Wil je reageren, of heb je vragen en/of feedback? Gewoon graag iets (mede)delen? Of misschien wel interesse in samenwerken? Mail dan je reactie naar:

redropes@redropeserotischeverhalen.nl

 

 


Een mening of reactie op de site achterlaten? Dat kan via het reactieformulier hieronder: (e-mailadres wordt niet gepubliceerd!)

Reactie plaatsen

Reacties

Gerrit
2 maanden geleden

Zag net weer een foto van je uit 2018. Wat ben je toch een knappe vrouw. En jouw verhalen zijn erg zinneprikkelend. Heerlijk.

Sander
5 maanden geleden

Heerlijke en eerlijke opwindende verhalen. Geweldig om te lezen, hopelijk dat nog vele verhalen en foto's mogen volgen!

er-je
2 jaar geleden

Heerlijke, stijfmakende, verhalen. ik kan ze blijven lezen, met steeds weer hetzelfde resultaat. dat is de reden dat ik vrijwel alles van je retweet en like op twitter,
groetjes en ga zo door,
er-je

Vanille
2 jaar geleden

Over ‘Adieu tristesse’ dat ik met kloppend hart helemaal heb uitgelezen: knap geschreven, mooi taalgebruik, verhitte inhoud, verhitte lezer. Als meesteres (haha) kan ik alleen maar op je rapport schrijven: een tien met een griffel en ga zo door.

yourcaptain
2 jaar geleden

Ze geeft zichzelf graag bloot. Elke maand opnieuw. Dan opent ze haar galerij. En iedereen mag haar zien. Maar nooit meer dan ze zelf wil. Dit is het kader. Dit zijn de lijnen. Dit zijn de grenzen. Daarbinnen krijg je alles. Daarbuiten is er niets. Wrede geile schoonheid. Ze is genereus. O zo genereus... Maar tot hier. En niet verder. Ze geeft zichzelf kleur. Iedere maand opnieuw. En vult die kleur met steeds hetzelfde witte vlees. Waar moet ik met mijn lege handen naartoe? Die blanke schouders! Die blanke hals! Ik snak naar adem. Bij elke foto. Iedere maand opnieuw. O die blos op haar wangen... Je blijft je verbergen achter de gaten in je kleedje. En ach die tepels achter je doorschijnend topje! Achteloos! Ach ja! Kan gebeuren! Door zoveel te geven en nog meer te verbergen. Voor wie is de geheimzinnige glimlach zonder ogen. Ze blijft onzichtbaar in het vele vlees dat ze toont. Spring uit dat kader, dame! Stap uit dat schilderij!

Darcy Trout
2 jaar geleden

Hey Redropes, ik wilde je even bedanken voor je aanmoedigingen op Lecterotica. En bij deze laat ik je weten dat ik er pas een nieuw verhaal heb geplaatst. Hopelijk bevalt het je opnieuw.
Ik lees heel graag jouw sensuele verhalen over je onderwerping aan Genot. Geil en erotisch, mooi geschreven verhalen waar het heerlijk toeven is…
Kus (en een liefkozende tik op je billen!) van Darcy.

Tieneke Rambok
2 jaar geleden

Pracht sensuele verhalen van een heel mooie vrouw. Dit is kort en krachtig hetgeen ik zeggen wilde.
Vriendelijke Groetjes Tieneke

Vanille
2 jaar geleden

Hoi zinderende dame, ik kijk naar je parelketting en denk: waar eindigt dat sieraad. Misschien wel tussen twee andere warme sieraden. Of misschien, ik weet het zeker.
Ik ben weg bij erotica.club. Dat wordt daar nog nauwelijks onderhouden. Alsof ik mijn verhalen plaats op een verwaarloosd industrieterrein. Dat wil je niet. Jij nog suggesties voor een andere ‘goede’ verhalensite eventueel?
Dag en kus.

Vanille
2 jaar geleden

Hey Redropes,

Zoals je weet durf ik af en toe een verhaal van je aan. Aan je schrijfstijl mankeert niets, de inhoud is af en toe heftig. Maar voor het verbreden van mijn erotische horizon kan dat geen kwaad. En de foto’s, je borsten… wow. Ik geef alles vijf sterren.

Gerard
2 jaar geleden

Geniet volop van je verhalen. Heerlijke omschrijving van een geil bdsm spel en relatie

Marcel en Anita
2 jaar geleden

Het raken van de juiste snaar in woord, maar ook in beeld. Soms lezen we de verhalen samen soms alleen, afhankelijk van de situatie, rode oortjes soms bij het lezen alleen, toch een soort van voyeurisme maar het is het niet, uitkijkend naar weer een nieuw verhaal of hoofdstuk, waarin u uw passie deelt met diegene die het graag lezen . Ga zo door, met de mooie, uitdagende, opwekkende verhalen , het zal velen bekoren

Nico
3 jaar geleden

Nice account

Top plaatjes en verhaaltjes

👊🏻

Tom Verhoeven
3 jaar geleden

Wat een prachtige verhalen blog. Kwam je toevallig tegen op twitter.
Wens je heel veel inspiratie en vooral BDSM fun.
Groetjes,
tom Verhoeven BDSMradio.EU

Jap meddox
3 jaar geleden

bedankt voor het delen

André
3 jaar geleden

Het is een heerlijk gevoel om jou verhalen te lezen. Eerlijk gezegd, kan ik tijdens het lezen niet van mezelf af blijven en fantaseer dat ik de mannelijke persoon ben in jou verhalen. De foto's bij de tekst prikkelen nog eens extra.
Complimenten voor je oeuvre tot nu toe.