slavin, zijn goddelijke seksgodin. Ze maakte zich op voor één van de grote spiegels. Lippen felrood gestift, haar lange bruine haren elegant opgestoken, wat verleidelijk parfum. Ze was nog natter dan zojuist...

 

In de riante woonkamer was een ruime zithoek van een zwart leren bank met bijpassende leren fauteuils. Onder de glazen salontafel lag een crêmewit hoogpolig kleed. Daar zou ze haar positie een stuk comfortabeler in kunnen nemen dan op de harde zwart granieten vloer, had ze zich bedacht. Ze had nog nét even tijd om de inhoud van de koelkast te bekijken voordat hij zou komen, en liep naar de open keuken. In de luxe koelkast lagen een paar goede flessen Sancerre wijnen, zowel rood- als wit, en een paar flessen champagne. Hij had het weer goed geregeld, lachte ze in zichzelf. Het was kwart voor vijf, hij zou er zo wel zijn. Ze nam plaats op het hoogpolige kleed, gezeten op haar knieën met haar benen wijd en haar handen op haar rug, haar gezicht naar de deur gericht. Gekleed in slechts haar halsband met tepelklemmen, latex kousen en hoge lak hakken vormde ze de ultieme kinky accessoire in het moderne, stijlvolle en decadente interieur. Ze zat voor hem klaar zoals hij had gevraagd, met een goed uitzicht op haar pronte tieten en zachte venusheuvel met geopende schaamlippen, haar tepels gepunt van geilheid.

 

Niet veel later hoorde ze de voordeur opengaan. Zoals altijd ging er een golf van opwinding en blijdschap door haar heen als hij binnenkwam. Ze bleef echter roerloos zitten, met haar blik naar de grond gericht, zoals hij had gezegd. Ze hoorde zijn voetstappen naderen.
"Uitstekend. Precies zoals ik het wil. Goed gedaan liefje," klonk het boven haar.
"Je mag me nu aankijken."
Ze hief haar hoofd naar hem op en ontmoette zijn stralende ogen, en zijn stralende glimlach. Hij zag er weer fantastisch uit in een mooi poloshirt, nette spijkerbroek en dure schoenen. Wát een stuk, en hij was van haar. Maar andersom was dat nog meer het geval... Hij stak z'n hand uit en trok haar omhoog. Ze drukte haar grote borsten tegen hem aan, een onstuimige kus volgde.
"Hmm hou dat gevoel vast sletje van me," klonk het licht geamuseerd.
"Je ziet er natuurlijk niet voor niets zo uit. Kom maar even hier staan," en hij wees naar de muur. Op de plek waar ze moest gaan staan hing een haak aan het plafond. Ze vermoedde dat ze met een reden op die plek moest gaan staan. Hij opende zijn rolkoffer en haalde er zwart bondage touw uit. Hij ging voor haar staan en bond haar polsen stevig vast. Hij haalde een ander stuk touw door het vlechtwerk om haar polsen en bevestigde dit aan de haak aan het plafond, terwijl hij haar vroeg om voorovergebogen te gaan staan. Haar armen waren nu omhoog getakeld, haar wulpse kont stak uitnodigend en uitdagend in de lucht.

 

Hij kleedde zich rustig uit. Ze zag dat zijn penis hard gezwollen tegen zijn onderbuik priemde. Hij haalde een rode ball gag met zwarte riempjes uit zijn koffer, en deed deze in haar mond. Hij voelde van achterlangs hoe nat ze was.
"Zo heb ik je graag sletje, en zo neem ik je graag," zei hij met donkere stem.
Ze stond inderdaad in een perfecte positie gefixeerd om haar meester te dienen, en haar open kutje schreeuwde erom geneukt te worden. Een paar tellen later voelde ze zijn pik bij haar naar binnendringen. Ze wilde schreeuwen, maar de gag hield haar gekreun tegen. Wéér die gemene bal in haar mond, vloekte ze inwendig. Maar tegelijkertijd wond het haar ook verschrikkelijk op. Hij pakte haar stevig vast bij haar heupen om haar extra in evenwicht te houden, ze werd tenslotte alleen door het touw in balans gehouden. Zijn stoten werden geleidelijk aan harder en sneller, ze hoorde hem vloeken. Er bestond even niets anders dan alleen zijn harde lul duwend en zuigend in haar. Weerloos hing ze aan het touw terwijl de kettingen aan haar tepels wild heen-en-weer schommelden op het gebeuk in haar natte kut. Pijnscheuten schoten door haar tepels. Ze liet zich volledig door hem uitwonen, ze gaf hem alles wat hij wilde. Vol overgave, vol wellust, vol dienstbaarheid, vol geilheid.

 

Na misschien wel tien minuten haalde hij zijn pik tevreden uit haar doorgeneukte kut en duwde zijn eikel tegen haar kontgat. "Er moet alvast wat ruimte worden gemaakt sletje," hoorde ze hem zeggen. Ze kon hem nu natuurlijk niet vragen wat hij daarmee bedoelde. Hij masseerde haar gat tergend lekker met zijn roodgloeiende eikel en duwde voorzichtig zijn pik een paar centimeter naar binnen. Hij kon haar ingehouden gekreun bijna horen.
"Toch maar wat glijmiddel," en hij smeerde zijn lul zorgvuldig in.
Opnieuw drong hij haar anus binnen en dit keer gleed hij in één keer door. Ze wilde hem het liefst smeken of de bal uit haar mond mocht zodat ze het kon uitschreeuwen, maar hij was onbereikbaar en alleen op haar kont geconcentreerd. Met beukend geweld neukte hij haar gaatje terwijl het geil uit haar vagina langzaam langs haar liezen naar beneden druppelde. Na enkele minuten trok hij zijn lul weer terug.
"Goedzo sletje, er is genoeg ruimte zo."
Hij pakte nu een anaalhaak en ketting uit zijn koffer en bracht de haak bij haar in. Met de ketting maakte hij de haak vast aan haar halsband. Daar stond ze dan, vastgebonden met een touw aan het plafond en met een bal in haar mond, met klemmen op haar tieten en met een anaalhaak in haar gat, als zijn geile slet, zijn gedienstig neukvlees, zijn gewillige hoer. Klaar om te dienen, klaar om opnieuw meedogenloos in haar kutje te worden geneukt. Zijn harde, stijve paal vulde haar vervolgens minutenlang. Ze genoot met volle teugen van de extreem onderdanige positie waarin ze zich bevond, het was alsof ze met deze nieuwe ervaring opnieuw gedefinieerd werd als sub.

 

Daarop besloot hij dat de bal uit haar mond mocht. Eindelijk kon ze het geschreeuw laten ontsnappen dat ze in had moeten houden. Hijgend en kreunend hing ze voor hem, terwijl hij zijn paal nu tussen haar lippen duwde.
"Voor wat hoort wat," hoorde ze hem grommen, en ze wist wat dat betekende. Ze zoog op zijn pik alsof haar leven ervan afhing. Zijn geschreeuw vulde de ruimte, zijn dikke, geaderde lul pompend in haar mond. Nadat ze hem naar tevredenheid had afgelikt haalde hij voorzichtig de haak weer uit haar kont en maakte de ketting los van haar collar. Opnieuw ging zijn hand in de koffer en hij haalde er één van zijn favoriete gesels uit, een mooie zwart leren flogger met een stevig gevlochten handvat en soepele maar stevige leren strengen. Ze wist precies wat haar te wachten stond, alhoewel hij altijd wel voor een verrassing wist te zorgen. Ze voelde het leer in zachte slagen op haar uitgestoken kont neerkomen.

 

De slagen namen gelijkmatig toe in tempo en felheid en de leren slierten kwamen nu harder aan, en raakten haar zowel verticaal als horizontaal. Hij week af en toe uit naar haar dijen en onderrug. De pijnlijke sensatie deed haar jammerlijk kreunen, maar tegelijkertijd werd ze enorm geil van het brandende gevoel op haar huid. Hij geselde haar minutenlang totdat er rode strepen zichtbaar waren op haar billen en dijen. De pijn werd haar nu iets te machtig en haar kreunen werden zwaarder. Hij stopte onmiddellijk met slaan. Hij wist dat haar limiet was bereikt, en hij wist ook dat hij haar daarin moest afremmen omdat ze uit loyaliteit niet altijd even goed haar grenzen aangaf. Het onderstreepte hoe goed hij haar aanvoelde, en dat ze door dat vertrouwen haar lot volledig in zijn handen durfde te leggen. Dat was wat hun relatie uniek maakte, dat ze zich totaal aan hem over kon geven zonder angst. Door zijn geweldige invoelingsvermogen, door zijn emphatie. Het was zijn persoonlijke handtekening, de hand van haar meester.

 

Hij maakte het touw los van het plafond en maakte het touw los dat om haar polsen zat. Hij drukte haar tegen zich aan en kuste haar op haar mond, en op haar slaap.
"Laten we even een korte pauze nemen. Doe je tepelklemmen maar af, maar houd je halsband om. Ik schenk ondertussen even wat voor ons in. Een witte Sancerre met ijs lijkt me wel geschikt."
Ze lachte. Hij bepaalde ook alles. Niet dat ze dat erg vond. Een heerlijk glas witte Sancerre was precies waar ze zin in had. Ze voegde zich bij hem en nam plaats op één van de barstoelen aan de bar. Ze zag er verrukkelijk uit zo, naakt aan de toog, gehuld in louter latex kousen met haar hoge lak hakken en de collar om haar nek. Hij zette een koel glas witte Sancerre voor haar neer. "Proost liefje, op een heerlijk weekend, op nieuwe ervaringen."
Ze dacht gelijk aan hoe ze zo-even vastgebonden stond, met de anaalhaak in haar kontgat. Ze glimlachte. Alles droeg zijn signatuur, ook het prachtige decor waar ze nu in zaten. De Sancerre gleed strelend langs haar tong en stroomde als zacht goud door haar keel. De zinsbetovering was compleet.

 

Prettig geïntoxiceerd liet ze zich na het exquise glas wijn door hem meevoeren naar de master bedroom, waar ze ook haar latex kousen mocht uittrekken. Hij ging op bed liggen en hield zijn ogen op haar gericht. Ze zag zijn fallus zich weer hard oprichten. "Houd je hakken aan, en kom maar even bij me zitten."
Z
e klom bij hem op bed. Hij had de ketting die bij haar collar hoorde meegenomen en klikte de ketting vast aan de zilveren ring aan haar halsband.
"Klim er maar op," klonk het gebiedend.
Veel aansporing had ze niet nodig, de aanblik op zijn overheerlijke penis was genoeg om zijn order slaafs op te volgen. Wellustig en gretig liet ze zich op zijn pik zakken. Hij spande de ketting aan terwijl ze zijn pik botergeil masseerde met haar soppende kut. "Neem 'm maar sletje, laat jezelf en je meester komen..."
Het was ongelooflijk geil, maar tegelijkertijd voelde ze ook een soort melancholie. Ze realiseerde zich plotseling dat dit de eerste keer was dat ze op hem zat. Dat ze dit genot al die tijd had moeten missen. Laat staan aangelijnd op hem zitten... Ook nu las hij haar weer feilloos.
"Dat je dit hebt moeten missen, wil nog niet zeggen dat we het niet gaan inhalen," klonk het lief. Met een glimlach op haar gezicht neukte ze hen beiden naar een overdonderend orgasme. Ze voelde even met haar vingers tussen haar schaamlippen. Dikke klodders warm zaad kleefde aan haar vingertoppen. Liefdevol stopte ze haar vingers in haar mond.

 

Hij maakte haar collar los en trok haar naast zich om haar in zijn armen te nemen. Tevreden lag ze tegen hem aan.
"Als jij nou even onze glazen bijschenkt, dan laat ik het bad alvast vollopen."
Een heerlijk bubbelbad met hem leek haar de ultieme apotheose van deze toch al geweldige vrijdagavond. Ze stiefelde poedelnaakt de ruime woonkamer binnen om hun glazen bij te vullen met de tongstrelende Sancerre. Terug in de slaapkamer ging ze op bed zitten. Ze nam een slok van de goudgele lekkernij, en liet haar gedachten gaan over de verzengende passie die ze zojuist hadden gedeeld. Dromerig staarde ze voor zich uit. Ze zouden tot maandagochtend het appartement huren. Ze verheugde zich op al het heerlijks dat nog komen ging, de lekkere etentjes op het dakterras, de explosieve seks waarbij ze het vermoeden had dat de haak in het plafond nog vaker gebruikt zou gaan worden, de tijd die ze door zouden brengen in het weldadige bubbelbad. Soms leek het alsof ze in een film was beland. Maar het was echt, en hij aanbad haar, zoals zij hem aanbad.
"Kom er maar in liefje," klonk het vanuit de deuropening.
Ze pakte de wijnglazen en volgde hem naar de badkamer.

 

Hij had het bad laten vollopen met een heerlijke badolie, een warm, kruidig en zoet parfum kwam haar verwelkomend tegemoet. Aan de rand van het bad brandden een aantal rustiek kaarsen. De sfeervolle badkamer verlichting zorgde voor het extra elan dat de intieme sfeer compleet maakte. Ze kroop tegen hem aan in het aangenaam bubbelende water en wreef haar tieten verleidelijk tegen zijn borstkas. Ze zocht zijn mond om vervolgens ongeremd op zijn tong te zuigen. Vol passie kuste hij haar terug.
"Een goed begin van het weekend zo, vind je niet?" lachte hij, en hij reikte haar glas aan.
Ze nam een slok en voelde ondertussen voorzichtig met haar hand tussen zijn benen. Zijn pik was keihard. Smekend keek ze hem aan.
"Ik had geloof ik iets gezegd over inhalen," kreunde hij.
Een dankbare glimlach krulde haar lippen, hitsig liet ze zich voor de tweede keer op zijn pik glijden. Op de golven van het warme bubbelende water ontstond er opnieuw een bruisend hoogtepunt.

 

Hij wierp haar haar kamerjasje toe terwijl hij zelf ook in zijn kamerjas schoot.
"Wat dacht je van een zonsondergang met champagne?"
Daar viel werkelijk niets tegenin te brengen, lachte ze in zichzelf. Ze liep achter hem aan naar de woonkamer waar hij haar een glas bubbels aanreikte. Op het dakterras liet ze zich overweldigen door het verbluffende uitzicht op hun stad, met het vallen van de avond extra mooi verlicht. Hij sloeg een arm om haar heen.
"Ik ben trots op je, zoals altijd," fluisterde hij haar toe.
Magische woorden voor een sub, dat waren ze in ieder geval wel voor haar.
"Ik kan me ook geen betere meester wensen," fluisterde ze terug.
Hun glazen vonden elkaar in een klinkend duet. De toon voor een onvergetelijk weekend was gezet.

  

Prikkelend Proza 

1. Kamer voor Twee

 

Het was iets waar ze al vaker aan had gedacht, en waar ze nieuwsgierig naar was. Waar ze dikwijls over had gefantaseerd. Het zou een smak geld gaan kosten, dat wel. Maar ze had er lang en hard genoeg over nagedacht. Annabelle was al geruime tijd vrijgezel. Niet omdat ze dat zo wilde, maar omdat dat nou eenmaal zo was gelopen. Op zich had ze aandacht van mannen genoeg als ze zich ervoor openstelde. Maar het vele daten in de loop van de jaren had jammer genoeg niet geleid tot het vinden van die speciale partner. Ze had zich er min of meer bij neergelegd dat het voor haar misschien wel niet was weggelegd, en probeerde op een andere manier invulling te geven aan haar vrijgezellenbestaan. Per slot van rekening was ze een mooie, zeer sensuele en sexy vrouw met een gezond libido. Dus waarom dan ook niet? Ze wilde echter niet over één nacht ijs gaan. Áls ze het zou doen, zou ze het ook goed doen. Dat was wat haar aansprak in dit escortbureau: Een persoonlijk consult vooraf waarin ze haar wensen, voorkeuren en verwachtingen kenbaar kon maken. Ze belde het nummer voor een afspraak.

 

Het escortbureau was gevestigd in een prachtig monumentaal pand in de binnenstad. Het interieur liet zich het beste omschrijven als een mix van modern met klassiek, stijlvol en strak gemeubileerd in een klassieke setting. Ze voelde aan alles dat ze aan het juiste adres was. Ze nam plaats in een soort zithoek tegenover de receptie, nadat ze zich had aangemeld. Ze wilde net een tijdschrift van de salontafel pakken toen er plotseling een gesoigneerde dame in mantelpakje voor haar stond. "Jij hebt een afspraak voor het consult hè?" klonk het vriendelijk. "Ja, ik ben een beetje vroeg," verontschuldigde ze zich. "Geeft niks. Kom verder, mijn kantoor is aan het einde van de gang."

 

Ze nam plaats tegenover de dame, die aan de andere kant van het eikenhouten bureau ging zitten. Haar kantoor had een pittoresk uitzicht op een fraaie binnentuin. "Zo, welkom. Leuk dat je kennis wil maken met onze agency. Vertel eens, waar ben je naar op zoek, wat zijn je verwachtingen, waar moeten wij rekening mee houden, hoe moet de avond of nacht eruit komen te zien, kortom, wat zijn je wensen?" Het voelde alsof ze hardop haar verlanglijstje voor Sinterklaas mocht voorlezen. "Nou, natuurlijk moet er zowel een fysieke als een persoonlijke klik zijn, dat vind ik toch wel een belangrijke voorwaarde." "Begrijpelijk. Ik denk dat we daar wel uit gaan komen, we hebben een vrij groot bestand met allemaal leuke, aantrekkelijke, intelligente heren, stuk voor stuk gespecialiseerd in het creëren van de perfecte romantische en erotische, wat ik zou willen noemen, experience. Maar binnen dat kader is er ook van alles mogelijk. Heb je misschien specifieke voorkeuren of wensen? Hoe gedetailleerder je het beschrijft, hoe beter, we willen er immers voor zorgen dat we de perfecte avond creëren." Wat een prettig en professioneel consult, dacht ze bij zichzelf. Ze had er goede hoop op dat aan haar verwachtingen zou worden voldaan, en dat ze mogelijk zelfs zouden worden overtroffen. 

 

"Ik wil graag de avond en nacht doorbrengen met een leuke, aantrekkelijke, intelligente man met gevoel voor humor die naast een gentleman ook dominant is, en thuis is in BDSM. Ik wil graag gedomineerd worden als zijn sub, ik wil me onderdanig bij hem voelen, hij dirigeert en bepaalt wat er gebeurt. Ik wil me bijvoorbeeld door hem laten keuren en hem pijpen op zijn bevel. Hij mag met mij doen wat hij wil, uiteraard met respect voor wat ik aankan. Lust en gedoseerde pijn beschrijven mijn wensen denk ik het beste. Ik vind het fijn als hij daarbij verschillende attributen en speeltjes gebruikt. Ik houd van spanking, restrictie en overgave. Ik wil me optimaal vrouw kunnen voelen en door hem worden begeerd, ik wil veelvuldig door hem worden genomen, en als ik héél braaf en gehoorzaam ben geweest en het heb verdiend, oraal worden bevredigd. Verder is er geen draaiboek en laat ik me graag door hem verrassen." Ze lachte en vervolgde: "Heeft u zo een beetje een beeld?" De dame lachte eveneens. "Zeker, heel goed, want dan kan ik gelijk gericht gaan selecteren. We hebben een aantal heren die zeker voldoen aan jouw wensen. Ik laat ze even aan je zien." Ze pakte een map uit de lade van haar bureau waar diverse foto's en profielen in zaten. Ze liet een aantal foto's zien van aantrekkelijke mannen, sommigen in pak gekleed, anderen meer casual gekleed.

 

Boven de foto's stond een korte introductietekst met de naam en de leeftijd en steekwoorden als 'charmant', 'sportief', 'intelligent' en 'gevoel voor humor'. Haar oog viel op de foto's van een zeer aantrekkelijke man met een vrolijke en ondeugende uitstraling. 'Roger, 42 jaar', stond erboven. Naast charmant stond er dat hij een vrolijke levensgenieter was met gevoel voor (ondeugende) humor. Dit is 'm, wist ze gelijk. "Roger," wees ze aan. "Ah Roger. Uitstekend. Ik denk dat hij heel goed aansluit bij jouw wensen en het profiel dat je schetste. Sowieso maak je van tevoren eerst even kort kennis met elkaar om af te kunnen tasten of hij het voor je is, of niet. Je betaalt 7% van het totaalbedrag mocht je dan toch besluiten er vanaf te willen zien. We hopen natuurlijk dat we een goede selectie hebben gemaakt, en dat dit niet zal gebeuren. Als het tegenvalt is dat geen probleem, maar betaal je wel de 7% fee." Daar kon ze zich wel in vinden. Iets zei haar echter dat ze de juiste keuze had gemaakt, alhoewel ze het natuurlijk op het moment suprême pas zeker zou weten.

 

"Dan even over de locatie van de afspraak en het verloop van de avond. Vertel eens hoe je het voor je ziet, waar wil je afspreken, wil je hem thuis ontvangen, of bijvoorbeeld liever in een hotel? Je hebt al aangegeven dat het om de avond en een overnachting gaat. Zijn er nog bijzonderheden wat dat betreft?" Ze had hier natuurlijk ook uitgebreid over nagedacht. Uiteindelijk leek een ontmoeting in een hotel haar de beste keus. Op neutraal terrein, waar geen geschiedenis of herinneringen zouden zijn, maar waar toch een intieme en ontspannen sfeer gecreeërd kon worden. Een leuk, sfeervol hotel zou daar zeker aan bijdragen. Het leek haar fijn om de rendez-vous af te sluiten met een ontbijt in het hotel. "Prima. Wij informeren dan van tevoren of er ter plekke een kamer gereserveerd kan worden. Goed, dan denk ik dat we er wel zo'n beetje zijn? Je kunt straks bij de receptioniste een afspraak maken en een inschrijfformulier invullen. Je krijgt de factuur achteraf thuisgestuurd. Heb je verder nog vragen misschien?" "Nee, het is helemaal duidelijk." "Fantastisch. Dan wens ik je alvast heel veel plezier!"

 

Precies op de afgesproken tijd stapte ze de lobby van het trendy hotel binnen. Ze hadden afgesproken bij de receptie. Ze zette haar tas neer op de grond, en voelde even of er geen ladder in haar kous zat. Ze zag er vrouwelijk en stijlvol uit in haar korte strakke zwarte jurkje met witte polkadot stippen en felroze lak hakken. Onder haar jurkje droeg ze een nieuw paar zwarte hold-up kousen, een doorschijnende zwart kanten bh waar haar ferme borsten verleidelijk samengeperst tot een royaal decolleté prachtig in uitkwamen, en een sexy zwart kanten slipje. Ze was er als eerste. Niet veel later zag ze een knappe, lange man met donkerblond haar de lobby binnenstappen. Ze herkende de stralende blauwe ogen van de foto's. "Jij moet Annabelle zijn," lachte Roger. "Ja," lachte ze terug. Hij liep op haar af en gaf haar drie zoenen op haar wang. Het voelde vanzelfsprekend. Ze had het bij binnenkomst meteen al gezien, en ze voelde het nu bij zijn aanrakingen: Ze zou met hem de avond en nacht doorbrengen, en hij zou haar stoutste verwachtingen overtreffen.

 

"Sta je al lang te wachten?" "Nee, ik ben er ook pas net." "Gelukkig. Leuk hotel is dit hè? Ben je hier al eens eerder geweest?" "Nee, maar wel veel over gehoord. Het leek me een mooie locatie om af te spreken." "Uitstekende keus," lachte hij vriendelijk. "Wat zeg je ervan, zullen we eerst even wat gaan drinken?" "Ja, goed idee," antwoordde ze vrolijk. Ze was blij dat de klik er was, en dat de seksuele chemie tussen hen duidelijk voelbaar was. Ze hoefde nu alleen nog maar te genieten, en hem de regie te laten voeren. Een heerlijk gevoel. Het hotel had een hip grand café op de begane grond. Ze namen plaats aan een tafeltje, en bestelden beiden een droge witte wijn. "Ben je zenuwachtig?" Hij keek haar met een charmante glimlach aan. Zijn ogen straalden warmte en vriendelijkheid uit, gecombineerd met de ondeugende twinkeling die ze ook op de foto's had gezien."Ja, toch wel een beetje, ik vind het wel spannend," gaf ze eerlijk toe. "Dat kan ik me goed voorstellen, we zien elkaar natuurlijk voor de eerste keer. Iets zegt mij echter dat het een leuke avond gaat worden," en hij raakte even haar schouder aan. Het fysieke contact voelde prettig. "Leuk dat je een sub bent. Heb je deze gevoelens al lang?" Ze kletsten ontspannen over hun beider passie voor BDSM, en over hun voorkeuren. Na de tweede witte wijn merkte hij op: "Zal ik dan even een reservering gaan maken?" "Ja graag," antwoordde ze enthousiast. "Heb je toevallig ook speeltjes meegenomen? Heb je een buttplug bij je?" Ze had inderdaad niet alleen haar favoriete vibrators en dildo's meegenomen, maar ook een mooie stalen buttplug, speels versierd met een rood roosje aan het uiteinde. "Ja, die heb ik bij me, naast nog een paar andere speeltjes." "Prima. Ga dan alvast je plug maar indoen op het toilet. Dan reserveer ik ondertussen." Ze liep naar het damestoilet om haar eerste opdracht uit te voeren. Op het toilet ruilde ze haar zwart kanten slipje om voor een sexy zwart kanten string. Zo zou haar plug goed zichtbaar zijn...

 

Ze ontmoetten elkaar weer bij de receptie. "Is het gelukt met reserveren?" vroeg ze hoopvol. "Jazeker. Kamer 517. A room with a view." Ze vroeg zich af of hij de kamers kende. Meteen verdrong ze die gedachte weer. "Kom," zei hij opgewekt en pakte haar hand. De lift bracht hen naar de vijfde verdieping. Het chique tapijt in de gang voelde luxueus en prettig onder haar voeten. Kamer 517 was ruim en modern ingericht, het meubilair was strak van design en hoofdzakelijk zwart van kleur. Er stond een kingsize bed, twee comfortabele paarse fauteuils met salontafel bij het raam, en er was een bar met twee barstoelen. Aangrenzend was een fraaie zwartbetegelde badkamer. De kamer was sfeervol verlicht, en had zwarte muren en donkergrijs tapijt. Aan de muur hing een mooie grote spiegel. Het dekbedovertrek was van zwart glanzend satijnstof. Het decor was perfect voor de zinderende nacht die ze voor zich zag...

 

Ze zette haar tas neer naast die van hem. Hij kwam dichtbij haar staan en streelde haar wang. Zijn andere hand gleed over haar rug, om daarna haar billen te masseren. Terwijl hij haar kuste bleven zijn handen haar billen kneden en betasten. Zijn hand gleed verder onder haar jurkje, om nu haar naakte billen te strelen. Zijn vingers gleden over haar plug om daarna haar natte kutje te vingeren. Ze kreunde, wat voelde dit ontzettend lekker. "Hmm, heerlijke billen en heerlijk kutje heb je," complimenteerde hij haar. "Laat eens zien wat je verder onder dat leuke jurkje aanhebt. Trek je jurkje maar langzaam voor me uit." Hij ging in één van de paarse fauteuils zitten zodat hij haar goed kon bekijken. Zonder aarzelen trok ze haar jurkje voor hem uit. Ze speelde met haar haar, en liet haar handen over haar voloptueuze lichaam glijden. Ze draaide zich om zodat hij haar volle naakte kont versierd met de plug goed kon zien. Uitdagend boog ze voorover. "Heel goed. Haal nu je borsten uit je bh, en speel ermee voor me." Als een volleerde striptease danseres streelde en masseerde ze plagerig haar grote, stevige borsten. Langzaam haalde ze haar rechterborst uit haar bh, daarna haar linkerborst. Het tafereel maakte duidelijk indruk op hem. Ze likte en masseerde haar harde tepels. "Je bent heerlijk, weet je dat?" kreunde hij tevreden. Ze lachte. Ze wist ook wel dat ze er verleidelijk uitzag in haar stringetje en zwarte hold-up kousen met felroze lak hakken, en met haar naakte pronte borsten ongegeneerd puilend uit haar bh.

 

Hij wenkte haar om bij zich te komen. "Ga voor me zitten." Ze knielde voor hem neer. "Ik heb me van tevoren ingelezen. Ik geloof dat dit ook op je wensenlijstje stond?" Hij maakte zijn broek los en haalde zijn gezwollen penis tevoorschijn. Ze voelde onmiddellijk de drang om hem nat en diep te pijpen. "Neem mijn pik maar in je geile mondje," droeg hij haar op. "Ja graag," kreunde ze gehoorzaam. Ze zette haar volle rode lippen op zijn pik en liet haar tong over zijn warme, rode eikel glijden, om daarna kwijlend zijn stam in haar keeltje te nemen. "Fuck..." kreunde hij. Het genot hem te pijpen was waanzinnig. Terwijl ze kwijlend en kokhalzend op zijn harde lul zoog ontdeed hij zich langzaam van zijn overhemd. Hij pakte haar bij haar haar en dwong haar hem aan te kijken. "Geniet je hiervan Annabelle?" Ze knikte. Hij duwde haar hoofd weer naar beneden. Opnieuw opende ze haar mond om op zijn heerlijke lul te zuigen. Het was moeilijk te zeggen wie er het meest van genoot...

 

Na enkele minuten op haar knieën voor hem te hebben gezeten vond Roger dat het tijd werd voor de volgende verrassing. "Ga maar op bed liggen op je buik, terwijl ik even een aantal spullen pak." Ze ging op bed liggen en hoorde hem achter haar een tas openritsen. Hij deed de rest van zijn kleding nu ook uit. Hij kwam bij haar zitten, en bond haar polsen vast met zwart bondage touw. Ze kon merken aan de manier waarop ze werd vastgebonden dat hij een ervaren knoper was. "Doe je benen maar omhoog." Ze bracht haar voeten tot halverwege haar billen. Langzaam trok hij haar string uit. "Duw je benen nu wijd uit elkaar." Ze deed wat hij vroeg. Hij plaatste een spreidstang tussen haar benen, vastgemaakt aan haar enkels met enkelboeien. Ze kon geen kant meer op. "Je hebt gezegd dat je van restrictie houdt, en ik onthoud héél erg goed," zei hij plagerig. Ze zou de laatste zijn om te gaan klagen. Ook al was ze met gebonden polsen en met de spreidstang tussen haar benen aan hem overgeleverd, ze wist dat ze hem met deze expliciete positie een perfect uitzicht bood op haar verrukkelijke kutje en op haar wulpse billen, waar de speelse rozen buttplug frivool tussen uitstak. Ze voelde zich ongelooflijk sexy en verleidelijk. Wie domineerde nu eigenlijk wie? lachte ze in zichzelf. De avond was bij voorbaat geslaagd, en ze waren nog niet eens écht begonnen...

 

"Welke vibrator vind je het lekkerst?" vroeg Roger, terwijl hij weer opstond. "Er zit een roze, penisvormige vibrator in mijn tas. Die vind ik het lekkerst," antwoordde Annabelle. Hij pakte de vibrator uit haar tas en kwam achter haar staan. "Duw je kontje maar wat omhoog." Wulps duwde ze haar kont omhoog waardoor haar natte roze spleetje vrijkwam. Hij duwde de vibrator tegen haar vulva en clitje, en masseerde haar zo een paar minuten lang. Ze kreunde. De spreidstang tussen haar benen belemmerde haar te bewegen, waardoor ze het genot gedwongen stilzittend moest ondergaan. Hij stopte de vibrator nu in haar kutje. "Vind je het lekker?" klonk het geamuseerd achter haar, terwijl hij de vibrator herhaaldelijk in- en uit haar kutje liet glijden. "Ja Roger," kermde ze bijna wanhopig. "Heel goed. Dan is het tijd voor het volgende punt op de bucketlist..." Ze kreunde teleurgesteld toen hij de vibrator weer uit haar kutje haalde. Lang zou haar teleurstelling echter niet duren. Hij maakte de spreidstang weer los, en vroeg haar op haar knieën te gaan zitten. Hij duwde zijn harde, kloppende pik bij haar naar binnen en neukte haar zoals ze misschien wel nooit eerder was geneukt. Hij trok stevig aan haar haar, en liet zijn rechterhand kletsend neerkomen op haar billen. "Oh ja!" hoorde ze hem schreeuwen. Hem te horen en voelen genieten van haar was wellicht een nóg groter genot dan haar eigen genot, alhoewel zijn ritmisch stotende pik in haar zeiknatte kutje ongelooflijk lekker voelde...

 

Na minutenlang op haar knieën door hem te zijn genomen voelde ze hem uit haar gaan, en hoorde hem opnieuw iets uit haar tas pakken. "Ga maar rechtop zitten, op je knieën, bij de rand van het bed." Hij kwam bij haar staan met een dildo waar ze op kon zitten. "Ga er maar lekker op zitten terwijl je mij weer in dat heerlijke mondje van je neemt," was zijn volgende opdracht. Hij bracht de dildo bij haar in, haar polsen waren immers nog vastgebonden. Ze liet zich over de dildo zakken en neukte deze gehoorzaam zoals hij had gevraagd. "Goedzo Annabelle, je luistert héél goed," kreunde Roger, terwijl hij zijn lul in haar open mondje duwde. Ze verwelkomde zijn harde pik gretig met haar warme, natte tong. Het leverde een geil schouwspel op, verleidelijk dansend en draaiend op haar dildo met gebonden polsen terwijl haar mond vastgezogen zat om zijn stijve paal. Zijn ideeën waren creatief en geil, dacht ze bij zichzelf. Ze voelde zich heerlijk sletterig en onderdanig, precies zoals ze had gewild. Ze was méér dan tevreden met haar escort. Roger leek voor haar op maat gemaakt.

 

Hij pakte haar bij haar hoofd om haar dieper om zijn pik te duwen. Kwijlend en proestend gleed zijn stam dieper in haar keeltje. "Fuck, dit is zó lekker..." hoorde ze hem schreeuwen, terwijl hij haar diep in haar mondje neukte. Het zou ze bijna zijn ontgaan dat er op de deur werd geklopt. "Dat zal de roomservice zijn," lachte Roger, terwijl hij nog een laatste keer in haar mond stootte. Hij schoot snel in zijn boxershort om open te doen. "Champagne en toast met zalmkaviaar," zei hij grijnzend terwijl hij de delicatessen op de bar neerzette. Hij liep terug naar haar en gaf haar een innige tongzoen. "Ik zal je losmaken, dan kunnen we even een kleine pauze inlassen." "Goed idee," lachte ze, terwijl ze de dildo langzaam uit haar kutje liet glijden. Ze voegde zich bij hem aan de bar. Hij reikte haar een koel en bruisend glas champagne aan. "Proost, op een fantastische avond." Daar kon ze zich alleen maar bij aansluiten. Ze glimlachte en nipte van de champagne. De tintelende vloeistof had een erotiserend effect, wat haar nóg geiler maakte dan ze al was. Met de smaak van kaviaar smeltend op haar tong en de champagne stromend door haar lichaam vond Roger het moment rijp om de volgende wens in vervulling te laten gaan.

 

"Ga eens voorovergebogen tegen de bar aan staan, met je benen wijd, en dat verrukkelijke kontje van je goed naar achteren gestoken." Ze nam de opgedragen houding aan en wachtte gespannen af. Hij had een paar stevige handboeien uit zijn tas gepakt, die hij bij haar omdeed. Opnieuw kreeg ze de spreidstang tussen haar benen. "Je staat er zo perfect bij, heerlijk uitdagend en stout. En stoute meisjes krijgen op hun billen..." Hij streek met het hartvormige uiteinde van een paardrijzweep zachtjes over haar billen, langs de binnenkant van haar dijbenen en over haar kutje. Na een paar zachte verkennende tikken op haar billen werden de klappen iets harder, waarbij hij de druk langzaam opvoerde. Ze kreunde. Ze realiseerde zich plotseling dat ze geen stopwoord hadden afgesproken. Ze hoopte dat het niet nodig zou zijn. De zweep kwam neer in gelijkmatige slagen, hij leek gelukkig goed aan te voelen wat ze kon hebben. Ze voelde haar billen pijnlijk gloeien maar verdroeg de venijnige pijnprikkels gewillig. "Goedzo Annabelle, ik ben trots op je," klonk het tevreden. Toen haar maximum was bereikt stopte hij met slaan en kuste teder haar gloeiend rode- en licht gestriemde billen. "Prachtige kleur hebben ze nu schoonheid," zei hij zacht terwijl hij de handboeien en de spreidstang weer losmaakte.

 

Hij pakte haar hand en liep met haar naar de douche. "Even een verfrissende douche tussendoor kan geen kwaad. Doe je kousen en hakken maar uit." Eenmaal naakt ging ze tegen hem aan staan onder de aangenaam warme straal van de douche. Hij tongde haar zalig terwijl ze zijn harde pik tegen haar kutje voelde drukken, haar gladde borsten sensueel tegen zijn borstkas gevleid. "Draai je maar om, kontje goed naar achteren." Ze draaide zich om, boog voorover en plaatste haar handen tegen de badkamer wand. Soepel gleed hij in haar natte kutje. Ze kreunde extatisch. Hij pakte haar stevig vast bij haar haar en trok haar hoofd naar achteren. Het was ontzettend geil om onder de douche door hem te worden genomen, om zijn harde lul diep in haar kutje te voelen, om zijn gladde naakte lijf tegen haar gladde naakte lijf te voelen terwijl het warme water onophoudelijk over hun lichamen bleef stromen. "Annabelle, wat ben je goddelijk..." hoorde ze hem hijgen. "Wie wordt hier nu eigenlijk verwend?" zei hij ondeugend, terwijl hij na een paar minuten langzaam z'n pik weer uit haar kutje haalde. Ze voelde zijn hand nu tussen haar billen glijden om de plug eruit te halen, die ze nog altijd inhad. Hij spoelde de plug af onder de douche en manoeuvreerde enkele tellen later z'n pik in haar kontje. "Wat ik al zei, wie wordt hier nu verwend?" zei Roger, terwijl hij haar kontje strak en hard neukte. Ze zette zich schrap tegen de badkamer wand. Het genot was overweldigend.

 

Hij nam haar zo minutenlang voordat hij zijn pik weer uit haar ruwgeneukte en uitgewoonde kontje haalde. Gelukkig waren de hotelkamers goed geïsoleerd, lachte ze in zichzelf. Het gekreun en geschreeuw had immers al de hele avond luid geklonken, en misschien wel zojuist het hardst. "Hmm," kreunde Roger tevreden terwijl hij zijn handen onder het stromende water door zijn haar haalde. Ze keek naar zijn goedgevormde en gespierde lijf. Haar ogen bleven rusten op zijn ravissante penis. Ze zakte door haar knieën. "Ik kan het niet laten," kreunde ze. "Ik zal geen klacht indienen," lachte hij. Hij gooide zijn hoofd achterover terwijl ze zijn pik wellustig tussen haar lippen liet glijden. Ze hoorde hem schreeuwen en vloeken. Wat was het toch heerlijk om op zijn lul te zuigen, wat was het toch heerlijk om voor één fantastische nacht zijn geile slet te zijn.

 

Even later stapte hij uit de douche en legde een handdoek voor haar klaar. "Droog je maar even af. Ik wacht op je in de slaapkamer." Niet veel later volgde ze hem naar de slaapkamer. "Ga maar op je rug op bed liggen, met je armen boven je hoofd." Ze was benieuwd wat hij nu voor haar in petto had. Hij kwam naast haar zitten, en bond haar polsen weer vast met het zwarte bondagetouw. Hij duwde haar benen uit elkaar en kroop dichterbij om haar opnieuw te tongzoenen. Alles was werkelijk verrukkelijk aan hem, zijn heerlijke kussen niet in de laatste plaats... Zijn handen gleden over haar borsten, hij likte en kneedde haar harde tepels. Ze kromde haar rug en kreunde. Zijn tong gleed verder naar beneden, om vervolgens zijn weg te vinden naar haar natte roze kutje. Ze voelde zijn tong naar binnendringen. Speels likkend bewoog hij zijn tong over haar tintelende vulva en clitje. Hij nam uitgebreid de tijd. Ze zuchtte en kreunde van verrukking. Wat was hij geweldig tussen haar benen, wat was het zalig om zich over te kunnen geven aan deze weldaad van geilheid en genot. Hij kwam weer bovenop haar liggen en keek haar met een glimlach aan. Zachtjes streek hij het haar uit haar gezicht, en kuste haar in haar nek. Hij pakte haar vastgebonden polsen vast en gleed in haar om haar met lange en diepe stoten te neuken. Het orgasme dat erop volgde was de apotheose van een onvergetelijke erotische en romantische avond...

 

Hij maakte haar polsen los en nam haar in zijn armen. "Ik geloof dat we alles hebben gehad van de lijst," lachte Roger. "Geen klachten," grapte Annabelle dit keer terug. Dat was een understatement. Hij had de belofte méér dan waargemaakt. Haar bezwete lichaam gloeide van de zinderende erotiek die ze hadden gedeeld. Hij schonk het restant champagne voor hen in, en overhandigde haar nog wat toast met zalmkaviaar. Er ontstond een geanimeerd gesprek waarin ze het natuurlijk niet kon laten hem naar zijn beweegredenen te vragen waarom hij dit werk was gaan doen, en of hij weleens was gevallen voor een klant. Roger lachte en antwoordde met zijn gebruikelijke ironie: "Dan moet er misschien nog een flesje wijn bij uit de minibar," en hij trok de minibar open om twee flesjes witte wijn te confisqueren. "Normaal gesproken weet ik werk en privé redelijk goed gescheiden te houden, maar een enkele keer lopen die dingen weleens door elkaar. Zoals vanavond." Ze voelde dat zijn compliment een aangenaam effect op haar had. Zelfs als het bezijden de waarheid was. En wie weet, misschien was het wel waar? De wijn smaakte er in ieder geval niet minder om, zijn warme gespierde lijf tegen de hare voelde er niet minder verrukkelijk door. Alsof hij haar gedachten kon lezen drong hij zijn tong weer bij haar naar binnen. Er volgde opnieuw een gepassioneerde vrijpartij die tot in de kleine uurtjes zou duren.

 

De volgende morgen meldden ze zich in het restaurant voor het ontbijt. Ze had weinig geslapen maar ze voelde zich fantastisch, bevangen door een heerlijke roes van de intens passievolle nacht die ze had beleefd. Ze was bijzonder vrolijk, ook al naderde het afscheid. Maar niet voordat ze nog even gezellig samen hadden ontbeten. Hij schonk koffie en jus d'orange voor haar in en smeerde een stukje toast voor haar. "Ik moet wel een beetje voor je zorgen na alles wat ik met je heb gedaan vannacht," lachte hij, en gaf haar een knipoog. Ze beantwoordde zijn knipoog met een warme glimlach. "Het was precies wat ik wilde. Alles. Je bent geweldig." Ze nam een slok van haar koffie. Ze hoopte dat hij de glinstering in haar ogen niet had gezien. Na het vorstelijke ontbijt was het onvermijdelijke moment gekomen om afscheid te nemen. Ze stonden voor de ingang van het hotel, Roger kuste haar nog een laatste keer. Annabelle probeerde het moment als een foto in haar geheugen op te slaan. Zijn stralend blauwe ogen, zijn heerlijke mond, zijn geur, zijn lichaamswarmte, zijn gespierde torso, ze wilde niets vergeten. "Bedankt voor een heerlijke avond en nacht lieve kleine Annabelle. Zorg goed voor jezelf." Hij kuste haar voorhoofd en liep naar zijn auto op de parkeerplaats. Even later zag ze hem de straat uitrijden.

 

Een week later zat de factuur bij de post. Ze maakte de enveloppe open. Met verbazing keek ze naar het dikgedrukte bedrag onderaan het papier. Het bedrag was zeker de helft minder dan wat het had moeten zijn. De kosten stonden gespecificeerd, maar Roger's honorarium ontbrak. Onderaan de factuur stond met pen geschreven: 'Omdat sommige dingen niet in geld zijn uit te drukken. X, R.' Een laatste verrassing van Roger. Met een glimlach op haar gezicht maakte ze het bedrag over. De factuur hield ze als aandenken. Aandenken aan een onvergetelijke nacht, aandenken aan een onvergetelijke man.

 

 

2. Feest van verlangen

 

'By special invitation only,' stond er op de flyer. Het was zo'n exclusief feest op één van de hipste en meest trendy locaties van de stad waar je alleen naartoe kon als je een flyer had weten te bemachtigen, omdat de flyer ook als toegangsbewijs voor het feest diende. Een flyer kreeg je niet zomaar; alleen als je in de smaak was gevallen bij degene die ze uitdeelde kreeg je er een aangeboden. Apolline had de uitnodiging tijdens een borrel van haar werk in haar handen gedrukt gekregen omdat ze tussen alle 'suits' behoorlijk was opgevallen. De leuke man die haar de uitnodiging gaf had op zijn beurt weer een intrigerende indruk op haar gemaakt, net als het feest waarvoor ze was uitgenodigd...

 

"Op zich niet verkeerd voor een vrijmibo hè?" hoorde ze plotseling naast zich. Appoline draaide zich om zodat ze kon zien door wie ze werd aangesproken. Een aantrekkelijke man van rond de veertig was naast haar komen staan. De borrels van haar werk waren inderdaad altijd de moeite waard, en vonden meestal plaats in trendy grand café's of restaurants. Ze doste zich dan ook altijd graag uit voor dit soort gelegenheden, waarbij ze dit keer provocerend geen bh had aan gedaan onder haar strakke crêmewit glanzende truitje, haar veelbelovende E-cup werd slechts bijeengehouden door de gladde stof van haar dure topje. Haar strakke zwarte kokerrokje paste er perfect bij, net als de zwarte kousen met naad en haar hoge zwart leren pumps. Bij elke beweging die ze maakte deinden en trilden haar borsten verleidelijk en zichtbaar onder haar topje. Het was daarom misschien ook wel niet zo gek dat ze omringd was door mannelijke collega's, en dat hij haar om die reden aansprak... 

 

"Nee, mijn werkgever staat inderdaad bekend om dit soort vrijmibo's," antwoordde ze de knappe vreemdeling. "Dan ben ik op het juiste feestje," lachte hij. "Ik ben Rémy," en hij stak zijn hand uit. "Appoline, aangenaam." "Het genoegen is geheel mijnerzijds Appoline. Je bent een opvallende schoonheid die alle pakken hier zenuwachtig laat worden. Dat doe je goed," lachte Rémy opnieuw. Ze moest ook lachen. Hij had haar door. "Luister Appoline, ik wil je hierbij uitnodigen voor een leuk en exclusief feestje dat over twee weken plaatsvindt. Het is alleen voor genodigden. Tout succesvol, artistiek en hip Amsterdam zal acte de présence geven, en het zou een misdaad zijn jou niet uit te nodigen," sprak hij met een charmante grijns. Hij overhandigde haar de uitnodiging waar met chique krulletters 'Exclusive party at the Tower, by Giles & Rémy' op stond. Hij was duidelijk één van de organisatoren. "Dank je voor de uitnodiging. Ziet er goed uit," reageerde Appoline vriendelijk. "Ik reken op je komst schoonheid. Voor jou is de entree gratis. Ik zet je op de gastenlijst." Zonder waarschuwing boog hij voorover en plantte een kus op haar wang. Ze zag hem vervolgens verdwijnen richting de uitgang.

 

Ze las voor de zekerheid nog een keer hoe laat de deuren opengingen. 'Admittance from 22.00 hours.' Ze had nog ruim de tijd om zich om te kleden. Voor dit soort feesten diende je er exclusief uit te zien. De dresscode was nog nét geen black tie, maar het scheelde niet veel. Voor Appoline maakte dat niets uit. Ze hulde zich toch het liefst in stijlvolle strakzittende jurkjes of een deux-pièce van een strakzittende rok met dito top, gecompleteerd met elegante hakken. Ze koos voor deze avond voor een kort, strak, zwart strapless lak jurkje, mooie zijdezachte zwarte nylon hold-up kousen die nét onder haar jurkje pasten, en haar zwarte lak pumps. Het was geen SM of fetisj feest, maar ook daar zou haar outfit niet hebben misstaan. Ze hield nou eenmaal wel van een tikkeltje kinky en extravagant. En zeker van sexy...

 

Om klokslag half twaalf stopte de taxi voor De Toren. De Toren was letterlijk een toren, een voormalig kantoorgebouw van een oliegigant waar nu diverse clubs, twee restaurants, een hotel, vergaderruimten, hippe flexwerkplekken en diverse entertainment bedrijven in waren gehuisvest. De Toren stond bekend als zo'n beetje de hipste plek van de stad, waar de yuppen, de kunstenaars en creatievelingen en de nieuwe rijken zich graag lieten zien. Niet dat ze vond dat ze tot de yuppen, en al helemaal niet tot de nieuwe rijken behoorde, maar ze bezat het talent om er prima tussen te passen. Ze stapte uit de taxi en liep naar de hoofdingang. Twee nogal imposant uitziende mannen controleerden bij de ingang of de gasten in het bezit waren van een uitnodiging. Ze liet haar uitnodiging zien, en voegde eraan toe dat ze op de gastenlijst stond. Ze stond inderdaad op de gastenlijst. "Je kunt zometeen met de rechterlift hier naar boven. De lift stopt alleen op de twintigste verdieping, de locatie van het feest. Fijne avond." Dat ging in ieder geval goed, dacht ze bij zichzelf. Niet veel later stapte ze in de lift.

 

 

 

 

Nadat ze haar jas had afgegeven bij de garderobe betrad ze de feestruimte. Het feest was pas zo'n anderhalf uur bezig, maar de dansvloer stond al goed vol. De DJ draaide opzwepende en bonkende housebeats. Ze hield ervan. Ze voelde aan de sfeer dat het een goede avond zou worden. Het decor hielp zeker mee: Op de twintigste verdieping had je een prachtig uitzicht over de stad. Het strakke en hypermoderne design van de club leverde eveneens een belangrijke bijdrage aan de ambiance. Het was hier gewoonweg niet mogelijk om je te vervelen. Naast een verpletterend uitzicht was er binnen ook genoeg te zien, het draaide immers om zien en gezien worden. Ze was er in haar sexy strapless lak jurkje zeker op haar plaats. Ze besloot om eerst maar eens een gin-tonic te scoren, en begaf zich naar de bar. Terwijl de barman het drankje voor haar klaarmaakte werd haar aandacht getrokken door twee mannen die aan de andere kant van de bar met elkaar stonden te praten. Ze herkende Rémy meteen aan zijn vrolijke en ietwat jongensachtige uitstraling. Hun blikken kruisten elkaar, en hij hief lachend zijn glas naar haar. Leuk dat hij haar herkende, dacht Appoline. Ze hief eveneens haar glas, dat inmiddels voor haar klaarstond. Ze liet zich de gin-tonic goed smaken, en liep daarna richting de dansvloer.

 

Er klonken inmiddels stevige techno beats uit de boxen. Ze liet zich meevoeren door de beukende vierkwartsmaat en bewoog sexy en sensueel op het minimalistische ritme. Ze sloot haar ogen zodat ze zich extra goed op de muziek kon concentreren. Ze zwaaide met haar lange bruine haar, en maakte verleidelijke bewegingen met haar heupen. Het was heerlijk om zich zo te laten gaan. Ze oogstte er bewonderende blikken mee. Ze genoot van de muziek, en van de aandacht. Plotseling voelde ze een hand op haar schouder. Het was Rémy. "Hoe is het met het mooiste meisje van het bal?" Vermaak je je een beetje?" Ze lachte. "Ontzettend. Wat een fijn feest. Dank je wel dat je me hebt uitgenodigd." "Zoals ik al eerder zei, je niet uitnodigen zou een schande zijn geweest. Je bent hier volgens mij in je natuurlijke habitat," en hij gaf haar een speelse knipoog. Ze vond zijn schalkse humor leuk. En hijzelf was ook heel leuk... "Luister eens Appoline. Het feest loopt prima, ik ben hier eigenlijk niet meer nodig. Ik heb hier een kamer gehuurd, op de achtste verdieping, en ik zou het leuk vinden als je straks nog even bij me langskwam voor een drankje. Lijkt me gezellig. Wat zeg je ervan?" Ze kende hem natuurlijk niet, maar hij leek haar niet een man die je makkelijk iets weigerde. Gelukkig was ze meegaand van aard, en bovendien ging ze maar wát graag op zijn uitnodiging in. "Ja, leuk." "Gezellig. Ik verblijf in kamer 836. Ik zie je wel verschijnen, doe maar rustig aan. Ik ga nog lang niet slapen, en dan kan jij ook nog even van het feest hier genieten. Overigens hoef je bij de bar niets meer te betalen als je je naam noemt. Tot straks dan!" hij kneep even in haar arm en verliet vervolgens de dansvloer. Hij wist wel hoe hij indruk op een meisje moest maken, glimlachte Appoline, en ze besloot om nog een gin-tonic te bestellen. 

 

 

Na zich lekker te hebben uitgeleefd op de fantastische techno beats van de gerenommeerde DJ's begonnen haar voeten toch wel wat zeer te doen, ze danste tenslotte al de hele avond op haar hoge hakken. Het was inmiddels half drie. Hij had gezegd dat hij niet vroeg zou gaan slapen. Ze had genoeg gedanst, en ze verlangde naar zijn gezelschap. Nadat ze haar jas had opgehaald stapte ze in de lift. Bestemming: Achtste verdieping. Ook hier was de aankleding strak en modern. Ze klopte op de deur van kamer 836, Rémy deed open. Hij was nog aangekleed. Op de één of andere manier had ze verwacht dat hij in een kamerjas open zou doen. Ze probeerde een glimlach te onderdrukken. Hij zag er goed uit in dat mooie blauwe overhemd gecombineerd met een donkerblauwe spijkerbroek, en dure schoenen. "Ha, daar ben je! Kom binnen schoonheid," zei hij warm. "Lekker gedanst?" "Ja, het was heerlijk. Wat een top line-up aan DJ's!" "Dat heeft even moeite gekost, maar uiteindelijk is het gelukt. Ga lekker zitten," en hij wees naar de grijze leren bank bij het raam. Kamer 836 was nog net geen suite. Het was een grote, lange kamer met een ruime zithoek, en opnieuw dat verbluffende uitzicht over de stad. Aan de andere kant van de kamer bij het raam stond een riant tweepersoonsbed. De kamer had iets spannends, vond ze. Of kwam dat door hem? 

 

Hij kwam bij haar zitten nadat hij champagne voor hen beiden had ingeschonken. "Proost, op een geslaagd feest, en dat ik dat mag vieren met het mooiste meisje van het feest," zei hij flirterig. Een aangenaam warme tinteling trok door haar lichaam. Ze wilde hem zoenen, ze wilde eigenlijk nog heel veel meer. Hij wond haar op, ze voelde zich geil. Haar kutje vulde zich met vocht, lekkend langs de randen van haar zwart kanten string. Ze vroeg zich af of hij het kon merken aan haar. Haar vraag bleef niet lang onbeantwoord. Hij schoof iets dichterbij, en trok haar naar zich toe. Zijn handen waren dwingend en toch heel zacht op haar huid. Hij liet zijn tong bij haar naar binnen glijden en kuste haar intens. Zijn linkerhand kneedde haar ferme tiet, terwijl hij met zijn rechterhand stevig aan haar haar trok. Ze kreunde. "Vind je het fijn om stevig te worden aangepakt?" "Ja," kermde ze. De rolverdeling was gelijk duidelijk. "Houd je ervan om te worden gedomineerd?" "Ja," kreunde ze opnieuw naar waarheid. "Dat dacht ik al. Mooi zo schoonheid," en hij kuste haar nek. Zijn hand gleed nu onder haar lak jurkje, en al gauw vonden zijn vingers haar natte kutje. "En heerlijk nat..." fluisterde hij in haar oor. Zijn vingers gleden tergend lekker over haar gladde kut, haar clitje zalig masserend. Ze duwde haar benen wijd open en kreunde diep. Opnieuw kuste hij haar in haar nek. 

 

"Sta eens op, en kleed je rustig voor me uit. Houd alleen je kousen en hakken aan." Appoline stond voorzichtig op, het duizelde haar nog een beetje dat ze zo lekker door hem was gevingerd. Langzaam trok ze haar strakzittende lak jurkje uit. Ze was nu nog slechts gekleed in haar zwart kanten strapless bh, string, kousen, en uiteraard haar lak hakken. Ze speelde wat met haar borsten en keek hem uitdagend aan. Ze maakte haar bh los op haar rug, boog iets voorover en duwde haar borsten samen tot een gewelfd decolleté, wat er met haar grote borsten vrij indrukwekkend uitzag. Ze liet haar bh in slow-motion van haar borsten glijden waarbij ze sensuele bewegingen met haar heupen maakte, spelend met haar haar, haar tong langs haar lippen glijdend. Hij leek tevreden met het schouwspel. "Het is jammer dat ik je vanavond niet goed heb kunnen zien dansen, maar deze privé voorstelling maakt veel goed." Zijn ogen glinsterden, hij had een mysterieuze glimlach op zijn gezicht. Hij was zeker iets met haar van plan. Ze voelde een lichte, maar fijne spanning. "Ga door Appoline." Ze masseerde haar borsten en tepels en liet haar handen langs haar lichaam glijden, spelend met de bandjes van haar string, waarna deze langs haar benen gleed en op de grond viel. Ze stond nu zo goed als naakt voor hem, haar riante tieten met haar harde tepels prominent ontbloot, een vrij uitzicht biedend op het strakke streepje boven haar vagina. 

 

Rémy stond op en kwam bij haar staan. Hij pakte haar opnieuw vast bij haar haar en kuste haar nu dwingender. "Loop maar even met me mee," zei hij met donkere stem, en hij wees naar de kamerdeur. Nadat hij deze had dichtgedaan werd er een constructie zichtbaar van zwart koord dat in een X-vorm tegen de deur aan was gespannen, met aan elk uiteinde pols- en enkelboeien. "Daar sta je heel mooi. Neem maar plaats, dan maak ik je vast." Ze ging tegen de deur aan staan met gespreide benen en haar armen boven haar hoofd. Uiteindelijk stond ze in een X-vorm vast met geboeide polsen en enkels, benen uit elkaar, armen wijd omhoog. Hij nam haar van top tot teen in zich op. Ze zag de goedkeuring en geilheid glanzen in zijn ogen. Haar tepels waren nu keihard, het vocht stroomde bijna langs haar benen. Hij pakte de champagneglazen en kwam weer bij haar staan. Hij liet haar uit haar glas drinken, terwijl hij zelf ook een slok champagne nam. Ze kon helemaal niets, ze was aan hem overgeleverd. Maar wat genoot ze van de spanning... Hij streek met een vinger langs haar wang en kuste haar opnieuw in haar nek. Zijn mond verplaatste zich naar haar tepels, terwijl hij met z'n handen haar borsten stevig masseerde en kneedde. Ze kreunde geil. Het was heerlijk hoe hij haar tepels likte en bespeelde, hoe hij haar borsten greep en betastte. En dat ze geen kant op kon... 

 

Zijn tong gleed tussen haar borsten door en over haar buik. Hij stopte even plagerig met likken bij haar venusheuvel. Ze kreunde en trok aan haar polsboeien, en kromde haar rug. "Vind je het lekker Appoline?" zei hij met licht sarcasme in zijn stem. Ze kreunde opnieuw. Het idee dat zijn tong straks over haar natte kutje zou glijden maakte haar botergeil, en nóg natter dan ze al was. Zich geheel bewust van zijn machtspositie stelde Rémy het moment nog even uit door met zijn tong kleine cirkeltjes te draaien onderaan haar buik. Daarna voelde ze eindelijk zijn tong over haar schaamlippen glijden. Een explosie van overdonderend genot trok door haar lijf. Hij likte haar hele kut onwaarschijnlijk lekker, en minutenlang. Met haar armen en benen wijd vastgebonden was de ervaring sensationeel. Dit moest wel het toppunt zijn van hemelse kwelling, van goddelijk oraal genot...

 

Het duurde misschien wel tien minuten voordat hij stopte. Ze keek hem aan met een benevelde blik, beneveld door het verrukkelijke spel van zijn zalige tong. Hij boog zich voorover en liet zijn tong weer in haar mond glijden. Ze proefde de bitterzoete smaak van haar geile kut. "Je smaakt heerlijk," zei hij zacht. Hij liep daarna naar het bed aan de andere kant van de kamer, pakte iets uit het nachtkastje en kwam terug met een zwart leren flogger in zijn hand. Het was een mooi exemplaar met een groot en stevig handvat. "Ken je deze zweep? Heb je hier ervaring mee?" Ze knikte. "Ik zal het rustig aan doen, maak je geen zorgen. Het is tenslotte onze eerste date," zei hij met een knipoog. Het was fijn dat hij haar op haar gemak stelde. Hij streelde haar borsten met de strengen van de flogger, met zachte streken gleden de reepjes leer over haar tieten. Ze voelde dat ze kippenvel kreeg, het wond haar vreselijk op. Hij streelde haar buik, waarna hij de zweep langs haar dijen liet glijden, zowel langs de buiten- als de binnenkant. Haar adem stokte. Hij streek met de leren strengen nu over haar kut, die extreem gevoelig aanvoelde door heerlijk door hem gebeft te zijn. Hij liet de zweep met zachte klappen tegen haar kutje aankomen. Ze kreunde en snakte naar adem. Ze was er zich maar al te goed bewust van dat ze nog steeds vast stond...

 

De flogger kwam nu in zachte slagen neer op haar dijen, aan beide kanten, en beide benen, en steeds iets steviger. Hij hanteerde nét genoeg druk om het prikkelend venijnig aan te laten voelen, maar ook zo dat ze het kon handelen. Appoline kreunde en hijgde. Haar dijbenen kleurden lichtrood, lichte striemen werden zichtbaar. Na een paar minuten stopte Rémy met slaan en kuste haar op haar mond. "Goed gedaan schoonheid. Ik maak je los, dan kun je even op adem komen." Hij maakte haar los en vroeg haar op het bed te gaan zitten. Een paar tellen later zat hij bij haar met de glazen champagne. Ze proostten opnieuw. De bubbels prikkelden aangenaam op haar tong, de wijn gleed fluweelzacht door haar keel. "Ik ben nog steeds aangekleed," lachte Rémy. "Daar moet maar snel verandering in komen," zei hij schalks, en hij trok zijn kleren uit. Ze keek naar hem terwijl hij zich ontdeed van zijn kleren. Hij was goed gebouwd, licht gespierd, heerlijke borstharen, kort bruin haar en prachtige blauwe ogen. Die ogen, die deden het 'm voor haar.

 

Nadat hij zich had uitgekleed kwam hij voor haar staan. Zijn penis was groot en gezwollen. Er was niet veel tekst en uitleg nodig, en bovendien wilde ze niets liever. Ze schoof haar benen uit elkaar, en schoof dichterbij. Ze pakte zijn pik vast en plaatste haar roodgestifte lippen gewillig over zijn roodgezwollen eikel. Hij greep haar bij haar haar en vloekte, "Oh ja Appoline, fuck!" Ze zakte nog dieper om zijn stijve lul, nat en kwijlend. Er klonk meer gevloek en gekreun boven haar. Ze versnelde haar tempo, zijn pik was nu helemaal ondergedompeld in haar glimmende speeksel. Grommend pakte hij haar hoofd vast en ging even uit haar. "Mondje open Appoline..." Als een gehoorzame slet hield ze haar mond wijd voor hem open. Hij duwde zijn stijve lul opnieuw in haar keel en neukte haar ruw, haar lijf schokkend en trillend door het geweld van zijn beukende paal. Het was heerlijk om zo schaamteloos door hem te worden genomen, het was verrukkelijk om zijn geile slet te zijn. Ze voelde met haar hand tussen haar benen. Ze was zeiknat.

 

"Draai je eens voor me om," zei hij kreunend. Alsof hij precies wist waar ze aan dacht. Ze draaide zich om en ging op haar knieën zitten met haar benen wijd. Ze trok haar rug hol, en keek hem uitdagend aan over haar schouder. "Zalig," hoorde ze hem grommen, en hij duwde zijn harde lul tussen haar gezwollen schaamlippen. Soepel en glad gleed hij in haar natte kut. "Ohh Rémy!" schreeuwde ze het nu uit. Met overdonderend genot neukte hij eindelijk haar kutje... Hij trok met zijn linkerhand aan haar haar terwijl zijn rechterhand kletsend neerkwam op haar kont. Het zweet parelde op haar zware tieten, die heen- en weer bungelden door het stotende geweld in- en achter haar. Hij nam haar beestachtig lekker. Ze boog zo ver mogelijk voorover om zich zo goed mogelijk aan te bieden, zodat hij zich tegoed kon blijven doen aan haar soppende kut. Na minutenlang zo door hem te zijn geneukt gleed hij weer uit haar kut. Hij streek met zijn vingers over haar kontgat, en stopte er een vinger in. "Vind je het geil om 'm ook in je kontje te voelen?" hoorde ze hem zeggen, terwijl hij haar gat stevig vingerde. Ze hapte naar adem. "Ohh, ja, lekker!" kreunde ze enthousiast. Hij pakte een flesje glijmiddel uit het nachtkastje en smeerde zijn lul goed in. Hij smeerde daarna wat glijmiddel op haar gaatje om vervolgens voorzichtig naar binnen te dringen. Appoline zette zich schrap, maar hij gleed rustig en onverwacht soepel bij haar naar binnen. Wat was dit geil, dacht ze bij zichzelf. Hij begon haar steeds iets sneller en harder te neuken tot de gewenste snelheid was bereikt. Terwijl hij in haar kontje bleef stoten voelde ze tegelijkertijd de leren strengen van zijn flogger plotseling op haar billen neerkomen. Als een cowboy met zijn zweep nam hij haar te grazen, als mak vee liet ze zich door hem nemen en opdrijven, opgedreven als zijn gewillig, geil en gedienstig neukvlees. 

 

Na enkele minuten kleurden haar billen nu ook rood. Rode striemen werden zichtbaar, voor Rémy het teken om te stoppen. Hij ging rustig uit haar en draaide haar om zodat ze even kon afkoelen. Hij keek haar lachend aan terwijl ze uiterst verleidelijk onder hem lag, bezweet, begeesterd, bevangen en betoverd door explosieve passie. "Tijd voor de cooling down," zei hij plagerig, en hij deed een zwart satijnen oogmasker bij haar op. Hij duwde haar benen ruw uit elkaar en opnieuw voelde ze zijn tong over haar gladde kut glijden, duwend, plagend, penetrerend. Ze greep met beide handen het dekbed vast en kromde haar rug. Ze kreunde, ze kronkelde. En dit moest de cooling down voorstellen! dacht ze bij zichzelf. Door haar het zicht te ontnemen voelde zijn tong nóg lekkerder op haar kut. Deze avond was werkelijk sensationeel, een feest in alle opzichten. Langzaam ging het likken over in neuken en terwijl ze heerlijk door hem werd gevuld haalde hij het oogmasker weer van haar gezicht. Hij hield haar polsen stevig vast boven haar hoofd en neukte haar en zichzelf naar een spetterend orgasme, letterlijk...

 

Hij trok haar tegen zich aan, bezweet en prettig vermoeid lag ze in zijn armen om écht af te kunnen koelen. "Dit was een onvergetelijk feest," fluisterde hij in haar oor, en kuste haar zacht. Hij nam haar de woorden uit haar mond. Ze keek op de klok, het was bijna half zes. "Gelukkig serveren ze hier het ontbijt tot laat," lachte hij. Appoline lachte loom terug. Wat haar betreft zou het niet alleen bij dit ontbijt blijven. “Als het aan mij ligt doen we dit snel weer schoonheid.” Ze lachte. Weer dachten ze hetzelfde. Inmiddels verlichtten de eerste zonnestralen de kamer. Het feest was afgelopen, de gasten hadden De Toren reeds verlaten. Maar hier in kamer 836, naakt en voldaan in zijn armen, was het feest nog lang niet voorbij.

 

 

 

3. Adieu tristesse

 

Ze deed het vaak, ergens alleen even een kop koffie drinken. Meestal bij haar favoriete grand café. Elle had net haar tweewekelijkse gesprek bij de psycholoog gehad. Er was weer veel gezegd, en ze vond het fijn om het gesprek onder het genot van een kop koffie even te laten bezinken. "Je kunt niet in de toekomst kijken," had haar psycholoog gezegd. Voor de zoveelste keer was het gesprek gegaan over Elle's eenzaamheid en haar moeizame zoektocht naar een leuke man. Een leuke man waarmee ze naast de basale behoefte van een liefdesrelatie óók haar kinky verlangens kon delen. Met die combinatie leek ze echter een niche te zoeken, te zoeken naar een speld in een hooiberg. Haar jarenlange zoektocht naar de juiste partner was bepaald niet over rozen gegaan en was geplaveid met de nodige teleurstellingen en tegenslagen. De regelmatige gesprekken met de psycholoog werkten vaak verhelderend en relativerend. Ze werd aan het denken gezet, en Elle deed dat het liefst onder het genot van een goed kopje koffie.

 

Ze nam een slok van haar koffie en keek wat om zich heen. Het was niet druk in het café, de meeste tafeltjes waren leeg. Elle vond de stilte wel prettig. Het gaf haar de ruimte om haar gedachten rustig op een rijtje te zetten. En dat was welkom, zeker na het intense gesprek met de psycholoog. Af en toe druppelden er wat mensen binnen, maar het bleef vrij rustig. Ze zat bij het raam, waar ze het liefste zat. Het uitzicht bestond uit een tuin met een groot terras en een gigantische volière. Ze vond het altijd prettig om naar de volière te kijken, alhoewel ze van mening was dat de exotische vogels niet in een kooi thuishoorden, maar in het land van herkomst, in de vrije natuur. Het uitzicht en de bijbehorende mijmeringen boden haar echter een welkome afleiding van haar besognes.

 

Ze pakte haar notitieboekje om wat aantekeningen te maken over het gesprek met de psycholoog. Haar notitieboekje stond vol met zinnige citaten die ze opnieuw kon lezen op momenten dat ze daar behoefte aan had. Ondertussen waren er twee mannen vlakbij haar aan een tafeltje komen zitten. Nou ja, een man en een jongeman. Vader-zoon, leraar-student idee. Ze keek terloops even op van haar notitieboekje. De oudere man, ze schatte hem halverwege de veertig, was behoorlijk aantrekkelijk, gekleed in pak, daar hield Elle erg van. Het pak maakte bij hem geen stijve indruk, eerder een swingende, losse indruk, maar dat kon ook komen omdat zijn jasje openhing en hij geen stropdas droeg. Ze merkte dat ze iets te lang naar hem bleef kijken. Net voordat ze haar ogen wilde afwenden keek hij plotseling terug. Hij glimlachte naar haar. Ze glimlachte verlegen terug. Ze voelde het bloed naar haar wangen stijgen, ze hoopte maar dat hij het niet had gezien en dat hij snel verder zou gaan met zijn gesprek. 

 

Van het concentreren op haar eigen gedachtes kwam echter niets meer terecht. Ze merkte dat ze probeerde te luisteren naar het gesprek van de mannen. Het leek op een soort van evaluatiegesprek, waarbij de aantrekkelijke man een coachende rol leek te hebben. Elle had nu nóg meer interesse voor wat er zich aan de tafel afspeelde. Ze probeerde haar nieuwsgierigheid echter niet te laten opvallen, en deed alsof ze geïnteresseerd was in haar notitieboekje. Maar iedere keer als ze een blik durfde te werpen op de tafel kruiste haar blik die van hem. Ze voelde zich er ongemakkelijk en prettig tegelijk bij. Hij had een plezierige stem en een vriendelijke uitstraling. Potverdorie, hij was leuk. Was dit nu hét moment om actie te ondernemen, om het heft in eigen handen te nemen? Ook daar waren de gesprekken met de psycholoog vaak genoeg over gegaan. Maar als zoiets zich in werkelijkheid voordeed was het toch wel even iets anders... De koffie was bijna op, en Elle zag zich plotseling geconfronteerd met het scenario uit de gesprekken met de psycholoog. Zou ze deze kans grijpen, of vanuit onzekerheid en angst voor afwijzing aan zich voorbij laten gaan? Was ze niet lang genoeg eenzaam en alleen geweest? Nu deed zich een unieke kans voor. Ze besloot de stoute schoenen aan te trekken, en haar kans te grijpen.

 

Ze scheurde een blaadje uit haar notitieboekje. Nu nog een pakkende tekst. Deed ze dit echt? Haar vingers trilden, ze hoopte dat het briefje leesbaar zou zijn. 'Hoi, zou jij misschien ook eens een kopje koffie willen drinken met mij? :-) Groetjes, Elle.' Haar telefoonnummer schreef ze er achter. Ze vouwde het briefje dubbel, en keek nog een keer naar de tafel. De mannen waren nog altijd druk in gesprek. Ze nam een laatste slok van haar koffie en stond langzaam op. Het is nu of nooit dacht Elle, en liep naar de tafel waar de mannen zaten. "Ehm, sorry dat ik jullie stoor, maar zou ik je misschien dit briefje mogen geven?" Ze legde het papiertje bij hem neer. Ze had haar stem wonderwel onder controle, maar haar hart bonsde als een idioot in haar keel. Hij keek haar verbaasd glimlachend aan. Ze durfde zijn reactie echter niet af te wachten, en liep meteen naar de bar om haar kop koffie af te rekenen. Ze trilde op haar benen. De jonge ober achter de bar noemde het bedrag dat ze moest afrekenen, en vroeg of ze een bonnetje wilde. Elle hoorde niets en handelde op de automatische piloot. Ze had het écht gedaan! Ze rekende af en stopte haar portemonnaie terug in haar tas. Ze keek nog even snel naar het tafeltje waar hij zat. Hij was nog steeds in gesprek. Opgewonden en opgelucht tegelijk verliet ze het café. Wat er verder ook zou gebeuren, ze was trots op zichzelf dat ze deze kans niet aan zich voorbij had laten gaan.

 

 

 

 

Twee dagen later hoorde ze haar telefoon piepen. Ze had haar impulsieve actie van twee dagen eerder geprobeerd van zich af te zetten, ze ging er eigenlijk van uit dat ze toch niets van hem zou horen. Ze opende haar berichtenbox. Zijn profielfoto lachte haar tegemoet. Het was een berichtje van hem! Met trillende vingers opende ze het bericht. 'Hoi! zo'n leuk en spontaan gebaar verdient een reactie. En ik ben toevallig dol op koffie, helemaal in het gezelschap van een mooie vrouw ;-) Ik heb a.s. donderdag een mogelijkheid in de middag. Schikt 15.00 uur? Zelfde café, zelfde tafeltje? Leuk! Groet, Xavier'. Elle kon het niet geloven, maar het was toch écht zo. Ze lachte hardop. Over vier dagen had ze een date met hem!

 

Het was donderdag half twee. Ze stond voor haar kledingkast. Natuurlijk had ze de afgelopen dagen uitgebreid nagedacht over wat ze aan zou doen. Uiteindelijk koos ze voor elegante, sexy eenvoud. Het werd een strak zwart jurkje met korte mouwen en een split aan de achterkant. De jurk bood ruimte voor een subtiel decolleté. 'Precies goed,' dacht ze tevreden, terwijl ze zichzelf in de spiegel bekeek. Onder haar jurk droeg ze een frivool zwart kanten lingeriesetje. Ze lachte. Niet dat ze verwachtte dat ze zich meteen zou uitkleden op de eerste date, alhoewel de gedachte haar behoorlijk aantrekkelijk leek. Maar het was een prettig idee dat ze er onder haar jurk óók sexy uitzag, en bovendien zorgde het voor een aangename erotische spanning. Met het mooie weer was een panty niet nodig. Nu alleen nog haar zwart leren hoge hakken en haar rode lippenstift, haar lange bruine haar losjes gedragen op haar rug, en ze was klaar voor haar veelbelovende date. Ze pakte haar tas en sleutels en sloot de voordeur achter zich.

 

Ze zag hem meteen zitten toen ze het café binnenliep. Hij zat met zijn rug naar haar toe, op precies dezelfde plek als de vorige keer. Elle was zenuwachtig maar oogde beheerst. Ze schraapte haar keel en liep op hem af. Hij draaide zich om, alsof hij voelde dat ze hem naderde. Hij lachte hartelijk en begroette haar met drie zoenen op haar wang. "Hoi! Leuk je te zien! Ga lekker zitten," en hij wees naar de stoel tegenover hem. "Wil je eerst uitleggen hoe het komt dat je zo moedig bent om een wildvreemde kerel op date te vragen, of zullen we eerst maar koffie bestellen?" en hij gaf haar een knipoog. Ze moest lachen. Hij had humor, het ijs was gelijk gebroken en ze kon meteen iets ontspannen. "Doe eerst maar koffie," lachte ze terug. 

 

Ze bestelden koffie. De sfeer was goed en het gesprek verliep vlot. Hij zag er goed uit, gekleed in een wit overhemd met een nette spijkerbroek en mooie schoenen. Hij had prachtige ogen, en een oogverblindende glimlach. "Goed, ik wil natuurlijk heel graag weten hoe je er zo bij kwam om mij op date te vragen," zei hij lachend. Elle had over het antwoord op deze vraag de afgelopen dagen ook veel nagedacht. "Je viel me meteen op, ik vind je een aantrekkelijke man en je hebt een leuke uitstraling. Ik merkte dat ik ook erg geïnteresseerd was in het gesprek dat je aan het voeren was, het maakte dat ik nieuwsgierig werd en dat ik meer van je wilde weten. Toen heb ik de stoute schoenen maar aangetrokken," zei ze lachend. Hij lachte terug. "En wat was het dan, dat je aandacht trok in het gesprek?" "Ik had het idee dat je een adviserende rol had, dat je als een soort coach fungeerde. Dat interesseerde mij. Klopt het een beetje wat ik zeg?" "Dat heb je goed gezien, ik ben coach van beroep. Wat spreekt je daar zo in aan?" Elle wilde niet meteen teveel van zichzelf blootgeven, en probeerde een neutraal antwoord te geven. "Ik heb veel respect voor hulpverleners," antwoordde ze eerlijk, "En als ze er dan ook nog eens zo leuk uitzien..." Ze lachte een beetje verlegen. Wat zat ze met hem te flirten! Ze kon haar eigen oren bijna niet geloven. Maar hij leek het niet erg te vinden. Hij keek haar glimlachend en onderzoekend aan. "Vertel eens, waar ben je naar op zoek in een partner? Wat vindt je belangrijk?" Ze nam een slok van haar koffie. Ze was blij dat hij deze vraag stelde.

 

"Ik zoek misschien niet het gangbare, alhoewel ik net als iedereen verlang naar liefde en warmte, je weet wel, samen met een wijntje op de bank, fijne gesprekken, gezellig samen eten." Hij luisterde aandachtig. "Maar ik vind passie in een relatie ook heel erg belangrijk," voegde ze eraan toe. Zijn blik werd nu iets serieuzer. "Hmm, interessant. En wat bedoel je precies met passie?" Ze merkte dat ze even naar de juiste woorden moest zoeken. "Ik houd van stevige seks." Het kwam er alsnog allesbehalve gecontroleerd en subtiel uit, en ze schaamde zich onmiddellijk voor haar directe uitspraak. Hoe kon ze dit er nu zó uitfloepen? Hij keek haar geamuseerd aan. "Het wordt steeds interessanter," zei hij, en hij moest gelukkig lachen. "Maar ook dat roept vragen op. Wat versta jij onder stevige seks?" Elle zocht opnieuw naar woorden. "Ik houd ervan om gedomineerd te worden, ik ben onderdanig in bed. Ik houd ervan als mijn partner de leiding heeft en mij zegt wat ik moet doen, dat windt mij enorm op." Ze voelde zich nog steeds ongemakkelijk bij haar onverwachte openheid. Maar hij leek allerminst geschoqueerd te zijn, ergo, hij leek er juist álles van te willen weten. Ze was blij dat hij er zo goed op reageerde. Ze had een prettig opgewonden gevoel in haar buik. "En vind je het dan ook fijn om pijn te ontvangen? En op welke manier dan? Of vastgebonden worden, houd je daar ook van?" Iets in zijn stem gaf haar het idee dat hij heel gericht vragen aan het stellen was, alsof hij met zijn vragen een specifiek doel voor ogen had. Ze hoopte vurig dat ze gelijk had...

 

"Ik houd van beide. Ik vind het heerlijk om grenzen te verkennen, en om me over te kunnen geven. Totale overgave zie ik als het summum van vertrouwen, het toppunt van liefde. Ik vind het iets heel moois." Ze schraapte haar keel. Hij keek haar zwijgend aan, zijn ogen glinsterden gevaarlijk. Het opgewonden gevoel in haar buik werd sterker. "Ja, zo ervaar ik BDSM, voor mij is het belangrijk in een relatie." Hij nam rustig een slok van zijn koffie. "Zo zo, geen alledaags meisje dus..." Er klonk lichte ironie in zijn stem, maar zijn ogen glinsterden nog steeds. "Ik hoop het," lachte ze. "Maar ik vind dat ik wel erg uit de school klap op een eerste date, ik sta er zelf ook een beetje van te kijken," verontschuldigde ze zich. "Je hoeft je niet te verontschuldigen. Ik houd wel van verrassingen, en verrast heb je me zeker..." Weer zag ze die twinkeling in zijn ogen. "Je vertelde dat je van gezellige etentjes houdt, en ik vind mezelf geen onverdienstelijke kok. Zou je het leuk vinden om volgende week bij me te komen eten? Ik beloof dat ik me netjes zal gedragen," lachte hij ondeugend. Ze hoefde niet lang na te denken. "Lijkt me heel leuk!" reageerde ze enthousiast. "Mooi, dan hebben we nog contact over de details," en hij stond op om af te rekenen. Even later liepen ze naar buiten en namen afscheid voor het café. "Bedankt voor deze leuke ontmoeting Elle. Ik kijk uit naar onze volgende date," zei hij warm, en hij gaf haar een kus op haar wang. "Ik ook," antwoordde ze gelijk. "Mooie naam trouwens, Xavier!" riep ze hem nog na, terwijl ze hem naar zijn auto zag lopen. Hij keek met een glimlach achterom.

 

Ze hadden om zes uur afgesproken bij zijn appartement. Ze had van tevoren aan hem gevraagd welke wijn ze voor hem mee moest nemen. Hij vond het absoluut niet nodig, maar ze had erop aangedrongen. "Neem maar een lekker flesje rood mee dan," had hij geantwoord. Bij de slijter had ze een goede Bordeaux op de kop weten te tikken. Ze had wederom veel aandacht besteed aan haar uiterlijk: Ze zag er uit als een femme fatale in haar korte strakke rode jurkje met sexy spaghetti bandjes. Omdat ze er geen bh onder droeg wiebelden haar grote borsten bij elke beweging die ze maakte onder de gladde stof van haar jurk. Ze droeg ook geen slipje. De verleidelijke stalen buttplug met het rood kristallen hartje tussen haar billen was het enige 'ondergoed' dat ze droeg. Dat hij had gezegd dat hij zich zou gedragen, wilde toch niet zeggen dat zij dat ook moest doen? lachte Elle ondeugend. Ze had er enorm veel zin in om hem weer te zien. Ze was nerveus, opgewonden en blij, ze voelde een blijdschap die ze lang niet meer had gevoeld, een blijdschap die ze zo had gemist. En ze voelde zich geil, heel erg geil... Ze stapte in haar rode lak hakken, stifte haar rode lippen bij, haalde haar hand door haar lange bruine haar en sprayde wat van haar lievelingsparfum op. Ze was er klaar voor.

 

Ze klopte bij hem aan nadat hij de toegangsdeur van het appartementencomplex via de intercom voor haar had opengedaan. Hij opende de deur met een stralende lach. "Wow, ik ben sprakeloos," zei hij grijnzend, en hij hield met een royaal gebaar de deur voor haar open. Hij woonde leuk, zijn appartement was groot en modern, veel hout en prachtige planten, en toch strak. Zijn appartement bood een schitterend weids uitzicht over een park. Ze overhandigde hem de fles Bordeaux. "Je woont mooi zeg, ik ben onder de indruk," zei ze enthousiast. "Dank je wel, ik ook..." Ze zag zijn ogen gevaarlijk glinsteren die gericht waren op haar ronde borsten, los en vrij in haar jurk. Ze genoot van zijn bewonderende blikken en voelde het tintelen tussen haar schaamlippen. "Neem plaats, dan schenk ik de Bordeaux even in. De coq au vin zal met een half uurtje wel klaar zijn denk ik." Het rook inderdaad heerlijk. Hij kwam terug uit de keuken met twee gevulde glazen, en kwam bij haar zitten op de bank. "Waar zullen we op drinken? Ik weet het al, laten we drinken op onze bijzondere klik," en hij keek haar met een veelbetekenende blik aan. "Ja," lachte ze, en ze nam een slok van haar wijn. Ze kreeg meer en meer het gevoel dat ze haar openhartigheid in het café niet aan de verkeerde had gericht.

 

Hij kwam dichter bij haar zitten en streelde langzaam met een vinger langs haar wang. Hij streelde haar nek, en liet zijn vinger in haar decolleté glijden. Ze kreunde zachtjes. Haar gekreun werd gesmoord door zijn mond die hij op de hare plantte, hun tongen nat verstrengeld in een zalige onstuimige kus. Hij trok de bandjes van haar jurk naar beneden en liet zijn warme handen over haar borsten glijden, haar tepels masserend tot ze hard en stijf werden. Ze kreunde opnieuw. "Ondeugende, stoute Elle, geen bh aandoen onder haar mooie jurk..." en hij schoof iets naar beneden om haar tepels in zijn mond te kunnen nemen. Zijn tong voelde verrukkelijk, likkend en zuigend aan haar harde roze knopjes. Als expliciete uitnodiging duwde ze haar benen wijd, waarop zijn hand onmiddellijk onder haar jurk gleed. Veel stof hoefde hij niet omhoog te schuiven en al gauw raakten zijn vingertoppen haar natte spleet. "Stoute, ondeugende Elle, en ook geen slipje aan..." en hij liet zijn vingers verder tussen haar gladde schaamlippen glijden. Ze gooide haar hoofd achterover en liet een diepe kreun ontsnappen. Zijn vingers wreven gruwelijk geil over haar sappige kut, waarbij hij al snel het hartvormige uiteinde van haar buttplug raakte. "Zó ontzettend stout..." kreunde hij, en hij vingerde haar bijna klaar.

 

In de keuken ging de kookwekker af. Langzaam maakte hij zich van haar los. "Het diner is klaar stouterdje, we kunnen aan tafel. Ga maar zitten alvast," en hij wees naar de langwerpige houten eettafel. Elle kwam langzaam overeind en ging aan tafel zitten. Haar kut gloeide en sopte tussen haar benen. Het aperitief had in ieder geval uitstekend gesmaakt, lachte ze in zichzelf. Even later kwam hij de woonkamer binnen met de coq au vin. Hij schonk hen beiden nog wat wijn bij en schepte voor haar op. Het zag er fantastisch uit, hij had inderdaad niets teveel gezegd over zijn kookkunsten. "Proost, dit keer proost ik op onverwachte verrassingen," en hij hief zijn glas. Iets in zijn ogen zei haar dat deze avond weleens heel intens kon worden, en zeer passievol...

 

Ze genoot van het eten, van de conversatie, van de wijn, en van het heerlijke gevoel dat ze van hem kreeg. Na het dessert namen ze weer plaats op de bank met een glas wijn. Ze had de passie gedurende de avond steeds meer zien opwellen in zijn ogen. "Trek je jurk eens langzaam voor me uit, ik wil je naakte lichaam goed kunnen zien." Ze reageerde meteen op zijn dominantie vanuit een soort natuurlijke onderdanigheid en gehoorzaamheid, en trok haar jurk langzaam voor hem uit. Poedelnaakt stond ze voor hem, met alleen haar rode hakken nog aan haar voeten. Hij bestudeerde haar lichaam aandachtig, haar nek, haar romige borsten, haar sierlijke armen, het streepje op haar venusheuvel, haar heerlijke benen. "Goddelijk," kreunde hij, en hij stond op. "Goddelijk, maar ook heel stout, en stoute meisjes krijgen billenkoek..." Hij pakte haar hand en nam haar mee naar de slaapkamer.

 

De slaapkamer was ruim en ingericht met licht eikenhouten meubilair. Wit, donkergrijs en zwart bepaalden het interieur. Er stond een grote kledingkast met spiegeldeuren, en een ruim tweepersoonsbed. "Ga maar tegen de muur aan staan met je rug naar mij toe, en met je benen wijd." Elle voelde de spanning tintelen in haar lijf. Ze nam plaats tegen de muur en duwde haar kont verleidelijk wat naar achteren, zodat het rode kristallen hartje tussen haar riante billen goed te zien was. Hij trok een lade open van zijn kledingkast en haalde er iets uit. Ze vermoedde dat het een zweep was. Gespannen wachtte ze af. Hij kwam bij haar staan, en streelde haar nek. Zijn hand was warm en voelde prettig. Hij gleed verder naar beneden over haar rug, en streelde haar billen liefkozend. Met zijn duim masseerde hij de plug tussen haar billen. Ze kreunde en voelde haar kut weer vollopen met vocht. Zijn vingers gleden nu tussen haar schaamlippen, en opnieuw vingerde hij haar ongelooflijk lekker. Plotseling voelde ze het leren uiteinde van een paardrijzweep over haar heuvelige billen glijden.

 

Hij streek en streelde met het leren puntje langs haar billen, tussen haar schaamlippen, langs haar dijen, en weer terug over haar billen. De eerste tikken kwamen zacht neer op haar trillende zitvlees. Maar de tikken namen toe in intensiteit en werden steeds iets pijnlijker, en wat gemener. Ze kroop dichter naar de muur toe om zich schrap te kunnen zetten. Ze kreunde en hijgde, zweetdruppels glinsterden op haar rug. De pijnscheuten waren stekend en venijnig maar maakten haar tegelijkertijd ontzettend geil. Rode plekken tekenden zich af op haar huid. Hij stopte met slaan, en streek weer liefkozend over haar achterwerk. "Heel erg goed Elle," fluisterde hij in haar oor. Ze hoorde hem achter haar zijn broek losmaken. Een paar tellen later drong zijn stijve paal haar vloeibare kut binnen. Hij pakte haar vast bij haar haar en neukte haar minutenlang stevig tegen de muur aan, haar grote tieten plat tegen de wand, haar wang schurend langs de muur, haar gleuf open, nat en geil om zijn pik keer op keer stotend te kunnen ontvangen. Ze hapte naar adem, ze zweette, ze kreunde, ze vloekte, ze schreeuwde. Hij pakte haar zó onwaarschijnlijk lekker dat ze haar orgasme maar tenauwernood kon tegenhouden.

 

Na het zinderende tafereel bij de muur vroeg hij of ze op haar buik op bed wilde gaan liggen. Ze ging uitgestrekt op bed liggen, en wachtte nieuwsgierig en licht gespannen af. Hij deed nu ook zijn kleren uit en deed opnieuw een greep in de lade. Hij haalde er zwart leren polsboeien uit en een mooie zwart leren paddle. "Die prachtige billen zijn nu goed opgewarmd, het zou zonde zijn om daar geen gebruik van te maken," zei hij met mild sarcasme in zijn stem. Hij deed de polsboeien bij haar om en liet de paddle zachtjes over haar kont glijden. Voorzichtig kwam de eerste pets neer op haar lillende vlees. Geleidelijk voerde hij de druk iets op, waarbij hij na elke pets liefkozend over haar kont streek en haar billen masseerde. Ze kreunde en jammerde van genot, hij deed het zó ontzettend lekker en geil. Haar hele zitvlak was nu gloeiend rood. Tevreden met de kleur op haar billen legde hij de paddle na enkele minuten weer weg. "Ga maar op je knieën zitten." Ze kwam overeind en ging zitten, steunend op haar ellebogen. Opnieuw drong zijn lul haar kut binnen. Ze boog zo ver mogelijk voorover en trok haar rug hol. Ze hoorde hem vloeken en schreeuwen, terwijl zijn stam haar zeiknatte vulva heerlijk van achterlangs opvulde. De serotonine schoot als elektriciteit door haar hoofd. Het was godsgruwelijk lekker, alsof ze de hemel bijna kon aanraken. Er bestond geen groter genot dan aan hem onderworpen te zijn.

 

Nadat hij haar flink lang van achteren had genomen trok hij zijn stijfgeneukte paal weer uit haar terug en maakte haar polsboeien weer los. Hij trok haar bij zich en kuste haar heet en vurig. Nieuwsgierig gleed haar blik over zijn ravissante penis, hard en stijf tegen zijn onderbuik aan. Ze kon hem eigenlijk nu pas goed zien. God wat lekker, dacht ze bij zichzelf. De gretige blik in haar ogen bleef niet onopgemerkt. "Pak 'm maar, neem 'm maar, je hebt het verdiend Elle," zei hij met schorre stem, terwijl hij liefkozend over haar haar streek. "Ga er maar op zitten." Beneveld door geilheid liet ze zich op zijn pik zakken. Hongerig en geil als ze was gleed haar druipnatte kut onverzadigbaar op en neer over zijn keiharde lul terwijl zijn handen haar bolle tieten hebberig vastgrepen en haar tepels kneedden en masseerden tot ze stijf waren van genot. Hijgend, kreunend, zwetend, vloekend en draaiend neukte ze hem en zichzelf naar een eclatante finale.

 

Bezweet en voldaan kroop ze tegen hem aan, zinsbetoverd en begeesterd door de passie, de verliefdheid en de geilheid die als een krachtig elixir door haar lichaam stroomde. Wat voelde ze zich gelukkig, een sprankelend hoogtepunt tussen de diepe dalen van het alledaagse, soms oneindig troosteloos lijkende bestaan. Hij gaf haar een kus en stond op om de wijnglazen te halen. Even later proostten ze in bed. "En waar wil jij op proosten, stoute, betoverende, goddelijke, verrukkelijke vrouw?" Elle moest glimlachen. Wat ze haar psycholoog allemaal te vertellen had bij het volgende bezoek was het zeker waard om op te proosten. Maar die anekdote zou Elle bewaren voor de volgende date. "Ik proost op het briefje dat ik je gaf, en alles wat daaruit is voortgekomen." Hij keek haar glimlachend aan. "En nog voort zal komen," vulde hij aan. Opnieuw raakten hun glazen elkaar, een klinkende viering van het gevonden geluk.

 

 

 

4. Gentlemen prefer brunettes

 

Ze was wat ze een self-made woman noemen: Onafhankelijk, ze had haar zaakjes goed voor elkaar. Nou ja, bijna al haar zaakjes dan. Faye werkte nu alweer een tijd voor een gerenommeerd kantoor in het episch centrum van de zakenwereld in de hoofdstad. De baan had ze er gekregen op haar merites, en een portie geluk. Ze was in de loop van de tijd uitgegroeid tot een gewaardeerd collega met de nodige kennis van zaken, en bovendien was ze één van de beste en meest sexy geklede vrouwen van kantoor. Haar strakke topjes, haar strakke rokjes en haar hoge hakken waren nogal eens het gesprek van de dag. Onder de mannelijke collega's dan. Dat had ze niet in de laatste plaats te danken aan haar formidabele figuur, rond en vrouwelijk, met nadruk op rond. Grote ronde borsten, ronde kont, ronde dijen, zacht rond buikje. Maar haar erotische en sensuele uitstraling had ze misschien nog wel het meest te danken aan haar prachtige volle lippen. Of kwam het soms door haar vrolijke en stralende glimlach? En wat te denken van haar lange speels krullende bruine haar, dat danste op haar rug als ze liep of bewoog?


Haar carrière ging goed, maar ondanks haar aantrekkelijke verschijning was ze nog altijd vrijgezel. Ook daar werd door de heren op kantoor druk over gespeculeerd en gefantaseerd: Hoe was dat nu mogelijk? Was ze dan soms té zelfstandig? Hield ze niet van mannen? Niets was minder waar. Faye had simpelweg niet veel geluk gehad, slechts enkele korte relaties waren haar ten deel gevallen. Daar was ze soms best een beetje verdrietig over, zeker omdat ze zulke groteske fantasieën had over een fijne liefdesrelatie waarin ze ook haar seksuele voorkeur voor kinky seks zou kunnen delen. Maar daar moest ze wel de juiste man voor tegenkomen, en dat was helaas niet gebeurd. De vele dagdromen van haar mannelijke collega's ten spijt, die maar wat graag die rol zouden willen vervullen.

Er stond die dag een belangrijke vergadering gepland met een nieuwe opdrachtgever. Faye besloot naar haar werk gekleed te gaan in een stijlvol strak wit jurkje gecombineerd met haar witte lak pumps. Het zwarte ceintuurtje om haar middel legde extra nadruk op haar wulpse rondingen. Met haar rode lippenstift leek ze wel een beetje op een filmster uit de jaren vijftig à la Marilyn Monroe, die in meerdere opzichten een heldin van haar was. Als de deal mislukte zou het in ieder geval niet aan haar liggen, lachte ze tevreden in de spiegel. Ze stopte de benodigde paperassen in haar schoudertas en begaf zich naar kantoor.

Het kantoor was gevestigd in één van de vele indrukwekkende kantoorgebouwen die deel uitmaakten van het zakelijk centrum van de stad. Ietwat ongeduldig drukte ze een aantal keer op de knop voor de lift. Een aantrekkelijke man van zo halverwege de veertig was plotseling naast haar komen staan.
"De lift zal nu wel snel komen," lachte de knappe vreemde man.
"Ja," lachte ze ietwat beschaamd.
"Sorry, soms ben ik wat ongeduldig," excuseerde ze zich.
"Dat geeft niet, ongeduld kan een goede eigenschap zijn," luidde het vriendelijke antwoord.
Hij had iets intrigerends vond ze.
"Ja exact," lachte ze terug.
De lift kwam inderdaad snel en ze stapten beiden in een lege lift.
"Waar moet je heen?" vroeg ze.
"De dertiende verdieping," antwoordde hij.
Zijn after shave rook ontzettend lekker.
"Oh toevallig, ik ook!" klonk het misschien iets te enthousiast.
"Dat komt dan goed uit," lachte hij opnieuw.
Stiekem hoopte ze dat hij bij haar kantoor moest zijn, zodat ze misschien nog de kans had om een - weliswaar triviaal - gesprekje met hem aan te knopen.
Het zou veel beter worden, maar daar had ze op dat moment nog geen weet van.

De lift stopte bij de dertiende verdieping.
"Weet jij misschien aan welke kant Rogers & McKenzie zit?" vroeg hij.
Haar hart maakte een sprongetje. Hij moest bij haar kantoor zijn!
"Daar werk ik toevallig! Loop maar met me mee," zei ze vrolijk.
Hij liep achter haar aan naar de receptie, waar hij zich meldde voor zijn afspraak.
"Gabriel de Winter, ik heb een afspraak om tien uur voor een meeting met het bestuur."
Faye stond als aan de grond genageld. Hij was de opdrachtgever! En ze zaten straks in dezelfde meeting! Met een grijns draaide hij zich naar haar om.
"Misschien weet je dan ook in welke boardroom ik moet zijn?"
"Ja, want ik zit ook bij die vergadering," lachte ze enthousiast.
Ze meende even een glinstering in zijn ogen te zien.
"Volg mij maar," zei ze opgewekt.

Ze waren de eersten die de vergaderzaal binnenstapten.
"Ik had geen idee dat ik aan tafel zou komen te zitten met zo'n bevallige gesprekspartner," lachte hij ietwat schalks.
Zijn blauwe ogen glinsterden gevaarlijk aantrekkelijk als hij lachte.
"Ik had een aantal heren van middelbare leeftijd verwacht, begrijp me niet verkeerd, maar dat spreekt toch iets minder tot de verbeelding," vulde hij lachend aan.
"Die komen zo," diende ze hem op een leuke manier van repliek.
Hij lachte. Voordat hij iets gevats terug kon zeggen kwamen de bewuste heren echter de kamer binnen, en startte de vergadering precies op tijd.

Tijdens de vergadering merkte Faye dat ze moeite had om haar aandacht erbij te houden, ook al ging het hier misschien wel om de deal van het jaar. De aanstichter van haar gebrek aan concentratie zat tegenover haar aan de lange vergadertafel, en was de 'deal' himself. Meer dan eens kruisten hun blikken elkaar en elke keer keek ze in zijn lachende ogen. Ze had al sinds hun ontmoeting in de lift een opgewonden gevoel in haar buik, en een vochtig slipje. Ze probeerde uit alle macht geconcentreerd te blijven ondanks wat er allemaal door haar heen ging. Gelukkig wist ze haar standpunten helder en duidelijk over te brengen. Twee uur later was er een deal en kon de vergadering beëindigd worden. Na afloop gingen de directieleden om Gabriel heen staan, er volgde een golf van felicitaties. Ze besloot zich terug te trekken. Er lagen andere werkzaamheden op haar te wachten, en bovendien had ze hem nu toch niet voor zichzelf. Of ze hem weer zou zien wist ze ook niet, maar ze voelde dat blijven wachten tot ze hem te spreken zou krijgen geen zin had. Ondanks het succes verliet ze enigszins teleurgesteld de vergaderzaal.

Voordat ze naar haar kantoor ging liep Faye eerst nog even langs bij een collega. Ze had wat vragen over een lopend project, en ze zou daarna bij de koffiebar nog even een lekkere koffie halen. Ruim twintig minuten later liep ze haar kantoor binnen, in gedachten verzonken over het project en over Gabriel de Winter, die zoveel bij haar had weten los te maken in de korte tijd dat ze met elkaar in een ruimte hadden gezeten. Haar aandacht werd plotseling getrokken door een stijlvol visitekaartje dat op haar bureau lag. Ze was er zeker van dat het daar net moest zijn neergelegd, ze had het niet eerder zien liggen. Nieuwsgierig pakte ze het kaartje op. 'Gabriel de Winter, associate partner'. Haar hart bonsde in haar keel, met licht trillende vingers draaide ze het kaartje om. Op de achterkant stond in een duidelijk handschrift geschreven:
'Omdat ik nou eenmaal een zwak heb voor ongeduldige en mooie brunettes ;-) Ga je met me uit eten? Gabriel.'
Ze moest lachen om de zelfverzekerde toon die uit het bericht sprak. Ze kon niet weigeren. Niet alleen omdat er zojuist een zeer lucratieve deal met hem was gesloten, ze wílde ook niet weigeren. Omdat haar slipje nog altijd nat tegen haar schaamlippen plakte, omdat er sinds hun ontmoeting in de lift onophoudelijk een opgewonden gevoel door haar lijf dartelde.

Na enkele berichten uitgewisseld te hebben die aangenaam, grappig en prikkelend van toon waren was er een afspraak. Ze zou hem ontmoeten in een trendy en populair restaurant in het centrum van de stad. Opnieuw stond ze voor de spiegel om haar outfit aan een keuring te onderwerpen. Ze had voor een korte en strakke paarse jurk gekozen met een kokette split aan de zijkant, die behoorlijk wat been vrijliet. Ook haar indrukwekkende borsten kwamen door het decolleté fraai tot z'n recht. De jurk was in z'n geheel een compliment aan haar rondingen. In combinatie met haar paarse lak pumps vond ze dat er niets viel af te dingen op haar ensemble... Speels en vrolijk gaf ze haar spiegelbeeld een knipoog. Haar haar was los en haar make-up was verder bescheiden, behalve haar knalrode lippenstift à la Marilyn Monroe. Gentlemen prefer blondes. Maar in dit geval was dat dus duidelijk anders, lachte Faye.


Ze was een paar minuten te vroeg bij het restaurant en informeerde welke tafel was gereserveerd door meneer de Winter. De ober wees naar een sfeervol tafeltje bij het raam, achterin het restaurant. Het was duidelijk één van de beste plekken. En ze was er als eerste. Ze twijfelde aan welke kant ze moest gaan zitten, het liefst wilde ze de keus aan hem laten. Lang hoefde ze echter niet te twijfelen. Een warme, krachtige hand op haar schouder trok plotseling haar aandacht.
"Ah je bent er al, mooi!"
Ze draaide zich om en keek in de lachende ogen van Gabriel de Winter. Hij zag er goed uit in z'n kobaltblauwe maatpak en dure designer schoenen. En hij rook weer zo ontzettend lekker. Ze smolt bijna ter plekke. Haar bewondering moest hem niet zijn ontgaan, want de lach op zijn gezicht werd steeds breder. "Neem plaats," wees hij vriendelijk naar haar stoel.
Terwijl ze ging zitten zag ze eveneens de waardering in zijn ogen.
"Je ziet er fantastisch uit," klonk het oprecht.
Ze lachte. Zijn compliment miste zijn uitwerking niet.

Nadat ze de wijn hadden gekozen en de keuze voor het menu hadden gemaakt stak ze gelijk van wal, door hem te vragen waarom hij haar uit eten had gevraagd.
"Ik begrijp dat we zojuist een zeer succesvolle deal hebben gesloten, maar vanwaar deze persoonlijke uitnodiging?"
Hij keek haar geamuseerd aan, terwijl hij zijn duim langzaam over de rand van z'n wijnglas liet glijden.
"Het is niet vaak dat ik de combinatie van schoonheid, elegantie en intelligentie tegenkom, en dan ook nog eens zo sensueel, en zo ad-rem," voegde hij er, nu bijna schaterlachend, aan toe.
Ze kon inderdaad direct zijn, deze vraag was daar een goed voorbeeld van. Maar zijn antwoord had opnieuw een bijzonder prettig effect op haar. De opwinding die ze vanaf hun ontmoeting in de lift had gevoeld leek zich met de minuut te vermenigvuldigen, met elke glimlach, met elk compliment, met elke terloopse aanraking, met elk subtiel gebaar. Er ontvouwde zich een onderhoudend en ontspannen gesprek waarin ze vooral meer te weten kwam over de persoon achter de succesvolle zakenman. Ze laafde zich aan zijn gezelschap, aan de wijn, aan het voortreffelijke à la carte diner, aan de ambiance. Hij nam haar met een glimlach in zich op.

"En nu jij," klonk het vriendelijk, maar direct.
"Wat deed jou besluiten om op mijn uitnodiging in te gaan?"
Faye voelde haar wangen rood kleuren, terwijl ze naar de juiste woorden zocht. Inmiddels zat ze aan haar derde rode wijn wat leidde tot het ongeremde, eerlijke en grappige antwoord:
"Het is zelden dat ik de combinatie van aantrekkelijk en intelligent tegenkom, en dan ook nog eens zo ad-rem," zei ze met een ondeugende glimlach.
Hij kon haar humor duidelijk waarderen en barstte in lachen uit.
"Pas op jongedame, ik leg ondeugende meisjes maar wat graag over mijn knie," zei hij met een lach. Hoewel het duidelijk een grapje was meende ze toch iets van een serieuze ondertoon te horen. Het maakte dat haar slipje zich opnieuw vulde met vocht. Na het heerlijke dessert dronken ze nog een koffie, maar wat het sluitstuk van de avond had moeten zijn, werd een uitnodiging voor een intiem afzakkertje in zijn appartement.

Hij woonde in een luxe appartementencomplex in het centrum, niet ver van het restaurant vandaan. Ze was vol bewondering over zijn optrekje: Een voor stadse begrippen riante en modern ingerichte loft voorzien van alle denkbare gemakken. Grote ramen boden een magnifiek uitzicht over de stad. De stad bij avondverlichting zorgde voor een extra romantische sfeer. Gabriel had twee glazen mousserende wijn voor hen ingeschonken, en wenkte haar bij zich te komen. Op de eettafel brandden dinerkaarsen in een chique kandelaar. Het gaf warmte en huiselijke gezelligheid aan zijn strak ingerichte appartement. Hij reikte haar een glas aan. "Opnieuw een toast op onze samenwerking, maar misschien nog wel het meest een toast op deze zinderende avond..."
Ze meende een glinstering in zijn ogen te zien terwijl hij de woorden uitsprak. De aanzwellende opwinding kwam niet alleen door het inmiddels vierde glas wijn van de avond. Faye leek te verdrinken in zijn prachtige blauwe ogen, ze wenste vurig dat hij haar nu zou kussen. Zag hij haar ongeremde verlangen dan niet, fonkelend in haar ogen? Hij zette zijn glas neer op de tafel, een geheimzinnige glimlach krulde zijn lippen. Voordat Faye iets terug kon zeggen of zelfs maar een hint kon geven waren zijn lippen al op de hare, zijn tong warm en nat in haar mond, zijn krachtige handen zacht strelend op haar rug op zoek naar de ritssluiting van haar jurk.

Als vanzelf gleden zijn handen over haar rug door naar de rondingen van haar billen. Ze kreunde. Aangespoord door haar kreunen masseerde en kneedde hij haar zachte zitvlees stevig. Ze voelde haar tepels hard prikken tegen zijn borstkas. Alsof het een teken was hield hij even op met het beroeren van haar billen, en keek haar glimlachend aan.
"Ik moet je waarschuwen Faye. In het liefdesspel ben ik gewend de leiding te nemen. Maar ik ga niet voorbij aan je verlangen. Zeg me maar waar je op dit moment het meest naar verlangt," fluisterde hij bijna, terwijl hij haar nek kuste.
Ze verloor bijna haar bewustzijn door de combinatie van zijn woorden en zijn zalige mond in haar nek.
"Raak mijn borsten aan, streel ze, kneed ze, grijp ze, lik ze, bemin ze..." hijgde ze. "Maar al te graag, en daar zal het niet bij blijven," gromde hij.
Ze wilde niets liever dan zich aan hem overgeven, dat wilde ze al vanaf hun eerste ontmoeting in de lift. Haar jurk gleed van haar lijf op de grond. Ze stond nu voor hem in haar zwarte lingerie, een doorschijnende kanten bh die haar volle borsten fraai omlijstte, een miniscuul zwart kanten stringetje tussen haar billen en verder alleen nog de paarse lak pumps aan haar voeten. Het ensemble werd duidelijk gewaardeerd.

"Heerlijk," kreunde hij.
"Toch wil ik dat je je verrukkelijke lingerie hier voor me uittrekt."
Hij leunde wat naar achteren tegen de tafel zodat hij beter zicht op haar had. Ze wist wat er van haar verwacht werd, ook al was dit hun eerste intieme moment samen. Ze had al vrij snel aangevoeld dat hij dominant was. Haar onderdanigheid moest hem op zijn beurt ook niet zijn ontgaan. Het was die stille, onuitgesproken verstandhouding die hun chemie mede zo sterk maakte. Ze gleed met haar vingers over haar borsten en maakte het haakje van haar bh los op haar rug. Plagerig schoof ze de stof van haar bh wat heen-en-weer, zonder dat haar tepels zichtbaar werden. Toen ze haar bh uiteindelijk op de grond liet vallen hield ze nog even haar handen voor haar borsten, waarna ze haar prachtige tieten volledig aan hem toonde. Ze zag dat hij onmiddellijk hard werd als reactie op haar indrukwekkende borsten. Ze glimlachte. Langzaam schoof ze haar string naar beneden over haar heupen en billen, totdat ze compleet naakt voor hem stond. Vol bewondering en geilheid nam hij elke millimeter van haar naakte lichaam in zich op. Haar grote, uitnodigende borsten met prachtig grote tepelhoven, haar zachte ronde buikje, haar sierlijke armen en benen, het geile en speelse streepje op haar venusheuvel, haar zalige kont, haar mooie gezichtje met die intense bruine kijkers en die goddelijke rode lippen. Faye zag dat zijn lid bijna uit zijn broek barstte. Ze hoopte dat hij ook zijn kleren zou uittrekken en tegen haar aan zou komen staan, zodat ze zijn heerlijke harde pik tegen haar onderbuik zou kunnen voelen.

"Nu kan ik niet achterblijven," lachte hij zachtjes, zijn stem hees van opwinding.
Ze zag zijn maatpak even later op de grond vallen en voelde zijn warme gespierde lijf een ogenblik later dicht tegen zich aan, zijn opgerichte lul hard tegen haar buik. Ze kreunde. Hun tongen vonden elkaar weer in een geile, onstuimige kus. Ze liet haar hand over zijn pik glijden, hij liet haar begaan. Hij voelde heerlijk in haar hand, hard en dik. Zonder op zijn aanwijzing of opdracht te wachten zakte ze door haar knieën en begon gulzig aan zijn eikel te likken. Hij greep haar hoofd vast en slaakte harde kreunen. Ze had overduidelijk zijn toestemming... Ze likte en zoog nu op zijn hele stam totdat hij vrijwel volledig in haar keel zat. Luid geschreeuw klonk boven haar. Spoortjes van nat geil tekenden zich af langs de binnenkant van haar dijen. Ze was bloedgeil.


"Dat was een heerlijk begin," fluisterde hij in haar oor, toen ze weer rechtop was komen staan.
Hij pakte haar hand en nam haar mee naar de slaapkamer. Zijn slaapkamer was groot, net als de rest van zijn appartement. Ook daar had je een adembenemend uitzicht over de stad. Het prachtige designbed was opgemaakt met stijlvolle zwart-wit satijnen lakens, zijn goede smaak was ook hier duidelijk zichtbaar. Hij duwde haar zachtjes achterover op het bed. Ze was een en al naakte verleiding zoals ze daar nu lag, haar lange bruine haren als zonnestralen om haar hoofd gedrapeerd, haar royale borsten met de grote aureolen ietwat naar de zijkanten glooiend, haar zachte ronde buikje dat hem zou verwelkomen als hij zich op haar zou laten zakken, haar opengesperde dijen met het fraaie uitzicht op haar natte roze kutje, haar sexy paarse lak pumps steunend op de rand van het bed. Hij hing even boven haar en kuste haar teder.

"Blijf zo liggen, ik pak even een paar spullen."
Faye knikte. Nieuwsgierig en een tikje nerveus wachtte ze af. Ze hoorde een lade opengaan waar hij een aantal dingen uithaalde. Hij kwam terug met een handvol accessoires die allemaal rood van kleur waren: Een rood satijnen blinddoek, rood leren polsboeien, een rood leren flogger en een rode kietelaar veer.
"Een bijpassende set," grapte hij.
Ze moest lachen. Het was even een breekpunt in de serieuze en spannende sfeer die er nu in de slaapkamer hing. Maar de ernst keerde al snel terug toen hij de polsboeien bij haar omdeed. En daarna de blinddoek. Met haar armen geboeid boven haar hoofd en het zicht ontnomen kon ze slechts afwachten wat hij met haar zou gaan doen.

Er was even een verstild moment waarin er niets gebeurde en ze hem slechts kon horen ademen. Ze dacht aan zijn harde pik tussen zijn benen, en hoopte dat hij meteen in haar zou glijden. Maar ze wist bijna wel zeker dat hij dat moment zou uitstellen. Ze kermde bij de gedachte. Alsof haar gekreun het startsein was voelde ze zijn lippen en tong langs haar hals naar haar borsten glijden, waarop hij haar harde tepels likte en in zijn mond nam. Ze kon hem niet vastgrijpen en moest het kwellende genot lijdzaam ondergaan. Zijn handen gleden nu ook over haar borsten en deden eindelijk waar ze al de hele avond naar had verlangd. Ze kromde haar rug zodat ze haar heuvels maximaal kon aanbieden, terwijl hevige kreunen en zuchten aan haar mond ontsnapten. Zijn handen voelden goddelijk op haar borsten. Hij nam uitgebreid de tijd om haar te betasten en te bespelen voordat hij zijn tong verder liet glijden naar het onvermijdelijke plekje, nat en soppend tussen haar dijen.

Zo zacht als zijn tong op haar tepels was, zo ruw duwde hij nu zijn tong in haar kut. Haar impuls om het matras vast te grijpen werd verhinderd door de polsboeien die stevig om haar polsen zaten. Het verhoogde de intensiteit van zijn tong tussen haar schaamlippen, net als het feit dat ze niets kon zien door de satijnen blinddoek. Hij likte haar lang en intensief. Zijn tong priemde zich nog even diep in haar gaatje, waarna hij zijn weg naar haar kontgaatje vond. Opnieuw schoten kreunen uit haar keel terwijl hij haar gat schaamteloos likte. Het genot was overweldigend en explosief. Hij wist wat hij deed. Niet alleen door haar juist dáár te likken, maar ook door tegelijkertijd haar zintuigen en bewegingsvrijheid te beperken. Hij hield haar letterlijk gevangen in het genot. Na wat enkele minuten leken te zijn geweest dat zijn tong als een hemelse delicatesse tussen haar billen zat voelde ze daaropvolgend de zachte veren van de kietelaar over haar borsten glijden, een spoor trekkend langs het glooiende landschap van haar weelderige vormen, om uitvoerig haar gezwollen en natte schaamlippen te strelen. Ze wenste nu bijna dat hij haar zou verlossen uit haar gevangenschap, maar haar genot, en de zijne, zou voortduren.


Hij maakte de blinddoek weer los en keek haar met een grote glimlach aan. De pretlichtjes in zijn ogen straalden feller dan anders, de grijns op zijn gezicht was ondeugender dan anders. Misschien ook niet zo vreemd gezien het feit dat hij haar zojuist ongelooflijk intiem en intens had bemind en bespeeld, mijmerde ze. Haar lichaam gloeide, de sporen van zijn tong en de kietelaar waren nog voelbaar op haar huid en intieme plekjes.
"Goed gedaan Faye," klonk het warm.
"Je verdient wat je toekomt, je verdient wat al de hele avond van jou is."
Zonder verdere uitleg liet hij zich op haar zakken om soepel zijn harde lul haar vloeibare kut binnen te laten glijden. Kreunen van genot echoëden door de kamer terwijl hij haar lang en ritmisch neukte. Haar tieten dansten op en neer op zijn harde en aanhoudende stoten, haar armen waren nog altijd geboeid boven haar hoofd. Ze gaf zich volledig, een totale overgave aan het zinderende genot van zijn zalige lul in haar met geilheid doordrenkte kutje. Ze was misschien wel nooit eerder zó lekker genomen. Nee, dat wist ze wel zeker.

Na minutenlang intens door hem te zijn geneukt vond hij dat haar polsboeien af mochten, en dat het tijd was voor een kort intermezzo.
"Ik moet wel goed voor je zorgen, de avond is nog niet ten einde," klonk het veelbelovend.
Een tinteling trok door haar buik terwijl ze aan de rode flogger dacht die nog ongebruikt naast hen op bed lag.
"Ik haal onze glazen even, moment," en hij stond op om de glazen te halen.
Ze staarde naar het plafond. Ze kon het ergens niet geloven dat ze poedelnaakt op het bed van Gabriel de Winter lag. Ze gleed even met haar vingers tussen haar vochtige schaamlippen om zich ervan te vergewissen dat wat er zojuist gebeurd was, écht gebeurd was. Ze had het niet gedroomd...

Een ogenblik later voegde hij zich weer bij haar met twee gevulde glazen witte bubbelwijn. Ze proostten in bed, en terwijl hij haar kuste en streelde kletsten ze ontspannen over hun ontmoeting en het gezellige verloop van de avond. Op het moment dat de glazen leeg waren keerde de broeierige en lustige sfeer terug. Het spel werd hervat.
"Draai je maar voor me om, op handen en knieën, zodat ik je verrukkelijke kont goed tot mijn beschikking heb," klonk het bevelend, maar met warme stem. 
Ze positioneerde zich zoals hij wilde, voorovergebogen met haar kont hoog in de lucht gestoken en wachtte geduldig af op wat er ging komen. Met rustige streken liet hij de leren reepjes van de flogger over haar gewelfde billen glijden. Nadat haar billen voldoende geprikkeld waren kwam het leer in kalme slagen neer op haar vlees, af en toe haar kutje rakend, waarbij hij het tempo langzaam opvoerde naar iets fellere slagen. Ze kreunde van geilheid en van pijn, maar het bleef binnen de grenzen van wat ze kon verdragen. Rode strepen werden zichtbaar op haar lillende vlees. Hij stopte met slaan toen er een dieprode kleur zichtbaar was, en ze had aangegeven dat haar maximum bereikt was. Hij streek liefkozend over haar gloeiende billen terwijl hij tegelijktertijd zijn inmiddels weer verstijfde lul in haar liet glijden. Minutenlang in- en uit haar bewegend in steeds sneller tempo had hun beider orgasmes als knallend vuurwerk tot gevolg, zijn warme zaad ontkurkend als stromende champagne in- en over haar diepgeneukte kut.

Hijgend en bezweet vleide ze zich tegen hem aan, zijn blauwdruk gloeiend op haar billen. Hij kuste haar en streelde zachtjes haar gepijnigde achterwerk.
"Ik laat je nu niet meer over straat gaan, je blijft lekker bij mij vannacht. Met die rode billetjes is enige nazorg wel op z'n plaats dacht ik zo," zei hij plagend.
Ze moest lachen. Het idee straks heerlijk tegen hem aan te kruipen tussen de satijnen lakens stond haar allerminst tegen. Ze genoot van elke seconde in zijn gezelschap. En voorlopig hoefde ze nog geen afscheid te nemen... Ze dronken het laatste restje bubbelwijn onder het genot van wat kleine hapjes. Het was de perfecte afsluiting van een perfecte avond. Tot dan toe in ieder geval.


Twee dagen later ontving ze een berichtje van hem op haar telefoon.
'In het kader van de succesvolle voortzetting van onze samenwerking nodig ik je aankomend weekend wederom van harte uit in mijn appartement. Ik heb hier namelijk nóg een hele goede fles wijn staan, en het schijnt dat er een jaren '50 film met Marilyn Monroe op de televisie wordt uitgezonden met de titel 'Gentlemen prefer blondes.' Dat ik die samen met mijn favoriete brunette wil zien spreekt toch geheel voor zich?'