Wil je reageren, heb je vragen of feedback, of wil je gewoon graag iets (mede)delen? Mail dan je reactie naar:

redropes@redropeserotischeverhalen.nl

 


Een mening of reactie achterlaten op de site kan ook via het reactieformulier hieronder: (e-mailadres wordt niet gepubliceerd!)

Reactie plaatsen

Reacties

Darcy Trout
22 dagen geleden

Hey Redropes, ik wilde je even bedanken voor je aanmoedigingen op Lecterotica. En bij deze laat ik je weten dat ik er pas een nieuw verhaal heb geplaatst. Hopelijk bevalt het je opnieuw.
Ik lees heel graag jouw sensuele verhalen over je onderwerping aan Genot. Geil en erotisch, mooi geschreven verhalen waar het heerlijk toeven is…
Kus (en een liefkozende tik op je billen!) van Darcy.

Tieneke Rambok
24 dagen geleden

Pracht sensuele verhalen van een heel mooie vrouw. Dit is kort en krachtig hetgeen ik zeggen wilde.
Vriendelijke Groetjes Tieneke

Vanille
2 maanden geleden

Hoi zinderende dame, ik kijk naar je parelketting en denk: waar eindigt dat sieraad. Misschien wel tussen twee andere warme sieraden. Of misschien, ik weet het zeker.
Ik ben weg bij erotica.club. Dat wordt daar nog nauwelijks onderhouden. Alsof ik mijn verhalen plaats op een verwaarloosd industrieterrein. Dat wil je niet. Jij nog suggesties voor een andere ‘goede’ verhalensite eventueel?
Dag en kus.

Vanille
6 maanden geleden

Hey Redropes,

Zoals je weet durf ik af en toe een verhaal van je aan. Aan je schrijfstijl mankeert niets, de inhoud is af en toe heftig. Maar voor het verbreden van mijn erotische horizon kan dat geen kwaad. En de foto’s, je borsten… wow. Ik geef alles vijf sterren.

Gerard
8 maanden geleden

Geniet volop van je verhalen. Heerlijke omschrijving van een geil bdsm spel en relatie

Marcel en Anita
8 maanden geleden

Het raken van de juiste snaar in woord, maar ook in beeld. Soms lezen we de verhalen samen soms alleen, afhankelijk van de situatie, rode oortjes soms bij het lezen alleen, toch een soort van voyeurisme maar het is het niet, uitkijkend naar weer een nieuw verhaal of hoofdstuk, waarin u uw passie deelt met diegene die het graag lezen . Ga zo door, met de mooie, uitdagende, opwekkende verhalen , het zal velen bekoren

Nico
10 maanden geleden

Nice account

Top plaatjes en verhaaltjes

👊🏻

Tom Verhoeven
10 maanden geleden

Wat een prachtige verhalen blog. Kwam je toevallig tegen op twitter.
Wens je heel veel inspiratie en vooral BDSM fun.
Groetjes,
tom Verhoeven BDSMradio.EU

Jap meddox
een jaar geleden

bedankt voor het delen

André
2 jaar geleden

Het is een heerlijk gevoel om jou verhalen te lezen. Eerlijk gezegd, kan ik tijdens het lezen niet van mezelf af blijven en fantaseer dat ik de mannelijke persoon ben in jou verhalen. De foto's bij de tekst prikkelen nog eens extra.
Complimenten voor je oeuvre tot nu toe.